| ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ | |
|
+3Silia xrysanthi $ofi@ + Edward 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Παρ 3 Ιαν 2014 - 0:47 | |
| ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Αινιγματικός και μυστήριος, ο καθηγητής Γκάμπριελ Έμερσον έχει μια διπλή ζωή. Το πρωί, είναι ένας παγκοσμίου φήμης ειδικός μελετητής του Δάντη. Το βράδυ, είναι ένας αφοσιωμένος κυνηγός των ηδονών και των κάθε λογής απολαύσεων. Εκμεταλλεύεται τη γοητεία του, περιβόητη σε όλο το πανεπιστήμιο καθώς και τους εκλεπτυσμένους του τρόπους προκειμένου να στραγγίξει κάθε απαγορευμένο καρπό. Ωστόσο, ο Γκάμπριελ βασανίζεται κρυφά από το σκοτεινό παρελθόν του και, βαθιά μέσα του, τον κατατρώει η υποψία ότι γι’ αυτόν δεν υπάρχει πια ελπίδα ή λύτρωση. Όταν η αθώα, γλυκιά Τζούλια Μίτσελ γίνεται δεκτή από τη σχολή για να κάνει το μεταπτυχιακό της πάνω στο Δάντη, ο Γκάμπριελ δεν αργεί να την ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους καθώς υπάρχει ανάμεσά τους ένας ακαθόριστος δεσμός, μια μυστήρια σχέση που θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του Γκάμπριελ και θα φέρει απρόσμενες ανατροπές στην ύπαρξή του. Μια σαγηνευτική, όλο ένταση περιπλάνηση στους μηχανισμούς της αποπλάνησης, στον απαγορευμένο έρωτα, στην αμαρτία αλλά και στη δυνατότητα της σωτηρίας. Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ είναι η ιστορία ενός άγριου, παράφορου πάθους, είναι το χρονικό της απόδρασης ενός άντρα από την προσωπική του κόλαση καθώς επιχειρεί να κερδίσει το απόλυτο που είναι η συγχώρεση και, φυσικά, ο έρωτας μιας γυναίκας. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Παρ 3 Ιαν 2014 - 1:47 | |
| από ότι άκουσα μάπα το καρπούζι.... το έχει διαβάσει κανείς να μας πει καμία γνώμη;;; | |
|
| |
Silia Breaking Dawn Newborn
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 600 Registration date : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Παρ 3 Ιαν 2014 - 9:57 | |
| Εγώ το διάβασα, δεν μπορώ να πω πως έχει να προσφέρει περισσότερα από το fanfic!!Μια φίλη μου όμως που το διάβασε για πρώτη φορά ενθουσιάστηκε πολύ και περιμένει με ανυπομονησία το δεύτερο βιβλίο το οποίο βέβαια και κυκλοφόρησε!! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Παρ 3 Ιαν 2014 - 13:39 | |
| και εγω τωρα το διαβαζω και ενταξει δεν ειναι τελειο αλλα διαβαζεται | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Παρ 3 Ιαν 2014 - 21:07 | |
| Λοιπόν! Οι απόψεις διίστανται για το συγκεκριμένο βιβλίο πάρα μα πάρα πολύ! Ήταν Fanfic και νομίζω ότι οι περισσότεροι το ξέρετε, για να μην πω όλοι και συγκεκριμένα το University of Edward Maisen. Δεν το είχα διαβάσει ως φανφικ εγώ προσωπικά καθόλου, ούτε μία σειρά και το διάβασα κατευθείαν ως βιβλίο και στην Ελληνική γλώσσα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική. Έχεις την αίσθηση του φανφικ καθώς το διαβάζεις, εγώ το ένιωθα πολύ. Έχει κάποια θέματα, ίσως θα έπρεπε να είναι πιο μαζεμένο - πιο μικρό σε όγκο; Αλλά εμένα προσωπικά μου άρεσε και μάλιστα πολύ! Ο Γκάμπριελ βγάζει τον "Έντουαρντ" των φανφικ, την έχεις την αίσθηση όσο το διαβάζεις και η Τζούλια της Μπέλλα θα έλεγα που την έχουν κατηγορήσει την έρημη ότι είναι τελείως ηλίθια και ανούσια ηρωίδα. Εγώ πάλι δεν θα το έλεγα. Γενικά, μου άρεσε που πραγματεύεται κάτι διαφορετικό και κάνει αυτόν τον παραλληλισμό με την κόλαση του Δάντη όπως επίσης τη σχέση που γεννιέται μέσα σε μία νύχτα μεταξύ των πρωταγωνιστών η οποία σημάδεψε τον καθένα ξεχωριστά και πως τελικά όταν ξανασυναντιούνται αυτό εκφράζεται και βγαίνει στην επιφάνεια. Είναι μία κάπως "σκοτεινή" ιστορία αλλά νομίζω ότι αυτή είναι και η γοητεία της. Παραθέτω και το review μου στο goodreads όταν το είχα διαβάσει μήπως αυτό βοηθήσει περισσότερο. https://www.goodreads.com/review/show/674139433 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Σαβ 4 Ιαν 2014 - 0:24 | |
| το τελειωσα και ομολογω οτι μου αρεσε γιατι απο την μεση και επειτα ηταν πολυ ενδιαφερον... ο Γκαμπριελ μαναρι | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Κυρ 5 Ιαν 2014 - 16:43 | |
| και μενα μου αρεσε το ειχα διαβασει κ σαν φανφικ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Κυρ 5 Ιαν 2014 - 22:09 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Δευ 6 Ιαν 2014 - 1:01 | |
| Fanfic ειναι οι ιστοριες που γραφουν συνηθως ερασιτεχνες συγγραφεις παιρνοντας τους ηρωες καποιου αλλου δημιουργου για να φτιαξουν την δικη τους ιστορια. Το βιβλιο Η κολαση του Γκαμπριελ ξεκινησε με αυτο τον τροπο.Η συγγραφεας ειχε <<δανειστει>> τον Εντουαρντ και την Μπελλα και εφτιαξε αυτη την ιστορια.Σαν φανφικ ηταν γνωστο με το ονομα University of Edward Maisen.Ειχε μεγαλη επιτυχια στους φαν και στην συνεχεια εγινε βιβλιο.Οπως και οι πενηντα αποχρωσεις του γκρι,ο κυριαρχος και παει λεγοντας. Εν ολιγης ο Εντουαρντ σαρωσε!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Δευ 6 Ιαν 2014 - 1:14 | |
| απο που και ως που δεν μοιαζουν οι ιστοριες | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Δευ 6 Ιαν 2014 - 1:21 | |
| Οι ιστοριες δεν μπορουν να ειναι ιδιες γιατι αλλιως θα κλεβανε την ιστορια του αλλου συγγραφεα. Δανειζονται απλα τους ηρωες και φτιαχνουν το δικο τους στορυ.Και απο την στιγμη που πανε στην εκδοση αλλαζουν και τα ονοματα γιατι τα ονοματα Εντουαρντ και Μπελλα ανηκουν στην Μεγιερ. Αν ψαξεις στο φορουμ μας θα βρεις πολλες τετοιες ιστοριες και απο τα δικα μας μελη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Δευ 6 Ιαν 2014 - 1:26 | |
| αααα οκ τωρα καταλαβα σε ευχαριστω | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Δευ 6 Ιαν 2014 - 1:28 | |
| Εγω παντως οσων αφορα το βιβλιο μπερδευτικα. Ηθελα να το παρω αλλα μετα τα οσα διαβαζω αρχισα να το σκεφτομαι λιγακι.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Δευ 6 Ιαν 2014 - 1:32 | |
| Μπορω να στο δανεισω αν θελεις. Εγω δεν ειχα ξετρελαθει.Το ιεχα πιασει και στα αγγλικα και αν θυμαμαι καλα με ειχε κουρασει. Παντως το εχω στην βιβλιοθηκη μου. Ο Κυριαρχος μου αρεσει πολυ περισσοτερο. | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Δευ 6 Ιαν 2014 - 1:35 | |
| Οταν ερθεις προς τα εδω θελω και αλλα | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Δευ 6 Ιαν 2014 - 1:38 | |
| Οτι θες! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Παρ 10 Ιαν 2014 - 17:27 | |
| Βρε κοριτσια εχω πιασει τον Γκαμπριελ 2. Μονο εμενα με κουραζει η Τζουλια?Πω πω θεωρω οτι την παρα εχει κανει κομπλεξικη. Η αυτοπεποιθηση της εχει πιασει πατο.Μου σπαει τα νευρα ολη αυτη η ανασφαλεια.Τι να πω...αρχη ειμαι ακομα μπορει να στρωσει αλλα ειπα καπου να βγαλω την γκρινια μου. Παντως επιανα την πειθηνια,τον κυριαρχο,της πενηντα αποχρωσεις και οι σελιδες φευγανε νερο.Σε αυτο και στο πρωτο και τωρα κανω προσπαθεια να το τελειωσω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Παρ 10 Ιαν 2014 - 17:52 | |
| εγω χθες το αρχισα και μου αρεσε πολυ ,οσο για την ανασφαλεια δεν την βρισκω περιεργη | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Παρ 10 Ιαν 2014 - 17:53 | |
| Εχεις διαβασει τα αλλα που ειπα? Ισως απλα δεν ταιριαζει στα δικα μου γουστα.Εχω γινει λιγο περιεργη πλεον. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Παρ 10 Ιαν 2014 - 18:07 | |
| εχω διαβασει της 50 αποχρωσεις | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Κυρ 26 Ιαν 2014 - 19:14 | |
| Τελείωσα σήμερα το πάθος του Γκάμπριελ. https://www.goodreads.com/review/show/831196613Εμένα πάντως σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Βάσω, δεν είναι όπως τα άλλα που λες που σε έπιανε μία "δίψα" να διαβάσεις παρακάτω και να ξετρελαθείς αλλά σαν σύνολο δεν το βρήκα κακό. Έχω διαβάσει και πολύ χειρότερα όπως το γυμνή μπροστά σου κατά την άποψη μου που δεν έχει λόγο ύπαρξης σε καμία βιβλιοθήκη! (Πάντα κατά την άποψη μου και σύμφωνα με το προσωπικό μου γούστο). Θέλω να διαβάσω και τη συνέχεια. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Δευ 27 Ιαν 2014 - 15:39 | |
| Καλα οτι υπαρχουν χειροτερα δεν το συζητω....ειχα διαβασει το 80 μερες κιτρινο και ηθελα να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο.Προσωπικη μου αποψη παντα. - Σπόιλερ:
Λοιπον εγω καταφερα να το τελειωσω και ανακαλυψα ποιο ειναι το προβλημα μου...η Τζουλια! Δεν μου αρεσει καθολου αυτη η ηρωιδα.Την εχει κανει κομπλεξικη σε σημειο υπερβολικο,και δεν μου βγαζει καμια μα καμια δυναμικοτητα.Με ξενερωνει σε αφανταστο σημειο.Μου αρεσουν οι δυναμικες ηρωιδες.Ακομα και η Μπελλα που ηταν ησυχη και θεωρουσε τον εαυτο της δειλο μου εβγαζε σε καποια σημειο καποιο δυναμισμο η συγκεκριμενη τιποτα. Ο Γκαμπριελ μου αρεσει.Ολος ο χαρακτηρας του,με τις εμμονες του τα παθη του,η προσωπικοτητα του. Η γραφη μου θυμιζει εντονα φανφικ,βρισκω πολλα κενα και καποιες αστοχες επιλογες που εμενα δεν με πειθουν.Για πχ στο σημειο που ο Γκαμπριελ παιρνει ολη την ευθυνη πανω του και στην συνεχεια αναγκαζεται να εξαφανιστει για να προστατεψει την Τζουλια η Τζουλια βγαζει κατευθειαν το πορισμα οτι προτιμησε την δουλεια απο αυτην.Αυτο το σημειο το βρηκα τελειως κουλο...μου εδωσε την εντυπωση οτι η συγγραφεας ηθελε να τους χωρισει και βρηκε μια χαζη δικαιολογια.Ηταν τοσο εντονα τα συναισθηματα του Γκαμπριελ στα προηγουμενα κεφαλαια που φαινοταν ξεκαθαρα οτι το κανει για να την προστατεψει.Θα διαβασω το 3 αλλα δεν ηταν απο τα βιβλια που εμενα με συναρπασαν.
| |
|
| |
| ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1: Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ | |
|