ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
ΠΑΡΟΝ
Μπελλα- Εμμετ τελείωνε θα αργήσουμε. Πρώτη μέρα της καινούργιας σχολικής χρονιάς και εγώ περιμένω τον αδερφο μου να φτιάξει τα μαλλιά του.Γκρρρρρρρρ
- Τώρα έρχομαι, φωνάζει από τον 3ο όροφο όπου βρίσκετε το δωμάτιο του.
Έχουμε μετακομίσει στο Forks εδώ και 7 χρόνια. Ο μόνος φίλος που έχουμε εδώ είναι ο Τζασπερ, όλα τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο μας κοροϊδεύουν γιατί δεν έχουμε μαμά. Όχι ότι με νοιάζει αφού έχω τον αδερφο –αρκουδάκι μου και τον Τζαζ που είναι σαν 2ος αδερφος.
- Ήρθα. Χαρούμενη τώρα ,ρωτάει με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά.
- Πάμε ο Τζαζ μας περιμένει, του λέω και πηγαίνουμε στο τεράστιο τζιπ που του αγόρασε ο μπαμπάς για τα 16α γενέθλια του.
- Θα έχουμε καινούργιους συμμαθητές φέτος το μάθες???
- Ναι το έμαθα .Έχω είδη γνωρίσει την Αλις Καλεν όταν πήγα για ψώνια.
Μόλις φτάσαμε στο σχολείο πήγαμε στη γραμματια και πήραμε τα προγράμματα μας από την κυρία Κουπ που έχει μια μανία να φλερτάρει με τον Εμμετ. Αηδία, Μπλιαχ. Μόλις τα πήραμε πήγαμε στον Τζαζ να δούμε τι μαθήματα έχουμε κοινά.
- Έχω με τον Τζαζ ιστορία πρώτη ώρα και με τον Εμμετ ζωγραφική την 3 ώρα και την 7η την έχουμε όλοι γυμναστική.
Ναι αν και ο Εμμετ είναι κατά 1 χρόνο μεγαλύτερος πάμε στην ίδια τάξη αφού έχασε έναν χρόνο για να μείνει μαζί μου γιατί φοβόμουν ότι θα φύγει και αυτός. Σαν και εκείνην.
Μετά κατευθυνθήκαμε προς την 1η μας ώρα αφού το κουδούνι για μάθημα είχε μόλις χτυπήσει.
αφήστε τα σχολεια σας εδω
http://www.bellandedward.org/t1693-topic