Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 19 Ιαν 2013 - 14:22
αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι πως οι συνθήκες που έχει περάσει ανά τους αιώνες τον καταντήσανε έτσι...
Σπόιλερ:
Η άποψή μου είναι ότι... φαντάζεστε να γίνει τπτ στην Κάρολαιν και να την πεθάνουν στο τέλος; (κάπου το πήρε το μάτι μου αυτό, χτύπα ξύλο ελπίζω να μην ισχύει)... θα γίνει πιο δαίμονας και απ'τον δαίμονα κατά την γνώμη μου και θα έχει όλα τα δίκια του κόσμου...
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 19 Ιαν 2013 - 15:20
Σπόιλερ:
Δεν συμφωνω οτι ετσι εγινε με το περασμα τον αιωνων γιατι αν θυμαμαι καλα απο την αρχη ηταν ετσι! Ισως να εχει μεσα του καλα στοιχεια απλα πιστευω πια οτι πρεπει να ψαξει πολυ για να τα βρει!!! οσο για την καρολαιν την θελει σιγουρα ή ειναι ενα καπριτσιο απλα και μονο επειδη δεν τον θελει αυτη???
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 19 Ιαν 2013 - 17:13
Σπόιλερ:
Ετσι ηταν απο πριν την μεταμορφωση του απλως γτ ενιωθε πως ξεχωριζε απο τα αλλα αδερφια του και ο πατερας του τον μισουσε.Ολα αυτα που εκανε ηταν επιλογη του.Κι ο Ελαιζα εκανε κακο αλλα παντα ειχε μια ηθικη...το ιδιο και η Ρεμπεκα μεχρι ενα σημειο.Ο Κλαους τα ηθελε και τα παθε...και αν παθει κτ η Καρολαιν δεν του δινει το δικαιωμα να γινει ακομη χειροτερος που στο κατω κατω προσπαθει να την κλεψει απο τον Ταιλερ...που υπηρξε φιλος του μεχρι ενα σημειο κι αν την αγαπουσε πραγματικα θα ηθελε να ειναι ευτυχισμενη...ακομη και χωρις αυτον.
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 19 Ιαν 2013 - 19:44
Αλτρουιστης βρυκολακας??? Και κυριως ο Κλαους που εκανε τα πανω κατω να βρει τη σωσια και ξανα ανω κατω να φτιαξει τα υβριδια??? Δεν ειναι καθολου το στυλ του...Θελει την Καρολαιν και θα κανει τα παντα να την αποκτησει!! Και λιγα εχει κανει κατα τη γνωμη μου!!!
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 27 Ιαν 2013 - 1:11
έχει δίκιο Dear Nick ... εξάλλου μην ξεχνάς της έσπασες το κεφάλι πριν από κανά δυο τρία επ. και την παλούκωσες ξανά ως συνήθως... στο κρατάει ακόμα, δύσκολο να σε συγχωρέσει... Γμτ έχω μείνει δυο επ. πίσω! Πάντως και μένα μ'αρέσουν οι καινούργιες προτιμήσεις του Στέφαν, του ταιριάζουν καλύτερα...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 27 Ιαν 2013 - 9:58
Τι ωραλιο που ήταν το επεισόδιο της Πέμπτης!
Σπόιλερ:
καλά ο Ντειμον έχει πολύ γέλιο η ατάκα stupid, idiot για το Τζερεμι και ο Στέφαν αμέσως έτρεξε να βοηθήσει ο διαλογος μεταξύ των αδελφών ήταν το κατι αλλο ( και μετα μπορείτε να κανετε και οι 2 ότι στο διαολο θέλετε( αχ ρε Στέφαν πονάς πονάς...
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 27 Ιαν 2013 - 11:33
Δεν ξερω πως σας φανηκε εσας το 11ο εεισοδιο εγω παντως καιγομαι να το σχολιασω!!! Νομιζω οτι ο Στεφαν φερεται οπως ο Ντεημον οταν πληγωνοταν
Σπόιλερ:
που κοιμοταν με οποια να'ναι αρκει να ξεχασει τον πονο του και γινοταν και λιγο μ@λ@κ@ς
Και τελικα υποψιαζομαι οτι οσο περναει ο καιρος και θα γινεται
Σπόιλερ:
team Rebbeca σιγα να μην τον ενδιαφερει μετα να επανελθει η Ελενα, θα εχουν αλλαξει τοσο πολυ!!!!! Αυτη η ψυχροτητα οταν μιλησανε στο σπιτι...τσακιζε κοκκαλα!!!!
Και οσον αφορα Ντεημον και Ελενα
Σπόιλερ:
απο τοτε που εμαθαν για το δεσμο δημιουργιας και μετα δεν τους εχουμε απολαυσει ουτε μια φορα μαζι!!!! Ολες οι δηλωσεις αγαπης πρεπει να γινονται ή μεσω τηλεφωνου ή μετ'εμποδιων!! Αμαν πια!!! Ασε που νομιζω οτι θα δουμε ενα ηθικο προσωπο του Ντεημον που δεν εχουμε ξαναδει κι αυτο θα δημιουργησει και αλλα εμποδια μεταξυ τους..Με λιγα λογια δε θα το χαρουν..Προβλεπω ανατροπες και χαος!!!
Και τελικα
Σπόιλερ:
αυτη ηταν η ξανθια που φημολογουνταν οτι θα τα μπλεξει ο Στεφαν?
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 27 Ιαν 2013 - 22:07
Πολυ το ευχαριστηθηκα αυτο το επεισοδιο (πρωτον) τα θεικα λογια του στεφαν στην ασχημομουρα πλεον ελενα, (ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ) πςςς μπορω να πω οτι εφτασα στον οργασμο με αυτα τα λογια (δευτερον) η σκηνη στεφαν ρεμπεκα που την εριξε στο κρεβατι αχ ξαναθυμηθηκα γιατι ειμαι team stefan ποσο σεξυ ειναι οταν δεν εχει αισθηματα (τριτον) το σπασιμο λαιμου στην ελενα απ την ρεμπεκα αλλος οργασμος απο εκει τι να πρωτοπιασω μακαρι μονο μην ξαναγυρισει στην ελενα θα ξενερωσω ασχημα τον προτιμω με την ρεμπεκα η την καρολαιν η εστω την καθριν αυτες τουλαχιστον τον αγαπανε αληθινα. Οσο για ελενα ντειμον να ζησουνε τα παιδια αρκει να μεινει η ασχημη μακρια απ τον στεφαν ας τον αφησει ησυχο πια και ας μην τον περνει καθε τρεις και λιγο τηλεφωνο οποτε βρισκει τα σκουρα αυτα τα ολιγα
evi The Volturi