Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Curse of the Ring - Ring of the Nibelungs (2004) Τρι 26 Φεβ 2013 - 2:08
Υπόθεση: Ένας νεαρός σιδεράς, ο Siegfried, ο οποίος είναι κληρονόμος του θρόνου ενός βασιλείου χωρίς να το ξέρει, γίνεται πολύ δημοφιλής ανάμεσα στους κατοίκους ενός άλλου βασιλείου, όταν σκοτώνει έναν δράκο που τους καταδυναστεύει. Η αμοιβή του φαίνεται να είναι ένας μεγάλος θησαυρός τον οποίο καρπώνεται αγνοώντας τις προειδοποιήσεις ότι συνοδεύεται από μια κατάρα.
Σκηνοθέτης: Uli Edel
Ηθοποιοί: Benno Fürmann, Kristanna Loken, Alicia Witt, Max von Sydow, Robert Pattinson, Julian Sands
Πρόκειται για μία τηλεοπτική ταινία, η οποία αφηγείται το μύθο του "Δαχτυλιδιού των Νιμπελούνγκεν", ενός παλιού γερμανικο - σκανδιναβικού μύθου, τον οποίο μετέφερε σε μορφή όπερας (αποτελούμενης από 4 τμήματα) ο συνθέτης Ριχάρδος Βάγκνερ στα μέσα του 19ου αιώνα.
Σε αυτή την ταινία κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Rob αφού η σκηνή του στο "Vanity Fair" κόπηκε στο μοντάζ & μπήκε αργότερα στο DVD. Ένα βασικό μειονέκτημα στην εμφάνισή του στην ταινία (εκτός από ένα αρκετά περίεργο κούρεμα) είναι ότι η φωνή του είναι dubbed, δηλαδή βλέπουμε Rob, αλλά ακούμε κάποιον άλλο. Πάντως ο ρόλος του είναι αρκετά μεγάλος, δεν κάνει μόνο ένα πέρασμα, κυρίως επειδή η ταινία έχει μεγάλη διάρκεια (γύρω στις 3 ώρες).
Σαν ταινία δεν λέει πολλά πράγματα, ο πρωταγωνιστής είναι άγνωστος & τα μεγαλύτερα ονόματα στην ταινία είναι ο Max von Sydow & ο Julian Sands σε δεύτερους ρόλους, ενώ από τις γυναίκες οι πιο γνωστές είναι οι Kristanna Loken & Alicia Witt.
Σπόιλερ:
Βρείτε τον Rob στο trailer. Αν ανοιγοκλείσετε τα μάτια τον χάσατε
Την ταινία θα προβάλλει το Star την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 10 το βράδυ
Θέμα: Απ: Curse of the Ring - Ring of the Nibelungs (2004) Πεμ 28 Φεβ 2013 - 19:18
εγω την ταινια νομιζω οτι την εχω δει αλλα πριν πολλααααα χρονια... τοτε δεν ηξερα τον Ρομπ... μα που ζουσα?? αλλα ετσι οπως ηταν ο γλυκουλης δεν νομιζω οτι θα μου αρεσε...
Σπόιλερ:
στην διαφημιση παντως τον δειχνει!!!!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Curse of the Ring - Ring of the Nibelungs (2004) Πεμ 28 Φεβ 2013 - 23:11
Κοιτάξτε... εμένα από εμφάνιση εδώ μου αρέσει αλλά...
THIS IS BLASPHEMY THIS IS MADNESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! έλεος δλδ... που πήγε εκείνη η απαλή, γλυκιά, μελαγχολική φωνή του μαναριού;;;!!!!! Πάνε καλά;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Curse of the Ring - Ring of the Nibelungs (2004) Πεμ 28 Φεβ 2013 - 23:47
κι εγώ στα πρόθυρα είμαι... μα καλά δεν ντράπηκαν οι ηλίθιοι... αλλά εδώ θα μου πεις τον Τζεις τον έκαναν Τζωάννα στη μεγάλη οθόνη αυτό τους πείραξε ... ουστ από δω!
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Curse of the Ring - Ring of the Nibelungs (2004) Πεμ 28 Φεβ 2013 - 23:55
Ρε παιδιά, πρώτη του ταινία ήταν, τηλεοπτική παραγωγή & όχι κάτι ιδιαίτερο. Και ο Rob δεν ήταν κανένας γνωστός & φτασμένος, οπότε τί πρόβλημα υπήρχε να του αλλάξουν τη φωνή? Φυσικά αν γινόταν κουβέντα για κάτι τέτοιο τώρα θα πεφτανε κεφάλια Το πιο πιθανό είναι να ήθελαν να τον κάνουν να φαίνεται πιο μικρός απ' ότι ήταν & η φωνή του Rob στα 18 δεν θα έμοιαζε με εφήβου.
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Curse of the Ring - Ring of the Nibelungs (2004) Παρ 1 Μαρ 2013 - 0:13
Αυτή είναι η deleted scene - alternative ending του "Vanity Fair", στην οποία ήταν ο Rob, γυρισμένου την ίδια χρονιά με το "Ring of the Nibelungs" (2004). Η φωνή του μου φαίνεται πιο βαριά από εκείνη στο dubbing του "Ring of the Nibelungs".
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: Curse of the Ring - Ring of the Nibelungs (2004) Παρ 1 Μαρ 2013 - 0:15
Καλά Βανίνα δεν λέω ένα δίκιο το'χεις αλλά όπως και να το κάνουμε με ξενίζει κάτι τέτοιο... όσο μικρός κι αν είναι, έστω κι αν είναι η πρώτη του εμφάνιση ...εε το να ακούω ξένη φωνή πάνω στην κανονική εεε δεν μ'αρέσει για να πω την αλήθεια... απ'την στιγμή που ξέρω πως είναι στην πραγματικότητα... ευτυχώς που δεν το έκαναν και στο Χάρρυ Πόττερ αυτό... εκεί θα ήταν η απόλυτη
Σπόιλερ:
ξεφτίλα...
evi The Volturi