| Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι | |
|
+10$ofi@ + Edward alexandra13 stapet EliRose Dalia Bitten Pillows ΕΡΗ April evi valia 32 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Παρ 25 Ιαν 2013 - 18:47 | |
| Με αφορμη το θεμα με την τριλογια της Ντονελι και τον Σιντ (κολαση!!!) μου ηρθε η ιδεα να ανοιξω αυτο το θεμα οπου θα βαζουμε τα βιβλια με τους πρωταγωνιστες που λατρεψαμε λοιπον αρχιζω με το βιβλιο μ'άλλα λογια σ'αγαπω-Ευαγγελια Ευσταθιου και τον αγαπημενο μου Ραμος Δυο παιδιά με παρελθόν που τα κατατρέχει γνωρίζονται και μεγαλώνουν σε ένα ίδρυμα. Ορκίζονται να μη χωρίσουν ποτέ και ονειρεύονται ένα λαμπρό μέλλον. Εκείνος, ο Ραμός, είναι ο νόθος καρπός της ένωσης κάποιου Ούγγρου τσιγγάνου ακροβάτη με μια Ελληνίδα αριστοκράτισσα. Εκείνη, η Ρωξάνη, χάνει τον πατέρα της, τη μοναδική της οικογένεια, σε πολύ τρυφερή ηλικία. Καθώς τα χρόνια περνούν, η αγάπη και οι ελπίδες τους πως θα τα καταφέρουν φουντώνουν. Όμως, ενώ η Ρωξάνη θέλει να ξεχάσει και να πιστέψει στις μέρες που θα 'ρθουν, ο Ραμός ζητά απαντήσεις και σκαλίζει το παρελθόν διψώντας για εκδίκηση. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 2:21 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 9:16 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 9:21 | |
| Ευη μου ειναι δυνατον να ξεχασεις τον ΓΚΡΕΥ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 10:09 | |
| | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 11:14 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 11:56 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 13:22 | |
| Αφησα μερικους και για σας κοριτσια...τον Κριστιαν νομιζω πως δεν τον εβαλα γτ παντα θα ειναι Εντουαρντ για μενα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 13:29 | |
| Ευη θυμησε μου απο ποιο βιβλιο ειναι ο Κριστιαν? | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 13:44 | |
| Valia ο Κριστιαν ειναι απο τις πενηντα αποχρωσεις του Γκρι. Τον Μαντοξ πως τον ξεχασα?????? Η αληθεια ειναι οτι εχουν μαζευτει πολλοί και εχουμε χασει τον μποσουλα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 13:58 | |
| α γιαυτο δεν τον ηξερα δεν το εχω διαβασει ακομα μου το εχει παρει μια φιλη μου δεν κρατιωταν!!!! | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 14:15 | |
| εμενα παντως μου λειπει το λυκοφως.....δεν εχω παθει κολλημα ουτε με τα mortal instruments ουτε με τα ομορφα πλασματα......μονο μια σειρα που δεν ξερω αν την εχετε ακουστα celestra series θα παιχτει αλλα κ μ αυτην ουτε κρυο ουτε ζεστη....αυτο ειναι το λινκ..ειναι καλη σχετικα σειρα http://addisonmoorewrites.blogspot.gr/2012/01/skyla-goes-to-hollywood.htmlτο ονομα της ομως ειναι χαλια...σκυλα (skyla)την εχει ονομασει η συγγραφεας.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 15:19 | |
| Σιγουρα το λυκοφως και ο Εντουαρντ ειναι αλυσμονητα ειναι το δευτερο βιβλιο φαντασιας που διαβασα (το πρωτο ηταν ο Χαρυ Ποτερ) και τε εχω ξεχωρησει!!!! Ακαι τωρα που το θυμηθηκα χωρις να με ξετρελαναν τα παρακατω βιβλια οι πρωταγωνιστες τους ηταν υπεροχοι χαρακτηρες Σαμ απο ριγος Κοουλ απο απνοια Ντανιελ απο αγγελοι φανταζομαι δεν ξεχασα κανενα!!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| |
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 17:48 | |
| οτι ειπε η αδερφη συν Ας Ντέι που ελπιζω συντομα να δω και στις ελληνικες αγορες! και μην ξεχναμε φυσικα Ρεναρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 17:53 | |
| μπραβο που θυμηθηκες την νοελια σωστα!!! - Σπόιλερ:
τα 2 πρωτα βιβλια εχουν πολυ ωραιο εξωφυλλο
| |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
stapet Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 19/05/2012
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 20:21 | |
| να προσθεσω και την δικια μου πινελια στην ολη εκθεση τελειων χαρακτηρων απο αξεχαστα βιβλια (εκτοσ φυσικα απο αυτα που ειπατε ηδη) προσωπικα ολοι οι χαρακτηρες μου αρεσαν και αν και ειναι λιγο παλια σειρα (ναι μεν βγαινουν ακομα βιβλια) αλλα ποτε δεν θα ξεχασω αυτα τα βιβλια ηταν απλα φοβερα (ακομα και με την γραφη του γκουντκαιντ που ειναι λιγο... δυσκολη) | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 21:48 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 22:17 | |
| Μπράβο βρε Ελίνα μου... κι όχι μόνο Ρενάρ ...αλλά και Φιλίπ Κι όσον αφορά τον Γουίλ και τον Ρον συμφωνώ κι επαυξάνω! Αλλά δεν θυμάμαι τον ¶ζραελ;;; Κορίτσια... εγώ θα περάσω κι σε ένα άλλο βιβλίο , ελληνικό μεν αλλά με κέρδισε απ'την πρώτη του σελ. δε: Αααααχχχχ..................... Νικόλας Νικήτας Δημήτρης............. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 22:30 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 22:50 | |
| τον ειχα ξεχασει τον Ρον αδερφη....παντα λατρεμενος... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 22:53 | |
| πανω απο το χαρι τον εχω μη σου πω | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 22:55 | |
| Κι εγω...ο τροπος που διαχειριζοταν το ολο θεμα με την Ερμιονη.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι Πεμ 31 Ιαν 2013 - 22:56 | |
| και γενικα που παντα αν και κομματι του παντα ζηλευε τον Χαρι παντα στεκοταν διπλα του χωρις δευτερη σκεψη προθυμος να θυσιαστει για εκεινον...αδερφος του με ολη τη σημασια της λεξης | |
|
| |
| Βιβλία με πρωταγωνιστές που μας έμειναν αξέχαστοι | |
|