| Αγγελολογία-TRUSSONI DANIELLE | |
|
+3twilightFOREVER EliRose valia 32 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Αγγελολογία-TRUSSONI DANIELLE Δευ 5 Νοε 2012 - 12:48 | |
| Η Εβανζελίν, μια νεαρή μοναχή βιβλιοθηκάριος στη μονή της Αγίας Ροζαλίας, στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, ανακαλύπτει την αλληλογραφία της προηγούμενης ηγουμένης του μοναστηριού με την Άμπιγκεϊλ Ροκφέλερ, της γνωστής οικογένειας των Αμερικανών πολυεκατομμυριούχων, και προκαλεί εν αγνοία της ένα ακόμα αιματηρό επεισόδιο στην προαιώνια σύγκρουση ανάμεσα στους αγγελολόγους -ένα μυστικό κύκλο λόγιων μελετητών των αγγέλων- και τους Νεφιλείμ, τους τερατόμορφους απογόνους της ένωσης αγγέλων και ανθρώπων. Αντλώντας υλικό από ποικίλες θρησκευτικές και μυθολογικές αναφορές, η Τρουσόνι καταφέρνει να αναμείξει με συναρπαστικό τρόπο τη βιβλική παράδοση, το μύθο του Ορφέα, το απόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ και την ιστορία της πτώσης των αγγέλων. Εχει διαβασει καποιος αυτο το βιβλιο?Ποια η γνωμη σας? | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αγγελολογία-TRUSSONI DANIELLE Δευ 5 Νοε 2012 - 15:13 | |
| καλο ακουγεται!Εσυ το εχεις διαβασει ή το εχεις Βάλια;; | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αγγελολογία-TRUSSONI DANIELLE Δευ 5 Νοε 2012 - 15:22 | |
| Και εγώ το εχω ακουσει εντονα (οταν ειχε πρωτοκυκλορησει στο εξωτερικο ειχε προκαλεσει πολλες συζητησεις) αλλα εχω διαβασει γενικα πολυ κακες κριτικές. Τωρα η συγγραφεας ετοιμαζει και ενα δευτερο βιβλιο. Νομιζω θα ειναι διλογια. Σαν θεμα μου αρεσει και μου θυμιζει γενικα σαν πλοκη Κωδικα Ντα Βιντσι...Αν κυκλοφορησει με το καλο και το δευτερο ίσως το σκεφτώ... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: Αγγελολογία-TRUSSONI DANIELLE Δευ 5 Νοε 2012 - 15:27 | |
| Δεν το εχω διαβασει το εχει μια φιλη μου και θα μου το δανεισει η αληθεια ειναι πως δεν το ειχα ακουσει καθολου ουτε ειχα δει κριτικες.Θα υπαρχει και δευτερο ε? | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Αγγελολογία-TRUSSONI DANIELLE Δευ 5 Νοε 2012 - 15:51 | |
| Ωραιο φαινεται αλλα δεν ξερω κανεναν που να το εχει διαβασει, Για να παρουμε καμια γνωμη... Το διαβασε τελικα κανενας? | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Αγγελολογία-TRUSSONI DANIELLE Δευ 5 Νοε 2012 - 16:58 | |
| Αυτό το βιβλίο όλο πέφτει μπροστά μου αλλά ποτέ δεν το αγοράζω γιατί προηγούνται άλλα.Όλο λέω θα το πάρω την επόμενη φορά αλλά μέχρι τώρα δεν το έχω αγοράσει!!! κάποια στιγμή στο μέλλον μάλλον θα το πάρω αν και αν είναι διλογία και το πρώτο το έβγαλε ο Λιβάνης δεν νομίζω το δεύτερο να το διαβάσω σύντομα στα ελληνικά.Δεν τα πάει τόσο καλά με τις σειρές. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αγγελολογία-TRUSSONI DANIELLE Τρι 6 Νοε 2012 - 1:01 | |
| πάντως το θέμα του είναι πολύ ενδιαφέρον... θα ήθελα κι εγώ να το διαβάσω... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αγγελολογία-TRUSSONI DANIELLE Τρι 6 Νοε 2012 - 1:03 | |
| το ειχα ξεκινησει πριν χρονια αλλα ποτε δεν το τελειωσα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγγελολογία-TRUSSONI DANIELLE Τρι 6 Νοε 2012 - 9:39 | |
| - evi έγραψε:
- το ειχα ξεκινησει πριν χρονια αλλα ποτε δεν το τελειωσα....
Καλημερα Εβη μου δεν το τελειωσες επειδη δεν σου φανηκε ενδιαφερον φανταζομαι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγγελολογία-TRUSSONI DANIELLE Τρι 6 Νοε 2012 - 9:50 | |
| - twilightFOREVER έγραψε:
- Και εγώ το εχω ακουσει εντονα (οταν ειχε πρωτοκυκλορησει στο εξωτερικο ειχε προκαλεσει πολλες συζητησεις) αλλα εχω διαβασει γενικα πολυ κακες κριτικές. Τωρα η συγγραφεας ετοιμαζει και ενα δευτερο βιβλιο. Νομιζω θα ειναι διλογια. Σαν θεμα μου αρεσει και μου θυμιζει γενικα σαν πλοκη Κωδικα Ντα Βιντσι...Αν κυκλοφορησει με το καλο και το δευτερο ίσως το σκεφτώ...
Οταν το διαβασω θα σου πω και εγω την γνωμη μου να σε ρωτησω κατι ασχετο τι ειναι το nomads που βγαιναε κατω απτο nickname σου? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Αγγελολογία-TRUSSONI DANIELLE Τρι 6 Νοε 2012 - 11:59 | |
| Το ειχα αφησει γτ ξεκινησα ενα αλλο βιβλιο που περιμενα πολυ και απλα δεν το ξανα επιασα ποτε.... το nomads ειναι τιμητικος χαρακτηρισμος για τα μελη του μηνα..... και θα σε παρακαλεσω να αποφευγεις τα διπλα ποστ γιατι απαγορευονται.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγγελολογία-TRUSSONI DANIELLE Τρι 6 Νοε 2012 - 12:04 | |
| ΟΚ δεν το ηξερα για τα διπλα ποστ καλημερα!!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Αγγελολογία-TRUSSONI DANIELLE Τρι 6 Νοε 2012 - 14:29 | |
| δεν πειραζει....καλη σου μερα. | |
|
| |
| Αγγελολογία-TRUSSONI DANIELLE | |
|