| Μια Βόλτα στον Παράδεισο | |
|
+6ΕΡΗ xrysanthi evi Dalia $ofi@ + Edward WhiteQueen 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Τετ 5 Νοε 2014 - 0:14 | |
| Καλησπέρα σε όλους. Πριν από έξι χρόνια δημιούργησα αυτό το φόρουμ, αποτέλεσμα του μεγάλου μου ενθουσιασμού μετά την ανάγνωση της τετραλογίας του Λυκόφωτος. Μέχρι τότε είχα κάνει λίγες συγγραφικές απόπειρες πάντα ως Fanfic και αργότερα όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε συνέχισα πάλι έχοντας το Twilight ως βάση. Έζησα πολλές και έντονες στιγμές αυτά τα έξι χρόνια. Μεγάλες χαρές αλλά και λύπες, συγκίνηση, νοσταλγία, περιπέτειες και σιγά σιγά αυτό που ξεκίνησε ως χόμπι - ή ανάγκη για έκφραση κατά τη δική μου ερμηνεία - κατέληξε να γίνει κάτι πολύ ουσιαστικό, σπουδαίο και απαραίτητο για εμένα. Δεν έχει και πολύ νόημα να αρχίσω να εξιστορώ βήμα βήμα τη συγγραφική μου πορεία. Σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία μου με τις εκδόσεις Λιβάνη, παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του νέου μου βιβλίου και να διαβάσετε την υπόθεση από το οπισθόφυλλο. Αυτό όμως που οφείλω απαραιτήτως να πω είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτό το φόρουμ που γι' αυτά τα έξι χρόνια ήταν για εμένα το δεύτερο σπίτι μου και πάντα θα νιώθω πως όλα μα όλα τα χρωστάω σε αυτό. Κι ακολουθεί Μία Βόλτα στον Παράδεισο: "Στην προσπάθειά της να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει το φιάσκο του γάμου της, απογοητευμένη η Ζωή καταφεύγει στη Σαντορίνη. Εκεί γνωρίζει την ¶ννα, ιδιοκτήτρια πανσιόν, που της προσφέρει δουλειά, και τη Μαργαρίτα, ξαδέλφη της ¶ννας. Στο νησί την ακολουθούν και οι δύο αγαπημένες της φίλες, η Δανάη και η Βίκυ.
Η μοίρα όμως έχει ένα παράξενο σχέδιο.
Στο μαγευτικό σκηνικό της Σαντορίνης οι πέντε κοπέλες θα μπλέξουν τις ζωές τους, θα βρεθούν αντιμέτωπες με μυστικά και ψέματα, με μίση και πάθη που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα γνωρίσουν τον έρωτα εκεί που δεν το περιμένουν. Θα κλάψουν, θα πονέσουν, θα γελάσουν, θα θυμηθούν και, προπάντων, θα αναζητήσουν η καθεμιά το δικό της προσωπικό παράδεισο."
Έχει επεξεργασθεί από τον/την WhiteQueen στις Τετ 5 Νοε 2014 - 18:39, 1 φορά | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Τετ 5 Νοε 2014 - 0:50 | |
| φαινεται πραγματικα παρα πολυ ωραιο
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Τετ 5 Νοε 2014 - 2:37 | |
| Υπέροχο, ήδη από τώρα μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Μαράκι πότε θα διατίθεται στα βιβλιοπωλεία, ξέρουμε; | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| |
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Τετ 5 Νοε 2014 - 12:01 | |
| Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!! το περιμένουμε πως και πως 😁😁😁 | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Τετ 5 Νοε 2014 - 13:42 | |
| Συγχαρητήρια και απο εδω!! Παντα μα πάντα επιτυχίες!! Καλοτάξιδο να είναι!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΕΡΗ στις Πεμ 27 Νοε 2014 - 14:47, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Τετ 5 Νοε 2014 - 18:40 | |
| Καλησπέρα κορίτσια. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Dalia, δεν έχω ακριβή ημερομηνία αλλά αυτές τις μέρες το βιβλίο βρίσκεται στο στάδιο της έκδοσης. Λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία. Αν έχω κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Τετ 5 Νοε 2014 - 23:38 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| |
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Πεμ 6 Νοε 2014 - 5:37 | |
| Κι από μένα συγχαρητήρια Μαρια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Σαβ 8 Νοε 2014 - 10:23 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις όμορφες ευχές σας! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Τετ 26 Νοε 2014 - 14:06 | |
| Θα το παρω και εγω μεσα στην εβδομαδα | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Τετ 26 Νοε 2014 - 23:02 | |
| Καλοτάξιδο να είναι Μαίρη!!!! Εγώ θα αργήσω λίγο να το διαβάσω...όμως θα είναι ένα από τα δώρα μου κάτω από το δέντρο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Τετ 26 Νοε 2014 - 23:56 | |
| το παρηγγειλα σημερα. πιστευω μεχρι παρασκευη θα το χω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Πεμ 27 Νοε 2014 - 7:11 | |
| Καλώς να σου ΄ρθει! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Πεμ 27 Νοε 2014 - 14:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Πεμ 27 Νοε 2014 - 22:57 | |
| Και περιμένουμε την κριτική σου! (κάποτε ήσουν λαλίστατη....αναμένω και τώρα να μας αντυπωσιάσεις!) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Παρ 28 Νοε 2014 - 0:42 | |
| Οταν εχω κατι να πω ακομη το λεω... απλα αραιωσαμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Κυρ 30 Νοε 2014 - 21:33 | |
| Καλησπέρα κορίτσια! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για τις ευχές σας και που θελήσατε να αποκτήσετε το βιβλίο μου. Ελπίζω να σας αρέσει και φυσικά όπως πάντα θα ήθελα να ακούσω τις εντυπώσεις αν κι εσείς θέλετε να τις μοιραστείτε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Κυρ 30 Νοε 2014 - 21:51 | |
| ^Μαράκι δεν θα γίνει/έγινε παρουσίαση για το συγκεκριμένο; Και από που το παραγγέλνουμε; Να υποθέσω ότι το έχει ο Ιανός σωστά; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Κυρ 30 Νοε 2014 - 21:54 | |
| Φυσικά και θα γίνει παρουσίαση! Μέσα στον μήνα και πριν τα Χριστούγεννα. Για το πότε ακριβώς θα σας ενημερώσω μόλις είμαστε έτοιμοι. Το συγκεκριμένο βιβλίο μπορείτε να το βρείτε πολύ εύκολα παντού. Σε Public, Ιανό, Πρωτοπορία, Παπασωτηρίου ακόμα και στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς και σε πολλά πολλά άλλα σημεία. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Δευ 1 Δεκ 2014 - 1:32 | |
| ^Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Παρ 2 Ιαν 2015 - 19:40 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μια Βόλτα στον Παράδεισο Σαβ 3 Ιαν 2015 - 22:35 | |
| Ωωωω! Ευχαριστώ πολύ τον Αη-Βασίλη! Να του πεις ότι είναι υπέροχος!
Καλοδιάβαστο εύχομαι και ελπίζω να αρέσει! | |
|
| |
| Μια Βόλτα στον Παράδεισο | |
|