Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ο δεκαεπτάχρονος Λόχαν και η δεκαεξάχρονη Μάγια πάντα ένιωθαν περισσότερο φίλοι παρά αδέρφια. Από κοινού ανέλαβαν το ρόλο της αλκοολικής μητέρας και του εδώ και χρόνια φευγάτου πατέρα στη φροντίδα των μικρότερων αδερφών τους. Η ζωή τους αναγκάζει πλέον να συμπεριφερθούν σαν γονείς προς τα μικρότερα αδέρφια τους. Η Μάγια και ο Λόχαν έπρεπε να μεγαλώσουν γρήγορα για ανταποκριθούν στις ανάγκες μιας οικογένειας. Τα κοινά τους προβλήματα και το γεγονός ότι καταλάβαιναν απόλυτα ο ένας τον άλλον, τους έφεραν πιο κοντά απΆ όσο δυο αδέρφια θα έπρεπε να είναι. Τόσο κοντά, ώστε να ερωτευτούν. Η κρυφή τους σχέση γρήγορα εξελίσσεται σε μια βαθιά, απεγνωσμένη αγάπη. Ξέρουν ότι αυτό που νιώθουν είναι ένα λάθος και πως θα πρέπει να σταματήσει. Παρόλα αυτά, είναι αδύναμοι να σταματήσουν αυτό που, στα μάτια τους, φαίνεται τόσο απίστευτα σωστό.
Η Tabitha Suzuma γεννήθηκε στο Λονδίνο από Αγγλίδα μητέρα και Ιάπωνα πατέρα. Έζησε δύσκολα εφηβικά χρόνια, εγκατέληψε τις σπουδές της και έκανε διάφορες δουλειές. Το Απαγορευμένο είναι το πέμπτο της βιβλίο. Θεωρείται από τους καλύτερους νέους συγγραφείς στη Μ. Βρετανία.
· Βραβευμένο με το Πρώτο Βραβείο Cariparma για Ευρωπαίο Λογοτέχνη το 2011 ·Υποψήφιο για τα βραβεία Carnegie το 2011 για παιδικά και εφηβικά βιβλία στη Μ. Βρετανία ·Υποψήφιο για το Γερμανικό βραβείο λογοτεχνείας Jugendliteraturpreis 2012
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Δεν ειναι ευκολο να δεχτεις οτι δυο σδερφια ερωτευονται .... edit by xrysanthi: το spoiler ειναι για τα θανασιμα εργαλεια (για τα τρια πρωτα βιβλια) και οχι για το βιβλιο απαγορευμενο
Σπόιλερ:
Στην πολη των οστων οταν ο τζεις βγηκε οτι ειναι αδερφια με την κλαιρη ειχα ξενερωσει τελειως και δεν μπορουσα να το δεχτω με τιποτα.
Τωρα μπορει να το αποδοσει με τετοιο τροπο που να σε κανει να το δεχτεις ευκολα. Αλλα και παλι μου ειναι πολυ δυσκολο ...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θελω και εγω να το διαβασω. Μου εχει τραβηξει το ενδιαφερον. Αν και φοβαμαι λιγο για το περιεχομενο... Φοβαμαι οτι δεν ειναι για μενα...Θα το διαβασω ομως για να κρινω.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
η βλεπεις οτι οι χαρακτηρες δεν εχουν αδερφικες σχεσεις ειναι σαν να ειναι η μαμα και ο μπαμπας της οικογενειας και τα προβληματα της διαλυμενης αυτης οικογενειας τα μοιραζονται μεταξυ τους ειναι ο ενας η παρηγορια του αλλου!!!
και οπως ειπα σοκαριστικο βιβλιο!!!
και νιωθω την υποχρεωση να βαλω tissue alert!!
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θα συμφωνήσω με την άποψη της Βάσως, δεν θα έλεγα ότι με ικανοποιεί ο έρωτας μεταξύ δυο αδελφών... αλλά αν το πάρει το μάτι μου σε κανά παζάρι βιβλίου ίσως του ρίξω καμιά ματιά...
¶μα ακούω σοκαριστικό κατάλαβα..μακριά από μένα...
EliRose The Volturi
παιδια το βιβλιο αξιζει γιατι δεν πραγματευεται μονο μια απαγορευμενη/ταμπου σχεση αλλα μια διαλυμμενη οικογενεια και τον αντικτυπο της στα μελη της!!Παλι καιρος απο τοτε που το διαβασα και δεν το θυμαμαι λεπτομερως αλλα περα απο το πρωτο σοκ της ολης τραγικης καταστασης μου ειχε κανει πολυ καλη εντυπωση συγγραφικα!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Ναι αδερφη το θυμαμαι για αυτο και το ανοιξα το τοπικ γτ το ηξερα πως ειναι καλο...απλως δεν βρηκα χρονο να το διαβασω....εδω αλλα κι αλλα πιο πανω στην λιστα και δεν εχω προλαβει.
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Είχα διαβάσει και άλλοτε κάτι ανάλογο με έρωτα δυο αδελφών (ίσως θυμάται κανείς το βιβλίο- μηπως κάτι σε τίτλο με σοφίτα ακι τελικά μου είχε αρέσει. Οπότε θα δώσω και σε αυτό μια ευκαιρία.
EliRose The Volturi
ασε πικραμενη ιστορια!!εχω διαβασει τα απαντα της αμερικανικης ιστοριας και δεν εχω διαβασει αλλα πραγματα που θελω!!το ραφι σχολη στο goodreads εχει 37 βιβλια και πανω απο τα μισα διαβαστηκαν σ'αυτο το εξαμηνο!!
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Ευτυχώς Ελίνα το έχεις ήδη διαβάσει κι έτσι αφοσιωνεσαι με...πάθος ( ) στην αμερικάνικη λογοτεχνία! (όχι ότι σε νοιάζει ή σε αφορά αλλά αγαπημένος μου για χρόνια ήταν ο Τζακ Λόντον)
evi The Volturi