| Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? | |
|
+62Werewolf Stella Sunlight ROBELINA niki Niki Patt sisaki demi cullen dmant89 Edwart Rosemarie Cullen T-NM-E-BD marialouiza nantia01 despina aek emi Alixe Cullen twilightsagaddicted MyrtoCullen Morena AnaroseCullen mimigk ma.do evaki redbutterfly Mrs Edward Cullen vikaki21 gloria gossamer pink lykofotaki d@n@e twilight! ntinaki patrick evi Lunna Cullen Zafrina magica Fay1765 volturi girl christi_twilight silenceprincess CaBaaL Stellouko Mrs.Cullen robert\'s girl sunrise zina90 linaki twilightFOREVER SpunK RansoM breeze of wolf thomi robsten eleu8eriaaa dolores!! Ms Cullen Fotini !~Twilighter~! BELLA MARIE Alexadruby the vampire MIKAELLA twilightergirl 66 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Δευ 13 Απρ 2009 - 20:10 | |
| αχχχ ειναι πολλα που μ'αρεσουν αλλα ας γραψω τωρα αυτα που μου ερχονται και αργοτερα γραφω και αλλα 1.everytime we touch-cascada 2.real love-massari 3.crush-david archuleta 4.i'm here waiting for you-Richard Marx 5.μαζι σου-ελενα παπαριζου 6.It's Been a while- Staind 7.Lion is an angel-Rebecca St. James 8.hot n' cold-katy perry 9.vampire-People In Planes 10.closer-ne yo 11.My Heart Will Go On-celine dion 12.i wanna be like edward cullen 13.Fall For You-Secondhand Serenade 14.all about us-tatu 15.Beating My Heart-Jon Mclaughlin 16.The Reason-hoobastank 17.bliss-rob costlow εεε αυτα για αρχη | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Δευ 13 Απρ 2009 - 20:27 | |
| GIA THN AGAPI SOU-PAPADOPOULOS EVERYTIME WE TOUCH-CASCADA NUESTRO AMOR-RBD TA NANOURISMATA TOU ROB ΑΥΤΑ ΓΙΑ αρχη φσκα | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Τρι 14 Απρ 2009 - 10:04 | |
| Only time-enya το ειχα ξεχασει χτες | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Τρι 14 Απρ 2009 - 11:49 | |
| 1.Fall for you - Secondhand Serenade 2.Decode - Paramore 3.My importal - Evanesence
Αυτα για αρχη... Και θα βαλω κι'αλλα... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Πεμ 4 Ιουν 2009 - 13:34 | |
| Jordan Sparks Tattoo | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:47 | |
| 1. Evanescence - Bring me to life 2. Evanescence - My Immortal 3. Kelly Clarkson - Haunted 4. Muse - Time is Running Out 5. Pussycat Dolls ft. A.R. Rahman - Jai Ho (You Are My Destiny) [το refrain μόνο ] 6. Blue October - Hate me 7. 3 doors down - Here without you Aυτά... (προς το παρόν! ) Αν έχω κάτι καινούριο θα το ποστάρω!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Πεμ 4 Ιουν 2009 - 18:54 | |
| Kelly Clarkson - Haunted πολυ ωραιο αυτο | |
|
| |
Fotini Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : Πύργος Ηλείας Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Πεμ 4 Ιουν 2009 - 19:04 | |
| Κορίτσια δεν το συζητώ μα φυσικά το Fightless bird που ακούγεται στο τέλος της ταινίας στην σκήνη του χορού.Νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο κομμάτι απλά τέλειο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Πεμ 4 Ιουν 2009 - 19:08 | |
| καλα το Fightless bird δε συγκρινεται | |
|
| |
Fotini Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : Πύργος Ηλείας Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Πεμ 4 Ιουν 2009 - 19:12 | |
| Δεν συγκρίνεται δεν λες τίποτα εγω κάθε φορα που το ακούω τυλίγω τα χέρια μου γύρω απο τα γονατά μου και ταξιδεύω σε άλλα μέρη....[img][/img] | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Παρ 5 Ιουν 2009 - 9:12 | |
| To my immortal-Evanescence!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Κυρ 14 Ιουν 2009 - 15:49 | |
| Ενα τραγούδι που έγραψε μια φίλη μου εμπνευσμένο από το New Moon... Ορίστε οι στίχοι... ''Προσπαθώ να σε ξεχάσω μα τώρα δεν μπορώ.. Είσαι η ζωή μου, το μυαλό μου το τρελό Ελα χορεψε μαζί μου, έλα κράτα με σφιχτά Θέλω να καταλάβω τι σημαίνει αγκαλιά
Ομως έφυγες μακριά μου, νόμιζες πως έτσι θα ξεχαστώ Πίστευες πως κινδυνεύω μαζί σου, μα τώρα εγώ Πεθαίνω για σένα
Ετρεξα κοντά σου, σε φώναξα από μακριά Ομως εσύ δεν άκουσες και έφυγες ξανά Δεν μπορείς να καταλάβεις πως είσαι η αιτία που ζω Δεν μπορώ να σε ξεχάσω, ακόμα σ αγαπώ
Ομως έφυγες μακριά μου, νόμιζες πως έτσι θα ξεχαστώ Πίστευες πως κινδυνεύω μαζί σου, μα τώρα εγώ Πεθαίνω για σένα'' Καλά το κορίτσι έχει ΜΕΓΑΛΟ ταλέντο!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την !~Twilighter~! στις Σαβ 19 Σεπ 2009 - 16:35, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Κυρ 14 Ιουν 2009 - 15:56 | |
| - !~Twilighter~! έγραψε:
- Ενα τραγούδι που έγραψε μια φίλη μου εμπνευσμένο από το New Moon...
Ορίστε οι στίχοι...
''Προσπαθώ να σε ξεχάσω μα τώρα δεν μπορώ.. Είσαι η ζωή μου, το μυαλό μου το τρελό Ελα χορεψε μαζί μου, έλα κράτα με σφιχτά Κάνε με να καταλάβω τι σημαίνει αγκαλιά
Ομως έφυγες μακριά μου, νόμιζες πως έτσι θα ξεχαστώ Πίστευες πως κινδυνεύω μαζί σου, μα τώρα εγώ Πεθαίνω για σένα
Ετρεξα κοντά σου, σε φώναξα από μακριά Ομως εσύ δεν άκουσες και έφυγες ξανά Δεν μπορείς να καταλάβεις πως είσαι η αιτία που ζω Δεν μπορώ να σε ξεχάσω, ακόμα σ αγαπώ
Ομως έφυγες μακριά μου, νόμιζες πως έτσι θα ξεχαστώ Πίστευες πως κινδυνεύω μαζί σου, μα τώρα εγώ Πεθαίνω για σένα''
Καλά το κορίτσι έχει ΜΕΓΑΛΟ ταλέντο!!! ειναι τοσο συγκινητικο!!!! πες στη φιλη σου 1 μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Εγω εχω γραψει ποιημα για το nwe moon!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Κυρ 14 Ιουν 2009 - 15:59 | |
| - dolores!! έγραψε:
ειναι τοσο συγκινητικο!!!! πες στη φιλη σου 1 μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Εγω εχω γραψει ποιημα για το nwe moon!!!!! Ok θα της πω!! Αν θες, πόσταρέ το το ποίημα!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Κυρ 14 Ιουν 2009 - 16:16 | |
| | |
|
| |
eleu8eriaaa Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : κάπου ανάμεσα στο έπος του λυκόφωτος... Αριθμός μηνυμάτων : 78 Registration date : 01/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Κυρ 14 Ιουν 2009 - 16:40 | |
| - !~Twilighter~! έγραψε:
Ορίστε οι στίχοι...
''Προσπαθώ να σε ξεχάσω μα τώρα δεν μπορώ.. Είσαι η ζωή μου, το μυαλό μου το τρελό Ελα χορεψε μαζί μου, έλα κράτα με σφιχτά Κάνε με να καταλάβω τι σημαίνει αγκαλιά
Ομως έφυγες μακριά μου, νόμιζες πως έτσι θα ξεχαστώ Πίστευες πως κινδυνεύω μαζί σου, μα τώρα εγώ Πεθαίνω για σένα''
Καλά το κορίτσι έχει ΜΕΓΑΛΟ ταλέντο!!! καταρχην να πω οτι αυτο το ποιηματακι ειναι υπεροχο, πολυ συγκινητικο!! η φιλη σου ειναι ταλενταρα, ειλικρινα!! και κατα δευτερον, τραγουδια που σκεφτομαι πως ταιριαζουν στην Bella και τον Edward ειναι: 1000 Oceans - Tokio Hotel My Immortal - Evanescence Without You - Mariah Carey Hallelujah - Rufus Wainwright (πολυ συγκινητικο τραγουδι) και σαν μουσικη, οταν τους σκεφτομαι, με βαση ολα αυτα που περασαν, μου ερχεται στο μυαλο το Reguiem For a Dream . . . . | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Κυρ 14 Ιουν 2009 - 16:44 | |
| - eleu8eriaaa έγραψε:
- !~Twilighter~! έγραψε:
Ορίστε οι στίχοι...
Καλά το κορίτσι έχει ΜΕΓΑΛΟ ταλέντο!!!
καταρχην να πω οτι αυτο το ποιηματακι ειναι υπεροχο, πολυ συγκινητικο!! η φιλη σου ειναι ταλενταρα, ειλικρινα!!
και κατα δευτερον, τραγουδια που σκεφτομαι πως ταιριαζουν στην Bella και τον Edward ειναι: 1000 Oceans - Tokio Hotel My Immortal - Evanescence Without You - Mariah Carey Hallelujah - Rufus Wainwright (πολυ συγκινητικο τραγουδι)
και σαν μουσικη, οταν τους σκεφτομαι, με βαση ολα αυτα που περασαν, μου ερχεται στο μυαλο το Reguiem For a Dream . . . . κι εμενα μου ερχεται το requiem for a dream!!!!!ταιριαζει απολητα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Κυρ 14 Ιουν 2009 - 16:45 | |
| - dolores!! έγραψε:
κι εμενα μου ερχεται το requiem for a dream!!!!!ταιριαζει απολητα!!! Αχ ναι... ΟΛΑ όσα πέρασαν... Τόσο συγκινητικό... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Κυρ 14 Ιουν 2009 - 16:48 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Κυρ 14 Ιουν 2009 - 16:49 | |
| | |
|
| |
eleu8eriaaa Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : κάπου ανάμεσα στο έπος του λυκόφωτος... Αριθμός μηνυμάτων : 78 Registration date : 01/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Κυρ 14 Ιουν 2009 - 16:50 | |
| ναι, ειναι τοσα τα συναισθηματα που σου γενναει αυτο το τραγουδι! η ενταση, η δραση, η αγωνια, η ελπιδα!! ακριβως οτι σκεφτομαι οταν εχω στο μυαλο μου την Μπελλα και τον Εντουαρντ! | |
|
| |
robsten New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Κυρ 14 Ιουν 2009 - 17:02 | |
| | |
|
| |
robsten New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Κυρ 14 Ιουν 2009 - 17:06 | |
| Ίσως και τα BROWN EYED GIRL,SOMEONE LIKE YOU,HAVE I TOLD YOU LATELY του ίδιου καλλιτέχνη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? Παρ 19 Ιουν 2009 - 12:11 | |
| Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You (για New Moon) (Wow.. Είναι σαν όλα τα τραγούδια να έχουν γραφτεί για το ζευγάρι Edward-Bella.. ) | |
|
| |
| Ποιο/α τραγουδι/α θα αφιερωνατε στο ζευγαρι bella-edward? | |
|