Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
Θέμα: Καλιξ η γυναικα λυκανθρωπο - MILLAR MARTIN Παρ 8 Μαρ 2013 - 20:53
Έκανε τα πρώτα της βήματα στους σκοτεινούς διαδρόμους του οικογενειακού κάστρου στη Σκοτία. Από μικρή είχε τη φήμη του μεγάλου μπελά: ατίθαση, με εκρηκτικό χαρακτήρα και πολλή τρέλα. Όταν βρήκε την τρυφερότητα στον έρωτα, οι δικοί της αντέδρασαν. Το έσκασε. Τώρα περιπλανιέται μόνη, φοβισμένη και επαναστατημένη, στους επικίνδυνους δρόμους του Λονδίνου. Ενώ η μεγαλύτερη αδελφή της καταξιώνεται στο λαμπερό κόσμο της μόδας, εκείνη αναζητά τη δική της θέση στον κόσμο και στην αγάπη. Μοναδική της παρηγοριά το λάβδανο και η μουσική των Runaways. Μοναδική της ζεστασιά η ανάμνηση του Γκαέν. Μοναδική της προστασία το μενταγιόν που της είχε χαρίσει η αδελφή της. . . Ώσπου συναντά δυο ανθρώπους έτοιμους να τη βοηθήσουν και να γίνουν φίλοι της. Δεν έχει σημασία που εκείνη τους απορρίπτει και τους απομακρύνει από κοντά της. Δεν έχει σημασία που τους αδειάζει το ψυγείο και αναστατώνει τη ζωή τους. Δεν έχει σημασία που είναι λυκάνθρωπος! Ένα σύγχρονο παραμύθι με φόντο τους δρόμους του Λονδίνου, όπου άνθρωποι και λυκάνθρωποι γίνονται ένα. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
αποτι ειδα στο σαιτ του συγγραφεα εχει γραφτει (υπαρχει στα αγγλικα) το δευτερο μερος και το τριτο θα εκδοθει στα αγγλικα τον Αυγουστο του 2013 φανταζομαι πως θα ειναι και το τελευταιο βαζω και ενα λινκ για παραπανω πληροφοριες
Θέμα: Απ: Καλιξ η γυναικα λυκανθρωπο - MILLAR MARTIN Παρ 8 Μαρ 2013 - 20:55
Εχει πολλα χρονια που το διαβασα....νομιζω εχει και δευτερο αλλα δεν βλεπω να το βγαζουν.
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
Θέμα: Απ: Καλιξ η γυναικα λυκανθρωπο - MILLAR MARTIN Παρ 8 Μαρ 2013 - 20:58
οπως θα δεις και στο σαιτ του συγγραφεα που εβαλα το λινκ εχει βγει το δευτερο και τον Αυγουστο βγαινει το τριτο δεν ξερω ομως αν η ιστορια τελειωνει εκει η θα βγει και αλλο
ΥΓ.Δεν ειναι χαλια το αγγλικο εξωφυλλο το ελληνικο σκαλες ανωτερο!!!
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Θέμα: Απ: Καλιξ η γυναικα λυκανθρωπο - MILLAR MARTIN Παρ 8 Μαρ 2013 - 21:00
Ωραιο ηταν Ασπα...αν και δεν το θυμαμαι τελεια γτ εχουν περασει πολλα χρονια...αλλα σιγουρα ηθελα να διαβασω και το 2 γτ φαινεται πως εχει συνεχεια...με τον καιρο το ξεχασα.
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Θέμα: Απ: Καλιξ η γυναικα λυκανθρωπο - MILLAR MARTIN Παρ 8 Μαρ 2013 - 21:42
Και εγω εχω πολλα χρονια που το ειχα διαβασει.Απο οταν ειχε πρωτοβγει.Παντως δεν ειχα ενθουσιαστει και ιδιαιτερα.Ουτε τους ηρωες δεν θυμαμαι.Και το γεγονος οτι δεν το εχω ξαναπιασει στα χερια μου ουτε εχω κατσει να ψαξω την συνεχεια λεει πολλα. Αν και η συνεχεια δεν νομιζω να βγει ποτε στα ελληνικα.
Mrs.Cullen2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 25 Τόπος : ~Neverland~ Αριθμός μηνυμάτων : 890 Registration date : 04/08/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Καλιξ η γυναικα λυκανθρωπο - MILLAR MARTIN Παρ 8 Μαρ 2013 - 23:04
Εγω δεν το εχω διαβασει....αλλα σιγουρα μου βαλατε μια ιδεα
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009