Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Τί κρίμα που η κάμερα μπλόκαρε την ώρα που ο Rob έδινε το μικρόφωνο στην Kristen & ξαναλειτούργησε όταν μίλησε ο Taylor. Ούτε επίτηδες να'γινε!
συγνωμη αλλα εχω να κανω μια παρατηρηση ( παυλα κραξιμο.....)
ειναι ποτε δυνατον να σου εχουν δωσει ενα ζευγαρι CL και να τα κρατας στα χερια κοπελια???????? ΦΟΡΑ ΤΑ...και νιωσε την ηδονη του να περπατας με αυτα τα παπουτσια αλλιως φορα τα all stars σου και αντε μου απο κει....... η δαντελα σε μαρανε και τα σιθρου που μου θες να το παιξεις και μοιραια...τσοκαρο
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Θέμα: Απ: Breaking Dawn The Movie -Part 2 Σαβ 24 Νοε 2012 - 14:05
ζητω συγνωμη απο τους φαν της Κριστεν αλλα δεν ξερω... το φυλαω το φυλαω το στομα μου αλλα μετα την ιεροσυλια στο CL διοτι ετσι το βλεπω εγω δεν αντεξα......
Αλλες τα φορανε και πετανε με ενα τετοιο ζευγαρι παπουτσια ....και οχι μονο πετανε αλλα ειναι διαθετημενες να φορανε μονο αυτα.... ΧΩΡΙΣ τιποτα αλλο
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Θέμα: Απ: Breaking Dawn The Movie -Part 2 Σαβ 24 Νοε 2012 - 16:00
Αν δεν κάνω λάθος τα φορούσε όλη την ώρα που ήταν έξω & υπέγραφε αυτόγραφα ούσα όρθια. Ξέρω ότι πολλές γυναίκες θα ήθελαν να έχουν ένα ζευγάρι Louboutin (εμένα προσωπικά η φίρμα δεν μου κάνει καμία εντύπωση). Αν όμως αφαιρέσεις την ποιότητα, τη φίρμα & την τιμή τί μένει? Ένα παπούτσι που λόγω του ύψους του τακουνιού παραμένει άβολο για πολύωρη χρήση.
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: Breaking Dawn The Movie -Part 2 Σαβ 24 Νοε 2012 - 17:17
Μήπως ήταν "μάρκετινγκ?" Θέλω να πω... Και η Μπέλλα τα έβγαζε.. Τέλος πάντων. Εμένα με ενοχλεί πολύ σε όλα αυτά ότι δεν ξέρουν να μιλήσουν.. Έχω σταματήσει να τα βλέπω γιατί άντε να προσπαθείς να καταλάβεις τι λένε και πιάνουν το μικρόφωνο και κομπιάζουν και όλο εμ... εμ.... λένε μισή λέξη μετά πάλι εεεεε
Ε άισιχτίρ, τόσος κόσμος τους βλέπει, τόσους φαν έχουν, ας πουν κάτι καθαρά και με ουσία.. Ηθοποιοί είναι, ορθοφωνία έχουν σπουδάσει και αγωγή του λόγου φαντάζομαι, οκ τα κουστουμάκια και τα φορέματα αλλά άνοιξε το στόμα σου και να ξέρεις να μιλήσεις...
Τέλος πάντων, δεν θέλω να γίνομαι αυστηρή, αλλά μιας και πιάσαμε το κράξιμο δεν μπόρεσα να κρατηθώ...
Ίσως κι όλας να έπεσα στις περιπτώσεις δεν ξέρω, δεν τις έχω δει όλες τις συνεντεύξεις διότι με εκνευρίζει αυτό το πράγμα που ανέφερα παραπάνω..
Πάντως απαράδεκτη η Κρίστεν, ας έκανε λίγη υπομονή ακόμη κι ας τα φοραγε, διαφορετικά, ας έπαιρνε κάτι πιο άνετο!!! Ψωνάρα!
Mrs.Cullen2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 25 Τόπος : ~Neverland~ Αριθμός μηνυμάτων : 890 Registration date : 04/08/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Breaking Dawn The Movie -Part 2 Σαβ 24 Νοε 2012 - 18:27
χαχαχαχαχα τι γελιο ειχα ριξει σε αυτο το σημειο!!!!
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Θέμα: Απ: Breaking Dawn The Movie -Part 2 Κυρ 25 Νοε 2012 - 23:07
<blockquote> Breaking Dawn Part 2 led the box office during the Thanksgiving weekend for it’s second week with $43.1 million and $577.7 million total worldwide! Cha-ching!
Breaking Dawn Part 2 and Skyfall led a record-setting holiday-weekend box office that saw a solid start for Oscar-contender Life of Pi, a great expansion for Oscar-frontrunner Silver Linings Playbook and a less-bad-start-than-expected for the long-shelved Red Dawnremake.
The new and presumed final Twilight movie led the way with the franchise’s biggest second weekend ever: $43.1 million, per estimates.
Breaking Dawn Part 2 upped its domestic total to $227 million. Worldwide, it zoomed past the half-billion mark, raising its overall total to $577.7 million and counting.
Here’s the rundown of the weekend’s top movies, per Friday-Sunday domestic estimates as reported by the studios and Exhibitor Relations:
The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2, $43.1 million
Skyfall, $36 million
Lincoln, $25 million
Rise of the Guardians, $24 million
Life of Pi, $22 million
Wreck-It Ralph, $16.8 million
Red Dawn, $14.6 million
Flight, $8.6 million
Silver Linings Playbook, $4.6 million
Argo, $3.9 million
</blockquote>
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011