Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
και παλι το περισσοτερο κοινο ηταν ατομα που ειχαν διαβασει τα βιβλια και ειχαν κολλησει. αν δεν ηταν τοσο μεγαλη η επιτυχια του βιβλιου...
κριμα ομως γιατι εγω ψιλοαπογοητευτηκα. ειχα και εχω κολλησει τοοσο πολυ με τα βιβλια που την ταινια την περιμενα πως και πως!!! ημουν σιγουρη οτι θα γινοταν παρα πολυ ωραια ταινια αλλα..τουλαχιστον μπορουμε ακομα να ελπιζουμε για τις υπολοιπες!!!!
Παω για υπνο!! Καληνυχτα! Ονειρα γλυκα με πολυ Rob-Edward!!!
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
ε για να πουμε και του στραβου το δικιο μονο οι ερμηνεις το βοηθησαν το εργο να παει ψηλα..!!! απο αλλες αποψεις η σκηνοθετης κ η σεναριογραφος το σκοτωσαν το καημενο!!! εκτελεση εν ψυχρω στα τρια βηματα!!!
Στο θέμα ερμηνείες θα συμφωνήσω , και οι ηθοποιοί τέριαζαν πολύ και παίζανε και καλά !!
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
αχ μακαρι!! γιατι κακα τα ψεματα το twilight σαν ταινια δεν ηταν και οτι καλυτερο..
εμενα το μονο που δεν μου αρεσε να σας πω την αληθεια ηταν λιγο η ερμινεια τησ Κριστεν....και μου φανηκε οτι τελειωσε γρηγορα (σε αυτο μαλλον φτεει το αψογο λυκοφως....)
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
καλά ρε παιδιά πόσες κομμένες σκηνές έχουν??? αν και αυτή ούτε και εγώ θα την ήθελα μέσα και καλά έκαναν που δεν την βαλανε. Δεν ταίριαζε με το κλίμα της ταινίας και του βιβλίου ακόμα.
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
ναι η αληθεια ειναι πως ειναι καπως προστυχη η σκηνη james-victoria και θα χαλουσε ολη αυτην την μαγεια της αγαπης που εισπραξαμε απο την ταινια,ενω της esme με τον carlisle τελεια!!!
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
για να καταλάβω κάτι από αυτή την σκηνή γιατί όσες φορές και αν την έχω δει δεν νομίζω ότι το έχω πιάσει. Εκεί που την δαγκώνει υποτίθετε ότι τρέχει και αίμα?????
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
για να καταλάβω κάτι από αυτή την σκηνή γιατί όσες φορές και αν την έχω δει δεν νομίζω ότι το έχω πιάσει. Εκεί που την δαγκώνει υποτίθετε ότι τρέχει και αίμα?????
αιμα δεν νομιζω να τρεχει...μαλλον να θελει να δοκιμασει τη γευση του δερματος της ή κατι τετοιο..τι να σου πω...εγω αυτο καταλαβαινω...αν καποια αλλη επιασε περισσοτερο ας μας διαφωτισει!!!
Εγώ νομίζω πως όντως τη δαγκώνει κ δοκιμάζει, απλά ίσως γι'αυτό κόψανε τη σκηνή. Γιατί μετά δεν θα έβγαζε νόημα το τέλος που τη σώζει κ δν ξέρει αν θα σταματήσει κλπ...
Παντως οντως μου ειναι τελειως αντιπαθητικη!!! αυτη φταιει και για τις κομμενες σκηνες που δεν μπηκαν δλδ ε???? ευτυχως που την σουταρανε!!!!
έλα ρε συ δεν πειράζει και όπως είπες φταίει και αυτή για τις κομμένες σκηνές και καλά κάνανε που την αλλάξανε Και Ιζαμπέλλα και εμένα αυτή είνια η γνώμη μου πως αν όντως την δάγκωνε κανονικά εκεί θα ήταν πολύ άκυρο μετά για το τέλος
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
αιμα δεν νομιζω να τρεχει...μαλλον να θελει να δοκιμασει τη γευση του δερματος της ή κατι τετοιο..τι να σου πω...εγω αυτο καταλαβαινω...αν καποια αλλη επιασε περισσοτερο ας μας διαφωτισει!!!
Δεν τρεχει αιμα γιατι σε μια συνεντεφξη της η Κριστεν Ρωτηθηκε ποια ειναι η αγαπημενη τησ σκηνη και ειπε αυτην και ειπε επισης οτι δεν ξερει καν αν εχει μπει στο εργο αλλα της αρεσει και καθως την περιγραφει λεει στο τελος οτι τελικα δεν "ηθελε να με δαγκωσει".μεσα στο φορουμ καπου ειναι αυτο το βιντεο..
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
M'αρεσε φοβερα η σκηνη Καρλαιλ-Εσμε!!! Ειμαι φαν του ζευγαριου και στα βιβλια δεν υπάρχουν τετοιες σκηνες μεταξύ τους!!! Παντα ειχαν το ρόλο του "μπαμπα" και της "μαμας" και πότε δεν μας τους παρουσιασαν ξεχωριστα ως ζευγάρι! Καταπληκτικη σκηνη παρόλο που πρεπει να ομολογήσω ότι δε θα κολλαγε κ πολύ με τη ροή της ταινιας!! Χαιρομαι που την εβαλαν στο dvd!!!!!