| Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) | |
|
+20NinaRobstenLove nicky_cullen $ofi@ + Edward Silia hiddenfantasy Vanina panagiota maria_likofos bloody swan ed<3 roobina Stella777 EliRose ROBELINA AspaKorth Zafrina pitsiriki xrysanthi evi _gwgw_ 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
roobina New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Σε αλλη γη σε άλλα μερη που κανεις δε με ξερει! Αριθμός μηνυμάτων : 180 Registration date : 11/10/2012
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Κυρ 21 Οκτ 2012 - 17:39 | |
| χαχαχα καλε αιγοκερως με ταυρο ειναι κ*λος με βρακι!!! θα το καψουμε με τον Ρομπ!!! χαχαχα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Κυρ 21 Οκτ 2012 - 17:40 | |
| Απο αλλου θα την βρεις την φωτια αλλα τελος παντων.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Κυρ 21 Οκτ 2012 - 17:41 | |
| ΕΓΩ ειπαμε εχω συναστρια με τον Ρομπ το ειπε και η μεγαλη Βανινα!! | |
|
| |
roobina New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Σε αλλη γη σε άλλα μερη που κανεις δε με ξερει! Αριθμός μηνυμάτων : 180 Registration date : 11/10/2012
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Κυρ 21 Οκτ 2012 - 17:43 | |
| φανταζομαι απο που!!!! χαχαχα ειστε εσεις ειναι και η κριστεν... αν μου μεινει και κανα εξτεσιον το κεφαλι θα ειμαι ευτυχης!! χαχα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Κυρ 21 Οκτ 2012 - 17:44 | |
| Down sister μην βγαλω το μαστιγιο..... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Κυρ 21 Οκτ 2012 - 17:50 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Κυρ 21 Οκτ 2012 - 17:51 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Κυρ 21 Οκτ 2012 - 17:54 | |
| και σταματω εδω γιατι ειμαστε waaaaaaayyyyyyy off topic!! | |
|
| |
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Δευ 22 Οκτ 2012 - 10:12 | |
| Καλημέρα... Open with caution... - Σπόιλερ:
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Δευ 22 Οκτ 2012 - 15:10 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Δευ 22 Οκτ 2012 - 21:43 | |
| Στελλα αυτο το παληκαρι ειναι βγαλμενο απο παραμυθι | |
|
| |
| |
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Δευ 22 Οκτ 2012 - 22:29 | |
| απο κοντα? ειναι το μεγαλυτερο μου ονειρο η θα ελεγα η μεγαλυτερη μου φαντασιωση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Δευ 22 Οκτ 2012 - 22:39 | |
| Κοίτα σκηνικό: να κάθεσαι στη στάση να περιμένεις το λεωφορείο και να τον δεις να 'ρχεται από μακριά... Τα μάτια σου καρφώνονται πάνω του. Κοιτάει γύρω σαν κάτι να ψάχνει, ώσπου συναντιούνται οι ματιές σας και το βλέμμα του στέκεται επίμονο πάνω σου. Τα πόδια σου λυγίζουν. Λες "δεν είναι δυνατόν να κοιτάει εμένα... Μάλλον η Κρίστεν στέκεται πίσω μου". Αυτός πλησιάζει αργά, ξέρεις, με αυτό το κούνημα στο περπάτημά του, χαμογελώντας ελαφρά, χωρίς να παρει το βλέμμα του από πάνω σου. Όσο πλησιάζει, νιώθεις την ατμόσφαιρα να αλλάζει, ένας ηλεκτρισμός διαχέεται παντού. Ο κόσμος χάνεται γύρω σου. Το μόνο που βλέπεις είναι το πράσινο των ματιών του κι αυτο το ελαφρύ μειδίαμα που στολίζει το πρόσωπό του. Και πάνω που νιώθεις ότι θα λιποθυμήσεις, ότι σου κόβεται η ανάσα και ότι το πρόσωπό σου έχει το χρώμα του παντζαριού, όταν πια σε έχει πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής, να σου πει: "Είσαι η ¶σπα? Μου έχουν μιλήσει για σένα, θέλεις μήπως να πάμε για ένα καφέ κάπου εδώ κοντα?" Φυσικά εσύ δε θα πας για καφέ, θα πας στα επείγοντα να σε γιατροπορέψουν για την παρ' ολίγον ασφυξία (είπαμε, σου είχε κοπεί η ανάσα, θυμάσαι?), αλλά δεν πειράζει... Εκτός, φυσικά, αν προλάβεις να ξυπνήσεις πριν να λιποθυμήσεις στο όνειρό σου... P.S. Ναι, έχω δουλειά και βαριέμαι απίστευτα να δουλέψω. Αυτές είναι οι στιγμές που με πιάνει η μ@λ@κί@... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Δευ 22 Οκτ 2012 - 22:43 | |
| Βρε Στελλα μου... τι μου γραφεις τωρα εδω εγω κοντεψα να μεινω κ που το διαβαζα τι να τον εβλεπα να ερχοταν καταπανω μου...ακομα κ την ωρα να ρωτουσε παλι θα λιποθυμουσα εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως πρεπει να κανω ενα ταξιδακι στην πολη που θαγυρισει την επομενη ταινια?αλλιως δυσκολο να τον δω δεν πειραζει μην δουλευεις...κανε ενα break | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Δευ 22 Οκτ 2012 - 23:25 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Δευ 22 Οκτ 2012 - 23:26 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Τρι 23 Οκτ 2012 - 0:08 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Πεμ 1 Νοε 2012 - 15:36 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Πεμ 1 Νοε 2012 - 16:20 | |
| ουλαλα... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Πεμ 1 Νοε 2012 - 16:51 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Πεμ 1 Νοε 2012 - 16:54 | |
| | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Πεμ 1 Νοε 2012 - 18:44 | |
| φοβαμαι να δω τις φωτογραφιες γιατι ετσι και λυποθυμισω δεν υπαρχει κανεις για να με μαζεψει απο το πατωμα | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) Πεμ 1 Νοε 2012 - 21:10 | |
| - xrysanthi έγραψε:
εμένα αυτή η φωτογραφία δεν μου αρέσει:/ μοιάζει σαν αυτές τις ανατριιχιαστικές ταινίες που έχουν εξωγήινους και τους κάνουν με μεγάλα κεφάλια δήθεν μεγάλο εγκέφαλο | |
|
| |
| Θαυμασμός και λατρεία σε όλο του το μεγαλείο! (Αυστηρά εδώ!) | |
|