Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Και εμένα απο το score το αγαπημένο μου είναι το "i know what you are"..... Ανατριχιάζω όταν ακούω αυτό το album!!! Είναι σαν να ξαναζείς την ταινία ακούγοντας την και φέρνοντας τις εικόνες στο μυαλό! Όταν ακούω το score, ξαπλώνω στο κρεβάτι και κλείνω τα μάτια.....Απίστευτη μουσική!
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Πιθανοτατα να το ξερετε ηδη αλλα επειδη εγω προσφατα το εμαθα να σας πληροφορησω οτι υπαρχουν 3 soundtrack της ταινιας που κυκλοφορουν!!Το πρωτο ειναι αυτο που λογικα εχετε ολες..που εχει το decode κτλ.Το 2ο cd εχι ολα μα ολα ομως τα κομματια που υπαρχουν στην ταινια εκτος απο το clair de lune...ειναι ολα ορχηστρικα και ειναι τελεια!!!!Το ακουω τωρα... :cheers: Το 3ο που κυκλοφορει ειναι επανακυκλοφορηση του 1ου μονο που ειναι σε ψηφιακη μορφη,εχει και το let me sign και videoclips!!!!Οσες δεν εχετε ειδικα το 2ο soundtrack τρεξτε να το προλαβεται...ειναι ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
να ρωτησω κτ λιγο ασχετουλι?? Το ταγουδι του Ρομπ never think που ακριβως ακουγεται στην ταινια γτ δεν το χω προσεξει...(αν ειναι δυνατον τετοια τραγουδαρα)
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
Ναι ακριβως εκει ακουγεται...το ακουγεται σε εισαγωγικα γιατι ισα ισα που το παιρνεις χαμπαρι!!Οντως ειναι τραγουδαρα...και η φωνη του ρομπερτ θεϊκη!!!!
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
ναι την ωρα που της ρουφαει το διλητηριο (αγαπημενη σκινη....ουυυυφφφ...) περισσοτερο απο ολα του τα τραγουδια μου αρεσει το let me sing και ειδικοτερα στο σημειο που λεει "...i will wrap you in my arms...Let me sing.." σε αυτο το σημειο υπαρχει τοοσο παθος....εγω ανατριχιαζω καθε φορα εκει...η ενταση η εμφαση το παθος και φυσικα η φωνη του Ρομπ με εκαναν να μεινω με το στομα ορθανιχτο (!!)
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
ναι την ωρα που της ρουφαει το διλητηριο (αγαπημενη σκινη....ουυυυφφφ...) περισσοτερο απο ολα του τα τραγουδια μου αρεσει το let me sing και ειδικοτερα στο σημειο που λεει "...i will wrap you in my arms...Let me sing.." σε αυτο το σημειο υπαρχει τοοσο παθος....εγω ανατριχιαζω καθε φορα εκει...η ενταση η εμφαση το παθος και φυσικα η φωνη του Ρομπ με εκαναν να μεινω με το στομα ορθανιχτο (!!)
Συμφωνω απολυτα!!!Σ'αυτην την σκηνη σφιγγεται η καρδια μου..αχχχχ !!!Ειναι τοσο τελειος!!!!
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Εγω δεν μπορω να βοηθησω γιατι δεν κατεβαζω προς το παρων απο κει... Παντως τα τραγουδια τα εχω ολα αν θες να στα στειλω... Καποια απ'τις αλλες μπορει να ξερει απο torrent γιατι το χρησιμοποιουν...μπορεις να δοκιμασεις και το limewire αν και δεν θα βρεις τα ορχηστρικα απο κει...
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009