| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+26dolores!! Kostantinos marina forever mariana20 hiddenfantasy Silia RosalieVamp nicky_cullen xrysanthi AspaKorth Teodan breathless $ofi@ + Edward SalvatoreDamon Kimberly Maria Taekwondo Vanina Dalia panagiota WhiteQueen ΕΡΗ alexandra13 EliRose maria_likofos Thalia Nelly evi 30 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 24 Δεκ 2013 - 10:04 | |
| Παναγιωτα σου δινω απο τωρα τα συνχαρητηρια γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα βγει τελεια!! Μαρακι μου και εμενα ο Κυριαρχος μου αρεσει!Η οπτικη του αγοριου ειναι παντα πολυ καλυτερη!! maria_likofos Ο Μπρουτζινος ειναι απο τα αγαπημενα μου βιβλια!! Εγω διαβαζω to Starters. | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 24 Δεκ 2013 - 16:51 | |
| - maria_likofos έγραψε:
- Αλεξανδρα μ'αρεει παρααααα πολυυ!!
αχ αχ αχ.. εχει καλο τελος η τριλογια; Μαρακι ειναι super τριλογια !!!! - Σπόιλερ:
Eχει καλο τελος
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 24 Δεκ 2013 - 17:09 | |
| - Σπόιλερ:
εχει ομως πολλα γλυκοπικρα στο τριτο.
| |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 24 Δεκ 2013 - 22:54 | |
| Ειναι οντως υπεροχο!! χαλαλι χαλαλι ακρει να εχει καλο τελος.. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 25 Δεκ 2013 - 5:02 | |
| | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 25 Δεκ 2013 - 11:16 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Παναγιωτα σου δινω απο τωρα τα συνχαρητηρια γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα βγει τελεια!!
Μαρακι μου και εμενα ο Κυριαρχος μου αρεσει!Η οπτικη του αγοριου ειναι παντα πολυ καλυτερη!!
maria_likofos Ο Μπρουτζινος ειναι απο τα αγαπημενα μου βιβλια!!
Εγω διαβαζω to Starters. Χαχα! Ευχαριστώ για τη ψήφο εμπιστοσύνης! Ο Σούρα...φυσάει!!!!!! Κατάφερα να φτάσω το Φινάλε στη μέση!!! Να αλλάξω χρονιά χωρίς να με στοιχειώνει αυτό το εξώφυλλο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 25 Δεκ 2013 - 11:54 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ 29 Δεκ 2013 - 19:56 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ 29 Δεκ 2013 - 20:24 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 30 Δεκ 2013 - 0:12 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 30 Δεκ 2013 - 9:55 | |
| Παρατησα το Inferno που το ζαλιζω εδω και ενα μηνα και δεν τρελαθηκα κ πολυ και επιασα φυσικα την ΝΟΕΛΙΑ 2 !!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 30 Δεκ 2013 - 10:57 | |
| Εγώ διαβάζω Νυχτερινό σχολείο 2 αλλά σε λίγο θα έρθει ο κούριερ με καλύτερα βιβλία!!! Αρα...πιθανότατα να παρατήσω το βιβλίο στη μέση για να πιάσω κάτι άλλο! Τη Νοέλια 2 ακόμη δεν... Ντροπή μου...το ξέρω! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 30 Δεκ 2013 - 12:23 | |
| - alexandra13 έγραψε:
- Παρατησα το Inferno που το ζαλιζω εδω και ενα μηνα και δεν τρελαθηκα κ πολυ και επιασα φυσικα την ΝΟΕΛΙΑ 2 !!!!!!!!!!!!!
σου το ειπαοτι θα σε απογοητεύσει για το Inferno λεω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 30 Δεκ 2013 - 13:14 | |
| Χρυσανθη μου ειχες δικιο. Δεν ειναι οτι δεν ειναι ωραιο απλα ειναι στο ιδιο στυλ με τον κωδικα οποτε δεν τρελαθηκα. Μολις τελειωσω την Νοελια θα το ξαναπιασω απλα γιατι δεν θελω να αφηνω βιβλια στην μεση . | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 30 Δεκ 2013 - 13:50 | |
| δεν ειναι καλο το inferno?? σκοπευα να το παρω... λατρεψα τον κωδικα και τους ιλουμινατι αλλα που να φανταστω οτι δεν θα ναι καλο?? εγω τωρα διαβαζω ομορφο σκοταδι!!!! (επιτελους) | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 30 Δεκ 2013 - 15:06 | |
| - alexandra13 έγραψε:
- Χρυσανθη μου ειχες δικιο. Δεν ειναι οτι δεν ειναι ωραιο απλα ειναι στο ιδιο στυλ με τον κωδικα οποτε δεν τρελαθηκα. Μολις τελειωσω την Νοελια θα το ξαναπιασω απλα γιατι δεν θελω να αφηνω βιβλια στην μεση .
για ταξιδιωτικός οδηγός μια χαρά είναι μαθαίνεις ποια μέρη θες να επισκεφτείς τίποτα παραπάνω και από υπόθεση;;; το 1/4 του βιβλίου εγώ απογοητεύτηκα και περισσότερο με το τέλος του έτσι μπορει να γράψει ο καθένας μας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 30 Δεκ 2013 - 16:42 | |
| Οταν το τελειωσω Χρησανθη ( θα αργησει μαλλον αυτο ) θα σου πω και το τελικο πορισμα. Μεχρι στιγμης εχεις δικιο ... Νικη δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου !!! Ξερω και αλλους που τους ρεσε αρκετα αλλα εμενα δεν με τρελανε | |
|
| |
RosalieVamp Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : ¶ργος Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 02/03/2012
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 1 Ιαν 2014 - 18:50 | |
| αυτες τις μερες διαβαζω το 2ο απο τη σειρα αγγελοι και ειναι παρα πολυ ωραιο | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 2 Ιαν 2014 - 0:47 | |
| ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Αινιγματικός και μυστήριος, ο καθηγητής Γκάμπριελ Έμερσον έχει μια διπλή ζωή. Το πρωί, είναι ένας παγκοσμίου φήμης ειδικός μελετητής του Δάντη. Το βράδυ, είναι ένας αφοσιωμένος κυνηγός των ηδονών και των κάθε λογής απολαύσεων. Εκμεταλλεύεται τη γοητεία του, περιβόητη σε όλο το πανεπιστήμιο καθώς και τους εκλεπτυσμένους του τρόπους προκειμένου να στραγγίξει κάθε απαγορευμένο καρπό. Ωστόσο, ο Γκάμπριελ βασανίζεται κρυφά από το σκοτεινό παρελθόν του και, βαθιά μέσα του, τον κατατρώει η υποψία ότι γι’ αυτόν δεν υπάρχει πια ελπίδα ή λύτρωση. Όταν η αθώα, γλυκιά Τζούλια Μίτσελ γίνεται δεκτή από τη σχολή για να κάνει το μεταπτυχιακό της πάνω στο Δάντη, ο Γκάμπριελ δεν αργεί να την ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους καθώς υπάρχει ανάμεσά τους ένας ακαθόριστος δεσμός, μια μυστήρια σχέση που θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του Γκάμπριελ και θα φέρει απρόσμενες ανατροπές στην ύπαρξή του. Μια σαγηνευτική, όλο ένταση περιπλάνηση στους μηχανισμούς της αποπλάνησης, στον απαγορευμένο έρωτα, στην αμαρτία αλλά και στη δυνατότητα της σωτηρίας. Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ είναι η ιστορία ενός άγριου, παράφορου πάθους, είναι το χρονικό της απόδρασης ενός άντρα από την προσωπική του κόλαση καθώς επιχειρεί να κερδίσει το απόλυτο που είναι η συγχώρεση και, φυσικά, ο έρωτας μιας γυναίκας. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 2 Ιαν 2014 - 3:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 2 Ιαν 2014 - 11:12 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 2 Ιαν 2014 - 11:41 | |
| αφου διαβασα το ομορφο σκοταδι για να χαλαρωσω επιασα τα σκτεινα ονειρα!!!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 2 Ιαν 2014 - 23:00 | |
| ξεκινησα πριν λιγο το ομορφο χαος!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 3 Ιαν 2014 - 0:31 | |
| | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|