| Σχόλια: "Emerald eyes" | |
|
+5xrysanthi maria_likofos ROBELINA twilightFOREVER Kokkinoskoufaki 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Kokkinoskoufaki New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 104 Registration date : 19/07/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Σχόλια: "Emerald eyes" Σαβ 15 Σεπ 2012 - 21:37 | |
| Αυτή είναι η αγαπημένη μου ιστορία. Ελπίζω να σας αρέσει... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Σαβ 15 Σεπ 2012 - 23:57 | |
| Oυαου... Η ιδέα σου έχει πολύ ενδιαφέρον...Σίγουρα θα παρακολουθώ την ιστορία σου. | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 104 Registration date : 19/07/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Κυρ 16 Σεπ 2012 - 9:25 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ...το 2ο και το 3ο κεφάλαιο μπήκαν.. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Κυρ 16 Σεπ 2012 - 12:37 | |
| ειλικρεινα εχω σαστισει .. αυτη η ιστορια εχει τοσο ενδιαδερουσα πλοκη που σε κανει να μην μπορεις να παρεις τα ματια σου απο πλανω της .. πραγματικα ειναι υπεροχα και τα τρια κεφαλαια .. ανυπομονω να διαβασω την συνεχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Κυρ 16 Σεπ 2012 - 13:21 | |
| Ευχαριστώ... 4ο και 5ο μόλις ανέβηκαν! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Κυρ 16 Σεπ 2012 - 14:28 | |
| ειλικρεινα μπραβο .. η γαρφη σου ειναι εκπληκτικη .. οι εξελιξεις πολλες και με αφηνουν πραγματικα αφωνη!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Κυρ 16 Σεπ 2012 - 15:58 | |
| Ευχαριστώ πολύ... μόλις ανέβασα 6ο και 7ο κεφάλαιο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Κυρ 16 Σεπ 2012 - 20:42 | |
| 8 και 9 μόλις ανέβηκαν...άλλα αύριο | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Δευ 17 Σεπ 2012 - 14:31 | |
| πάρα πολύ ωραίο κεφάλαιο... αλλά μπερδεύτηκα λίγο.. ο εντουαρτ δεν ήταν? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Δευ 17 Σεπ 2012 - 19:12 | |
| Ευχαριστώ Λοιπόν επειδή δε κατάλαβα για πιο κεφάλαιο απορείς θα στα εξηγήσω όλα. Από το 1ο-4ο είναι ο Έντουαρντ. Στο 5ο,στο 6ο και στο 8ο είναι ο Ρόμπερτ. Στο 7ο και στο 9ο είναι πάλι ο Έντουαρντ. Εντάξει παρακάτω δεν είναι τόσο μπερδεμένα....βασικά είναι περισσότερο, αλλά γι' αυτό ανεβάζω τόσα κεφάλαια μαζεμένα.. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Δευ 17 Σεπ 2012 - 19:19 | |
| συγνώμη που δεν σχολίασα ακόμα αλλά ανεβάζεις τόσο γρήγορα που δεν σε προλαβαίνω η αρχή με εξίταρε μπορώ να πω και με έκανε να περιμένω την συνέχεια όπου λόγο τρεξίματος τελικά δεν κατάφερα να την διαβάσω ακόμα αλλά θα γίνει πολύ σύντομα το υπόσχομαι καλή συνέχεια να έχεις και να μας μαγεύεις πάντα έτσι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Δευ 17 Σεπ 2012 - 19:35 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ Xrysanthi μου. Σημαίνει πολλά για μένα ένα από τα πρότηπά μου στο θέμα της συγγραφής, όπως είσαι εσύ, να μου λέει τόσο καλά λόγια. Τώρα το θέμα ότι ανεβάζω γρήγορα είναι επειδή ήδη τα έχω γράψει και απλά τώρα κάνω ένα copy paste, αλλά είναι τόσο μικρά που τα διαβάζεις σε μισό λεπτό... Εγώ έχω γράψει μέχρι και το 20ο. Ευελπιστώ πως μέχρι την Πέμπτη θα έχω γράψει μέχρι και τον επίλογο, μαζί με κάτι ακόμα που ετοιμάζω... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Δευ 17 Σεπ 2012 - 19:41 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Δευ 17 Σεπ 2012 - 21:35 | |
| ααα...οκ καρδούλα μου θα περιμένω γνώμη... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Δευ 17 Σεπ 2012 - 22:41 | |
| Και εγώ προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να την διαβάζω αν και έχω διαβάσει μόλις τρια κεφάλαια μέχρι στιγμής. Σιγά-σιγά φαντάζομαι... Εκπληκτική ιδέα και όμορφη γραφή. Το εξελίσεις πολύ ωραία...Διαβάζω ελάχιστες ιστορίες και η δική σου μου τράβηξε από την αρχή την προσοχή. | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Τρι 18 Σεπ 2012 - 13:03 | |
| Παρόλο που έχω μπερδευτεί λίγο με την ιστορία σου την βρίσκω εξαιρετική. Και τον τρόπο γραφής, και την πλοκή και την ροή της ιστορίας. Άσε που το θέμα είναι υπέροχο! Ανυπομονώ για την συνέχεια! | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Τρι 18 Σεπ 2012 - 13:24 | |
| Η ιστορία σου έχει πολύ ενδιαφέρον..!!!!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την διαβάζω... Μπράβο σου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Τρι 18 Σεπ 2012 - 13:45 | |
| μολις διαβασα τα επομενα κεφαλαια που εχεις ανεβασει .. εξαιρετικα !!! μια συμβουλη μονο . προσπαθησε να γραφεις μεγαλυτερα κεφαλαια , ετσι ωστε ο αναγνωστης να βγαζει πιο κατανοητα συμπερασματα χωρις αυτο να σημαινει οτι η ιστορια σου δεν ειναι ενδιαφερον και εχει ωραια πλοκη!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Τρι 18 Σεπ 2012 - 14:57 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ όλους. ROBELINA μου το θέμα είναι ότι αυτά τα έχω ήδη γράψει και δε μπορώ να τα αλλάξω. Λογικά σήμερα θα ανεβάσω μέχρι και το 20ο κεφάλαιο. Τώρα παλεύω να γράψω το τελευταίο καιφάλαιο για να ανεβάσω μετά και τον επίλογο... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Δευ 24 Σεπ 2012 - 8:33 | |
| WOWWWWWWWWWW έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό από τις εξελίξεις μπορώ να πω τα δύο τελευταία κεφάλαια ξεκαθάρισαν πολλά πράγματα και τώρα περισσότερο από πριν είμαι πολύ περίεργη για την συνέχεια συνέχισε έτσι κάνεις πολύ καλή δουλειά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Δευ 24 Σεπ 2012 - 16:15 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ xrysanthi μου. Ο επίλογος "είρθε" να βάλει τέλος στην ιστορία της Ιζαμπέλλας και του Έντουαρντ. Περιμένω τα σχόλιά σας... | |
|
| |
ellen Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 58 Registration date : 16/04/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Τρι 9 Οκτ 2012 - 14:02 | |
| Η ιστορία σου ειναι εξαιρετική. Μραβο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Τρι 9 Οκτ 2012 - 14:04 | |
| διαβασα οτι ειχα χασει και πραγματιακ εμεινα με το στομα ανοιχτο!!ανυπομονω για την συνεχεια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: "Emerald eyes" Τρι 9 Οκτ 2012 - 17:46 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ, τώρα γράφω το 1ο κεφάλαιο και λογικά μέχρι αύριο θα το ανεβάσω. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| |
| |
| Σχόλια: "Emerald eyes" | |
|