| Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου | |
|
+18ed<3 Teodan marina EliRose valia 32 twilight1991 peby panagiota argyro12 kati AspaKorth despina aek xrysanthi Dalia mariettoula1996 maraki27 evi WhiteQueen 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Τρι 19 Ιουν 2012 - 19:28 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Τρι 19 Ιουν 2012 - 19:36 | |
| | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Τρι 19 Ιουν 2012 - 19:54 | |
| Μαράκι μου πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι στο νέο σου βιβλίο.......είμαι σίγουρη όμως γνωρίζοντας την πένα σου ότι η επιτυχία είναι δεδομένη!!!!!! Καλό ταξίδι στην Νοέλιά σου!!!!!! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Τρι 19 Ιουν 2012 - 21:05 | |
| Μαρία μου σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και εύχομαι αυτό το βιβλίο σου να σου προσφέρει την επιτυχία που αξίζεις !! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Τρι 19 Ιουν 2012 - 22:06 | |
| Μαρία μου εύχομαι η σειρά των βιλίων σου να έχει την επιτυχία που ονειρευόσουν πάντα απ'την στιγμή που το ξεκίνησες και να γνωρίσει τεράστια αποίχηση!!! Καλή τύχη σου εύχομαι με ότι κι αν καταπιαστείς γιατί πραγματικά το αξίζεις!!! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Τρι 19 Ιουν 2012 - 23:05 | |
| Μαράκι μου μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι καλή επιτυχία που είμαι σίγουρη ότι θα την έχεις μιας και ότι και να έχουν γράψει τα μαγικά σου χεράκια και η απίστευτη φαντασία σου μας έχει μαγέψει και θέλουμε περισσότερα. - Σπόιλερ:
| |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Τετ 20 Ιουν 2012 - 0:50 | |
| Μαρακι μου καλη επιτυχια στο καινουριο σου βιβλιο.Προσωπικα για μενα εχει μεγαλυτερη αγωνια μιας και το ΣΣΣ το ειχα διαβασει σαν φανφικ και ηξερα την ιστορια οποτε αυτο το πειμενω με περισσοτερη αγωνια. Σου ευχομαι να σκισει και να συνεχισεις να γραφεις για να γεμισουμε τις βιβλιοθηκες. - Σπόιλερ:
| |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Τετ 20 Ιουν 2012 - 13:57 | |
| Μαρια καλη επιτυχια με το καινουργιο σου βιβλιο. Ευχομαι τα ονειρα σου να πραγματοποιηθουν με την εκδοση του κ να γινεις μια διασημη συγγραφεας οχι μονο στην Ελλαδα. | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Πεμ 21 Ιουν 2012 - 19:57 | |
| Μαρία καλή επιτυχία με το βιβλίο! Εύχομαι να τα πάει πολύ καλά και να σου δώσει ώθηση για ακόμη καλύτερη συνέχεια στο μέλλον! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
argyro12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : καπου βαθια στα ονειρα Αριθμός μηνυμάτων : 2374 Registration date : 03/06/2012
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Κυρ 24 Ιουν 2012 - 14:20 | |
| Εύχομαι Μαρία το βιβλίο σου να έχει καλή επιτυχία! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Κυρ 24 Ιουν 2012 - 14:58 | |
| Εύχομαι Μαίρη καλή επιτυχία, κάθε όνειρό σου να γίνεται πραγματικότητα! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Κυρ 24 Ιουν 2012 - 15:12 | |
| Μαρια μου σου ευχομαι ο,τι καλυτερο για το καινουριο σου βιβλιο. Πραγματικα ωρες ωρες σκεφτομαι ποτε ξεκινησες να γραφεις τα πρωτα σου fanfic σε μπλογκ και ποτε προλαβες να εκδοσεις τα πρωτα σου βιβλια!!!Τελικα τιποτα δν ειναι ακατορθωτο ειδικα αν το αγαπας!!! Να ξερεις οτι ολοι ειμαστε διπλα σου και σε στηριζουμε!!! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
twilight1991 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 06/01/2009
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Κυρ 24 Ιουν 2012 - 21:56 | |
| | |
|
| |
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Δευ 25 Ιουν 2012 - 12:32 | |
| Καλη επιτυχια στο νεο σου βιβλιο ευχομαι να αρεσει στον κοσμο και να εχεις καλες πωλησεις!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Δευ 25 Ιουν 2012 - 13:01 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την EliRose στις Δευ 25 Ιουν 2012 - 16:04, 1 φορά | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Δευ 25 Ιουν 2012 - 15:18 | |
| Μαρία καλή επιτυχία!!!!! Εύχομαι καλές πωλήσεις!!!! από όσα έχω διαβάσει φαίνεται υπέροχο και ανυπομονώ να το διαβάσω ολοκληρο!!!! | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Δευ 25 Ιουν 2012 - 19:56 | |
| Δεν θέλω να μπω στον διαγωνισμό, απλώς ήθελα να πω ότι Κάτι η εικόνα είναι καταπληκτική και ταιριάζει ιδαίτερα με το βιβλίο. Ούτε να το είχες διαβάσει! (Αν είναι εκτός θέματος, μπορείτε να το διαγράψετε) | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Δευ 25 Ιουν 2012 - 22:56 | |
| Μαρία μου είμαι σίγουρη ότι το βιβλίο σου θα είναι φοβερό έχω διαβάσει προηγούμενη δουλεία σου και ξέρω(βλ.σιωπη στο σκοτάδι)...Ευχομαι όλα να σου πάνε καλά και όπως θες!!! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Δευ 2 Ιουλ 2012 - 18:32 | |
| Ελπίζω όλα στη ζωή σου να πηγαίνουν πάντοτε όπως τα θες. Και μια μέρα να είσαι μια από τις πιο γνωστές και πετυχημένες συγγραφείς της Ελλάδος και όχι μόνο. - Σπόιλερ:
| |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Δευ 2 Ιουλ 2012 - 23:55 | |
| Μαράκι μου σου εύχομαι το βιβλίο σου να πάει πάρα πολύ καλά όπως και του αξίζει!!!! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Τετ 4 Ιουλ 2012 - 9:42 | |
| Καλημέρα! Θα ήθελα μέχρι στιγμής να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας και για τη συμμετοχή σας στην κλήρωση αλλά σκοπός αυτού του ποστ είναι να σας υπενθυμίσω ότι μένουν ακόμα λίγες μέρες για να δηλώσετε συμμετοχή! Μην ξεχνάτε, η κλήρωση θα γίνει αυτή την Κυριακή, άρα το βράδυ του Σαββάτου το συγκεκριμένο τόπικ θα κλειδωθεί! Οπότε περιμένω και όλους τους υπόλοιπους που δεν το είδαν ή το ξέχασαν να ποστάρουν τη συμμετοχή τους! Καλή επιτυχία σε όλους! | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| |
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Τετ 4 Ιουλ 2012 - 16:38 | |
| Καλησπέρα!! Αν και δεν έχω κάνει κανένα σχόλιο για το βιβλίο αυτό μέχρι τώρα η αλήθεια είναι οτι με τράβηξε με το που διάβασα γι'αυτό το βιβλίο, την υπόθεσή του. Περιμένω πως και πως να το πιάσω στα χέρια μου. Εύχομαι λοιπόν, να έχει τόση επιτυχία όση περιμένεις. Είμαι σίγουρη πως έχει πολλές προοπτικές γιατί είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και ασυνήθιστο για τη χώρα μας. Καλές πωλήσεις!! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 10:40 | |
| Καλημέρα σε όλους! Η δήλωση συμμετοχής στην κλήρωση έλαβε τέλος! Θα σας ενημερώσω προσεχώς για την τυχερή ή τον τυχερό! Και πάλι σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση και τις ευχές σας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 10:50 | |
| Και ο τυχερός αριθμός είναι το 14!!! Ellirose, συγχαρητήρια!!! Μόλις κέρδισες ένα αντίτυπο της Νοέλια!!!! Μέτρησα τις συμμετοχές με τη σειρά και είχαμε συνολικά είκοσι (του dan δεν μετρούσε, επειδή δεν ήθελε να μπει στην κλήρωση και φυσικά εξαιρούνται τα δικά μου ποστ) ζήτησα από την κόρη μου να μου πει έναν αριθμό από το 1 έως το 20 και είπε το 14!!! Και πάλι συγχαρητήρια!!! Περιμένω πμ με τα στοιχεία σου για να σου στείλω το βιβλίο!!! | |
|
| |
| Κλήρωση Βιβλίου - Νοέλια, η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου | |
|