Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Μαρία από ότι φαίνεται τίποτα!!!! Σε άλλο ποστ (βλέπε Robert Pattinson) είδαμε το παιδί μας με άλλη κοπέλα στο αυτοκίνητο αν δεν κάνω λάθος... Μην με εμπιστεύεσαι και πολύ όμως!!!!
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Και για να τα πάρουμε απ' την αρχή. Την Κυριακή το βράδυ βγήκαν κάποιες φωτογραφίες του Rob με μια κοκκινομάλλα κοπέλα στο αυτοκίνητό του. Αυτές εδώ http://imgbox.com/g/vXs91FTD9W Η κοπέλα μοιάζει πολύ στην Κρίστεν, αλλά & στην Ράιλι. Ραϊλι & Κρίστεν ανήκουν στην ίδια παρέα & όντως ήταν στα γενέθλια της Κρίστεν. Σήμερα το πρωϊ βγήκε ένας κοινός φίλος Κρίστεν & Ραϊλι στο Ινσταγκραμ & είπε να αφήσουν την Ράϊλι ήσυχη γιατί δεν ήταν στο αυτοκίνητο. ¶ρα ξέρει καλύτερα από εμάς & τα gossip sites. Τα υπόλοιπα που λέγονται στο άρθρο είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Κανένας ΔΕΝ έχει κάνει ΚΑΜΙΑ δήλωση για την Ράϊλι, ούτε έχει πεί ότι η Κρίστεν έχει σκάσει απ' το κακό της. Μέχρι τώρα κανείς δεν ξέρει ποιά είναι η κοπέλα, η οποία μπορεί να είναι μια απλή φίλη. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη απ'τις φωτογραφίες ότι ήταν κάτι παραπάνω (ούτε φιλιόντουσαν, ούτε ήταν αγκαλιά ή χεράκι-χεράκι).
Πιο πάνω ρωτήσατε για το τί γίνεται μεταξύ Ρομπ & Κρίστεν. Νομίζω είπα & την άλλη φορά ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δεν ξέρω αν είναι σοβαρό ή όχι, δεν έχω λεπτομέρειες, απ' ότι φαίνεται όμως δεν είναι πλέον μαζί. Έχουμε γύρω στους 2 μήνες να τους δούμε μαζί. Αυτά τα ολίγα ξέρω.
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Λοιπόν, επειδή η Βανίνα μάλλον κάνει μπάνια LOL, να σου πω εγώ τι ξέρω (που δεν είναι και πάρα πολλά, αλλά τέλος πάντων). Βανίνα δεν είμαι, αλλά μπορεί να σε διαφωτίσω...
Την Κυριακή, την ημέρα που έφευγε η Κρίστεν για την επίδειξη Channel για το Παρίσι, βγήκαν κάτι φωτογραφίες του Ρομπ με μια κοκκινομάλλα στο κόκκινο φορτηγάκι του. Οι υποθέσεις για το ποια ήταν ήταν πολλές (έμοιαζε ακόμη και στην Κρίστεν...). Το όνομα της Riley Keough ακούστηκε από την αρχή. Η Ράιλι έπαιζε σε μια ταινία μαζί με την Κρίστεν και θεωρείται μέλος της παρέας της. Πάντως, από μέλος της παρέας της Κρίστεν, ξεκαθαρίστηκε στο Instagram ότι δεν είναι η Ράιλι μαζί με το Ρομπ στο αυτοκίνητο (προφανώς την έπρηζαν οι φανς) και έγινε γνωστό ότι οι φωτογραφίες ήταν από την Πέμπτη. Γενικά τα κουτσομπολίστικα σάιτ γράφουν ό,τι τους κατέβει. Τα ελληνικά ένα παραπάνω, γιατί παίρνουν μια ιστορία ήδη διαστρευλωμένη από σάιτ του εξωτερικού, τη διαστρευλώνουν ακόμα παραπάνω και την πασάρουν.
Συμπερασματικά? Δεν ξέρουμε αν ο Ρομπ με την Κρίστεν είναι ακόμα μαζί, αν έχουν προβλήματα στη σχέση τους τα οποία προσπαθούν να λύσουν ή αν έχουν χωρίσει οριστικά και αμετάκλητα. Προσωπικά, θεωρώ πιο πιθανό το δεύτερο. Δεν έχουν εντοπιστεί πουθενά ούτε μαζί, ούτε με κάποιον άλλον να κρατιούνται χεράκι χεράκι, άρα ό,τι διαβάζουμε για άλλες σχέσεις είναι απλές υποθέσεις και κουτσομπολιά.
Βανίνα, πού είσαι? Διόρθωσέ με, αν κάνω λάθος.
EDIT: Βανίνα, θα νομίζουν ότι σε αντέγραψα... LOL Αν τοξερα ότι θα απαντήσεις, να μην κάθομαι να γράφω... ¶σε που τα ξέρεις καλύτερα
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011