Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Σημερα εφτασε και το τελευταιο στα χερια μου...αλλα το σκεφτομαι...να το ξεκινησω να μην το ξεκινησω!Αυτα παθαινει κανεις αμα το εχει διαβασει στα αγγλικα...πιστευω οτι θα μου χαλασει την ψυχολογια.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Ειπα να περιμενω να το παρω απο κομοτηνη.... η να περιμενω να βγει και το days of blood and starlight να τα παρω ολα μαζι...αλλα μου σπασαν τα νευρα....επισης ανακαλυψα και Prequel του Μπρουτζινου οποτε μαλλον θα τα κανω ολα μια μαζικη παραγγελια ολα και να παει να μαμηθει.
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
το εχω ναι... ε βασικα δεν λεει και τπτ το ιδιαιτερο...κομματια σαν flashbacks εχει... εχει μερικα καλα σημεια αλλα αυτο....εχουν περασει και πολλα χρονια που το διαβασα.
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Είμαι σίγουρη πως υπάρχουν αρκετοί που θα έχουν άλλη άποψη και μπορεί και να τους άρεσε. Για μένα πάντως όλο το τρίτο βιβλίο ήταν άκυρο.
Σπόιλερ:
Δεν με πείραξε ο θάνατος της Τρις. Θα μπορούσε να το έχει κάνει όμως πολύ νωρίτερα και να το δικαιολογήσει πιο στρωτά και ώριμα ώστε να είναι πραγματικά ύστατη η θυσία της. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα ειλικρινά σε κάποια σημεία ήθελα να βάλω τα γέλια, ένιωσα σαν να απευθυνόταν αποκλειστικά σε έφηβους σε αυτό της το βιβλίο. Και όλη αυτή η ιστορία με τα πειράματα και τους γενετικά αγνούς ή μη μου φάνηκαν πραγματικά υπερβολικά και σε καμία περίπτωση συγκλονιστικά... Αυτό όμως που πραγματικά με ξένισε ήταν ο τρόπος που τα βρήκαν η Έβελυν με τον Μάρκους στο τέλος και ειδικότερα η συμπεριφορά του Μάρκους! Αυτό ήταν πραγματικά για εμένα το μεγαλύτερο φάουλ! Λυπάμαι... δεν με έπεισε και απογοητεύτηκα γιατί το πρώτο βιβλίο για εμένα παραμένει το αγαπημένο μου δυστοπικό μυθιστόρημα...
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
καταλαβαινω τι εννοεις ,αν κι εγω τα βιβλια ειδικα αυτα που μ'αρεσουν θελω να εχουν καλο τελος ,αλλα αμα ειναι να σκοτωθει ο ηρωας η ηρωιδα ενος βιβλιου θελω να υπαρχει ενας πολυ ''καλος'' λογος κι να υπαρχει μια λογικη ροη στην πλοκη.
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
συμφωνώ και μάλιστα την ίδια αίσθηση είχα και εγώ όταν το διάβαζα στα αγγλικά για τη συγγραφέα και το τέλος που επέλεξε για την ιστορία.έχω διαβάσει όσα έγραψε στη σελίδα της έχω δει και συνεντεύξεις της αλλά και πάλι δεν έχει καταφέρει να με πείσει.Πίστευα ότι με τον καιρό ίσως να άλλαζα γνώμη αλλά δεν έχει συμβεί.Δεν μ'αρέσει να σκέφτομαι έτσι για τους συγγραφείς αλλά δεν μπορώ να το αποφύγω μαζί της. Εμένα δεν μου άρεσε και το γράψιμο της σε αυτό το βιβλίο ενώ στην αρχή είχα ενθουσιαστεί με τα νέα για τις δύο οπτικές στην πράξη απογοητεύτηκα.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Συμφωνώ απόλυτα με Thalia Nelly και marianna20. Δεν με κάλυψε καθόλου σε όλο το βιβλίο, δεν ήταν μόνο το τέλος της που το βρήκα αδικαιολόγητο. Ειλικρινά απογοητεύτηκα και θλίβομαι γιατί λατρεύω την απόκλιση και περιμένω ανυπόμονα την ταινία.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Είμαι σίγουρη πως υπάρχουν αρκετοί που θα έχουν άλλη άποψη και μπορεί και να τους άρεσε. Για μένα πάντως όλο το τρίτο βιβλίο ήταν άκυρο.
Σπόιλερ:
Δεν με πείραξε ο θάνατος της Τρις. Θα μπορούσε να το έχει κάνει όμως πολύ νωρίτερα και να το δικαιολογήσει πιο στρωτά και ώριμα ώστε να είναι πραγματικά ύστατη η θυσία της. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα ειλικρινά σε κάποια σημεία ήθελα να βάλω τα γέλια, ένιωσα σαν να απευθυνόταν αποκλειστικά σε έφηβους σε αυτό της το βιβλίο. Και όλη αυτή η ιστορία με τα πειράματα και τους γενετικά αγνούς ή μη μου φάνηκαν πραγματικά υπερβολικά και σε καμία περίπτωση συγκλονιστικά... Αυτό όμως που πραγματικά με ξένισε ήταν ο τρόπος που τα βρήκαν η Έβελυν με τον Μάρκους στο τέλος και ειδικότερα η συμπεριφορά του Μάρκους! Αυτό ήταν πραγματικά για εμένα το μεγαλύτερο φάουλ! Λυπάμαι... δεν με έπεισε και απογοητεύτηκα γιατί το πρώτο βιβλίο για εμένα παραμένει το αγαπημένο μου δυστοπικό μυθιστόρημα...
Εντάξει επιτέλους δικαιώνομαι!!Συμφωνα απόλυτα με όλα οσα λες. Την ιδια αισθηση μου αφησε και εμένα.Δεν με κάλυψε καθόλου. Εβλέπα σχόλια οτι συμφωνουν με το τέλος της βερονικα και σκεφτομουνα οτι εγω εχω το προβλημα,οτι ισως δεν επιασα κατι με τα δικα μου αγγλικα που διακιολογει αυτο το τελος.Στα ελληνικα δεν το εχω πιασει ακομα.Βρισκεται στην βιβλιοθηκη μου αλλα δεν ξερω ποτε και αν το ξαναδιαβασω.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Ελινακι δεν το συζητω.... Ο καθενας βλεπει τα πραγματα διαφορετικα. Για αυτο και ειμαστε εδω για να σχολιαζουμε ολες τις αποψεις. Εμενα δεν μου καθισε καλα οποτε με ανακουφιζει και οτι και καποιος αλλος γνωστος μου εχει την ιδια αποψη.
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Όπως και να το κάνουμε αυτά είναι γούστα κι εμένα οι προσδοκίες μου δεν εκπληρώθηκαν. Η ίδια η Βερόνικα είχε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και τελικά ξεφούσκωσε το κέικ...
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Ετσι ακριβως.....εγραψε μια καταπληκτικη τριλογια και για εμενα το χαλασε στο τελος. Το πρωτο και το δευτερο βιβλιο ειναι οτι καλυτερο ειχα διαβασει τα τελευταια χρονια..περιμενα με πολυ λαχταρα το τριτο και απογοητευτηκα.
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
... είχα ακούσει τα καλύτερα. Προσωπικά δεν το διάβασα ακόμη. Περιμένω να δω πρώτα την ταινία και μετά να πιάσω το τέλος της σειράς...Ελπίζω να μην απογοητευτώ πολύ. Το τέλος το γνωρίζω βεβαίως αλλά ελπίζω όλο το υπόλοιπο να με συγκλονίσει.
evi The Volturi
Παναγιωτα οταν το διαβασεις θελω πολυ να διαβασω την δικη σου κριτική!!
Δεν αφήνω και πολλά ασχολίαστα! Βασικά, αν δεν φοβούμουν το ΄΄κράξιμο΄΄ γιατί όλα ετεροχρονισμένα τα κάνω, θα ήμουν λαλίστατη σε όλα τα τόπικ! Τον Τέσσερα δε γίνεται να μην αναλύσω! Σαν χαζό κάθομαι και χαλβαδιάζω όλες τις φωτογραφίες που ανεβάζει η αντίστοιχη σελίδα στο fb!