| Gossip Girls:Robert Pattinson! | |
|
+87Lizzy Cullen emi peby ed<3 d@n@e twilight! evaki maria23 evi silenceprincess michelle mariap Just_Me MARIA SWAN CULLEN freakyannie Annoulini Alexadruby the vampire Bella13 Isabella_Cullen volturi girl twilightFOREVER robert\'s girl christi_twilight VLaSia =) linaki Nemesis Of Bellin team edward jenaki ViolettaCullen18 ev@ki twiligter edward_bella Isabella21 Kristen Stewart rtheoni I'm_not _dead Georgia P. C thomi SpunK RansoM SilverMusk olympia-Mikel-Robert ioannaki-twilightaddicted twilightaholic# Efst@thi@ anastacia9280 dolores!! Melia M@rIa !~Twilighter~! kikina Fotini kalkat Fallen Angel ice#fire robsten nantiaki_twilight 4 ever friendsaki Zafrina didi sunrise Ms Cullen anthian9 Princess MiSs-->NtOuF* Lion's_Lamb Rose ΕΡΗ ev@ki92 katia_vika xrisa_twilight Velvet_Vamp kanty Rozali87 scarlet rose hobo WhiteQueen Gωgω-Twilighter twilightergirl edward's victim LizCullen BELLA MARIE Rozmari angepsi nasiatheslayer bedward__ April BELLA22 emma cullen pattinson 91 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Τετ 7 Απρ 2010 - 16:52 | |
| Ναι...γιατι!Το ειδα οτι η Μενεγακη τον υπερασπιστικε....μπραβο της αυτο ειναι υπερ της. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Τετ 7 Απρ 2010 - 17:00 | |
| Γιατι και εμενα Μαρινα με λένε!!! Η Στεισυ πριν που ανεφερε Μαρινα, εμενα εννοουσε.....αντε εχω και μια συννονοματη!!!!
Ναι η μενεγακη σε αυτα ειναι πολυ καλη!! την αλλη φορα, ο αλλος(ο ωραιος υποτιθεται) σχολιασε καστ και ταινια και μπορω να πω οτι ηταν πολυ σωστος!!!
ο αλλος ο χλωρος με το κοκκινο γυαλι θα μπορουσε να πει: Εγω προσωπικα δεν τον συμπαθω!!
Δεν θα μπορουσε να πει κανενας ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!! Οπως ειπε και καποια πριν καθε γνωμη ειναι σεβαστη!! αυτο το πραγμα ομως να χαρακτηρισει με αυτον τον τροπο τον ρομπ ηταν πολυ εκνευριστικο!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Τετ 7 Απρ 2010 - 17:04 | |
| Ωραιο ονοματακι εχουμε.Συμφωνο κ εμενα αυτο με πειραξε... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Τετ 7 Απρ 2010 - 17:20 | |
| Ναι, το ξερω!!!
Ναι! Αν εβλεπα εκεινη την ωρα την εκπομπη θα επερνα τηλ να διαμαρτυρηθω!! Δεν μπορουν να λενε τετοια λαθος πραγματα!!!! | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Τετ 7 Απρ 2010 - 21:03 | |
| ελεος...........Με ποια κριτηρια επιλεγουν τους παρουσιαστες.Μαλλον κερδιζει ο πιο ασχετοσ,αγενης και αντιπαθητικος.Φαινεται οτι διαλεξαν τον καταλληλο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Τετ 7 Απρ 2010 - 21:21 | |
| Αν αυτα ειναι τα κριτηρια + την ηληθιοτητα τοτε ναι, εχεις δικιο. Δεν θα μπορουσαν να επιλεξουν καλυτερους!!!! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Τετ 7 Απρ 2010 - 21:24 | |
| Χα! Δεν αντεξα και το ειδα (απλα απο περιεργει, ειχα φροντησει και ειχα παρει τα ηρεμιστικα ) Μου αρεσει που αυτη η ξανθοψυρου το επαιζε και θαυμαστρια, ενω στην ουσια τον πεθανε τον ανθρωπο! Μπα παναθεμα τη! Που να την κυνηγησει ο Τζειμς και να την κατασπαραξει με παρεα τη Βικτορια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Τετ 7 Απρ 2010 - 21:26 | |
| no one can seek like james!!! Εγω ξερω ομως εναν που μπορει και ειναι πολυ πιο θανασιμος!!!!
Ντιμιτρι!!! Και να πάρει για παρεα την Τζειν!!!! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Τετ 7 Απρ 2010 - 21:29 | |
| Οκ, εισαι? Παιρνεις εσυ τηλ Ντιμιτρι-Τζειμς και εγω αναλαμβανω Τζειμς-Βικτορια (που να τους ξυπναω απο τον αλλο κοσμο, τωρα, αλλα λεμε) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Τετ 7 Απρ 2010 - 22:03 | |
| Ειμαι!!!! Οι ασχετοι!!! εχουν και εκπομπη! Θα τους δειξουμε εμεις!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 8 Απρ 2010 - 20:59 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Πεμ 8 Απρ 2010 - 22:31 | |
| - ed<3 έγραψε:
- Παιδια στο φωτης κ μαρια live βγαλανε 11 λογους για να ξεκολλησουμε απο τον πατινσον λες κ ειναι ποτε αυτο δυνατον.....δειτε εχει κ αλλες πληροφοριες το βιντεακι. αν εχει ξαναμπει.https://www.youtube.com/watch?v=jS7_p8zCF88
εγω μονο με εναν απο τους 11 συμφωνω.....το θεμα του τσιγαρου......τα υπόλοιπα ειναι νομιζω λογοι για να μην απεξαρτητοποιηθεις και να κολλησεις παραπανω!!!!! Δεν ειχα παρατηρησει αυτο με την μανατζερ του...νομιζα οτι ειχε αλλαξει θεμα μονος του! αν ειναι δυνατον, αυτη η βλαμμενη δεν φτανει που πληρωνεται του λεει και τι να κανει! μια ερωτηση εκανε ο δημοσιογραφος και αν ο ρομπ δεν ηθελε να απαντησει ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ!!! Αυτο με τους 11 λογους...... ενταξει καποιοι κατα καποιον τροπο ηταν σωστοι..... θα εχεις ανταγωνισμο, δεν θα ζησεις την ζωη σου γιατι θα περιτριγυριζεσε απο παπαρατσι ΑΛΛΑ αυτη ειναι η ζωη του Ρομπ και το ξερουμε! Αν συνεχιζουμε να θέλουμε να μπούμε στην ζωη του τοτε θα πρέπει να συμβιβαστουμε και να μην εχουμε παραπονο. Το οτι οταν θα ειναι σπίτι θα παιζει μουσικη ειναι κακο υποτιθεται? εγω καλο το βλέπω....και βεβαια οποια θα ειναι η γυναικα του θα μπορει καλιστα να τον "αποπλανει". Ειπαν οτι θα καθεσε σπίτι και θα προσέχεις εσυ τα παιδια γιατι εχει κλεισει για πολλες ταινιες 1. αυτα ειναι για τωρα οχι για πάντα 2. εχει δηλωσει οτι ειναι ανωριμος και δεν ειναι ακομα ετοιμος για δεσμευση Τα λένε αυτα και μετα περιμένουν να τους πιστεψουμε??? Εγω μπορω να βρω 1000 + 1 λόγους για να ΜΗΝ ξεκολλησεις!!!! | |
|
| |
| |
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Παρ 9 Απρ 2010 - 13:07 | |
| Καλα ελεος οι ανθρωποι!!! Αν ΔΕΝ θελουν να ειναι κολλημενοι μαζι του , ας μην ειναι!!! Ποιος τους ειπε οτι πρεπει να ειναι κολλημενοι!!!!Ο Χριστος και η μανα του!!!! Νευριαζω πολυ με κατι τετοια!!! Γιατι τους ζητησε ο Ρομπ να παντρευτουν και αυτοι ψαχνουν λογους για να μην τον παντρευτουν??Οχι..... Και οπως λεει και η Lizzy εγω μπορω να τους βρω 1000 λογους για να μην ξεκολλησεις απο τον Ρομπ..!!! | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Παρ 9 Απρ 2010 - 15:45 | |
| Εγώ έχω έναν μόνο λόγο να μην ξεκολλήσουμε από τον Rob:ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Παρ 9 Απρ 2010 - 15:48 | |
| Αυτο δεν το ειχα σκεφτει παει μοθ εχει παρει τα μυαλα. | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Παρ 9 Απρ 2010 - 15:55 | |
| ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ???? γουστα ειναι ρε παιδια (και συγγνωμη για την εκφραση μου παρακατω)
οποιος γουσταρει κολλαει και οποιος δεν γουσταρει δεν κολλαει δικαιωμα του καθενος ειναι δεν θα μας πουνε αυτοι με ποιον θα κολλαμε και με ποιον οχι | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Παρ 9 Απρ 2010 - 16:04 | |
| εγω νομιζω οτι η κοπελια το ειπε με την καλη εννοια..εξαλλου εχει πει οτι ειναι φαν του ρομπ...να μου πεις με ποια καλη εννοια..τελοςπαντων δεν ειπε ομως με ποιον κολλαμε και με ποιον οχι..ειπε και θετικα ομως.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Παρ 9 Απρ 2010 - 16:14 | |
| Αν ειναι φαν επρεπε να βρει 11 λογους για να κολλησουμε ακομα περισσοτερο αν ειναι ποτε δυνατον αυτο! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Κυρ 23 Μάης 2010 - 15:38 | |
| Παιδία ίσως αλλά μην ξεχασετε σημερα στις 8 στον ΑΛΦΑ να δειτε Μαγγιρα θα εχει κατι με τον Ρομπ!!!!!!!!!! | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Κυρ 23 Μάης 2010 - 16:13 | |
| ξεχνιεται αυτο??? ααα αν μπορει καποια απο σας να το γραψει και να το περασει εδω στο φορουμ θα μας εκανε μεγαλη χαρη | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Κυρ 23 Μάης 2010 - 19:09 | |
| Μου λέτε και εμένα τι έχει σήμερα στις 8? Το βράδυ να φανταστώ... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Κυρ 23 Μάης 2010 - 19:13 | |
| κατι με τον πατινσον στον αλφα.δεν ξερουμε ακριβως.στην εκπομπη της μαγγιρα. | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Κυρ 23 Μάης 2010 - 19:14 | |
| Δεν ήξερα οτι έχει εκπομπή. Εννοείται θα πάω να το δω!!! Ευχαριστώ πολύυυ!!
(Να φανταστώ της Μπέτυ Μαγγίρα έτσι?) | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Gossip Girls:Robert Pattinson! Κυρ 23 Μάης 2010 - 19:17 | |
| ναι ναι.τιποτα για αυτο ειμαστε εδω. | |
|
| |
| Gossip Girls:Robert Pattinson! | |
|