| The Mortal Instruments | |
|
+11April hiddenfantasy xrysanthi AspaKorth alexandra13 ΕΡΗ mariana20 Thalia Nelly Kimberly panagiota Dalia 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: The Mortal Instruments Τρι 11 Ιουν 2013 - 20:31 | |
| - Σπόιλερ:
Πόλη των Οστών: Τελείωσα το α' μέρος και μπήκα δυναμικά στο δεύτερο. Ακόμα δεν έχει εμφανιστεί κανένας Μάγκνους, η Κλέρι θα έλεγα πως σαν χαρακτήρας με αντιπροσωπεύει απόλυτα ενώ η Ίζαμπελ είναι άλλο φρούτο, παρ'όλα αυτά λατρεύω το απότομο στυλάκι της, τον δυναμισμό της , ίδια ο αδελφός της δλδ... τι ευγενικός κι αυτός Βάλεντάιν διαβάζω εκεί μέσα, Βάλεντάιν όμως δεν βλέπω να μιλάει... Ο Λουκ με απογοήτευσε δεν περίμενα τέτοια στάση από εκείνον, ίσως όμως να πράττει έτσι λόγω της φύσης του ..τι να πω;!... Κι άφησα τα καλά για το τέλος (σχεδόν καλά δλδ ) εκεί που πάω να λατρέψω τον Τζέις κάτι θα πετάξει η θα πει που θα με βγάλει απ'τα ρούχα μου ή θα με ξενερώσει... μου'ρχεται να του δώσω μπουνιά δλδ κι όχι με την καλή έννοια, πολύ κολόπαιδο του κερατά όμως, δεν λέω μ΄'αρέσει αλλά όπως είπε κι ο Σάιμον τι ψωνάρα μωρέ αδελφάκι μου. Δεν μπορώ να πω έχει και τις στιγμές του, κι ίσως η Κλέρι να τον μαλακώσει περισσότερο, αλλά εμένα μου'ρχεται αν όχι να τον ταράξω στα φιλάκια , στα μπουνίδια πολύ ευχαρίστως! Όπως καταλαβαίνεις Εύη το παιδί σου ανήκει δικαιωματικά... Και φτάνω στον γλυκό, ευάλωτο, ευαίσθητο Σάιμον. Τυχερή Ίζυ , τπτ άλλο δεν έχω να πω... Αχ αυτοί είναι έρωτες , κεραυνοβόλοι...
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 11 Ιουν 2013 - 22:13 | |
| - Σπόιλερ:
Λεγε μαλακιες λεγε....πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Κατσε να δεις ποιος ειναι πραγματικα ο μαναρος μου...αλλα τοτε και να θες ουτε να τον κοιταξεις δεν θα σε αφηνω...
| |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 11 Ιουν 2013 - 23:57 | |
| Dalia συμφωνω με την Ευη. - Σπόιλερ:
Εχεις πολυ δρομο για να κρινεις χαρακτηρες και πραγματικα θα αλλαξεις για καποια ατομα πολλες φορες γνωμη . Ο Τζεις ειναι αλλο πραγμα και πραγματικα ευχομαι να τον λατρεψεις και εσυ. Για εμενα ειναι ο ιδανικος ανδρας (αυτος του βιβλιου και οχι της ταινιας φυσικα)...... Εξαλλου διαβασε και τα λογια της υπογραφης μου για να παρεις μια ιδεα
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τετ 12 Ιουν 2013 - 0:51 | |
| - Σπόιλερ:
οποτε και να μιλησει ο Τζεις σε εντονη συναισθηματικη στιγμη σε ματωνει και με την καλη και με την κακη εννοια... και να μην σου αρεσει στο τελος ναταλι καρφι δεν μου καιγεται...εμενα με εχει αιχμαλωτισει απολυτα.
| |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τετ 12 Ιουν 2013 - 1:45 | |
| Καλός ο Σάιμον αλλα πολύ παρακάτω.για φίλος εντάξει. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τετ 12 Ιουν 2013 - 8:41 | |
| Ο Σαιμον?????? Ναταλι με εστειλες τωρα.....δεν μπορω να φανταστω οτι θα διαβασει καποιος τα βιβλια και θα προτιμησει τον Σαιμον απο τον Τζεις. Κοιτα ο Σαιμον ειναι ολος δικος σου!!!! Σου το υποσχομαι δεν προκειται να σου τον παρει καμια!! Να ξερεις ομως οτι σιγουρα θα αλλαξεις γνωμη.Ο Σαιμον ειναι πολυ καλος παρα πολυ καλος και ειναι τελειο ζευγαρι με την Ιζι. Αλλα Τζεις δεν ειναι. Ο Τζεις ειναι μεγαλος ερωτας για εμενα οποτε δεν υπαρχει καν συγκριση αναμεσα σε αυτους τους δυο.Εγω τον ερωτευτηκα με την πρωτη ματια.Απο την πρωτη στιγμη την πατησα ασχημα μαζι του. Παντως μην βιαζεσαι να κρινεις τους χαρακτηρες.Οι αποψεις σου θα αλλαξουν για ολους οσο προχωρας την σειρα.Εισαι παρα πολυ αρχη ακομα και μπορει να εχεις σχηματισει μια αποψη απο τα δικα μας σχολια αλλα οταν θα ολοκληρωσεις την σειρα θα δεις τα πραγματα τελειως διαφορετικα. Οι χαρακτηρες της ειναι μοναδικοι!! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τετ 12 Ιουν 2013 - 12:42 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τετ 12 Ιουν 2013 - 13:03 | |
| Συμφωνω με την Βασω...κι ακομη ουτε καν εμεις δεν ξερουμε μεχρι που μπορει να φτασουν αφου εχουμε και το εξι... κι αν συνεχισεις να αισθανεσαι ετσι στο τελος ελπιζω να καταλαβαινεις τωρα τον λογο που καμια φορα σου λεω να μην ενθουσιαζεσαι με καποιο βιβλιο η χαρακτηρα επειδη βλεπεις εμας πορωμενες....το να τον γνωριζεις η ιδια ειναι τελειως διαφορετικο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τετ 12 Ιουν 2013 - 13:36 | |
| Τι να σας πω βρε κορίτσια;;!! Το σίγουρο είναι ότι έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου... - Σπόιλερ:
Πάντως όπως ανέφερα και πιο πάνω έχει τις στιγμές του, εκεί ας πούμε μέσα στην άμαξα που της μιλούσε μέχρι να φτάσουν στην Πόλη των Οστών, οκ εντάξει λέω 'τι έχει περάσει κι αυτό;
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τετ 12 Ιουν 2013 - 14:45 | |
| Ο Τζεις εχει περασει παρα πολλα και θα περασει ακομα περισσοτερα. Το αγορι μου χρειαζεται αγαπη και φροντιδα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τετ 12 Ιουν 2013 - 15:07 | |
| και καλούς τρόπους... (αλλά με όσα έχει περάσει φυσικό είναι να του βγαίνει έτσι) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τετ 12 Ιουν 2013 - 15:51 | |
| μια χαρα τροπους εχει... νιωθει πληγωμενος και λογικο ειναι...κατσε να φτασεις στο τελος του πρωτου και θα σου πω εγω...εκει ειναι η πρωτη μεγαλη βομβα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τετ 12 Ιουν 2013 - 17:59 | |
| | |
|
| |
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τετ 12 Ιουν 2013 - 21:38 | |
| τις εχει αυτες τις επιπτωσεις το μαναρι μου.... εδω ο κολλητος μου το βγαλε σε μια μερα που ενα βιβλιο μπορει να το λιβανιζει εξι μηνες. | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 13 Ιουν 2013 - 9:28 | |
| Απο αλλαγες αλλο τιποτα !! Τοση πονεμενη ψυχη εχει τα πανω και τα κατω της...... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 13 Ιουν 2013 - 13:39 | |
| σιγουρα...αλλα αγαπαει αληθινα τους ανθρωπους γυρω του...ακομη και αυτους που δεν πρεπει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 13 Ιουν 2013 - 15:05 | |
| Μα αυτο ειναι που με κανει να τον λατρευω αυτον τον χαρακτηρα. Το οτι μπορει να ειναι σκληρος και σαρκαστηκος απο την μια αλλα απο την αλλη ειναι τοσο τρυφερος και ευαισθητος και τοσο δοτικος στους αρθρωπους που αγαπει.... και οταν αγαπαει, αγαπαει αληθινα!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 13 Ιουν 2013 - 15:14 | |
| Το ξερω...εδω μεχρι τον Βαλενταιν αγαπαει που του κανε τοσα και τοσα... για την Κλερι δεν το συζητω καν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 13 Ιουν 2013 - 16:10 | |
| Είπαμε, τον αναστατώνει το κορίτσι | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 13 Ιουν 2013 - 16:14 | |
| την αγαπαει οσο δεν παει...αν ηταν μονο να τον αναστατωνει αστο. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 13 Ιουν 2013 - 17:45 | |
| - Σπόιλερ:
Η αγαπη του Τζεις για την Κλερι ειναι απο τις πιο δυνατες αγαπες που εχω συναντησει στην λογοτεχνια. Δεν υπαρχει τιποτα που δεν θα εκανε για αυτην.Η ασταθεια του χαρακτηρα του ειναι μια αμυνα για αυτον για να προστατευτει.Ειναι πολυ ευαίσθητος και εχει πονεσει πολυ στην ζωη του.Τα συναισθηματα του για την Κλερι ειναι καθηλωτικα.Οπως ειπε και ο Αλεκ ο Τζεις θα εκαιγε ολοκληρο τον κοσμο μεχρι να την βγαλει απο τις σταχτες.Αλλα και η αγαπη της Κλερι για αυτον δεν παει πισω.Ειναι απο τις σταθερες ηρωιδες που εχω γνωρισει και για αυτο εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μου.Αγαπαει και αυτη δυνατα και απολυτα.
Μεχρι να πιασω το 6 βιβλιο στα χερια μου θα σκασω!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 13 Ιουν 2013 - 18:04 | |
| Μαζι θα υποφερουμε Βασω... αλλα δεν ξερω αν ειμαι ετοιμη να ξανα περασω αυτο που τραβηξα με την πριγκιπισσα. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Πεμ 13 Ιουν 2013 - 18:10 | |
| Εδω δεν πιστευω να εχουμε ασχημο τελος....θελω να πιστευω δηλαδη. Δεν θα αντεξω και αλλο συναισθηματικο φορτισμα....ακομα δεν μπορω να ξεπερασω το τελος της πριγκίπισσας. | |
|
| |
| The Mortal Instruments | |
|