valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Μάγισσες - HARKNESS DEBORAH Παρ 8 Μαρ 2013 - 20:46 | |
| Χωμένη στα κατάβαθα της Βοδληιανής Βιβλιοθήκης της Οξφόρδης, η ερευνήτρια Ντιάνα Μπίσοπ αναζητεί ένα παμπάλαιο χειρόγραφο, για το οποίο διαισθάνεται ότι μπορεί να είναι δεμένο με μάγια. Γόνος μιας μακράς σειράς διακεκριμένων μαγισσών, δεν θέλει να έχει καμιά σχέση με τη μαγεία, γι αυτό, αφού κρατάει μερικές σημειώσεις, στέλνει το βιβλίο να χαθεί ξανά μέσα στα ράφια. Αλλά η ξαφνική εμφάνιση του, από αιώνες χαμένου, χειρογράφου προκαλεί αφάνταστους κλυδωνισμούς στον "άλλο" κόσμο, και μια ορδή από δαίμονες και βρικόλακες κατακλύζει τα αναγνωστήρια της Βιβλιοθήκης. Ένα από τα πλάσματα αυτά είναι και ο Μάθιου Κλέρμοντ, διάσημος γενετιστής και επίσης βρικόλακας. Ο έρωτας δεν αργεί να φουντώσει ανάμεσα στον Μάθιου και την Ντιάνα, είναι όμως απαγορευμένος στον κόσμο τους... Ένα παραμύθι πάθους που μιλάει για ένα μεγάλο έρωτα, αλλά και για τη σύγκρουση της μαγείας, της αλχημείας και της σύγχρονης επιστήμης. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου) | |
|
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Μάγισσες - HARKNESS DEBORAH Παρ 8 Μαρ 2013 - 20:48 | |
| Ειναι απο τα βιβλια που εχω σταμπαρει κ σιγουρα θα παρω καποια στιγμη
| |
|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Μάγισσες - HARKNESS DEBORAH Παρ 8 Μαρ 2013 - 22:00 | |
| Ουτε εγω το εχω διαβασει αυτο. Πρεπει μαλλον να το βαλω στην λιστα μου.
Βαλια εσυ το εχεις διαβασει?Ειναι καλο? | |
|
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: Μάγισσες - HARKNESS DEBORAH Παρ 8 Μαρ 2013 - 22:10 | |
| οχι δεν το εχω διαβασει αλλα θα το παρω μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον θα εχει και συνεχεια ξερετε? | |
|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Μάγισσες - HARKNESS DEBORAH Παρ 8 Μαρ 2013 - 22:16 | |
| Δεν το εχω ψαξει καθολου. Ελπιζω να ειναι αυτοτελες αλλα συνηθως ολα εχουν συνεχεια. | |
|
Mrs.Cullen2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 25 Τόπος : ~Neverland~ Αριθμός μηνυμάτων : 890 Registration date : 04/08/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Μάγισσες - HARKNESS DEBORAH Παρ 8 Μαρ 2013 - 22:31 | |
| καλο ακουγεται. | |
|
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Μάγισσες - HARKNESS DEBORAH Σαβ 9 Μαρ 2013 - 0:29 | |
| Εγω το εχω διαβασει αυτο κοριτσια κι δεν ειναι αυτοτελες εχει συνεχεια, παντως δεν μπορω να πω οτι ειναι κακο αλλα οχι κι σε επιπεδο ''θανασιμων εργαλειων'' κι απο αυτα τα βιβλια που σε καθηλωνουν. Εμενα με κουρασε κι βρηκα κι πολλα κοινα σημεια με τα βιβλια twilight. | |
|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Μάγισσες - HARKNESS DEBORAH Κυρ 10 Μαρ 2013 - 20:05 | |
| Ένα απ΄τα βιβλία που θα ήθελα διαβάσω. | |
|
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Μάγισσες - HARKNESS DEBORAH Κυρ 10 Μαρ 2013 - 21:32 | |
| - Thalia Nelly έγραψε:
- Εγω το εχω διαβασει αυτο κοριτσια κι δεν ειναι αυτοτελες εχει συνεχεια,
παντως δεν μπορω να πω οτι ειναι κακο αλλα οχι κι σε επιπεδο ''θανασιμων εργαλειων'' κι απο αυτα τα βιβλια που σε καθηλωνουν. Εμενα με κουρασε κι βρηκα κι πολλα κοινα σημεια με τα βιβλια twilight. και αυτο εχει συνεχεια? ε-λε-ος | |
|