| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+26dolores!! Kostantinos marina forever mariana20 hiddenfantasy Silia RosalieVamp nicky_cullen xrysanthi AspaKorth Teodan breathless $ofi@ + Edward SalvatoreDamon Kimberly Maria Taekwondo Vanina Dalia panagiota WhiteQueen ΕΡΗ alexandra13 EliRose maria_likofos Thalia Nelly evi 30 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 12 Αυγ 2013 - 22:22 | |
| ^για τους μύθους των Οτόρι, είπαμε γούστα είναι αυτά... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 12 Αυγ 2013 - 22:43 | |
| για την Μαντα γενικα...εχω χρονια να διαβασω και ουτε με ελκει. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 12 Αυγ 2013 - 23:01 | |
| Μια χαρά η Μαντά! Υπάρχουν και χειρότερα! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 13 Αυγ 2013 - 0:32 | |
| ναι...πολλα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 13 Αυγ 2013 - 8:39 | |
| Ξεκίνησα το πρώτο Death Note. Πλάκα έχει. Δεν έχω ξαναδιαβάσει manga και το ''ανάποδο'' έχει φάση! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 13 Αυγ 2013 - 11:10 | |
| κομιξ να ναι...και οτι να ναι... | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 13 Αυγ 2013 - 13:37 | |
| Κλασικο χαρακτηριστικο της μαντα..σκοτωστε καποιον ανδρα! πραγματικα οτι βιβλιο της εχω διαβασει καποιον ανδρα σκοτωνει στα σιγουρα! | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 13 Αυγ 2013 - 13:56 | |
| Λένα Μαντά δεν εχω διαβάσει μέχρι τώρα, παρότι ακούγεται πολύ. Αυτή την εποχή διαβάζω 2 βιβλία, έχω ξεκινήσει τα Χάρι Πότερ & είμαι στο 2ο βιβλίο, παράλληλα με τον "Ηγεμόνα" του Μακιαβέλλι (ξέρω, απευθύνονται σ' εντελώς διαφορετικό κοινό το καθένα). | |
|
| |
Maria Taekwondo Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 48 Registration date : 25/04/2013
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability:
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 13 Αυγ 2013 - 19:02 | |
| ειναι μεσα στα επομενα που θα πιασω. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 14 Αυγ 2013 - 0:53 | |
| ^Αν μιλάς για την Μαντά τότε συμφωνώ , η συγγραφέας είναι για 'σκότωμα ' ... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 14 Αυγ 2013 - 0:59 | |
| τελος παντων...εγω μενω μακρια της...απο κει και περα ισως κατι να αξιζει για να την διαβαζουν τοσοι. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 14 Αυγ 2013 - 16:33 | |
| Καλησπέρα!!! Μόλις χτες βράδυ γύρισα από διακοπές αλλά διάβασα μπόλικα βιβλία αυτές τις μέρες! Λοιπόν! Ξεκίνησα με το "Βυθισμένο Βασίλειο" του Γιώργου Κουκουλά το οποίο είναι εξαιρετικό βιβλίο! Ο άνθρωπος έχει κάνει καταπληκτική έρευνα και αξίζει να το διαβάσετε, ειδικά σε όσους αρέσει η ιστορία και η μυθολογία. Το πλέκει όμορφα με τη σημερινή εποχή και φαίνεται το πόσο καλές γνώσεις έχει ο δημιουργός όσον αφορά την ιστορία, την αστρονομία, τη φυσική και την αρχαιολογία! Είναι αλήθεια, πως προσωπικά το αγάπησα λίγο παραπάνω λόγω Σαντορίνης αλλά ειλικρινά μόνο για την έρευνα που έχει κάνει του αξίζουν συγχαρητήρια! Διάβασα στη συνέχεια το "Σεξ στην κουζίνα" Λοιπόν... εντάξει... είναι μόνο για όσους πιστεύουν ότι έχουν πραγματικά ανοιχτό μυαλό και θέλουν να ανεβάσουν τη λίμπιντο τους στα ύψη! Κατά τα άλλα δεν θα έλεγα ότι έχει κάτι να προσφέρει! Μετά διάβασα το "Μία νύχτα που κράτησε χρόνια" της φίλης μου Βάσιας Ακαρέπη το οποίο είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό! Απ' όσα βιβλία Ελληνίδων συγγραφέων διάβασα τελευταία με εξαίρεση της Κράλλη μου άρεσε περισσότερο! Και δεν το λέω επειδή την ξέρω την κοπέλα, είναι πραγματικά ωραίο το βιβλίο της, με αληθινούς χαρακτήρες και ανατρεπτικό - καρμικό τέλος! Ξεκίνησα στη συνέχεια τα "Τακούνια στα χαρακώματα" και κοντεύω να κόψω τις φλέβες μου... Υποφέρω για να του δώσω ακόμα μία ευκαιρία αλλά δεν το βλέπω, ειλικρινά δεν μου αρέσει καθόλου, δυσκολεύομαι να το διαβάσω... Μάλλον θα το αφήσω και ήρθε η ώρα για το βαρύ πυροβολικό, λέω να πιάσω την ανταρσία! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 14 Αυγ 2013 - 18:58 | |
| ακομη δεν την εχεις πιασει Μαιρη...? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 14 Αυγ 2013 - 19:02 | |
| Όχι, μάλλον σήμερα. Είχα πολλές δουλειές όπως είναι λογικό λόγω επιστροφής από τις διακοπές. Πλυντήρια και τέτοια... Στις διακοπές είχα πάρει μαζί μου πιο ευκολοδιάβαστα και "καλοκαιρινά" βιβλία. Οπότε νομίζω ότι είναι καλή στιγμή για την Ανταρσία! Αν και... ξεκίνησα μόλις το καινούριο μου βιβλίο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 15 Αυγ 2013 - 0:39 | |
| Μαίρη άσε τα τακούνια κρυμμένα στα χαρακάμωτα και ξεκίνα τον Τέσσερα!!! Όσο για το βιβλίο της φίλης σου, θα το έχω στα υπόψιν! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 15 Αυγ 2013 - 1:37 | |
| μονο εμενα με μαζευαν 4 με το που το πηρα...? | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 16 Αυγ 2013 - 20:02 | |
| εγω με ντροπη θα παραδεχτω οτι εχω βαλει στην ακρη τα βιβλια μου ηλεκτρονικα και μη και σκοτωνω την ωρα στο ff.net με οσο μεγαλυτερες δοσεις εντουαρντ μπορω να βρω! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 16 Αυγ 2013 - 20:28 | |
| καλη παρεα.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 16 Αυγ 2013 - 20:33 | |
| αχα!!και εχει απ'ολα ο μπαξες...απο geekward μεχρι mobward!!! ff.net:heartbeat: | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ 17 Αυγ 2013 - 11:01 | |
| διαβαζω το μικρο και θανασιμο μυστικο
κ πολλα πολλα ακομα....απο την ζωη του μπετοβεν μεχρι κ για την ανατροφη κ τον θηλασμο διδυμων | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ 17 Αυγ 2013 - 11:21 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ 17 Αυγ 2013 - 11:26 | |
| μου εχουν βγει λιγο τα ματια ελινακι...
θα ξεκινησω κατι σεμιναρια απο σεπτεμβρη... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ 17 Αυγ 2013 - 11:44 | |
| κουραγιο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ 18 Αυγ 2013 - 20:05 | |
| | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|