Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Τριλογία Crossfire - Sylvia Day

Πήγαινε κάτω 
    +4
    dark violet
    evi
    BELLA MARIE
    twilightFOREVER
    8 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    twilightFOREVER
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
    Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Creating Illusions

Τριλογία Crossfire - Sylvia Day Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΠεμ 12 Ιουλ 2012 - 15:51

Τριλογία Crossfire - Sylvia Day Chiomegarho3AF0sigmaftau3AF0taulambdaomicron

Μετά την τεράστια επιτυχία της τριλογίας Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι της E.L.James τα μυθιστορήματα του είδους γέμισαν τα ράφια των βιβλιοπωλείων με σκοπό να ξεδιψάσουν όσους διάβασαν την ανάλογη τριλογία και διψούσαν για περισσότερο. Η μοναδική τριλογία που σύμφωνα με τους θαυμαστές πλησιάζει το Πενήντα Αποχρώσεις είναι η τριλογία Crossfire. To πρώτο βιβλίο της τριλογίας με τίτλο Γυμνή Μπροστά σου (Bared to you) κυκλοφόρησε στην Αμερική μόλις τον Απρίλιο και έγινε διεθνές bestseller. Το δεύτερο μέρος με τίτλο Ευάλωτη Δίπλα σου (Reflected to you) ακολούθησε τον Οκτώβριο και γνώρισε πρωτοφανή επιτυχία. Το τρίτο βιβλίο με τίτλο Δεμένη Μαζί σου (Entwined with You) ανάμενεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2013. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ψυχογιός με το ψευδώνυμο "εκδόσεις Τουλίπα".

Βιβλίο #1

Τριλογία Crossfire - Sylvia Day Ffffffwh

Ο Γκίντεον Κρος μπήκε στη ζωή μου σαν αστραπή που σκίζει το σκοτάδι...

Ήταν δυναμικός, όμορφος, καυτός. Με τραβούσε κοντά του, όπως κανείς άλλος δεν είχε καταφέρει στη ζωή μου. Λαχταρούσα το άγγιγμά του, το φιλί του, αν και ήξερα ότι έπαιζα με τη φωτιά. Η ψυχή μου ήταν κατεστραμμένη κι αυτός την άνοιξε και τη διάβασε με τόση ευκολία.

Ο Γκίντεον ήξερε. Είχε τους δικούς του δαίμονες να τον βασανίζουν. Θα γινόμασταν ο ένας ο καθρέφτης του άλλου καθώς θα προσπαθούσαμε να γιατρέψουμε τις πληγές μας και να παλέψουμε με τα πάθη και τις επιθυμίες μας. Ο έρωτάς του με μεταμόρφωσε. Ήμουν αποφασισμένη να μην αφήσω το παρελθόν μου και τα σκοτεινά μυστικά του Γκίντεον να μας χωρίσουν. Ήμουν δική του και ήταν δικός μου - για πάντα!

Απόσπασμα:
    http://www.perizitito.gr/product.php?productid=217381&page_flipping=show
    Περισσότερα για το βιβλίο: http://www.ekdoseistoulipa.gr/

Βιβλίο #2

Τριλογία Crossfire - Sylvia Day 9786180100587

Γκίντεον Κρος, ο άντρας που θα μπορούσε να ονειρευτεί κάθε γυναίκα, πανέμορφος, γοητευτικός, τίποτα δε δείχνει ικανό να κηλιδώσει την απίστευτη, αψεγάδιαστη εικόνα του απόλυτου αρσενικού. Κι όμως, μέσα του, δε λένε να υποχωρήσουν τα τραύματα, οι πληγές.

Αυτός ο μυστηριώδης, αινιγματικός γόης την έχει ήδη κατακτήσει, την έχει κάνει δική του, μια άγρια φλόγα και η Εύα όμοια με ριψοκίνδυνη πεταλούδα που διαρκώς τριγυρίζει, οπισθοχωρεί, επανέρχεται, παίζει με τη φωτιά ερωτικά, όλο πάθος. Η Εύα έχει παραδοθεί, δεν έχει τον έλεγχο του εαυτού της, δεν παίρνει πρωτοβουλίες.

Ο Γκίντεον είναι ο εθισμός της, οι επιθυμίες, το είναι της. Το δικό της παρελθόν ήταν εξίσου σκοτεινό, βίαιο, της άφησε πληγές που μοιάζουν με τις δικές του. Όμως, δυο εραστές τόσο τραυματισμένοι δε θα μπορούσαν να ταιριάξουν, να αντέξουν μαζί. Παραήταν δύσκολο, οδυνηρό… Μα άντεξαν, τους έδενε η λαγνεία, οι στιγμές της εκστατικής ηδονής, της τέλειας απόλαυσης.

Τους ένωσε ο πόθος και τώρα, σ’ αυτή την άκρως αισθησιακή συνέχεια της ερωτικής τους περιπέτειας, η Εύα, πιο ευάλωτη από ποτέ, ακολουθεί τον Γκίντεον πέρα από κάθε όριο, με μόνο οδηγό ένα τυφλό, αδιάλλακτο πάθος ως το πιο γλυκό και, ταυτόχρονα, το πιο επικίνδυνο άκρο της επιθυμίας…

Απόσπασμα:

Περισσότερα για το βιβλίο: [url=http://www.ekdoseistoulipa.gr/]http://www.ekdoseistoulipa.gr/

Βιβλίο #3

Το τρίτο και τελευταίο βιβλιο αναμένεται την Άνοιξη του 2013.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Τετ 14 Νοε 2012 - 15:30, 2 φορές συνολικά
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
    BELLA MARIE
    Charlie's Daughter
    BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Thessalonike
    Αριθμός μηνυμάτων : 17564
    Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΠεμ 12 Ιουλ 2012 - 15:57

Ναι εχω ακουσει γι αυτο, και αφου διαβασω τον ΜOTU στην κανονικη μορφη του αλα Κριστιαν Γκρει, ναι θα το παρω και αυτο...

Α!

Και προσεξε κανεις οτι ο Κριστιαν και ο Γκιντεον εχουν ιδια αρχικα?!

Κρ ιστιαν Γκ ρει
    Γκ ιντεον Κρ οσσ

Χμμμ! Υποπτοοοο..
    twilightFOREVER
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΠεμ 12 Ιουλ 2012 - 16:01

Πάντως γενικά παρότι πολλοί λένε ότι οι ομοιότητες του με το 50 είναι πολλές τα σχόλια που ακούγονται είναι πολύ καλά. Μου φαίνεται ότι όπως tο λυκόφως σήκωσε ρεύμα βιβλίων με βρικόλακες το 50 έχει σήκωσει βιβλίων erotica. Kαι οι εκδόσεις τουλίπα μόλις ξεκίνησαν και αυτό είναι το πρώτο τους βιβλίο...Εχει να γίνει χαμός ακόμα...
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
    Αριθμός μηνυμάτων : 64746
    Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΠεμ 12 Ιουλ 2012 - 16:50

Κι εγω θα το παρω...αλλα τωρα κατα ποσο θα με καλυψει...
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
    dark violet
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    dark violet

Θηλυκό Κριός
    Αριθμός μηνυμάτων : 200
    Registration date : 20/12/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΠαρ 13 Ιουλ 2012 - 3:05

Τι έγινε φέτος το καλοκαίρι ρε παιδιά;Όλα τα ερωτικά βιβλία τώρα αποφάσισαν να τα βγάλουν!Τέλοσπαντων ενδιαφέρον φαίνεται και αυτό θα το παραγγείλω μάλλον μαζί με το πενήντα αποχρώσεις του γκρί!
    twilightFOREVER
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤρι 11 Σεπ 2012 - 19:17

To διάβασε κανείς τελικά να μας πει σχόλια; Από ότι πήρε το μάτι μου το διάβασε η Μαίρη και δεν τις άρεσε...
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤρι 11 Σεπ 2012 - 19:20

εγω παντως οχι ακομη...
    Kimberly
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Kimberly

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4678
    Registration date : 24/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΠεμ 13 Σεπ 2012 - 18:27

το τελειωσα χτεσ δηλαδη ξημερωματα σημερα geek geek
    εχουν βαλθει να μας ξεκανουν ολες μου φαινεται τι κολαση και αυτος ο τυπος............. Τριλογία Crossfire - Sylvia Day 480860 Τριλογία Crossfire - Sylvia Day 480860 Τριλογία Crossfire - Sylvia Day 480860 Τριλογία Crossfire - Sylvia Day 480860 Τριλογία Crossfire - Sylvia Day 480860
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Sagaland!
    Αριθμός μηνυμάτων : 8830
    Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΠεμ 13 Σεπ 2012 - 20:11

Δεν είχα δει ότι είχατε ανοίξει τόπικ για το συγκεκριμένο βιβλίο.

Οι εκδόσεις τουλίπα ανήκουν επί της ουσίας στις εκδόσεις Ψυχογιός! Τώρα για ποιο λόγο έγινε αυτό βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει! Προφανώς δεν άντεχε το image της συγκεκριμένης εκδοτικής τα κακοπροαίρετα σχόλια περί πορνογραφήματος κ.τ.λ.! Τα λεφτάκια του κόσμου όμως μία χαρά τα θέλει και για εμένα δεν έχουν καν τα κότσια όπως ο Πατάκης να βάλουν επάνω την κανονική επωνυμία του οίκου και να το στηρίξουν... Αχ Ελλάντα... εκτός απ' όλα τα άλλα είμαστε και μία ζωή κομπλεξικοί! Τες πα, στο θέμα μας που δεν είναι άλλο από το στόρι του βιβλίου.

Μόλις βγήκε, έτρεξα να το αποκτήσω ελπίζοντας ότι θα ήταν μία έντονη ερωτική ιστορία σαν τα φανφικ που μου αρέσει να διαβάζω. Γιατί κακά τα ψέματα, πέρα από τον fifty που ήταν έτσι κι αλλιώς από τα αγαπημένα μου fanfic υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά ακόμα!

Δυστυχώς το συγκεκριμένο βιβλίο με απογοήτευσε. Ναι μεν έχει πολλές και έντονες σεξουαλικές σκηνές, αρκετά προκλητικές θα έλεγα και η συγγραφέας κατά τη γνώμη μου το παράκανε αλλά δεν με πείραξε αυτό. Για εμένα το βασικό στόρι και η "πλοκή" ήταν απλώς αδιάφορα.

Δεν κατάφερα να ταυτιστώ με κάποιον από τους ήρωες, δεν κατάφερα να ερωτευτώ ή να συγκινηθώ, πράγματα τα οποία είναι απαραίτητο να μου συμβούν ώστε να καταλήξω να αγαπήσω ένα βιβλίο. Δεν μπόρεσε να με "αγγίξει" σε κανένα επίπεδο, απλά διασκέδασα με τις σεξουαλικές σκηνές οι οποίες είναι έντονες και περιγραφικότατες!

Το χειρότερο που συμβαίνει με αυτό το βιβλίο είναι πως η συγκεκριμένη συγγραφέας ναι μεν έχει κάποια χρόνια στον χώρο και όλοι συμφωνούμε πως η γραφή της είναι πολύ καλύτερη από αυτή της EL James (αν και προσωπικά το βρίσκω άδικο από την άποψη ότι η EL James όταν ξεκίνησε τον fifty έγραφε απλά ένα φανφικ άσχετα πως εξελίχθηκε αυτό μετά ) είδε την επιτυχία του Fifty και σκέφτηκε ότι έπρεπε να γράψει κι εκείνη κάτι αντίστοιχο. Δεν λέω ότι το έκανε μόνο για τα λεφτά, μπορεί πραγματικά να της αρέσει το είδος και να μην το είχε τολμήσει στο παρελθόν αλλά οι ομοιότητες σε πολλά πράγματα είναι τραγικά πολλές και δυστυχώς όταν έχεις διαβάσει τον fifty δεν μπορείς να μην μπεις στη διαδικασία της σύγκρισης.

Φυσικά αυτή είναι καθαρά η προσωπική μου άποψη και σε όσους αρέσουν αυτού του είδους τα βιβλία θα σας πρότεινα να το διαβάσετε. Δεν είναι κακό και λίγο έως πολύ θα ήθελα να δω τι γίνεται και στη συνέχεια. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα και στο ελάχιστο αυτό που νιώθω για το Fifty Shades of Grey.

Σας παραθέτω και την "προσωπική άποψη" της αγαπημένης μου Γιώτας που είναι περισσότερο κατατοπιστική από εμένα και προσπαθεί να είναι και όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική.

Τριλογία Crossfire - Sylvia Day 906998

http://culture21century.blogspot.gr/2012/09/blog-post_10.html
    http://www.jokastia.blogspot.com
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Avengers Tower
    Αριθμός μηνυμάτων : 8228
    Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
    Team: Denalis Denalis
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΠεμ 13 Σεπ 2012 - 21:15

αυτό μαζί με τις Αποχρώσεις σκέφτομαι να τις προμηθευτώ τα Χριστούγεννα Twisted Evil

Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, τλχστν να πάρω το ένα απ'τα δυο...
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΠεμ 13 Σεπ 2012 - 21:22

Να πάρεις οπωσδήποτε την τριλογία του Fifty! Από εκεί και πέρα αν σου περισσεύουν λεφτά παίρνεις και τη γυμνή! lol!
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Avengers Tower
    Αριθμός μηνυμάτων : 8228
    Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
    Team: Denalis Denalis
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΠεμ 13 Σεπ 2012 - 21:37

Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω Μαίρη μου, γιατί όπως καταλαβαίνεις θέλω να διαβάσω κάτι που να αξίζει πραγματικά τον κόπο! Smile
    twilightFOREVER
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤρι 30 Οκτ 2012 - 9:10

Σπόιλερ:

Γκίντεον Κρος, ο άντρας που θα μπορούσε να ονειρευτεί κάθε γυναίκα, πανέμορφος, γοητευτικός, τίποτα δε δείχνει ικανό να κηλιδώσει την απίστευτη, αψεγάδιαστη εικόνα του απόλυτου αρσενικού. Κι όμως, μέσα του, δε λένε να υποχωρήσουν τα τραύματα, οι πληγές.

Αυτός ο μυστηριώδης, αινιγματικός γόης την έχει ήδη κατακτήσει, την έχει κάνει δική του, μια άγρια φλόγα και η Εύα όμοια με ριψοκίνδυνη πεταλούδα που διαρκώς τριγυρίζει, οπισθοχωρεί, επανέρχεται, παίζει με τη φωτιά ερωτικά, όλο πάθος. Η Εύα έχει παραδοθεί, δεν έχει τον έλεγχο του εαυτού της, δεν παίρνει πρωτοβουλίες.

Ο Γκίντεον είναι ο εθισμός της, οι επιθυμίες, το είναι της. Το δικό της παρελθόν ήταν εξίσου σκοτεινό, βίαιο, της άφησε πληγές που μοιάζουν με τις δικές του. Όμως, δυο εραστές τόσο τραυματισμένοι δε θα μπορούσαν να ταιριάξουν, να αντέξουν μαζί. Παραήταν δύσκολο, οδυνηρό… Μα άντεξαν, τους έδενε η λαγνεία, οι στιγμές της εκστατικής ηδονής, της τέλειας απόλαυσης.

Τους ένωσε ο πόθος και τώρα, σ’ αυτή την άκρως αισθησιακή συνέχεια της ερωτικής τους περιπέτειας, η Εύα, πιο ευάλωτη από ποτέ, ακολουθεί τον Γκίντεον πέρα από κάθε όριο, με μόνο οδηγό ένα τυφλό, αδιάλλακτο πάθος ως το πιο γλυκό και, ταυτόχρονα, το πιο επικίνδυνο άκρο της επιθυμίας…

Κυκλοφορεί 15 Νοεμβρίου.
    twilightFOREVER
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 15:32

Τριλογία Crossfire - Sylvia Day 9786180100587

Αύριο κυκλοφορεί το δεύτερο μέρος της τριλογίας Crossfire στα ελληνικά.
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 15:45

το εχω προπαραγγειλει αν και δεν εχω διαβασει καν το πρωτο.
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 15:49

Εγώ δεν καίγομαι καθόλου. Αν κάποια στιγμή μου το δανείσει κάποια φίλη θα το διαβάσω. Τριλογία Crossfire - Sylvia Day 691775
    twilightFOREVER
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 15:51

Ούτε εγώ διαβασα ακομα το πρώτο. Τα Χριστουγεννα λογικά θα τα πιασω και τα δύο.

Εντωμεταξύ ο ψυχογιός άλλαξε την προωθηση του βιβλίου, πραγμα που δεν μου αρέσει.

Σπόιλερ:
    ΕΡΗ
    The Volturi
    ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
    Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 15:53

Και εγω το εχω κανει παραγγελια.
    Εχω διαβασει το πρωτο αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν ειναι το βιβλιο που καιγομαι να παρω στα χερια μου!!
    Αυριο κυκλοφορει και το Γλυκιά καταστροφή?

Ελεος πια τωρα ειδα την αλλαγη που κανανε?Μα καλα τι νομιζουν οτι γραφοντας αυτο θα επηρεασουν το κοινο?Οι αποχρωσεις του Γκρι ειναι μοναδικες οτι και να κανουν!! Τριλογία Crossfire - Sylvia Day 98735

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΕΡΗ στις Τετ 14 Νοε 2012 - 15:55, 1 φορά
    twilightFOREVER
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 15:54

Εσυ Ερη το πρώτο πως το βρήκες;

Ναι και το γλυκια καταστροφη αύριο βγαίνει boogie
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 15:56

Οσο και να προσπαθησει ο ψυχογιος οι αποχρωσεις γκρι θα μεινουν οποτε..... lol!
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 16:00

Έλεος πια! Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! Τριλογία Crossfire - Sylvia Day 872396

Μέχρι και η ίδια η συγγραφέας ευχαριστεί την Τζέημς στο βιβλίο της, τι χαζομάρες είναι αυτές;;;

Για να μην πιάσω τις εκδόσεις Ψυχογιός τώρα στο στόμα μου...

Τες πα, δεν θα συγχιστώ σήμερα μέρα που είναι!

Τι εστί γλυκιά καταστροφή;;;
    ΕΡΗ
    The Volturi
    ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 16:01

Ειναι ενα βιβλιο για να περασει ομορφα η ωρα.
    Δεν ειναι οτι το βρηκα κακο μην παρεξηγηθω..ειναι αρκετα καλογραμμενο και η ιστορια κυλαει με γοργους ρυθμους.Απλα εμενα δεν μπορεσε να με αγγιξει.Δεν ερωτευτηκα τον πρωταγωνιστη και δεν ταυτιστηκα με την ηρωιδα.Εμεινα αμέτοχη σε αυτο το ταξιδι.
    Το βρηκα λιγο συναισθηματικα κενο..περα απο την σεξουαλικη ενταση των πρωταγωνιστων δεν βρηκα κατι πιο ουσιωδες.Ισως επειδη ειμαι πολυ επηρεασμενη απο τον fifty και σε οτιδηποτε παρομοιο στυλ δεν μπορω να μην κανω συγκρισεις. Wink

twilightFOREVER
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 16:02

Και δεν μου αρεσει ξαφνικα η συνδεση με τις Αποχρωσεις. Η ιδια η Sylvia και ο ξενος εκδοτης εχουν χειριστει εξαιρετικα το θεμα...

Το γλυκια καταστροφη ειναι νεο βιβλιο YA το οποιο εχει χαρακτηριστει μια μιξη απο λυκοφως και πενηντα αποχρωσεις. Αρχικα ειχε βγει μονο σε ebook αλλα εσκισε τοσο πολυ που κυκλοφορησε και κανονικα. Εχει κανει θραυση στο εξωτερικο και εχει λαβει εξαιρετικες κριτικές, Θα ανοιξω τοπικ, αν ειναι.

Ριξε μια ματια εδω: http://www.metaixmio.gr/products/2178--.aspx
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 16:03

κι αυτο το εχω παραγγειλει....
    ΕΡΗ
    The Volturi
    ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τριλογία Crossfire - Sylvia Day   Τριλογία Crossfire - Sylvia Day I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 16:05

Εγω οχι ακομα γιατι δεν ελεγε ημερομηνια εκδοσης στο περιζιτιτο και φοβηθηκα μηπως κυκλοφορησει πρωτα ο Τζεις και μου μεινει πισω η παραγγελια εξαιτιας του. lol!
    Αυριο αν κυκλοφορησει θα το παραγγειλω για να μου ερθει με τα υπολοιπα. Wink

Τριλογία Crossfire - Sylvia Day
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Bella's Library-
    Μετάβαση σε: