| Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs | |
|
+10AspaKorth panagiota April BELLA MARIE Dalia alexandra13 WhiteQueen ΕΡΗ evi EliRose 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Σαβ 3 Αυγ 2013 - 14:41 | |
| καλο ανταμωμα.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Πεμ 29 Αυγ 2013 - 11:58 | |
| Το αγορασα και στην ελληνικη του εκδοση αλλα περιμενω να το πιασω στα χερακια μου οταν παω θαλασσιτσα με το ζορι κρατιεμαι βεβαια γιατι Κασπαρ ειναι ενας | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Πεμ 29 Αυγ 2013 - 15:06 | |
| καλο διαβασμα... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Παρ 6 Σεπ 2013 - 20:56 | |
| ειναι επιτελους δικο μου...my precious!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Παρ 6 Σεπ 2013 - 22:46 | |
| Πόσα βιβλία είναι τελικά; Στα ελληνικά κυκλοφόρησε μόνο το πρώτο; Στην αρχή λέγατε για δύο βιβλία, τώρα διαβάζω για εννιά!!! 'Ελεος πια!!! Αρχίζω να ανησυχώ ότι θα μου μείνουν στη μέση οι σειρές γιατί θα έχω πεθάνει πριν ολοκληρωθούν!!!!
Εύη, στηρίζομαι πάνω σου! Θα έρχεσαι πάνω από τον τάφο μου και θα μου διαβάζεις όσα δεν πρόλαβα!
Ελεγα να τελειώσω τους Αγγέλους και να πιάσω το Τεστ... Να προτιμήσω τη Σκοτεινή ηρωίδα; Αν και έχω μόνο το πρώτο... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Παρ 6 Σεπ 2013 - 23:49 | |
| Ναι ειναι εννια και ελληνικα μονο ενα εχει βγει...αν και εξω νομιζω εχει βγει μεχρι το 2 η το 3...τους αγγελους παρατα τους..πιασε το τεστ προτιμοτερο...και η ηρωιδα ακομη καλυτερο.... Μην φοβασαι θα ρχομαι...αν και φοβαμαι πως σαν φαντασμα θα κανεις επιδρομες στην βιβλιοθηκη μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Κυρ 8 Σεπ 2013 - 0:43 | |
| Θα τελείωσω τους Αγγέλους και μετά το Τεστ! Η σκοτεινή ηρωίδα ας περιμένει αφού προβλέπεται καμιά 10ετία για να εκδοθούν όλα στα ελληνικά... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Κυρ 8 Σεπ 2013 - 1:01 | |
| ποτε δεν ξερεις... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Κυρ 8 Σεπ 2013 - 13:33 | |
| Μολις την τελειωσα και στα ελληνικα απο τα πολυ αγαπημενα μου βιβλια και η κοπελια που το εχει γραψει το ξεκινησε στα 15 της | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Κυρ 8 Σεπ 2013 - 14:04 | |
| πρεπει να χε μπλεξει με ενα πολυ bad boy... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Κυρ 8 Σεπ 2013 - 14:08 | |
| ναι απο τα πολυ κακα ευη
δεν το εχεις διβασει ακομα?
διαβασα στο goodreads οτι το 2ο υποτιθεται εχει βγει απο τα τελη αυγουστου
Ελινακι για σενα βαραει η καμπανα...μπορεις να μου το βρεις? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Κυρ 8 Σεπ 2013 - 15:15 | |
| | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Τρι 1 Οκτ 2013 - 0:26 | |
| Μόλις το τελείωσα!!! Από την αρχή που είχε βγει το πρόσεξα αλλά διάβαζα ήδη άλλα τρία βιβλία οπότε το είχα αφήσει στην άκρη. Η πλοκή του βιβλίου μέχρι την περιγραφή του είναι πραγματικά υπέροχη...η συγγραφέας αν και στην ηλικία που το έγραφε,κατάφερε να δημιουργήσει κάτι εντελώς δικό της.Έναν κόσμο δικό της χωρίς να αντιγράψει τίποτα από άλλα βιβλία.Με άφησε άφωνη και μπορώ να πω για εμένα είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει μέχρι τώρα.Οι χαρακτήρες ο κάθε ένας ξεχωριστός αλλά λάτρεψα ειδικότερα τον Κάσπαρ!Μετά τον Έντουαρντ και το Πατς μπήκε στην λίστα μου Μήπως ξέρει καμία πότε βγαίνει το δεύτερο; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Τρι 1 Οκτ 2013 - 0:34 | |
| μεσα στον χειμωνα λογικα. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Τρι 1 Οκτ 2013 - 16:00 | |
| ακομα μαζευει σκονη στη βιβλιοθηκη...αντε να δουμε πως θα χωθει και αυτο στο πργραμμα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Τρι 1 Οκτ 2013 - 19:30 | |
| τοσα και τοσα...παντα ξεχειλη ειναι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Τετ 2 Οκτ 2013 - 7:07 | |
| Κι εγώ το τελείωσα πριν λίγες μέρες. Η γνώμη μου είναι ότι είναι απλά καλό. Ο Κάσπαρ είναι που σώζει την κατάσταση αρκετά... Φυσικά το ότι γράφτηκε από 15χρονη είναι άξιο θαυμασμού αλλά για μένα υπήρχαν κάποια κενά στην αφήγηση που με δυσκόλεψαν στη ροή της ανάγνωσης. - Σπόιλερ:
Π.χ. για το χορό ως την Αιωνιότητα, είχε δοθεί φυλλάδιο (!!!) με οδηγίες αλλά ουδέποτε μάθαμε τι θα συνέβαινε ή πώς αισθανόταν η ηρωίδα για το ''λούκι'' που θα περνούσε. Ξαφνικά βρέθηκε εκεί να την μπαλαμουτιάζουν χιλιάδες βρικόλακες. Είπαμε, το κάστρο τεράστιο αλλά ε, πόσες χιλιάδες κόσμου χωράει μια αίθουσα χορού? Και για ποιο λόγο σταματούσε η μουσική στο άσχετο και αυτή κρεμόταν σαν σπασμένη κούκλα?
| |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Τετ 2 Οκτ 2013 - 16:25 | |
| Συμφωνω μαζι σου Παναγιωτα πολλα κενα κι χωρις λογικη ροη πολλες φορες. Προσωπικα φαινεται οτι το εγραψε εφηβη οχι οτι δεν εχει ταλεντο αλλα απο τι πλοκη κι την γραφη το καταλαβαινεις. Επισης τη κεντρικη ηρωιδα δεν την συμπαθησα καθολου, πολυ μετριο βιβλιο κατα την γνωμη μου... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Τετ 2 Οκτ 2013 - 18:35 | |
| Οπως ειπε και η Παναγιωτα ο Κασπαρ σωζει την κατασταση....ενα μετριο βιβλιο με ενα πολυ δυνατο πρωταγωνιστη. - Σπόιλερ:
Εμενα αυτο που με χαλασε ηταν πως στο τελος ενω μαθαινει τι εκανε ο πατερας της την αρνειται μετα ξαφνικα ολα καλα και ωραια... Ειδικα εκεινο το λαιδη Ηρωιδα οποτε το διαβαζα μου φαινοταν τοσο γελοιο....
| |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Τετ 2 Οκτ 2013 - 19:36 | |
| ο Κασπαρ μου θυμισε παρα πολυ Ντειμον αλλα ουτε αυτον τον συμπαθησα αφου ειναι σαδιστης, μονο κι μονο επειδη ειναι ωραιος δηλαδη κανενα προβλημα κι ας ειναι psycho killer... Το μονο καλο με το Κασπαρ ειναι οτι ποτε δεν αρνηθηκε αυτο που ειναι ενω η Βιολετα ηταν μια ετσι μια γιουβετσι , τραβατε με κι ας κλαιω... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Τετ 2 Οκτ 2013 - 20:35 | |
| για 15 χρονων που το γραψε εκανε καλη αρχη...μπορει να το καλυτερευει μετα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Πεμ 3 Οκτ 2013 - 1:14 | |
| - evi έγραψε:
- Οπως ειπε και η Παναγιωτα ο Κασπαρ σωζει την κατασταση....ενα μετριο βιβλιο με ενα πολυ δυνατο πρωταγωνιστη.
- Σπόιλερ:
Εμενα αυτο που με χαλασε ηταν πως στο τελος ενω μαθαινει τι εκανε ο πατερας της την αρνειται μετα ξαφνικα ολα καλα και ωραια... Ειδικα εκεινο το λαιδη Ηρωιδα οποτε το διαβαζα μου φαινοταν τοσο γελοιο....
Σε πολλά σημεία αναρωτιόμουν για τη μετάφραση! Και ένα ήταν και αυτό, η προσφώνηση! Ελπίζω να είναι πιο εύηχο στα αγγλικά. Ο Κάσπαρ, δυνατός χαρακτήρας. Δε με πείραξε καθόλου το...σαδιστικό της υπόθεσης. Μου άρεσε που είναι γόης, άμυαλος μερικές φορές, που δεν τη στηρίζει σε κρίσιμο σημείο προς το τέλος. Το ''ανθρώπινο΄΄ του χαρακτήρα του με γοήτεψε παραπάνω από όλα τα άλλα. Και όσο μου άρεσε ο Κάσπαρ άλλο τόσο δε μου αρεσε η Βιολέτα. Δυο λαλούν και τρεις χορεύουν! Δήθεν μαχητική, δήθεν αντιδραστική, δήθεν ανάγωγη. Για να τα καταπιεί όλα -τις προφητείες, τα όνειρά της και τις βλακείες του καθενός- χωρίς ίχνος αντίδρασης και αυτοσεβασμού! Θα περιμένω στο δευτερο βιβλίο τον Κάσπαρ και τους Σοφούς να βελτιώσουν τον χαρακτήρα της! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Πεμ 3 Οκτ 2013 - 1:52 | |
| Ειναι που ειχε παθει την πλακα της με τον Κασπαρ για αυτο... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs Πεμ 3 Οκτ 2013 - 14:00 | |
| Νομιζω εχω δηλωσει εδω και καιρο οτι το συγκεκριμενο βιβλιο και ειδικα τον ηρωα τον λατρεψα.Οσο για την ηρωιδα εχω συναντησει κατα καιρους πολυ μεγαλυτερα σπαστικα Μου αρεσε και η πλοκη πολυ και η γραφη της μικρης αν κ εγω το διαβασα πρωτα στα αγγλικα κ μετα στα ελληνικα.Εννοειται οτι παντα το πρωτοτυπο ειναι πολυ καλυτερο. γενικα εμενα μου αρεσουν πολυ οι σκοτεινοι χαρακτηρες και οι σκοτεινες καταστασεις οποτε δεν γινοταν να μην λατρεψω την Σκοτεινη Ηρωιδα. οσο για τη Βιολετα μας δειχνει νομιζω οτι τα καταπιε ολα αυτα μετα που ερωτευτηκε τον κασπαρ τουτεστον διδαγμα...αχ τι μας κανει αυτος ο ερωτας | |
|
| |
| Σκοτεινή ηρωίδα: Δείπνο με ένα βρικόλακα - Abigail Gibbs | |
|