Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
ναι αλλα εσυ αναφερεσε στο Πατινσον εγω αναφερομαι στον ηρωα του βιβλιου εξαλου παραμενο παιδι και τα καρτουν θα παραμεινουν αδυναμια μ
Eπιτηδες μου το κανεις αυτο?????? ΠΕΝΤΕ εγκεφαλικα επαθα μεχρι να τελιωσω το ριμαδη το κεφαλαιο!!! τι ηταν και αυτο στη κουζινα θεε μου απο που να ξεκινησω απο τη σκηνη στο τοιχο-τραπεζι απο το καβγα στη κουζινα απο το ατυχημα της μεταμορφωσης του Ρυογκα και του Ραμνα ή απο τη θεικη φραση Γιατί είσαι δική μου, ΜΟΝΟ δική μου! Και κανενός άλλου! Το κατάλαβες Ντάλια? Κανενός άλλου...! και τα επακολυθα (ΘΕΕ Μ) !!!!! νταξει μπορει να μου το καψες πανω ατο καλο αλλα σε συγχωρω βρε γιατι ολο το κεφαλαιο ειναι για πολλες συγκηνησεις προσκηναμε
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
ναι αλλα εσυ αναφερεσε στο Πατινσον εγω αναφερομαι στον ηρωα του βιβλιου εξαλου παραμενο παιδι και τα καρτουν θα παραμεινουν αδυναμια μ
Eπιτηδες μου το κανεις αυτο?????? ΠΕΝΤΕ εγκεφαλικα επαθα μεχρι να τελιωσω το ριμαδη το κεφαλαιο!!! τι ηταν και αυτο στη κουζινα θεε μου απο που να ξεκινησω απο τη σκηνη στο τοιχο-τραπεζι απο το καβγα στη κουζινα απο το ατυχημα της μεταμορφωσης του Ρυογκα και του Ραμνα ή απο τη θεικη φραση Γιατί είσαι δική μου, ΜΟΝΟ δική μου! Και κανενός άλλου! Το κατάλαβες Ντάλια? Κανενός άλλου...! και τα επακολυθα (ΘΕΕ Μ) !!!!! νταξει μπορει να μου το καψες πανω ατο καλο αλλα σε συγχωρω βρε γιατι ολο το κεφαλαιο ειναι για πολλες συγκηνησεις προσκηναμε
Σε ευχαριστώ πολύ Δανάη μου για τα σχόλιά σου Αααα και μια συμβουλή , για να μην ταράζεσαι... κράτα όρεξη για το παρακάτω... ξέρω τι σου λέω...
danaitsa98 Eclipse Bitten
Τόπος : στο κοσμο μου....! Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 06/07/2012
ΝΤΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι ηταν αυτοοοοοο? ετσι και παθω κανενα εγκεφαλικο θα ειναι δικη σου ευθηνη!!!!!με χει πιασει υστερια και οχι τιποτα αλο αλλα δεν εχουν κανει και τιποτα αλλα ο τροπος που μιλανε πραγματικα τον λυπηθηκα τον Ρυογκα. βεβαια και ο ζαφιρ με την εσθερ εχουν τα δικια τους τωρα εμενα γιατι κατι μου λεει οτι θα το συνεχισεις το ολο θεμα???
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
ΝΤΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Τι ηταν αυτοοοοοο? ετσι και παθω κανενα εγκεφαλικο θα ειναι δικη σου ευθηνη!!!!!με χει πιασει υστερια και οχι τιποτα αλο αλλα δεν εχουν κανει και τιποτα αλλα ο τροπος που μιλανε πραγματικα τον λυπηθηκα τον Ρυογκα. βεβαια και ο ζαφιρ με την εσθερ εχουν τα δικια τους τωρα εμενα γιατι κατι μου λεει οτι θα το συνεχισεις το ολο θεμα???
δεν γνωρίζω ...δεν απαντώ... μόνο καλή ανάγνωση θα ευχηθώ και καλή χώνεψη...
Τόπος : στο κοσμο μου....! Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 06/07/2012
οχ οχ οχ.....! πες μου μονο οτι δε θα αργησεις να βαλεις καινουριο κεφαλαιο! καλα οσο για την αναγνωση μην ανυσηχεις ειμαι διαβαστερο παιδακι προσεχω στη παραδωση
οχ οχ οχ.....! πες μου μονο οτι δε θα αργησεις να βαλεις καινουριο κεφαλαιο! καλα οσο για την αναγνωση μην ανυσηχεις ειμαι διαβαστερο παιδακι προσεχω στη παραδωση
μην ανησυχείς ...κάθε πράμα στον καιρό του...
σβηνω πεφτω χανομαι!! OMG!!! θεε μ τι ητανα αυτο???? δε μπορω ουτε καν να σχολιασω τωρα αυριο οταν θα εχω συνελθει (ελπιζω) κατι μπορει να κανω... ασχετο οι στιχοι ειναι απο καποιο τραγουδι? και για το σκυλι να μη ρωτησω θα μαθω στον επομενο γυρο....
σβηνω πεφτω χανομαι!! OMG!!! θεε μ τι ητανα αυτο???? δε μπορω ουτε καν να σχολιασω τωρα αυριο οταν θα εχω συνελθει (ελπιζω) κατι μπορει να κανω... ασχετο οι στιχοι ειναι απο καποιο τραγουδι? και για το σκυλι να μη ρωτησω θα μαθω στον επομενο γυρο....
αυτό με το σκυλί δεν το κατάλαβα...
όχι Δανάη μου είναι ένα ποίημα που βρήκα στο ίντερνετ... μ'αρεσε και το'βαλα...
όταν θα είσαι σε θέση αύριο περιμένω σχόλια.
το ποιημα ειναι υπεροχο οποτε μπραβο σου που σχεφτηκες να το βαλεις
Έπρεπε να βιαστώ, τα γαβγίσματα του σκύλου όμως που πλησίαζαν με έκαναν να παγώσω στη θέση μου μην μπορώντας να κάνω το παραμικρό. σε αυτο το σκυλο αναφερομαι
για να λεμε την αληθεια δεν εχω ηρεμιση τελιως καθε φορα που το σκεφτομαι κατι παθαινω! αλλα δεν αντεχω και θα το κανω το σχολιο μου
λοιπον η λεμοναδα σου (ετσι δε τα λετε) ειναι φοβερη επειδη δινεις εμφαση στα συναισθηματα εχεις καταφερει η ολη κατασταση να μην εχει τιποτα το dirty και βασικα αυτο ειναι που με ενθουσιασε το μεγαλυτερο σοκ το επαθα απο το τροπο που εκφραζουν τα συαναισθηματα τους και επειδη η αγαπη τους ειναι τοσο απολυτη και μοναδικη παρα απο το τι γινεται
προσκνηνω το ταλεντο σου ειναι επισημο πια εχω παθει εθισμο στην ιστορια (ολη οχι μονο στο Ρυογκα) και παλι μπραβο σου
Ααααα είπα κι εγώ... κοίτα να δεις που εκείνο το σημείο με το σκύλο δεν τον θυμόμουν...
Σε ευχαριστώ Δανάη μου για τα καλά σου λόγια, προσπαθώ κι εγώ ...κάνω ότι μπορώ... το πιστεύεις πως όλες αυτές τις σκηνές τις σκεφτόμουν ενώ έβλεπα συγκεκριμένα επ. ¶στα ...αν δεν είχα τρελή πόρωση με αυτή τη σειρά ...τέτοιο ανάγνωσμα δεν θα καθόμουν να γράψω... είμαι σίγουρη...
παλι καλα που υπαρχει δηλαδη τι κεφαλαιο ηταν αυτο?? τελειοοοο! στο ξαναλεω ο τροπος που εκφραζεςι τα συνασθηματα τους ειναι φοβερος. πηγε λιγο η ψυχη μου στη κουλουρη μη τυχων και καταλαβαινε τιποτα ο Τεντο αλλα η Περλα κλασσικα εσωσε τη κατασταση να τολμησω να ρωτησ για το ονειρο του Ρυογκα ή δε θα παρω απαντηση?
παλι καλα που υπαρχει δηλαδη τι κεφαλαιο ηταν αυτο?? τελειοοοο! στο ξαναλεω ο τροπος που εκφραζεςι τα συνασθηματα τους ειναι φοβερος. πηγε λιγο η ψυχη μου στη κουλουρη μη τυχων και καταλαβαινε τιποτα ο Τεντο αλλα η Περλα κλασσικα εσωσε τη κατασταση να τολμησω να ρωτησ για το ονειρο του Ρυογκα ή δε θα παρω απαντηση?
όσον αφορά την Πέρλα λαμπάδα πρέπει να της ανάψουμε... τόσα κάνει εκεί μέσα η κοπέλα για να σώσει την κατάσταση... χμ.. για το όνειρο του Ρυόγκα πρέπει να περιμένεις και να έχεις υπομονή καθότι μπαίνουμε στο 18ο κεφ. επιτέλους (όχι πολύ σύντομα γιατί τώρα το γράφω )κι αλλάζουμε σκηνικό
αντε να γνωρισει και αυτη το γιατρο να δουμε τι θα γινει! ασχετο απο τη αρχη τις ιστοριας μεχρι τωρα εχει περασει ενα 24ωρο σωστα?? σωστα! ουαου Νταλια ουτε ο Σκοτ να σουνα
αντε να γνωρισει και αυτη το γιατρο να δουμε τι θα γινει! ασχετο απο τη αρχη τις ιστοριας μεχρι τωρα εχει περασει ενα 24ωρο σωστα?? σωστα! ουαου Νταλια ουτε ο Σκοτ να σουνα
το ξέρω... η πλοκή κυλά απελπιστικά αργά ...αλλά απ'το δεύτερο μέρος και μετά παύουν αυτά... δίοτι θα υπάρχει και δεύτερο... όπως βλέπεις είμαστε ακόμα στο πρώτο... απ'το δεύτερο και πέρα κινούμαστε με πιο γρήγορους ρυθμούς...