| Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης | |
|
+4xrysanthi mariettoula1996 ROBELINA nansypap 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης Παρ 13 Απρ 2012 - 14:21 | |
| Καλά μου παιδάκια τι κάνετε;; Ύστερα από δικιά σας επιθυμία αλλά και δικιά μου αποφάσισα να γράψω την ιστορία που είχα στο μυαλό μου και που τώρα είμαι πλέον έτοιμη να την μοιραστώ μαζί σας,. Ελπίζω να σας αρέσει, περιμένω τα σχόλιά σας. Θα ήθελα επίσης να ζητήσω την κατανόησή σας γιατί δεν θα μπορώ πάντα να ανεβαζω κεφάλαιο καθημερινά. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης Παρ 13 Απρ 2012 - 15:27 | |
| μολις διαβασα την νεα ιστορια σου και ειλικρεινα μου αρεσει πολυ!! ειναι πολυ ενδιαφερουσα και σιγουρα θα παιχτει μεγαλο παιχνιδι μεταξυ τους!! η μπελλα ξετρελαινεται για ερωτικα παιχνιδια , ο εντ ειναι γυναικοκατακτητης , μιλαμε για τον πληρη καταστροφικη σχεση!!ανυπομονω για την συνεχεια , μου εχεις εξαψει πολυ την περιεργεια!! | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης Παρ 13 Απρ 2012 - 16:17 | |
| πολύ ωραία αρχή ..περιμένω με αγωνία την συνάντηση Μπέλας και Έντουαρντ ... φιλιά Μαριέττα | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης Παρ 13 Απρ 2012 - 18:30 | |
| πολύ υποσχόμενη αρχή και τρομερά καλογραμμένη περιμένω πως και πως την συνέχεια ιδίως την μεγάλη συνάντηση συνέχισε έτσι Νάνση μου | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης Σαβ 14 Απρ 2012 - 14:01 | |
| παρα πολυ ωραια αρχη και ιδιαιτερα ενδιαφερουσα....οπως και πολυ καλογραμενη μπραβο περιμενω με αγωνια την συνεχεια....κυριως την μεγαλη συναντηση και την αντιδραση της μπελλας οταν θα τον δει.... | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης Σαβ 14 Απρ 2012 - 14:12 | |
| Πολύ ενδιαφέρον και εξαιρετικά καλογραμμένο! Μ'άρεσε πολύυυυ! Περιμένω την συνέχειααα!! Φιλάκια Πολλά, -Χριστίνα. | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης Πεμ 26 Απρ 2012 - 11:24 | |
| καλά μου κοριτσάκια δυστηχώς δεν μου είναι εύκολο να γράψω άμεσα, θα αργήσω λιγάκι, ελπίζω να έχετε λίγο υπομονή... ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης Πεμ 26 Απρ 2012 - 11:55 | |
| φυσικά και έχουμε καρδιά μου, η προσωπική μας ζωή έρχεται πάντα πρώτη μην μου στεναχωριέσαι και εμείς θα είμαστε εδώ να περιμένουμε με μεγάλη χαρά | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης Σαβ 28 Απρ 2012 - 12:48 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάνθη μου Εχω την σχολή μωρέ και τώρα γράφουμε πρόοδο ... Πάντως όταν τελειώσω σας υπόσχομαι να επανορθώσω | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης Σαβ 28 Απρ 2012 - 12:49 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάνθη μου Εχω την σχολή μωρέ και τώρα γράφουμε πρόοδο ... Πάντως όταν τελειώσω σας υπόσχομαι να επανορθώσω | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης Παρ 7 Σεπ 2012 - 3:31 | |
| Αγάπες μου γειά σας! Ζητώ ταπεινά συγνώμη που άργησα τόσο πολύ την ιστορία μου,αλλά τώρα θα επανορθώσω. Πάρτε μια ακόμα γεύση και από αύριο τα καλύτερα | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης Παρ 7 Σεπ 2012 - 15:43 | |
| μολις διαβασα την συνεχεια και πραγματικα ηταν υπεροχη .. μου αρεσε πολυ η συνεχεια και μου αρεσει και ο τροπος γραφης σου , περιμενω με αγωνια την συνεχεια! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης Σαβ 8 Σεπ 2012 - 16:41 | |
| Θα ήθελα να σας ζητήσω συγνώμη που δημοσιεύω κάπως σκόρπια τα κομμάτια αλλά έχει κολλήσει ο υπολογιστής. | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης Τετ 12 Σεπ 2012 - 10:33 | |
| Νάνσυ πολύ ωραία ξεκινάει η ιστορία σου! Καλή συνέχεια στην ιστορία και όποτε μπορέσεις διόρθωσε λιγάκι μερικά μέρη γιατί κάπου έχεις γράψει από 2φορές τα ίδια ή ένα μέρος μιας παραγράφου 2-3 φορές σε διάφορα σημεία με αποτέλεσμα να μπερδεύεσαι λιγάκι.. Με την πρόοδο πώς τα πήγες; | |
|
| |
αγπ Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Βοιωτια Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 08/07/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης Κυρ 16 Σεπ 2012 - 1:48 | |
| ειναι τελειο!!!συνεχισε ν γραφεις ανυπομονω!!! | |
|
| |
αγπ Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Βοιωτια Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 08/07/2012
| |
| |
| Σχόλια: Παιχνίδια Της Αγάπης | |
|