| Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire | |
|
+13$ofi@ + Edward panagiota Dalia bloody swan EliRose evi AspaKorth ed<3 WhiteQueen alexandra13 ΕΡΗ Teodan twilightFOREVER 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 16:32 | |
| H Γλυκιά Καταστροφή (Beautiful Disaster) κυκλοφόρησε για πρώτα φορά το 2011 σε περιορισμένη έκδοση από ένα μικρό εκδοτικό οίκο. Το βιβλίο αρχικά ήταν άγνωστο, αλλά οι πρώτοι αναγνώστες το αγάπησαν τόσο που από στόμα σε στόμα το βιβλίο άρχισε σταδιακά να συγκεντρώνει ένα τεράστιο αναγνωστικό κοινό. Χαρακτηρίστηκε από τους κριτικούς ως η εφηβική εκδοχή του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» με στοιχεία από «Λυκόφως», αλλά και ταυτόχρονα ως κάτι τελείως μοναδικό και ξεχωριστό. Η συγγραφέας ανακοίνωσε αργότερα ότι το βιβλίο θα κυκλοφορήσει και από την οπτική πλευρά του πρωταγωνιστή στις 16 Απριλίου του 2013, με τον τίτλο Walking Disaster (Κινούμενη Καταστροφή). Στα ελληνικά το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Γλυκιά Καταστροφή Έντονο. Επικίνδυνο.Εθιστικό. Σέξι.
Η Άμπι Αμπερνάθι είναι ένα καλό κορίτσι. Δεν πίνει. Δεν βρίζει. Ντύνεται πολύ συντηρητικά. Πιστεύει ότι έχει καταφέρει να διαχωρίσει τη θέση της από το σκοτεινό παρελθόν της αλλά όταν πάει στο κολέγιο για να ξεκινήσει τις σπουδές της τα πράγματα θα ανατραπούν. Θα γνωρίσει τον Τράβις Μάντοξ. Ακαταμάχητος καρδιοκατακτητής αλλά επικίνδυνος, περνά τα βράδια του παλεύοντας σε παράνομους αγώνες πάλης. Θα αντισταθεί στη γοητεία του και τότε ο Τράβις θα την παγιδεύσει μ' ένα απλό στοίχημα: αν χάσει ο Τράβις, θα απέχει από το σεξ για ένα μήνα, ενώ αν χάσει η Άμπι, θα μείνει στο διαμέρισμά του ως συγκάτοικός του για ένα μήνα. Δεν υποψιάζεται ότι πίσω από το παρουσιαστικό του καλού κοριτσιού κρύβεται μια πολύ δυναμική προσωπικότητα.
Ένταση, αγωνία και ο νεανικός έρωτας σε ένα εθιστικό κοκτέιλ.
Η Γλυκιά καταστροφή είναι ένα αδιανόητα εθιστικό βιβλίο. Σέξι, αγωνιώδες, τέλειο! Jessica Parker, συγγραφέας
Το αγαπημένο μου λαβ στόρι με μια δόση μαζοχισμού. Nightly reading review
Το πιο εθιστικό βιβλίο μετά το Twilight. Maryse’s bookblogΚινούμενη ΚαταστροφήΗ Γλυκιά Καταστροφή από την οπτική γωνία του Τραβις.
Ο Τραβις Μάντοξ έμαθε δυο πράγματα από την μητέρα του, πριν εκείνη πεθάνει: Αγάπησε δυνατά. Πάλεψα δυνατότερα. Στην Κινούμενη Καταστροφή, η ζωή του Τραβις είναι γεμάτη από πολλές γυναίκες, υπόγειο τζόγο και βία. Μοιάζει ανίκητος, μέχρι να εμφανιστεί η Άμπυ Αμπέρναθι και να το λυγίσει.
Κάθε ιστορία έχει δυο όψεις. Στο New York Times Best Seller Γλυκιά Καταστροφή η Άμπυ είπε την ιστορία από την δική της πλευρά. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε την ιστορία από τα μάτια του Τραβις.
Κυκλοφορεί 16 Απριλίου του 2013.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Παρ 16 Νοε 2012 - 11:38, 1 φορά | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 16:37 | |
| Meh αν και το εξώφυλλο του 1ου είναι πολύ ωραίο... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 16:49 | |
| Ειναι απο τα βιβλια που θα παρω σιγουρα!!! Και μου αρεσε ιδιαιτερα το γεγονος οτι το δευτερο βιβλιο θα δουμε την οπτικη του αγοριου!! | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 16:52 | |
| Η Στέφενι να τα βλέπει αυτά που ο χρόνος περνάει και ο Ήλιος ακόμα να εκδωθεί!(εντωμεταξύ φαντάζομαι τι πάταγο θα έκανε o Ήλιος αν, όπως και σε αυτό, στο εξώφυλλο υπήρχε ένας ημίγυμνος Ρομπ )
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Teodan στις Τετ 14 Νοε 2012 - 16:59, 1 φορά | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 16:53 | |
| Καλο φαινεται.... θα μπει και στην δικη μου λιστα ! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 16:57 | |
| Νομιζω οτι θα ηταν το βιβλιο που θα επαιρνα σε ολες τις εκδοσεις του!! Αγγλικες,Ελληνικες,Ιταλικες κτλ αρκει να απολαμβανα τον Ρομπ!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 16:58 | |
| Θα το πάρω κι εγώ όσο να ναι μου τράβηξε το ενδιαφέρον. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 18:10 | |
| Πολυ ωραιο φαινεται απο την περιληψη!!!Θα το αγορασω μαλλον το εξωφυλλο ειναι πολυ καλο....κατι που με τραβαει για ακομα μια φορα!!! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 18:48 | |
| καλε ποια λιστα εγω θα παω να το παρω αμεσως μου θυμισε κ οιγο τον πατς το παληκαρι αυτο...μηπως λεω μηπως καλο μου παιδακι ξερεις αν μπορω να το κατεβασω απο καπου? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 20:27 | |
| φαινεται καλο παντως....αν και δεν ξερω κατα ποσο εχω υψηλες προσδικιες....εχω θολωσει με ολα αυτα αυτη την βδομαδα. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 21:07 | |
| - AspaKorth έγραψε:
- καλε ποια λιστα εγω θα παω να το παρω αμεσως μου θυμισε κ οιγο τον πατς το παληκαρι αυτο...μηπως λεω μηπως καλο
μου παιδακι ξερεις αν μπορω να το κατεβασω απο καπου? http://www.mediafire.com/view/?gzoqrrzfzs1mu35το εχω μηνες στην ηλεκτρονικη μου βιβλιοθηκη ακομη δεν αξιοθηκα να το διαβασω!! Ηταν φανφικ αυτο πριν να υποθεσω;; | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 21:37 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 21:40 | |
| οπως το λες Δημητρα!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 22:01 | |
| Και μόνο που διάβασα την λέξη Μάντοξ μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο!!! το θέλω, το θέλω, το θέλω!!! και σίγουρα (δεν ξέρω πως) ΘΑ ΤΟ ΠΆΡΩ!!! ο κόσμος να χαλάσει | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 22:03 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 22:04 | |
| εμενα αν μου βρειτε πιο φανφικ ηταν τοτε θα θελησω πολυ να το διαβασω | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Τετ 14 Νοε 2012 - 23:22 | |
| Τeodan....από το στόμα σου και στης Μέγιερ το αφτί! Κι ας μην έχει ημίγυμνο Ρομπ στο εξώφυλλο...δέχομαι να είναι και γυμνός!
Εντυπωσιακό η Καταστροφή, ιδιαίτερα η υπόσχσεη ότι θα ''καταστραφούμε'' κι από τη μεριά του Τράβις. Ακόμη θετικότερο για μένα ότι δεν είναι τριλογία! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Πεμ 15 Νοε 2012 - 2:17 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Πεμ 15 Νοε 2012 - 2:19 | |
| ειμαι αρκετα σιγουρη πως ναι! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Πεμ 15 Νοε 2012 - 2:20 | |
| θα το βαλω κι αυτο στην στιβα και καποια στιγμη θα το διαβασω. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Πεμ 15 Νοε 2012 - 20:21 | |
| - EliRose έγραψε:
- AspaKorth έγραψε:
- καλε ποια λιστα εγω θα παω να το παρω αμεσως μου θυμισε κ οιγο τον πατς το παληκαρι αυτο...μηπως λεω μηπως καλο
μου παιδακι ξερεις αν μπορω να το κατεβασω απο καπου? http://www.mediafire.com/view/?gzoqrrzfzs1mu35
το εχω μηνες στην ηλεκτρονικη μου βιβλιοθηκη ακομη δεν αξιοθηκα να το διαβασω!!
Ηταν φανφικ αυτο πριν να υποθεσω;; κοριτσακι εσενα μηπως να αρχισω να σε πληρωνω γιατι οτι θελω μου το βρισκεις? κ εγω θα ηθελα να το διαβασω σαν φανφικ παντως το στορυ απο την περιληψη μου αρεσε τρελα | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Παρ 16 Νοε 2012 - 11:32 | |
| Δεν ηταν φανφικ παντως. Είναι επιβεβαιωμενο. Από ό,τι εχω καταλαβει πρεπει να ειναι σαν την αγγελική σιωπή (hush,hush) με πινελιές από Πενήντα Αποχρώσεις. Θα το διαβασω συντομα, επομενως θα σας πω. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Σαβ 24 Νοε 2012 - 20:29 | |
| Μόλις πριν λίγες ώρες τελείωσα το συγκεκριμένο βιβλίο! Πολύ ωραίο πραγματικά! Τρυφερό και γλυκό σε κάποια σημεία πραγματικά έλιωσα! Νομίζω ότι θα κάνει τις νεανικές καρδιές σας να χτυπήσει και το προτείνω σε όλους ανεπιφύλακτα! Είχα καιρό να διαβάσω κάτι τέτοιο, μου είχε λείψει πραγματικά! Σίγουρα θα διαβάσω και το επόμενο που είναι η ίδια ιστορία από την πλευρά του αγοριού, θα ήθελα πάρα πολύ να τα ξαναδώ όλα μέσα από τα δικά του μάτια! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Σαβ 24 Νοε 2012 - 22:11 | |
| εχει και σικουελ sequel Μαιρη;; | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
| Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire | |
|