WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Θεοί και Φύλακες - Γεωργία Κακαλοπούλου Σαβ 16 Φεβ 2013 - 13:55 | |
| Με πολλή μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε την επανακυκλοφορία του βιβλίου Θεοί και Φύλακες της Γεωργίας Κακαλοπούλου! Για όσους δεν το έχετε ακούσει ή διαβάσει πρόκειται για ένα φανταστικό βιβλίο όπου η δημιουργός πλέκει εξαιρετικά αρχαίους Ελληνικούς μύθους, Θεούς και Τιτάνες με τη μοίρα ενός νεαρού κοριτσιού της Ελένης. Διαβάστε παρακάτω τα σχόλια της ίδιας της Γεωργίας Κακαλοπούλου για το βιβλίο της!
ΦΟΙΒΟΣ-ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΕΛΕΝΗ....ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ "ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ". ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ, ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΗΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΥΞΗΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ. ΗΘΕΛΑ, ΒΓΗΚΕ...ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΎ!
ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ, ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ... ΤΟ "ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ" ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ, ΓΕΜΑΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΜΥΣΤΗΡΙΟ.ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΘΩΑ, ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ,ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ. Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ, ΑΛΛ¶ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΛΥΣΗΣ, ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ. ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΥΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ.
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ, ΤΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΚΟ.
ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ।ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΔΙΣΩ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
| |
|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Θεοί και Φύλακες - Γεωργία Κακαλοπούλου Σαβ 16 Φεβ 2013 - 14:37 | |
| απλά μαγευτικό εγώ το απόλαυσα μέχρι την τελευταία του σελίδα σας το προτείνω ανεπιφύλακτα δεν περιμένω την ώρα να πιάσω στα χέρια μου το δεύτερο | |
|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Θεοί και Φύλακες - Γεωργία Κακαλοπούλου Δευ 18 Φεβ 2013 - 11:31 | |
| Οντως ηταν αρκετα καλογραμμενο βιβλιο. Και αυτο το εξωφυλλο ειναι φανταστικο. Εγω ειχα παρει την πρωτη εκδοση...δεν πιστευω να υπαρχει καμια προσθηκη στο περιεχομενο ε? | |
|
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Θεοί και Φύλακες - Γεωργία Κακαλοπούλου Τετ 20 Φεβ 2013 - 20:48 | |
| Προσθήκη απ' όσο ξέρω όχι αλλά έχει γίνει νέα και καλύτερη επιμέλεια. | |
|
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Θεοί και Φύλακες - Γεωργία Κακαλοπούλου Πεμ 21 Φεβ 2013 - 14:45 | |
| το εξωφυλλο ειναι καταπληκτικο
εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες για αυτο το βιβλιο | |
|
| Θέμα: Απ: Θεοί και Φύλακες - Γεωργία Κακαλοπούλου Πεμ 21 Φεβ 2013 - 18:46 | |
| Η Γεωργία Κακαλοπούλου είναι μοναδική! Η γραφή της ιδιαίτερη και πρωτοποριακή για τα Ελληνικά δεδομένα! Είμαι σίγουρη ότι όσοι δεν έχετε διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο πως θα ενθουσιαστείτε! | |
|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Θεοί και Φύλακες - Γεωργία Κακαλοπούλου Πεμ 21 Φεβ 2013 - 19:48 | |
| Το συγκεκριμενο βιβλιο της και εμενα μου αρεσε.
Περιμενω την συνεχεια του!! | |
|
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Θεοί και Φύλακες - Γεωργία Κακαλοπούλου Κυρ 26 Μάης 2013 - 17:06 | |
| αγαπημενο βιβλιο | |
|