Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Εκλειψη:Εντουαρντ και Τζεικομπ I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Εκλειψη:Εντουαρντ και Τζεικομπ I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Εκλειψη:Εντουαρντ και Τζεικομπ I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Εκλειψη:Εντουαρντ και Τζεικομπ I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Εκλειψη:Εντουαρντ και Τζεικομπ I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Εκλειψη:Εντουαρντ και Τζεικομπ I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Εκλειψη:Εντουαρντ και Τζεικομπ I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Εκλειψη:Εντουαρντ και Τζεικομπ I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Εκλειψη:Εντουαρντ και Τζεικομπ I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Εκλειψη:Εντουαρντ και Τζεικομπ I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Εκλειψη:Εντουαρντ και Τζεικομπ

Πήγαινε κάτω 
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    MIKAELLA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    MIKAELLA

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : chichester
    Αριθμός μηνυμάτων : 981
    Registration date : 24/02/2009

Forks Student Profile
    Team:
    Special ability Special ability:

Εκλειψη:Εντουαρντ και Τζεικομπ Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Εκλειψη:Εντουαρντ και Τζεικομπ   Εκλειψη:Εντουαρντ και Τζεικομπ I_icon_minitimeΠεμ 26 Μαρ 2009 - 19:42

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΚΑΙ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ

TO ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΕΛΛΑ ΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.
    Σταματήσαμε λίγα μετρά πριν τον τζέικομπ παρατηρώντας και αλλά πρόσωπα – τα πρόσωπα των συμμαθητών μου, που μας κοιτούσαν με γουρλωμένα μάτια προσπάθησα να πνίξω ένα γέλιο φαίνετε ότι ο τζεικομπ φαινόταν αρκετά τρομακτικός για τα μάτια των ανυπεράσπιστων θυμάτων μου.
    <<θα ήταν καλύτερα αν έπαιρνες τηλεφωνώ σκύλε.. >> απάντησα σκληρά αλλά ελπίζοντας να μην πείραζε και τόσο την μπελλα..
    <<λείπαμε δεν έχω καμία βδέλλα στις κλήσης μου>>απαντισε ο τζεικομπ ενώ σχηματίζονταν ένα χαμογελώ στο πρόσωπο του
    <<μα θα μπορούσες φυσικά να με βρεις στο σπίτι της μπελάς ξέρεις φαντάζομαι που είναι>> συνέχισα χαρούμενος στην σκάψει ότι αυτό δεν θα του άρεσε καθολου.<<αυτο δεν είναι κατάλληλο μέρος σκυλε>>συνεχισα να τον ενημερώνω καθώς έβλεπα τα εκατοντάδες μάτια που ήταν καρφωμένα πάνω μας.
    <<δεν βλέπω τον λόγο να μην γίνει τώρα πιο το προβλημα;>>συνεχιζε με το σώμα του σφιγμένο και τα χεριά του σε σχήμα γροθιάς.
    <<ξέρω Ίδη τον λόγο που ίσε εδώ σκύλε >>συνέχιζα όσο πιο σίγα μπορουσα<<το μήνυμα παραδόθηκε…θεώρησε ότι έχουμε λάβει την προειδοποιιση>>συνεχιζα με τον ίδιο τόνο ακόμα.
    <<την προειδοποιηση;>>ρωτησε ανέκφραστα η μπελλα παρατηρώντας μια εμένα και μια τον τζεικομπ <<για τη πράγμα μιλάτε;>>
    <<δεν της το πες;>>μηλουσε τώρα ο τζεικομπ με μάτια γεμάτα δυσπιστία <<γιατί; φοβόσουν ότι θα έπαιρνε το δικό μας μερος;>>συνεχιζε ο τζεικομπ
    <<σε παρακαλώ σταματά σκύλε >> είπα προσπαθώντας να φάνω όσο πιο πολύ μπορούσα ήρεμος
    <<γιατι;>>συνεχισε προκαλώντας με
    <<Εντουάρντ τη συμβενει;>>η μπελλα φαινόταν αρκετά αγχωμένη τώρα
    <<δεν σου είπε ότι ο μεγάλος του αδελφός πέρασε τα όρια το Σάββατο το βραδυ;>>ρωτησε με τόνο γεμάτο σαρκασμό <<ο Πωλ ήταν δικαιολογημένος που…>>
    <<ήταν νεκρή ζώνη σκυλε>>μηλησα αρκετά απότομα και βλέποντας με την άκρη των ματιών μου την σύγχυση της μπελλα
    <<δεν ήταν …Εντουάρντ >>ο τζεικομπ έτρεμε τώρα με τα χεριά του σφιχτά είχε άρχισα να χάνει τον έλεγχο και δεν θα το επέτρεπα να συμβεί όχι με την μπελλα εδώ και με εκατοντάδες μάρτυρες να βλέπουν τον τζεικομπ να γίνετε λύκος
    <<ο ΕΜΕΤ ΚΑΙ Ο ΠΟΛ;>>ακουσα την φωνή της μπελάς να τσιρίζει χαμηλά <<γιατι εγινε;επαθε κάτι ο πολ;>>σηνεχιζε με φωνή που έγινε ψίθυρος.
    <<μην ανησυχείς μπελλα είναι καλα>>προσπαθισα να την ηρεμήσω δεν μπορούσα να την βλέπω να είναι τρομαγμένη ή ανήσυχη
    <<δεν της είπες τιποτα.γιατι..πρεπει να ξέρει >> είπε τζειικομπ φαινόταν ακόμα πιο εκνευρισμένος
    <<φύγε σκυλε>> τον πρόσταξα με φωνή αρκετά αγρία δεν ήταν ανάγκη να ξέρει ακόμα αυτο η μπελλα σίγουρα θα την τρόμαζε αρκετά και δεν το ήθελα όλα θα πήγαιναν καλά.
    <<γύρισε αυτή για να με βρει>>η μπελλα μιλώντας πιο δυνατά από ψίθυρο την ένιωσα να τρέμει εκείνη την στηγμη.Γιατι ο σκύλος να μην μπορεί να κράτηση το στόμα του κλειστω.εγειρα προς την μπελλα κρατώντας την σφιχτά <<όλα θα πάνε καλά δεν θα σε πειράξει κάνεις >>της υπα όσο πιο ήρεμα μπορούσα χαϊδεύοντας τα μαλιάτης .Αγριοκοιτάζοντας τον τζεικομπ <<πηρές την απάντηση στην ερώτηση σου σκύλε;>>
    <<η μπελλα έχει κάθε δικαίωμα να ξερει>>απαντησε ψυχρά ο τζεικομπ <<δική της είναι η ζωή>>
    <<γιατί να την τρομάξω όταν δεν διατρέχει κάποιο κυνδινο>>ο τζεικομπ είχε αρχίσει να μου δίνη στα νεύρα <<ποιος ο λόγος να το κάνω αυτό>> δεν μπορούσα να κρατηθώ για πόλη ήρεμος αλλά έπρεπε δεν μπορούσα να το επιτρέψω να πληγώσω την μπελλα
    <<καλύτερα να τρόμαζες παρά να μην γνωρίζει βδελλα>>θυμος κατέπνιγε τον τζεικομπ ήταν φανερό αυτό ακόμα και χωρίς να ακούω τις σκέψεις του ένιωσα την Μπελλα να δακρύζει προσπάθησα να την ηρεμήσω σκουπίζοντας τα κάρυα που κυλούσαν στο πρόσωπο της ένα γρύλισμα ήταν έτυμο να βγει αλλά προσπάθησα να το καταπνίξω <<πιστεύεις ότι είναι καλύτερο να την πληγώνω σκύλε από το να την προστατευω;>>δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες η όχι το ότι ήθελε να μιλήσει μπροστά στην μπελλα γιατί ενώ την έβλεπε πως αντιδρούσε.
    <<είναι πιο σκληρή από ότι νομίζεις έχει περάσει και χειροτερα>>απαντησε ο τζεικομπ ήταν τόσο αποφασιστικός να τα πει όλα στη μπελλα.
    Και τότε όλα έγιναν πιο ξεκάθαρα οι σκέψεις του τζεικομπ και δεν μπορούσα να το αποφύγω η μπελλα στο δασός μονή της να βρέχει και να είναι πεσμένη κάτω στο έδαφος έχοντας τα χεριά της τυλιγμένα στο πόδια της ένας μεγαλόσωμος άντρας να την κουβαλά και το κορίτσι να λέει συνάχια το όνομα μου και ότι εφυγα΄΄δεν μπορούσα να το αντέξω αυτό να βλέπω τον πόνο του πιο πολύτιμου ανθρώπου στον κοσμο,προσπαθοντας να αγνοήσω της σκέψεις του τζεικομπ προσπάθησα να ασχοληθώ με την μπελλα .Όταν κατάφερα να καθαρίσω το μυαλό μου από της σκέψεις του σκυλού είδα ότι η έκφραση της μπελάς ήταν τρομαγμένη το προσωπικής άσπρο και τότε πρόσεξα την στάση που είχε πάρει το σώμα μου
    <<ενδιαφέρον αυτό>>πεταξε ο τζεικομπ με χαρά στην φωνή του
    <<τη του εκανες;>>απαιτησε η μπελλα γεμάτη φρίκη
    <<τίποτα απλά έχει καλή μνημη>>προσπαθησα να την καθησυχάσω όσο το δυνατόν μπορούσα, το να την βλέπω στις σκέψεις του τζεικομπ έτσι ήταν το χειρότερο πράγμα
    <<ότι κι αν κάνεις σταματά τζεικ>>τον διέταξε με φωνή επιθετική
    <<αφού το θες >>απάντησε κατσουφιασμένος ο τζεικομπ
    Ο διευθυντής ερχόταν ένα κύμα χαράς με διαπέρασε η συζήτηση για τώρα θα σταματούσε κι μπελλα δεν χρειαζόταν να μάθει και αλλά ακόμα αρκετά είχε τρομάξει….
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Εκλειψη:Εντουαρντ και Τζεικομπ
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 1
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Fanfictions-
    Μετάβαση σε: