Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Hairstyles!! I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Hairstyles!! I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Hairstyles!! I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Hairstyles!! I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Hairstyles!! I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Hairstyles!! I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Hairstyles!! I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Hairstyles!! I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Hairstyles!! I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Hairstyles!! I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Hairstyles!!

Πήγαινε κάτω 
+8
marina forever
nicky_cullen
Stella Sunlight
evi
maria_likofos
WhiteQueen
AspaKorth
ΕΡΗ
12 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Influencing emotions

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΣαβ 26 Οκτ 2013 - 12:39

Εχω μεγαλο κολλημα με τα μαλλια και τα θελω παντα χτενισμενα!!
Ειτε με ενα καλο ισιωμα,ειτε με ενα ευκολο γρηγορα χτενισμα!

Μερικες ιδεες απο βιντεακια....εγω τα περισσοτερα τα εχω φτιαξει και βγαινουν τελεια!!

Ο φιογκος ειναι πανευκολος και πολυ ωραιος!

Το γνωστο ψαροκοκκαλο..ευκολο,γρηγορο και παει σε ολες!

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΣαβ 26 Οκτ 2013 - 13:01

εμενα το χερι μου δεν πιανει καθολου

θα δοκιμασω 1-2 απο αυτα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΣαβ 26 Οκτ 2013 - 13:30

Κι εμένα το ίδιο ρε συ ¶σπα... Sad 

Είμαι τελείως άχρηστη και έχω και πολύ μαλλί. Πάντως έχω πολλά να σας πω περί ισιώματος αν ενδιαφέρεστε και είχα κάνει τον Μάϊο Brazilian Keratin Treatment που είναι πολύ καλή λύση για όσες έχουμε πολλά και σγουρά - σπαστά μαλλιά.
http://www.jokastia.blogspot.com
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΣαβ 26 Οκτ 2013 - 13:38

κι εγω σγουρα-σπαστα μαλλια εχω

τα οποια δεν στεκονται πουθενα
κ η κομμωτρια επισης αν δεν ξερει καλα δεν μου φτιαχνει τα μαλλια οπως θελω δεν μου κρατανε
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΣαβ 26 Οκτ 2013 - 16:50

Κοριτσια ολες το ιδιο προβλημα εχουμε...ειδικα αυτες που τα εχουμε βαψει.
Εμενα δεν ειναι ουτε πολλα ουτε πολυ σγουρα...αλλα ειναι τα σπαστικα σγουρα που δεν μπορεις να τα αφησεις ετσι.Αν λουστω και τα αφησω ειμαι σαν χαζο....πετανε απο παντου και ειμαι λες και εχω βαλει το χερι στην πριζα.Τα ισιωνω τοσα πολλα χρονια που ολοι νομιζουν οτι εχω ισια μαλλια.
Αλλα τα πιο πανω θα βαλω και αλλα βιντεακια αν τα προσπαθησετε με λιγη υπομονη ειναι πολυ ευκολα.
Θα δυσκολευτητε την πρωτη φορα μετα θα συνηθισει το χερι σας.
maria_likofos
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
maria_likofos

Θηλυκό Τόπος : Κρήτη
Αριθμός μηνυμάτων : 3548
Registration date : 19/12/2011

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΣαβ 26 Οκτ 2013 - 18:30

Εμενα τα μαλλια μου ειναι σγουρα και μακρυα..τα αφηνω οπως να'ναι αλλα εχω το προβλημα οτι την δευτερη μερα μετα το μπανιο ειναι απεσια.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΣαβ 26 Οκτ 2013 - 18:45

Βάσω! Νόμιζα ότι έχεις ίσια μαλλιά! Και τα δικά μου δεν είναι ίσια πάντως κι εγώ τα ισιώνω σχεδόν πάντα. Και γι' αυτό έκανα την ισιωτική αυτή θεραπεία τον Μάιο η οποία υπόσχεται ότι κρατάει από τρεις έως πέντε μήνες. Αυτό βέβαια υπό προυποθέσεις.
Στην αρχή είναι πραγματικά πολύ ίσια, λούζεσαι και δεν κατσαρόνουν! Πρέπει όμως να χρησιμοποιείς συγκεκριμένα σαμπουάν και μαλλακτικό. Γενικότερα πρέπει να αποφεύγονται σκευάσματα που περιέχουν νάτριο.
Για δύο μήνες ήμουν πραγματικά ξένοιαστη. Τα έκανα πιστολάκι, αυτό είναι απαραίτητο να γίνει αλλά τα πέρναγα απλά με τη βούρτσα που χτενίζομαι καθώς στέγνωνα και ήταν ίσια! Στη δική μου περίπτωση η θεραπεία έφυγε όταν ξεκίνησα τα μπάνια στη θάλασσα. Το αλάτι βλέπετε (το νάτριο που λέγαμε).

Κι έτσι τώρα έχω ξαναγυρίσει στην προηγούμενη συνηθισμένη κατάσταση και βρίζω πάλι την τύχη μου.
Πάντως μου είχε στοιχίσει αρκετά οικονομικά αυτή η θεραπεία με κουπόνι από deals. Οπότε σκέφτομαι όποτε μου ξανατύχει καμία τέτοια περίπτωση να το ξανακάνω.
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΣαβ 26 Οκτ 2013 - 18:54

Εγω εχω πολυ πυκνο μαλλι και τα εχω υπερβολικα μακρια...ποτε στην ζωη μου δεν τα εχω κανει τιποτα...στο μοναδικο σημειο που ψιλογυρνανε ειναι κατω κατω στις ακρες...αλλιως δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα.
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 837
Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΣαβ 26 Οκτ 2013 - 19:48

Εμένα τα μαλλιά μου είναι μακριά κυματιστά αν και τα έχω βαμμένα ξανθά εδώ και δύο χρόνια σχεδόν έχω παρατηρήσει πως δεν φαίνονται υγιεί Neutral και αποφάσισα να τα αφήσω στο φυσικό μου χρώμα που είναι καστανό Smile
http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΣαβ 26 Οκτ 2013 - 22:45

maria_likofos έγραψε:
Εμενα τα μαλλια μου ειναι σγουρα και μακρυα..τα αφηνω οπως να'ναι  αλλα εχω το προβλημα οτι την δευτερη μερα μετα το μπανιο ειναι απεσια.
κ εγω το ιδιο προβλημα εχω μαρια κ για αυτο τα λουζω καθε 2 μερες.
ευη σε ζηλευω λιγο το πυκνο ισιο μαλλι ειναι το ονειρο μου
θεραπεια για ισιο μαλλι ειχα κανει κι εγω οταν ημουν 20 χρονων περιπου μαρια
αλλα εμενα μροσωπικα δεν μου κρατησε σχεδον καθολου
nicky_cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
nicky_cullen

Θηλυκό Λέων
Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης
Αριθμός μηνυμάτων : 2125
Registration date : 12/05/2012

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΣαβ 26 Οκτ 2013 - 23:43

τα δικα μου τα μαλλια ειναι υπερβολικα μακρια, πολυ πυκνα και μπουκλες!!!
αφου οποτε παω για κουρεμα ο κωμμοτης κανει μιση ωρα μεχρι να βγαλει ακρη και αλλη ποση μεχρι να καταφερει να τα φερει ολα στο ιδιο μακρος!!!
μου αρεσουν πολυ οταν τα αφηνω στο κανονικο τους και μπορω να πω οτι χτενιζονται ερκατα ευκολα για σγουρα...
οταν αποφασιζω ομως να τα ισιωσω κανω πανω απο τρεις ωρες!!! ετσι σπανια θα με δεις με ισια!!!
το μονο που μου τη δινει ειναι οτι ποτε δεν φαινεται οτι εχω κουρευτει!!

παντως εχω κολλημα με τα χτενισματα!!!
καθε φορα θα με δεις ειτε με γαλλικη ειτε με ψαροκοκαλο και διαφορα αλλα...
marina forever
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina forever

Θηλυκό Τόπος : Mystic Falls
Αριθμός μηνυμάτων : 5838
Registration date : 01/01/2011

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΚυρ 27 Οκτ 2013 - 1:31

Εγώ πλέον έχω μακρια (περιπου στην μεση) σπαστα μαλλιά αλλα το μεγάλο πρόβλημα είναι πως όποτε τα ισιώνω κατσαρώνουν εύκολα δυστυχώς...
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΚυρ 27 Οκτ 2013 - 7:07

lol! 
Να ξεκινήσω λέγοντας πως πίστευα πως  White Queen και  Έρη, έχετε ίσια μαλλιά! Μαίρη, σε ζήλευα που έκαναν αυτήν την ελαφριά καμπύλη που ποτέ δεν έκαναν τα δικά μου!!!!
Τελικά, ό, τι δεν έχεις αυτό ζηλεύεις!

Εγώ πέρασα από το λούκι της προσπάθειας να ''κατσαρώσω'' τα εντελώς ολόισα μαλλιά μου μέχρι που τα παράτησα...Έχω εντελώς ίσιο μαλλί που δεν επιδέχεται περιποίησης..χαλάνε με το που θα περάσω την πόρτα του κομμωτηρίου! Δοκίμασα βαφές και ανταύγειες που δήθεν σκληραίνουν την τρίχα αλλά μπα...το ιδιο χάλι.
Πλέον, ένα καρέ στο φυσικό μου χρώμα-καστανό- ούτε πιστολάκι, ούτε προιοντα styling. Mόνο που πρέπει να λούζουμαι είτε καθημερινά είτε ανά δυο μέρες. Αλλά εφόσον στεγνωνουν φυσικά, δεν με ενοχλεί ούτε με κουράζει η διαδικασία.
Αυτό που με απασχολεί είναι όταν βγουν οι πρώτες άσπρες τρίχες...θα πρέπει να τα βάφω τακτικά και εγώ δεν γούσταρα ποτέ τα κομμωτήρια!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΚυρ 27 Οκτ 2013 - 8:33

χα χα χα χα! Παναγιώτα αλλάζουμε;;;

Το δηλώνω σε αυτό τόπικ! Ζηλεύω τρελά την April χρόνια τώρα που έχει ολόισια τέλεια μαλλιά! Και να σκεφτείτε ότι της αρέσει κάποιες φορές να κάνει φόρμα! Hairstyles!! 945889

Τα δικά μου μαλλιά είναι πολλά και δεν είναι ούτε σγουρά ούτε ίσια. Είναι σπαστά με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω, καταλήγω να είμαι σαν ένας θάμνος, μία σκέτη αηδία αν δεν πιάσω πιστολάκι στα χέρια μου!
Βασανίζομαι χρόνια και χρόνια να ισιώνω και έχω δοκιμάσει τα πάντα! Από κεραμικά ψαλίδια, επαγγελματικά πιστολάκια, λάδι argan, θεραπεία κερατίνης όπως είπα πιο πάνω και ότι άλλο βάζει ο νους σας!
Μου αρέσουν τα ίσια μαλλιά, πιστεύω ότι μου πάνε και περισσότερο γιατί τα φουντωτά με παχαίνουν και μου προσθέτουν χρόνια. (Αυτή την αίσθηση έχω τουλάχιστον)
Λεφτά για κομμωτήρια κάθε τρεις και λίγο δεν έχω με αποτέλεσμα να μου βγαίνουν τα χέρια. Είναι πολλές φορές που πραγματικά δεν έχω την αντοχή ή το κουράγιο να τα ισιώσω και κυκλοφορώ να μην πω πως, πάω στη δουλειά και νομίζω ότι όλοι κοιτάνε εμένα και τα απαίσια μαλλιά μου! Γι' αυτό όσο μπορώ το αποφεύγω και είναι σπάνιο να με δει κανείς με τα φυσικά μου μαλλιά.
Βασικά το καλύτερο με την θεραπεία κερατίνης ήταν ότι λουζόμουν και μέσα σε δέκα λεπτά με σχεδόν απλό στέγνωμα ήμουν έτοιμη και γι' αυτό σκέφτομαι να το ξανακάνω. Επιπλέον αν θέλετε το πιστεύετε κάνει καλό στα μαλλιά, δεν τα θυμάμαι ποτέ τόσο υγιή και χωρίς ψαλίδα αν κι εγώ πλέον τα προσέχω περισσότερο γιατί όπως και να το κάνεις όλα αυτά τα φθείρουν και τα καταστρέφουν.
Η βαφή είναι άλλο μεγάλο θέμα.
Κι εγώ Παναγιώτα έχω πάρα πολλές άσπρες! Κάθε 40 μέρες θέλω βαφή και απλά πηγαίνω σε ένα χόντο, παίρνω ότι μου αρέσει και βάζω ή κάποια φίλη μου ή την ανηψιά μου και μου τα βάφουν. Πάω και στο κομμωτήριο καμία φορά αλλά εδώ που τα λέμε τις τελευταίες δύο φορές που τα έβαψα σε κομμωτήριο δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα ή είδα κάτι το τόσο διαφορετικό - υπέροχο σε σχέση με τις βαφές που κάνω στο σπίτι.
Έχω περάσει διάφορα με το μαλλί μου η αλήθεια είναι το οποίο αποτελεί "πληγή" για μένα. Στο παρελθόν είχα κάνει ντεκαπάζ και μου τα έκαψαν, αναγκάστηκα να τα κόψω κοντά και από τότε ορκίστηκα στον εαυτό μου ότι ντεκαπάζ δεν θα ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου και για κανένα λόγο.
Προτιμώ τα σκούρα χρώματα γιατί αυτά μου ταιριάζουν καλύτερα έτσι κι αλλιώς.
Πάντως μία λύση για εμένα θα ήταν να τα κόψω κοντά, πολύ κοντά που το έχω επίσης δοκιμάσει στο παρελθόν και ήταν πολύ ξεκούραστο. Δεν είναι πως δεν μου πάνε αλλά όταν έχεις κοντά μαλλιά δεν έχεις ποτέ καμία άλλη επιλογή, είναι μόνιμα το ίδιο πράγμα, δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ένα χτένισμα ή κάτι άλλο και ο στον άντρα μου αρέσουν τα μακριά μαλλιά... Όποτε τα κόβω έστω και λίγο όλο με κατσαδιάζει!
Σας έχει τύχει ποτέ να σας κάνουν αυτή την ερώτηση, τι θα άλλαζες επάνω σου αν μπορούσες; Ε, λοιπόν εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη θα άλλαζα τα μαλλιά μου. Θα ήθελα να ξυπνήσω ένα πρωί και να είναι ίσια, πρόκα!
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : ioannina
Αριθμός μηνυμάτων : 4111
Registration date : 09/02/2012

Forks Student Profile
Team:

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΚυρ 27 Οκτ 2013 - 10:09

Μαρια μου πατησες ευαισθητο σημειο lol! lol! 

Εχω ευχηθει πολλες φορες να ξυπναγα με πλουσιο μαλλι και πραγματικα σου λεω ας ητανε και κατσαρο !!!! Εχω πολυ λιγα μαλλια με λεπτη τριχα και αυτο το σπασιμο που εχουμε αν καταλαβα καλα λιγο πολυ ολες.

Εμενα μου πιανουν πολυ τα χερια μου αλλα οταν εχεις χαλια μαλλια που οτι και να τα κανεις δεν στεκονται με τιποτα cry , τι να το κανεις???
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΚυρ 27 Οκτ 2013 - 13:48

εσυ να μην μιλας
σου πιανει το χερι μια χαρα κ τα μαλλια τα φτιαχνεις μια χαρα
τελικα προκυπτει οτι οσες εχουν κατσαρα θελουν ισια και το αντιστροφο
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΚυρ 27 Οκτ 2013 - 18:35

Αλεξάνδρα! Πίστεψε με, δεν ξέρεις πως είναι γι' αυτό τα λες αυτά! Αν κάθε πρωί που σηκωνόσουν ήσουν σαν θάμνος με περικεφαλαία και ντρεπόσουν να κυκλοφορήσεις, αν σε έπιαναν πονοκέφαλοι από τα πολλά μαλλιά και όλα τα κοκαλάκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο σου έπεφταν μικρά, αν κάθε φορά που λουζόσουν και ήσουν ένα σερνόμενο πτώμα από την κούραση είχες και την αφάνα να δεις τι θα την κάνεις να είσαι σίγουρη ότι θα άλλαζες γνώμη. Μακάρι να μπορούσαμε να αλλάξουμε έστω και για λίγες μέρες και θα έβλεπες τη γλύκα!
maria_likofos
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
maria_likofos

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΚυρ 27 Οκτ 2013 - 19:04

Και εγω θα ηθελα να ειχα ισια μαλλια..απλα τα χτενίζεις λιγο και ουτε γατα ουτε ζημια. Tα δικα μου μαλια ετσι και τα χτενισω γινονται ΧΑΛΙΑ! Πιτακονκονται πανω και προς τα κατω φοντονουν και γενικος ειμαι σαν θαμνος...Αν δεν εχιουν καλη διαθεση τα μαλλια μου εχουμε προβλημα. Σε αντιθεση με εσενα μαρια(WhiteQueen) δεν μου αρεσουν καθολου τα μαλια μου ισιομενα..νιωθω οτι εχω τεραστιο κεφαλι και με παχαινουν ( αν και οι περισσοτεροι εχουν αντιθετη γνωμη) εγω δεν τα μπορω! και το μεγαλο μου προβλημα που εχω ξαναναφερει ειναι οτι κανω καθε 2 μερες μπανιο και δυστυχώς βαζω πιστολακι καθε δυο μερες διοτι χωρις πιστολακι τα μαλλια μου γινονται παλι χαλια..πρπβλημα τα σγουρα μαλλια κοριτσια.
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile
Team:

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΚυρ 27 Οκτ 2013 - 19:22

AspaKorth έγραψε:
εσυ να μην μιλας
σου πιανει το χερι μια χαρα κ τα μαλλια τα φτιαχνεις μια χαρα
τελικα προκυπτει οτι οσες εχουν κατσαρα θελουν ισια και το αντιστροφο
Το ξερω οτι τα φτιαχνω μισ χαρα Ασπα μου αλλα το θεμα ειναι τι τραβαω για να τα φτιαξω. Το γεγονος οτι προσπαθω να ειμαι περιποιημενη δεν εχει καμια σχεση με το τι κανω για να φαινομαι ετσι. Εσυ μπορεις να τα λουσεις και καθε 4 μερες και να φαινονται ωραια αλλα εγω θελω σχεδον καθε μερα λουσιμο για να κατσουν και να μην φαινονται λαδωμενα και μην ξεχνας το τι εχω τραβηξει με θεραπειες και φαρμακα για να βγουνε δυο τριχες παραπανω.Οταν λεω οτι εχω λιγα μαλλια το εννοω και εσυ προσωπικα τα εχεις δει ποσο λιγα ειναι. Για αυτο λεω μακαρι να ειχα πλουσια και ας ηταν και σπαστα, Ξερω οτι ειναι παιδεμα να τα φτιαχνεις αλλα αλλο ειναι να χτενιζεσε και να ξερεις οτι θα ειναι πλουσια και αυριο και αλλο να φοβασε οτι μια μερα θα μηνεις καραφλη και ξερεις πολυ καλα πως το περασα και αυτο το σταδιο...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΚυρ 27 Οκτ 2013 - 19:47

Η αλήθεια είναι ότι η κάθε μία μας έχει το δίκιο της από την πλευρά της γιατί και το λίγο είναι πρόβλημα και το πολύ βασανιστήριο! Καταλαβαίνω τι λες και ναι κι εμένα που βλέπουν τα μαλλιά μου ωραία τους φαίνονται αλλά εγώ μόνο ξέρω τι τραβάω για να φαίνονται ωραία!
Ειλικρινά πάντως, μακάρι να μπορούσα να δώσω λίγα να ξαλαφρώσω κι εγώ σε κάποιον που έχει πρόβλημα μ' αυτό το θέμα!
alexandra13
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alexandra13

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile
Team:

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΚυρ 27 Οκτ 2013 - 20:00

Exω μια φιλη που και αυτη εχει ΠΟΛΥ μαλλι και της ειναι βασανιστηριο και φυσικα δεν θελω να ειμαι εγωιστρια και να μην καταλαβαινω τι περνατε και εσεις αλλα πραγματικα αν ειχα δυο επιλογες θα διαλεγα να εχω πλουσια μαλλια και ας ασχολουμαι ολη μερα για να τα φτιαξω. Δυστηχως ομως αυτο δεν γινεται και εχω αρκεστει σε αυτα που εχω αλλα πραγματικα ειναι τοσο λιγα που καθε τριχα που μου φευγει στεναχωριεμαι και ξερω οτι υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα θεματα για να στεναχωρηθει κανεις αλλα ολες μας το ξερουμε πως η εξωτερικη εμφανιση παιζει μεγαλο ρολο στην ψυχολογια μας.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΚυρ 27 Οκτ 2013 - 20:36

Φυσικά και παίζει μεγάλο ρόλο. Όπως είπα και πιο πάνω όταν κυκλοφορώ με τα φυσικά μου μαλλιά νομίζω ότι όλοι με κοιτάνε και σχολιάζουν πόσο χάλια είμαι. Με βλέπω στον καθρέφτη και θέλω απλά να πεθάνω! Μπορεί όλα να είναι μέσα στο μυαλό μας και ίσως οι άλλοι να μην ασχολούνται τόσο πολύ αλλά σημασία έχει τελικά το πως νιώθει ο καθένας για τον εαυτό του και είναι πολύ σημαντικό να νιώθει καλά.
maria_likofos
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
maria_likofos

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΚυρ 27 Οκτ 2013 - 21:07

Αλεξανδρα συμφωνω σε αυτο που λες και μπορω να πω οτι νιωθω χαρουμενη για τα μαλλακια μουRazz τα δικα μου βεβαια δεν ειναι πολλα αλλα φαινονται πολλα. Σε αντιθεση με τις περισσοτερες εγω βαριεμαι Παρα Πολυ να φτιαχνω τα μαλλια μου και αν τα φτιαχνω τα πειραζω συνεχεια μεχρι που χαλανε...τα αφηνω οπως να ναι αλλα ρε γαμωτο θενε συνεχει μπανιο! ετσι και τα αφησω πανω απο δυο μερες πρεπει οπως και δηποτε να πιασω κοτσο γιατι ειναι χαλια!!
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΚυρ 27 Οκτ 2013 - 21:15

ενταξει η αλεξανδρα εχει δικιο δεν ειναι καλο να εχεις λιγα μαλλια
εμενα το προβλημα μαου δεν ειναι το σπαστο ειναι οτι το χερακι μου ως προς την περιποιηση δεν πιανει καθοοοολου
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile

Hairstyles!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Hairstyles!!   Hairstyles!! I_icon_minitimeΔευ 28 Οκτ 2013 - 8:11

Εκτός από την Εύη, όλες μια πίκρα την έχουμε βλέπω με τι τριχωτό τηε κεφαλής μας!Smile Smile 
Εχω αρκετά μαλλιά αλλά πολύ λεπτά...δεν δεχονται καποιο χτένισμα οποτε βολευτηκα στο καλό, παραδοσιακό καρέ. Με συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, κρατάνε τη φόρμα τους αεκεί να λούζομαι τακτικά, δλδ καθημερινά.
Ευτυχώς, αν και 42, δεν εχω ούτε μια ασπρη τρίχα. Τρέμω όταν θα πρέπει να αρχίσω τις βαφές...Και δεν πιάνουν τα χέρια μου. Θα αναγκαστώ να εμπιστευτώ-και να πληρωνω- επαγγελματία...

Hairstyles!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Alice's Beauty Spa-
Μετάβαση σε: