| The Runaways | |
|
+63bReakDowN-Mark Bitten Pillows sisaki demi cullen Alexia_4 T-NM-E-BD antrianna_black stavroulita mR.Geo linaki Afelop Bella Cullen12 Sylvanas alice cullen! Ashley Greene pink sambrina mimigk AnaroseCullen vikaki21 dimitroula-robsessed JuliaCullen jess_solomon RobertForLife team edward P!nk robsessed evaki patrick niki d@n@e twilight! freakyannie Mrs.Cullen Edward_ Breaking_ Dawn lisbethsalander matia* dani evi Fotis333 Rozmari MARIA SWAN CULLEN twilightFOREVER didi thomi SpunK RansoM BELLA MARIE April scarlet rose Ms Cullen Lion's_Lamb emma cullen pattinson LizCullen !~Twilighter~! angepsi dolores!! MIKAELLA sunrise Isabella21 robsten M@rIa Stellouko nasiatheslayer ath09 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 9 Ιαν 2010 - 17:29 | |
| | |
|
| |
P!nk Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 9 Ιαν 2010 - 17:34 | |
| - Mrs.Cullen έγραψε:
- Ωωω,Χριστέ!
κοίτα η ταινία όντως δεν είναι για νιανιαρούδια...έχει....περίεργες σκηνές μέσα...αλλά αυτή ήταν η πραγματικότητα κ αυτή είναι η σκληρή ροκ εν ρολ ζωή....οπότε δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 9 Ιαν 2010 - 17:35 | |
| | |
|
| |
dani Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2693 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 9 Ιαν 2010 - 17:37 | |
| η dakota με την kristen επειδη η joan jett ειχε στενη σχεση με την cherrie | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 9 Ιαν 2010 - 17:38 | |
| θα τη δουμε μωρε... τι θα παθουμε... οι twilighters πρεπει να συνηθισουμε τετοιες σκηνες... ο ρομπ με το little ashes, τωρα αυτο.... ε, μερος του σινεμα ειναι αυτες οι σκηνες, αφου ειχαν τετοια ιδιαιτεροτητα αυτη οι ανθρωποι δεν τις γλιτωνουμε! αντε να βγει ρε παιδια η ταινια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 9 Ιαν 2010 - 17:39 | |
| Ααα,μπράβο...αφού άντεξα αυτό με τον Ρομπ... | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2693 Registration date : 26/09/2009
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 9 Ιαν 2010 - 17:45 | |
| στην αρχη που ξεκιναει το τραγουδι τραγουδαει η kristen και μετα η dakota basika to διαβασα αλλα και εμενα μου φαινεται οτι ειναι αυτες γιατι κατεβασα το συγκεκριμενο τραγουδαει και ειναι διαφοορετικες οι φωνες ισως απο εκει που το κατεβασα να μην ειναι σωστο τι να σου πω | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 9 Ιαν 2010 - 17:45 | |
| δεν νομιζω να βγει στο ελληνικο cinema γρηγορα η ταινια!! Εγω θα την κατεβασω παντως και αν μου αρεσει θα παω να την δω και στο σινεμα αλλα μονη, χωρις κανεναν αλλο γτ μετα οι φιλοι μου θα αρχησουνε να με κοροιδευουνε! | |
|
| |
P!nk Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 9 Ιαν 2010 - 17:46 | |
| - Mrs.Cullen έγραψε:
- Ααα,μπράβο...αφού άντεξα αυτό με τον Ρομπ...
καλά ντάξει δεν είναι και του θανατά είπαμε...απλά για την ηλικία σας είναι αρκετό θεωρώ. Διάβαζα τα ποστς σας και γελούσα με τις αντιδράσεις όταν διαβάσατε ότι η κρίστεν θα φιληθεί με την dakota Σε λίγο καιρό θα καταλάβετε ότι αυτά τα πράγματα πλέον έχουν καθιερωθεί. Στις μέρες μας δεν είναι τόσο δα σοβαρό. Απλά είναι too much ακόμα για εσάς οπότε είναι λογική και η αντίδρασή σας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 9 Ιαν 2010 - 17:48 | |
| Χεχε! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| καλα το να φιληθει δε με πειραζει καθολου.. απλα το να δω πιο τραβηγμενες σκηνες μαζι με καποιον αλλον με κανει να νιωθω αβολα. αν τη δω μονη μου δε με πειραζει... οκ. | |
|
| |
P!nk Twilight Human
| - dani έγραψε:
- στην αρχη που ξεκιναει το τραγουδι τραγουδαει η kristen και μετα η dakota basika to διαβασα αλλα και εμενα μου φαινεται οτι ειναι αυτες γιατι κατεβασα το συγκεκριμενο τραγουδαει και ειναι διαφοορετικες οι φωνες ισως απο εκει που το κατεβασα να μην ειναι σωστο τι να σου πω
στην πραγματικότητα όλο το τραγούδι το τραγουδάει η cherie currie οπότε λογικό και στην ταινία όλο να το λέει η dakota | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 9 Ιαν 2010 - 17:49 | |
| Παίζει να κάνανε και playback!Η Κρίστεν δεν έχει και τόσο ωραία φωνη | |
|
| |
P!nk Twilight Human
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 9 Ιαν 2010 - 17:51 | |
| - team edward έγραψε:
- καλα το να φιληθει δε με πειραζει καθολου..
απλα το να δω πιο τραβηγμενες σκηνες μαζι με καποιον αλλον με κανει να νιωθω αβολα. αν τη δω μονη μου δε με πειραζει... οκ. πίστεψε με 19 χρονών έχω γίνει και ούτε σκηνή φιλιού μπορώ να δω με την οικογένεια μου με φίλους όμως είναι διαφορετικά...σκέτος τζέρτζελος και στο κάτω κάτω απ'ότι κατάλαβα από το σκριπτ δεν πρόκειται να δείξουν κάτι περισσότερο από φιλί, οπότε μην ανησυχείς ;p | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 9 Ιαν 2010 - 17:52 | |
| ολα τα τραγουδια ειναι ηχογραφημενα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 9 Ιαν 2010 - 17:52 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: The Runaways Παρ 15 Ιαν 2010 - 21:17 | |
| http://www.hd-trailers.net/movie/the_runaways/εδω ειναι το λινκ για να δειτε και να κατεβασετε το τρειλερ σε high quality. λοιπον.. και ναι εννοειται οτι τα τραγουδια ειναι ηχογραφημενα και προσωπικα πιστευω πως η ταινια θα σπασει ταμεια και οτι θα ειναι μια αλλαγη για την φιλμογραφια και της ντακοτα αλλα και της κριστεν φυσικα! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: The Runaways Παρ 15 Ιαν 2010 - 21:24 | |
| η ταινια θα ειναι φανταστικη και θα αρεσει πολυ, εγω ειδικα δεν μπορω να περιμενω, να δω το ειδωλο μου (joan jett) να την ενσαρκωνει ενα αλλο ειδωλο μου(kristen) στην μεγαλη οθονη!! επισης το πιο κουλο ειναι οτι ο καθηγητης της κατευθυνσης θελει να παμε να την δουμε μαζι γιατι τρελενεται για την joan! χαχαχαχα | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: The Runaways Παρ 15 Ιαν 2010 - 21:39 | |
| Όντος η ταινία θα τα σπάσει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 16 Ιαν 2010 - 5:13 | |
| και εγω πιστευω οτι θα τα παει καλα μακαρι γιατι το αξιζει | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 16 Ιαν 2010 - 16:58 | |
| Η ταινια θα σκισει οπως και οποιαδηποτε δουλεια της Κριστεν!!!! Αυτο ειναι σιγουρο!!!! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 16 Ιαν 2010 - 17:03 | |
| συμφωνώ αυτή όπως και κάθε άλλος ηθοποιός του twilight απέκτησαν τόση φήμη που όλες τους οι ταινίες θα γίνουν επιτυχίες απλά και μόνο επειδή παίρνουν μέρος αυτοί αλλά νομίζω ότι η συγκεκριμένη ταινία θα είναι έτσι κι αλλιώς πολύ καλή... | |
|
| |
RobertForLife New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Serres Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 16 Ιαν 2010 - 22:04 | |
| Αν και ειδα το τρειλερ της ταινιας,δεν μπορω να πιστεψω οτι τραγουδαει η ιδια η Κριστεν ή η Ντακοτα.Αλλα θα μου πεις δεν ακουγοταν καλα.........Τεσπα θα δουμε οταν βγει........ | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: The Runaways Σαβ 16 Ιαν 2010 - 22:11 | |
| oxi oxi παιδια...ειναι ηχογραφημενα..ειναι τσεκαρισμενο,..δεν ειναι λαιβ ουτε τραγουδουν η κρις κ η ντακοτα...δεν ειναι λογικο... σαφως και θα ειναι πλειμπακ και θα ειναι τα οριτζιναλ τραγουδια για να γινει και το αναλογο προμο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Runaways Κυρ 17 Ιαν 2010 - 10:59 | |
| εμενα παντως μου ακουστηκε λιγο off η φωνη, δεν ειναι της joan πρεπει να τραγουδανε η κρισ και η δακοτα (ηχογραφημενα βεββαια) | |
|
| |
| The Runaways | |
|