| Οπισθοφυλλο Χαραυγης | |
|
+7robert\'s girl Fallen Angel WhiteQueen Fay1765 maraki-twilightholic @Dark_Lord@ twilightfreak 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightfreak Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Σαλονικα city Αριθμός μηνυμάτων : 62 Registration date : 26/03/2009
| |
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Σαβ 11 Απρ 2009 - 18:43 | |
| Έλα παρε την μετάφραση! :
Το έπος ολοκληρώνεται. Η Χαραυγή θα σας κόψει την ανάσα. Όταν αγαπάς αυτόν που σε σκοτώνει, δεν έχεις επιλογές. Πώς να μπορέσεις να τρέξεις, πώς να παλέψεις, όταν με αυτό τον τρόπο πονάς αυτόν που αγαπάς; Αν η ζωή σου είναι το μόνο που μπορείς να δώσεις, πώς θα μπορούσες να μην τη δώσεις; Αν είναι για αυτόν που αγαπάς πραγματικά; | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Σαβ 11 Απρ 2009 - 18:48 | |
| Αυτή ήταν η μετάφραση! Ελπίζω να σου αρέσει! Σε όλα τα βιβλία βάζουν! Απλά τα άλλα είχες μια πρωτη γεύση διότι όταν έκαναν την δεύτερη ανατύπωση των βιβλίων, είχε μεταφραστεί κάποιο μέρος από το επόμενο και γι' αυτό το έβαζαν! Τώρα που θα ξανατυπωθεί λογικά η Έκλειψη θα έχει και μια γεύση από το επόμενο! Ελπίζω να σε βοήθησα αρκετά! Γεια! | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Σαβ 11 Απρ 2009 - 19:21 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Σαβ 11 Απρ 2009 - 19:26 | |
| Χέρομαι που σου άρεσε! Και σε εμένα άρεσε πάρα πολύ! | |
|
| |
twilightfreak Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Σαλονικα city Αριθμός μηνυμάτων : 62 Registration date : 26/03/2009
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Κυρ 12 Απρ 2009 - 16:17 | |
| Τελειο σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!! Ποτε θα βγει η επομενη ανατυπωση της εκλειψης??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Δευ 13 Απρ 2009 - 8:59 | |
| Μόλις πουλιθούν όλα από την πρώτη ανατύπωση! Όταν βγει θα σε ενημερώσω! Λογικά στα βιβλιοπολεία την Αθήνας μπορεί να έχει βγει ήδη! (μιλάει για το πολύ μεγάλα βιβλιοπολεία! κεντρικα! όχι για τα βιβλιοπολεία της γειτονιάς!) | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Πεμ 4 Ιουν 2009 - 11:02 | |
| Υπομονή,παιδιά!!!!Όχι,δεν ειμαι τρελή!Ούτε κι εγώ μπορώ να περιμένω μέχρι το Σεπτέμβρη που θα τυπωθεί η Χαραυγή μεταφρασμένη στα ελληνικά,αλλά τι να κάνω; Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να διαβάζω και να ξαναδιαβάζω τα τρια προηγούμενα βιβλία για να τα εμπεδώσω καλύτερα. Μα πώς τοθς ήρθε να μας έχουν σε αναμονή τόσο καιρό;Αλλά υπάρχει κι ένα καλό νέο.Ή μάλλον δύο: Πρώτον:Η Stephenie Meyer,δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μας ανταμίψει πολύ καλά γι`αυτή την αναμονή... Δεύτερον:Κάθε μέρα που περνάει πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στη δημοσίευση του βιβλίου αλλά και στη νέα ταινία που αναμένεται να σπάσει τα ταμεία. Φιλάκια και τα ξανλέμε!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Πεμ 4 Ιουν 2009 - 11:43 | |
| Δεν θέλω να σας στεναχωρέσω αλλά δεν νομίζω ότι στην ανατύπωση της Έκλειψης που θα γίνει ότι θα υπάρχει εκεί το πρώτο κεφάλαιο της Χαραυγής.
Τα βιβλία όταν είχαν κυκλοφορήσει στην Αμερική, στην Έκλειψη δεν υπήρχε το πρώτο κεφάλαιο της Χαραυγής. Αυτό έγινε μόνο όταν βγήκε η Έκλειψη σε special edition. Αλλά μιλάμε πάντα για την έκδοση στην Αμερική. Δεν σημαίνει αυτόματα ότι η Πλατύπους ακολουθεί την ίδια ακριβώς πολιτική.
Και πιθανότατα το κάνουν και επίτηδες επειδή η Χαραυγή είναι το τελευταίο βιβλίο.
Το μόνο που μπορώ να σας πω εγώ για να μην αγωνιάτε είναι πως το πρώτο κεφάλαιο της Χαραυγής είναι πολύ χαλαρό και δεν λέει τίποτα το συγκλονιστικό. | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Πεμ 4 Ιουν 2009 - 16:56 | |
| | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Παρ 5 Ιουν 2009 - 12:47 | |
| Είναι λίγο άσχετο με τα προηγούμενα αλλά μήπως μπορεί να μου πει πώς να βάλω και εγώ μια φωτογραφία πάνω από τα " στοιχεία" μου??? | |
|
| |
kikina New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 08/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Παρ 5 Ιουν 2009 - 12:58 | |
| robert's girl σουστειλα μηνυμα! | |
|
| |
kikina New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 08/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Παρ 5 Ιουν 2009 - 13:01 | |
| α να ρωτησω και εγω κατι στο character sheet εβαλα το dimitri kai to special ability αλλα θελω να το βγαλω πως γινεται?(ή δε γινεται?) | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Παρ 5 Ιουν 2009 - 13:12 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
kollhmenh Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Βοιωτία Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 10/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Παρ 18 Σεπ 2009 - 17:44 | |
| πιθανοτατα το κανουν γιατι στο επομενο βιβλιο -την χαραυγη- το πρωτο κεφαλαιο ειναι πολυ σημαντικο και εχει πολλα πραγματα μεσα που δεν θελουν να δωσουν απο πριν, να τα καρφωσουνε... εχω διαβασει το πρωτο κεφαλαιο στα αγγλικα και πιστευω γι'αυτο το κανουν | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Κυρ 2 Μάης 2010 - 20:12 | |
| | |
|
| |
sambrina Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 324 Registration date : 27/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Οπισθοφυλλο Χαραυγης Κυρ 2 Μάης 2010 - 20:32 | |
| δεν έβαλε μια γεύση επειδή δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη η χαραυγη! νομίζω!! | |
|
| |
| Οπισθοφυλλο Χαραυγης | |
|