| Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία | |
|
+7$ofi@ + Edward AspaKorth alexandra13 WhiteQueen evi panagiota Dalia 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Σαβ 24 Νοε 2012 - 23:58 | |
| Περιγραφή Ανατολικό Λονδίνο 1888. Ένα μέρος όπου ληστές, μπράβοι, πόρνες και συνηθισμένοι άνθρωποι ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή, κι όπου τις νύχτες τριγυρίζει ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης. Εκεί, δίπλα στα νερά του Τάμεση, μια έξυπνη και θαρραλέα κοπέλα τολμάει να κάνει όνειρα για μια ζωή μακριά από τις ετοιμόρροπες αποβάθρες, τα βρομερά σοκάκια και τη θλίψη της φτωχογειτονιάς. Η Φιόνα Φίνεγκαν αγωνίζεται μαζί με τον αγαπημένο της για ένα καλύτερο αύριο. Η σκληρή ζωή όμως θα τους χωρίσει. Εκείνη θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη, εκείνος θα μείνει πίσω στο Λονδίνο. Κυνηγημένοι από τα φαντάσματα του παρελθόντος, θρηνώντας αγαπημένους νεκρούς, θα προκόψουν κι οι δυο, και μέσΆ από μια θανάσιμη αναμέτρηση με το παρελθόν, θΆ ανοίξουν δρόμο για το μέλλον. Το Τριανταφυλλάκι είναι το πρώτο βιβλίο της τριλογία της Τζένιφερ ΝτόνελιΠεριγραφή Στα 1900 οι ευπρεπείς γυναίκες δεν κυκλοφορούσαν στους επικίνδυνους δρόμους του ανατολικού Λονδίνου. Aλλά η Ίντια Tζόουνς ήταν ξεροκέφαλη: είχε σπουδάσει ιατρική και ήταν αποφασισμένη να προσφέρει τις υπηρεσίες της εκεί που τη χρειάζονταν περισσότερο. ΣΆ αυτούς τους άθλιους δρόμους η Ίντια γνωρίζει –και του σώζει τη ζωή– τον πιο διαβόητο γκάνγκστερ του Λονδίνου. O Mαλόουν, σκληρός, βίαιος, ακαταμάχητα ελκυστικός, είναι το αντίθετο του συγκρατημένου αριστοκράτη αρραβωνιαστικού της. H Ίντια, παρά τη θέλησή της, συνδέεται ολοένα περισσότερο μαζί του, παρασυρμένη από τη γοητεία του αλλά και γεμάτη ερωτηματικά για το κρυφό παρελθόν του. Όσοι απόλαυσαν το Tριανταφυλλάκι, στο Tριαντάφυλλο του χειμώνα – το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας της Τζένιφερ Ντόνελι – θα ξαναβρούν τους αγαπημένους τους ήρωες. Το τελευταίο μέρος της τριλογίας θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 2011.Περιγραφή Η ιστορία που ξεκίνησε με το Τριανταφυλλάκι και συνεχίστηκε με το Τριαντάφυλλο του χειμώνα φτάνει τώρα στη συγκλονιστική της κατάληξη με το ¶γριο τριαντάφυλλο. Λονδίνο 1914. Η αυτοκρατορία που έφτιαξε η Φιόνα Φίνεγκαν, δημιουργώντας το μεγαλύτερο οίκο τσαγιού στον κόσμο, εξακολουθεί να αναπτύσσεται. Δίπλα της ο σύζυγός της, ο Τζο, δίνει κι αυτός τη μάχη του ως βουλευτής των Εργατικών για τα δίκαια των ανθρώπων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Καθώς ξεσπάει ο πόλεμος, ένα άλλο αγαπημένο πρόσωπο της Φιόνας, ο αδελφός της Σέιμους, θα κληθεί να δώσει τη δική του μάχη στους ωκεανούς, υπηρετώντας την πατρίδα του ως αξιωματικός στο Βρετανικό Πολεμικό Ναυτικό. Όμως ούτε οι φλόγες του πολέμου θα σβήσουν από την καρδιά του τον έρωτά του για τη Γουίλα Όλντεν, η οποία δεν τον έχει συγχωρήσει που της έσωσε τη ζωή όταν έχασε το πόδι της στο Κιλιμαντζάρο, και τώρα αγωνίζεται κι αυτή για την Αγγλία στις ερήμους της Μέσης Ανατολής. Με φόντο τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, τον αγώνα των γυναικών να κατακτήσουν δικαίωμα ψήφου και τις σκληρές δοκιμασίες των εξερευνητών στους πόλους και στις ερήμους, η ευτυχία των Φίνεγκαν δοκιμάζεται. Όμως ούτε ο πόλεμος, ούτε ο διπλός κατάσκοπος Μαξ φον Μπραντ, ούτε ο υπόκοσμος του Λονδίνου θα καταφέρουν να λυγίσουν την οικογένεια.Κορίτσια ... εσείς τα έχετε διαβάσει;;; Αν ναι πως σας φάνηκαν;;; | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 25 Νοε 2012 - 0:32 | |
| Το πρώτο μου άρεσε πολύ! Το δεύτερο με ξετρέλανε! Το τρίτο με ...ξενέρωσε! Αλλά ας μην είμαι άδικη. Διαβάζεται άνετα. Κι άλλωστε αυτά είναι γούστα και τα δικά μου δεν συμφωνούν πάντα με αυτά των περισσοτέρων! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 25 Νοε 2012 - 2:09 | |
| τα χω και τα τρια...αλλα δεν τα χω διαβασει ακομη....η μαμα μου παντως τα λατρεψε. | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 25 Νοε 2012 - 3:32 | |
| Κορίτσια έχω μόνο το δεύτερο, δεν ήξερα ότι ήταν τριλογία. Κι αυτό είναι και δανεικό... τι λέτε να το ξεκινήσω;;; κι ας μην καταλαβαίνω αφού δεν έχω διαβάσει το πρώτο ή διαβάζεται και χωρίς το πρώτο;;; τι να κάνω;; | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 25 Νοε 2012 - 9:34 | |
| Έχω μόνο το πρώτο το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ! Το δεύτερο θα το έχω στα χέρια μου αυτή την εβδομάδα, έχω ακούσει τα καλύτερα και λίαν συντόμως θα το διαβάσω και θα σας πω. Κάποια στιγμή θα πάρω και το τρίτο για να ολοκληρώσω τη σειρά. Πάντως είναι καλή συγγραφέας, με ωραία πλοκή, σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές! | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 25 Νοε 2012 - 10:36 | |
| Tα διαβασα φετος το καλακαιρι και με τα πρωτα δυο ξετρελαθηκα !!!! Το πρωτο ειναι παρα πολυ ωραιο, με ωραιους χαρακτηρες και πολυ ωραια πλοκη!!! Το Δευτερο ειναι απλα ΜΑΓΙΚΟ !!!!!!! Το λατρεψα !!!! Χαρακτηρες καταπληκτικοι με μια ιστορια αγαπης ανατριχιαστικη (για μανα παντα ) !!!! Το τριτο δεν με τραβηξε καθολου . Δεν ξερω γιατι, Ενω γραφει πολυ ωραια η Τζενιφερ η ιστορια του 3ου δεν συγκρινεται με τις πρωτες 2.. Dalia πιστευω οτι πρεπει να διαβασεις το πρωτο γιατι ολοι οι χαρακτηρες δενουν μεταξυ τους και εχει σχεση το δευτερο με το πρωτο Και μια συμβουλη αν θες, να μην διαβασεις την περιληψη του 2ου πριν διαβασεις το πρωτο (αν δεν την εχεις διαβασει ειδη ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 25 Νοε 2012 - 11:01 | |
| Εδώ θα διαφωνήσω με την Αλεξάνδρα! Αν έχεις Νταλια πρόσβαση στο πρώτο βιβλίο, φυσικά και θα περιμένεις να διαβάσεις το πρώτο! Αλλιώς ξεκίνα με το δεύτερο που μεν υπάρχουν ίδια βασικά πρόσωπα και κατά κάποιο τρόπο είναι το ένα χρονική συνέχια του άλλου, ωστόσο δεν αφαιρείται η μαγεία του δεύτερου με κανέναν τρόπο. Το κάθε βιβλίο πραγματεύεται μια διαφορετική ιστορία αγάπης με αποκορύφωμα τον έρωτα του Σιντ κατά την ταπεινή μου γνώμη! Εγώ το διάβασα, προ Λυκόφωτος εποχή, και είχα ενθουσιαστεί! Το δεύτερο βιβλίο με απογείωσε για να προσγειωθώ απότομα στο τρίτο... Εχω σκοπό να διαβάσω κι άλλα της συγγραφέα, δυστυχώς θα περιμένει τη σειρά της κι αυτή εκτός κι αν γίνει θαύμα και πέσουν αισθητά οι τιμές των βιβλίων! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 25 Νοε 2012 - 11:15 | |
| Κι εγώ το πρώτο το είχα διαβάσει λίγε μέρες πριν πέσει τα στα χέρια μου το Λυκόφως! Μου άρεσε πολύ αλλά μετά άρχισαν να σβήνουν πολλά βιβλία από τον χάρτη! Εντάξει, μπορεί να ακούγομαι υπερβολική, κάθε βιβλίο έχει τη δική του ομορφιά. Απλά υπάρχουν αυτά που σε συναρπάζουν, σε σημαδεύουν και αυτά που απλά τα θυμάσαι ως ωραία βιβλία με κάποια νοσταλγία. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 25 Νοε 2012 - 11:32 | |
| Συμφωνώ απόλυτα! Γι αυτό και ανέφερα το Λυκόφως ως σταθμό στην αναγνωστική μου καριέρα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 25 Νοε 2012 - 14:43 | |
| Θα κοιτάξω να δω αν μπορώ να έχω και το πρώτο τλχστν στην κατοχή μου τις επόμενες μέρες, αν όχι θα ξεκινήσω κατευθείαν το δεύτερο... διότι έχετε δίκιο φαίνεται πολύ, μα πάρα πολύ ενδιαφέρον!! Σας ευχαριστώ κορίτσια! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 25 Νοε 2012 - 22:03 | |
| Εμενα το πρωτο μου αρεσε παρα παρα πολυ! το δευετρο με ενθουσιασε και ερωτευτηκα τον Σιντ το τριτο δεν το ξεκινησα καν αφου η φιλη που μου τα εδωσε μου ειπε οτι δεν λεει κ πολλα κ την εμπιστευομαι εχουμε ιδια γουτσα στα βιβλια. παντως σαν πλοκη ειναι φοβερα...κ συγχρονως μαθαινουμε πολλα κ για την ζωη στο Λονδινο εκεινη την εποχη | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Σαβ 29 Δεκ 2012 - 16:06 | |
| αυτα τα βιβλια ειναι τα αγαπημενα μου.... κυριως το δευτερο το οποιο για να το διαβασω κοιμομουν στις 3 και μολις ξυπνουσα το συνεχιζα με μονο διαλυμμα το μεσημεριανο.. Μαλλον το τριανταφυλλο του χειμωνα ειναι το αγαπημενο μου βιβλιο.... το τριανταφυλλακι ηταν και αυτο πολυ καλο αλλα το αγριο τριανταφυλλο με απογοήτευσε... περιμενα 4 περιπου χρονια για να βγει και το περιμενα διαφορετικο
υγ. τον Σιντ θελω να τον παντρευτω υγ το τριανταφυλλο του χειμωνα ειναι το μοναδικο βιβλιο που το εχω διαβασει αμετριτες φορες
Έχει επεξεργασθεί από τον/την $ofi@ + Edward στις Σαβ 29 Δεκ 2012 - 23:59, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Σαβ 29 Δεκ 2012 - 17:57 | |
| Έχω διαβάσει μόνο το πρώτο το οποίο μου άρεσε πολύ. Το δεύτερο το απέκτησα πρόσφατα αλλά δεν το έχω διαβάσει ακόμα, είναι στα άμεσα σχέδια μου και ακούω από όλους να λένε τα καλύτερα γι' αυτό. Το τρίτο σκοπεύω να το πάρω κάποια στιγμή γιατί θέλω να συμπληρώσω την σειρά και να του δώσω μία ευκαιρία. | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Σαβ 29 Δεκ 2012 - 20:45 | |
| Το δευτερο βιβιλιο ειναι το αγαπημενο μου απο την τριλογια!!! Στο τελος του το δακρυ ετρεχε ποταμι..... Πιστευω πως τουλαχιστον το δευτερο πρεπει να το διαβασεις!!!! Εχει μια ιστορια αγαπης που ειναι εκπληκτικη !!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Σαβ 29 Δεκ 2012 - 23:10 | |
| Εννοείται ότι ο Σίντ είναι...Σιντ! Τέλειος! Το τρίτο βιβλίο...ε...δεν μετάνοιωσα που το διάβασα αλλά ενώ τα δύο πρώτα τα έχω ξαναδιαβάσει και θα τα ξαναδιαβάσω, το τρίτο θα μείνει καινούριο! Εχει γράψει ακόμη ένα βιβλίο η Ντόνελι. Το ΄χει διαβάσει κανείς; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Παρ 4 Ιαν 2013 - 23:49 | |
| Ελπίζω η φιλενάδα μου να μου δανείσει κάποια στιγμή το πρώτο για να ξεκινήσω και το δεύτερο που το'χω στην κατοχή μου γιατί αν ξεκινήσω το δεύτερο κατευθείαν δεν λέει πιστεύω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Σαβ 5 Ιαν 2013 - 8:33 | |
| Είναι ανεξάρτητες ιστορίες. Εμπλέκεται η ίδια οικογένεια, οι πρωταγωνιστές και των τριών βιβλίων είναι τρία αδέλφια αντίστοιχα. Στο πρώτο βιβλίο δίνονται αρκετές πληροφορίες για όλους και εξηγεί σίγουρα το χαρακτήρα (και τη διαμόρφωση αυτού) του Σιντ ο οποίος είναι ο υπέροχος ήρωας του δεύτερου βιβλίου. Οπότε ναι. Αν και θα μπορούσες να τα διαβάσεις χωρίς χρονική αλληλουχία, καλύτερα να ξεκινήσεις με το πρώτο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Σαβ 5 Ιαν 2013 - 12:20 | |
| Μακάρι να μου δώσει σύντομα το πρώτο η φίλη μου να μάθω κι εγώ τι εστί Σιντ ρε παιδί μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Σαβ 5 Ιαν 2013 - 23:30 | |
| Τι εστί Σιντ; Ε..κουράγιο! Λιώσε προς το παρόν με τον Ντιμίτρι και ας αργήσει λίγο ο Σιντ. | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 13 Ιαν 2013 - 15:23 | |
| να τα διαβασεις γρηγορααα γιατι ΣΙΝΤ εστι αντρας τελειος μοναδικος τρυφερος προστατευτικος αγριος.. ολα αυτα σε ενα χαρακτηρα... εδω και 6 περιπου χρονια που το ειχα πρωτο διαβασει(τωρα εχω χασει το μετρημα) ειμαι ερωτευμενη μπορω αν πω με τον Σινττττττττ ΜΑΛΟΟΥΝ...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 13 Ιαν 2013 - 15:28 | |
| Οντως και για μενα ο Σιντ ειναι μεσα στη καρδια μου !!! Το δευτερο βιβλιο της ειναι απο τα καλυτερα που εχω διαβασει !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 13 Ιαν 2013 - 20:23 | |
| Κορίτσια έχει φτιαχτεί από τώρα η λίστα μου... σιγά-σιγά ανεβαίνει... το μόνο σίγουρο είναι ότι στις 27 του μήνα το πρώτο βιβλίο θα το'χω στα χέρια και μετά βουρ για το δεύτερο... απ'ότι κατάλαβα έχω να ζήσω μεγάλες στιγμές... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 13 Ιαν 2013 - 21:24 | |
| Αχ Νταλια μου εχεις οντως να ζησεις πολυ μεγαλες στιγμες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σιντ............... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 13 Ιαν 2013 - 21:29 | |
| Εμένα μου λες... σου χω έτοιμη λίστα... - Σπόιλερ:
5. Σιντ (δεν τον έχω γνωρίσει ακόμα βέβαια) 4. Φιλίπ 3. Κρίστιαν 2. Τράβις 1. Ντιμίτρι
Δεν ξέρω τι άλλο με περιμένει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία Κυρ 13 Ιαν 2013 - 21:31 | |
| εχεις πολλους οντως !!!!! - Σπόιλερ:
Ο φιλιπ ποιος ειναι?
| |
|
| |
| Τζένιφερ Ντόνελι: Τριλογία | |
|