Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Νo Μoon    I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Νo Μoon    I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Νo Μoon    I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Νo Μoon    I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Νo Μoon    I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Νo Μoon    I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Νo Μoon    I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Νo Μoon    I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Νo Μoon    I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Νo Μoon    I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Νo Μoon

Πήγαινε κάτω 
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    BELLA MARIE
    Charlie's Daughter
    BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Thessalonike
    Αριθμός μηνυμάτων : 17564
    Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

Νo Μoon    Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Νo Μoon    Νo Μoon    I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2009 - 15:36

no moon κεφαλαιο 1ο..(ειναι περιεχομενο στην αρχη και απο το νιου μουν..)

ειναι σχεδον 12 και δεν ειμαι σιγουρη για τιποτα πια…ο εντουαρντ περιμενει κατω απο το ρολοι στη βολτερρα η εμενα η το θανατο…δεν θελω να σκεφτομαι …αν δεν προλαβω μπορει να μην ξανακουσω ποτε τη βελουδινη φωνη του…να μην ξαναδω τα βαθια του ματια…να μην ξαναφιλησω ποτε τα κρυα γλυκα του χειλη…οχι…γιατι να καταστρεφω οτι αγαπω???αν το τζασπερ δεν προλαβει??τι θα συμβει αν βρεθουν αντιμετωπες δυο στρατιες?δυο οικογενειες βρικολακων?αρκετα προβληματα εχω προξενησει στην οικογενεια μου…γιατι ??γιατι να πληγωνω αυτους που νιωθω κοντα μου???και αν χασω τον εντουαρντ σιγουρα θα ειναι μεγαλη απαλλαγη ευθυνων για ολους να γλιτωσουν απο μενα…γιατι ζωη χωρις το αλλο σου μισο δεν υπαρχει…
    μηχανικα πλεον σκεφτομαι,μηχανικα κινουμαι…και κοιταω την αλις η οποια προσπαθει να με καθησυχασει…νιωθω πια υγρα τα μαγουλα μου…και συνειδητοποιω οτι τα ματια μου εχουν γεμισει δακρυα και μονο στη σκεψη του εντουαρντ…
    - οχι..οχι..αν τον χασω ..οχι αλις, καταλαβε με..δεν μπορω , να ηρεμησω…οχι ξεροντας πως ο μοναδικος αντρας που αγαπησα ποτε κινδυνευει..οχι ξεροντας πως μπορει να φυγει για παντα μακρια μου…να τον χασω..και αυτη τη φορα οριστικα…
    - ‘’μπελλα, ησυχασε..ο τζασπερ προσπαθει να κανει οτι μπορει…και εγω ανησυχω για τον αδερφο μου. καταλαβαινω ποσο τον αγαπας και ποσο δεμενη εισαι ψυχικα μαζι του..αλλα το μονο που δεν χρειαζεται ειναι δακρυα μπελς..’’ ειπε η αλις με τη γλυκια φωνη της – σχεδον αταραχη..
    ναι οντως…εγω ομως ημουν η αιτια…για μενα κινδυνευει ο εντουαρντ..εγω φταιω για οτι συμβαινει και κανενας αλλος..φτανουμε την κεντρικη πλατεια της βολτερρα..τρεμω στην ιδεα οτι μπορει ολα να τελειωσαν. και η ζωη μου μαζι με το χρονο που στερευει σιγα σιγα…προσπαθω σκληρα να αρχισω να σκεφτομαι μονο τον εντουαρντ..αλλα τη σκεψη μου εμποδισε βιαια ενας ηχος..το ρολοι χτυπησε!!η καρδια μου ραγιζει…βλεπω τον εντουαρντ, ναι επιτελους μετα απο τοσο καιρο ξανααντικρυζω αυτη την τελειοτητα…η λαμψη που τον περιβαλλει..ειναι απροσιτα τελειος..σαν αρχαιος ελληνας θεος…βγαλμενος απο τις πυλες του παραδεισου…ενας αγγελος που πεθαινει ..για μενα…
    ο δευτερος χτυπος με συγκλονιζει.. ο εντουαρντ κλεινει τα ματια..ψιθυριζει:’’ αφου εφυγε ο ηλιος ..τα μεσανυχτα στα οποια ζω δεν εχουν νοημα…η ζωη χανει την ουσια της χωρις εσενα μπελλα..ο θανατος μοιαζει πιο ελκυστικος..ετοιμος να μου προσφερει τη λυτρωση απο τις τυψεις..για οσα σου εκανα..ς αγαπω μπελλα..’’ η φωνη του σπαει..εγω φωναζω:’’οχι εντουαρντ!!!ειμαι εδω ζωντανη κοντα σου!!οχι τωρα!!μην με αφηνεις τωρα που σε βρηκα!!’’
    ο εντουαρντ χαμογελα…το αγγελικο προσωπο του φωτιζεται..’’αν ειναι ετσι ο θανατος..ας ερθει…οι παραισθησεις αυτες μοιαζουν τοσο αληθινες..σαν ονειρο…
    οχι εντουαρντ!!!!μην με αφηνεις!!!ειμαι εδω!!!μαζι σου!ανοιξε τα ματια σου!!δεν ειμαι νεκρη!!ς αγαπω εντουαρντ!!ακου με!ανοιξε τα ματια σου!!!
    το ρολοι σταματαει να χτυπα..το ιδιο και η καρδια μου…τοτε ο εντουαρντ ανοιγει τα ματια…τα βλεματα μας συναντηθηκαν!!!επιτελους!ειναι μαζι μου!!!ξανα!στ’ αληθεια αυτη τη φορα! τον αγλκαλιαζω.νιωσω τα σκληρα σαν μαρμαρο χερια του να με ακουμπουν..’’μπελλα..συγνωμη…μπελλα νομιζα οτι θα σε εχανα για παντα.. ποσο λαθος εκανα που σε αφησα…απλα ηθελα να εχεις επιλογες και..’’ ‘’ οχι εντουαρντ..οχι μην απολογεισαι..’’
    αυτή η ευτυχια κάθε άλλο παρα μονιμη ηταν.. αλλα δεν με ενοιαζε!!! Ηταν εδώ και ημασταν μαζι.. τον πλησίασα ωσπου τα χειλη μου συναντησαν τα παγωμενα δικα του..νιωθω την καρδια μου να παγωνει αλλα δεν με ενδιαφερι.. φοβαμαι μηπως ολο αυτό που ζω τωρα είναι ένα ονειρο ασυνηθιστα ωραιο για τα δικα μου δεδομενα…και χαθει όταν ξυπνησω…
    ‘’ μπελλα.. εντουαρντ…’’ αναγνωριζω μια οικεια φωνη.. ‘’μπελλα..ενοτυαρντ..η ροζαλι..χαθηκε!!’’
    to be continued...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την BELLA MARIE στις Παρ 20 Απρ 2012 - 9:34, 1 φορά
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    BELLA MARIE
    Charlie's Daughter
    BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

Νo Μoon    Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νo Μoon    Νo Μoon    I_icon_minitimeΤρι 5 Ιαν 2010 - 22:11

2o κεφαλαιο.. bella's pov
    γυρνωντας το κεφαλι μου με τον εντουαρντ αντικρυσα τον εμμεττ..απο την μια ενιωθα χαρα που τον εβλεπα..αλλα ηταν τελειως; Διαφορετικος..δεν τον ειχα ξαναδει ποτε ετσι…αγχωμενος λυπημενος..εμοιαζε με λιονταρι που το αιχμαλωτιζαν..και αυτό ανημπορο δεν μπορουσε να αντισταθει…ο εμμεττ φαινοταν να ειχε χασει κατι πολύτιμο..ειχε χασει την αγαπη..σιγουρα αν η καρδια του χτυπουσε ακομα θα ειχε βγει από τη θεση της…
    - την πηραν εντουαρντ..την πηραν μακρια..
    - ποιος…τι εμμεττ?ειπα αγχωμενη…
    - ‘’ηρεμισε εμμεττ ‘’ψυχραιμα ο εντουαρντ,η πιθανοτατα ετσι εδειχνε για να μην πανικοβαλλει περισσοτερο και εμενα. Γενικα ημουν πολύ φοβισμενη. Τοσο που εσφιγγα διαρκως το χερι του τοσο δυνατα που υπο φυσιολογικες συνθηκες θα τον πονουσα. Ποτε δεν ηξερα να μετριαζω τα συναισθηματα μου. Γιατι να αλλαζε αυτό τωρα?
    - ‘’ εντουαρντ , φοβαμαι.’’ Ειπα. Πραγμα που ηταν περα για περα αληθινο.
    - ‘’ηρεμισε αγαπη μου’’ ειπε.’’ Θα φυγουμε γρηγορα από εδώ.’’ Με αγκαλιασε για ακομα μια φορα. ‘’ εμμεττ ‘’ συνεχισε ‘’ ποιος την πηρε? Και που?
    - ‘’ οι βολτουρι’’ ειπε ο εμμεττ γεματος οργη.’’ Ορκιζομαι θα…’’
    - ‘’πως εγινε?’’ ειπα οντας παντα περιεργη. Από την φυση μου ηξερα να προκαλω την τυχη μου.
    - ‘’ γιατι?’’ ειπε ο εντουαρντ.
    - ‘’ ειπαν ότι αν εφευγες από εδώ, αν σε εβλεπε ο κοσμος και ανακαλυπτε την υπαρξη μας, ότι θα την επαιρναν ως ανταλλαγμα. Θα την επαιρναν για να την αντικαταστησουν ουσιαστικα με σενα. Ηθελαν να … παρουν το αιμα τους πισω.. οσο ηληθιο και αν ακουγεται αυτό.’’
    - ‘’ μα δεν είναι λογικο μπορουσαν να παρουν εμενα εσενα η…την αλις… η ροζαλι δεν εχει καν δυναμη εκτος από την ομορφια και τον εγωισμο της που τα εχει σε …μεγαλες ποσοτητες’’ ειπε ο εντουαρντ.
    Εγω ειχα μεινει σχεδον παγωμενη να κοιταω μια το ρολοι και μια τους δυο αδερφους να λογομαχουν ουσιαστικα για το τι πρεπει να γινει ώστε να ερθει πισω η ροζαλι. Αλλα ειδα την αλις. Επιτελους. Να και καποιος που σε αυτό τι επιπεδο τουλαχιστον μπορουσε να με καταλαβει.
    - ‘’εντουαρντ.’’ειπε. ‘’ επιτελους! Να τι παθαινει κανεις αν εχει κλειστο το κινητο!΄’
    - ‘’αλις’’ειπε.’’ Ειλικρινα το μονο που δεν μας νοιαζει αυτή τη στιγμη είναι το κινητο.’’ Ειπε θυμωμενος.
    - ‘’ ωω..ξερω… ‘’ ειπε΄΄ το ειδα..’’
    - ‘’ νομιζω αλις εχεις ένα κακο συγχρονισμο με τα οραματα?’’ ειπε ο εμμεττ
    - ‘’ όχι εμμεττ’’ ειπε η αλις’’ και η ροζαλι επελεξε μονη της το να παει στους βολτουρι… ενιωθε ενοχες. ‘’
    - ‘’ ενοχες?’’ ειπα ‘’ ενοχες γιατι? Γιατι η ροζαλι?’’
    προφανως και ηξερα πολύ καλα την απαντηση. Προφανως και ολοι οι αλλοι την ηξεραν. Απλα δεν μπορουσα να πιστεψω ετσι απλα σε μια τοσο ξαφνικη μεταστροφη της ροζαλι. Ενιωθε ενοχες για μενα? Ενοχες για μενα που ουτε να με δει στα ματια της δεν ηθελε? Ενοχες για μενα που δεν αποδεχτηκε και δεν συμπαθησε ποτε της?
    - ‘’ναι μπελλα…’’ ειπε η αλις διστακτικα ‘’ εχει ενοχες. Ενοχες γι αυτό που εκανε. Για το τηλεφωνημα για το γκρεμο , για τον εντουαρντ , για σενα, ναι ακομα και για σενα.
    - ΄΄ δεν είναι δυνατον όχι…’’ ειπε ο εμμεττ.
    Πρακτικα ποτε δεν περιμενα μια τετοια κινηση ειδικα από την ροζαλι. Πιστευα πως την ειχα ψυχολογησει. Οσο δηλαδη μου επιτρεποταν. Αλλα κατι τετοιο όχι. Ηταν τελειως εξω και από μενα και από το χαρακτηρα της ροζαλι που ειχα συνηθησει να αντιμετωπιζω. Αυτή ηταν μια νεα ροζαλι. Αγνωστη. Μια ροζαλι που ηταν αδυναμη και γεματη συναισθηματα.
    - ‘’ και πηγε εκει?’’ ειπε ο εντουαρντ.
    - ‘’ πηγε στο καστρο αρχικα με την προθεση να σε βρει και να σου εξηγησει αλλα μετα τα πραγματα πηραν τελειως άλλη τροπη.’’ Ειπε η αλις ανησυχα ‘’ αν δεν κανουμε κατι συντομα η ροζαλι η θα δεσμευτει να μεινει σαν συζυγος του ντιμετρι η θα κανει κατι χειροτερο …’’
    - ‘’ χειροτερο? Χειροτερο από το να την χασω για μια βλάκεια?’’ ειπε ο εμμεττ.’’ Θα παω μονος μου’’ .
    - ‘’ όχι εμμεττ.’’ Ειπε η αλις ‘’ όχι. Θα γινει εξεγερση. Και θα είναι τρομερο. Θα παμε ολοι μαζι να ζητησουμε από τον αρο να την αποδεσμευσει. Ισως μας λυπηθει. Ισως να βοηθησει.’’
    - ‘’ ναι και ισως πεθανουμε ολοι’’ ειπε ο εντουαρντ κρατωντας με σφιχτα.
    Και αυτό ηταν το μονο που δεν με ενοιαζε. Το να πέθαινα στην θεση του εντουαρντ ηταν ενας καλος τροπος να φυγω. ‘’ καλος τροπος’’ τουλαχιστον αξιζε τον κοπο.
    BELLA MARIE
    Charlie's Daughter
    BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

Νo Μoon    Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νo Μoon    Νo Μoon    I_icon_minitimeΤρι 5 Ιαν 2010 - 22:12

Κεφαλαιο 3 ροζαλι pov.

Όχι δεν ηταν εγωιστικο. Πραγματικα ενιωσα ενοχες. Και ετσι θελησα να τιμωρησω τον εαυτο μου. Πραγματικα ποτε δεν ειχα ξανανιωσει τοσο ασχημη τοσο φριχτη. Το ότι είναι ανθρωπος και ουσιαστικα είναι αυτό που θα ηθελα να ημουν, που εχει αυτό που ηθελα να εχω , μια φυσιολογικη ζωη δηλαδη , δεν σημαινε ότι επρεπε να την ωθησω στα ακρα. Γνωριζω πολύ καλα τι παει να πει εγωισμος και τι υπερηφανεια. Ναι το ξερω. Ισως αυτό είναι και ένα από τα χαρισματα της’’ νεας’’ μου υπαρξης. Ποτε δεν μετανιωσα για κατι, ποτε δεν ξανασκεφτηκα πριν κανω κατι ποτε δεν θελησα τοσο πολύ να τιμωρησω τον ιδιο μου τον ευατο.
    Και όχι ότι δεν μου αρεσε η ζωη μου. Όχι ότι κατι ελειπε ουτε ότι ηθελα να είναι καποιος δυστυχισμενος. Δεν ξερω τι με επιασε. Ηταν τελειως ηληθιο να ζηλευω τοσο την μπελλα. Από τοτε που σκοτωσα τον ροις, δεν ειχα ενοχες. Ζουσα για μενα οσο μπορει να χαρακτηριστει σαν ζωη αυτό. Αλλα τωρα. Τωρα είναι πολύ χειροτερα. Και τελικα η θα μεινω εδώ, η πουθενα. Και φυσικα σκεφτηκα και τον εμμεττ, κυριως αυτόν, που τον αγαπω τοσο αλλα και την υπολοιπη οικογενεια. Σιγουρα θα με ψαχνουν τωρα. Αλλα καλυτερα να μεινω μονη. Ποτε δεν ημουν τοσο καλη στο να κρυβω τα συναισθηματα μου. Ένα κυριως συναισθημα δηλαδη. Τον θυμο!
    Και φυσικα και ο ντιμιτρι είναι πολύ ομορφος. Και η βολτερα είναι ελκυστικη, φανερα πιο ομορφη από το φορκς. Αλλα δεν θα ειχα εδώ αυτους που εχω συνηθισει πλεον. Και ομολογω ότι ακομα και την μις μπελλα μαρι σουαν την εχω συνηθισει. Δεν είναι πλεον τοσο ενοχλητικη η παρουσια της. αλλα εκανα μια επιλογη , μια επιλογη που ισως μου στοιχισει την δικη μου ζωη, ισως και αλλων. Τελικα μια νυχτα χωρις φεγγαρι ερχεται. Και ισως ερθει και το τελος για μενα.
    Μπηκα με ένα λευκο φορεμα στην μεγαλη αιθουσα του καστρου στην βολτερρα, παρακαπτωντας ουσιαστικα και την τζειν και την τζιαννα. Και όχι ότι με ενδιεφερε ότι με κοιταζαν. Απλα προχωρουσα ενστικτωδως προς τον αρο. Εκεινος ηταν αυτος που θα ειχε την λυση. Οποια και αν ηταν αυτή.
    - ‘’αρο’’ ειπα ‘’ ειμαι εδώ… και ξερεις πολύ καλα το γιατι’’ ειπα.
    - ‘’ μις ροζαλι λιλιαν χειλ.’’ Ειπε ‘’ τοσο ομορφη για να πας χαμενη… μα γιατι? ‘’ ειπε σαρκαστικα
    - ‘’ το μονο που δεν χρειαζομαι από σενα είναι φιλοφρονησεις’’ ειπα θελοντας να τον εξοργισω να τελειωνω μαζι του και προφανως ειχα ξεχασει ότι εβλεπε μεσα από μενα. Ότι διαβαζε ότι και αν σκεφτομουν.
    - ‘’ μα ροουζ ‘’ ειπε’’ εισαι πολύ εγωιστρια τελικα ισως και αυτό να είναι ένα από τα χαρισματα σου, δεν θα το αποκρυψουμε αυτό φυσικα. Και προφανως αν δεν ημουν με την βασιλισσα μου θα σε προτιμουσα, μα προεχει ο ντιμιτρι. Σου προτεινω λοιπον να μεινεις εδώ μαζι μας. Δεν θα ηταν τοσο ασχημη ιδεα…’’ ειπε ο αρο με μια ιδιαιτερα ψυχραιμη φωνη που ισως με τρομαζε.
    - ‘’ θελω να τελειωνω’’ ειπα
    - ‘’ οο…such a waste.’’ Ειπε. Σκεφτεσαι ακομα τον εντουαρντ ετσι? Σκεφτεσαι για το αν θα πεθανε . θα σου απαντησω. Όχι είναι ακομα ζωντανος. Για οσο του το επιτρεπεις εσυ φυσικα.’’
    - ‘’ ττ..τι? ‘’ειπα ‘’ και η μπελλα?’’
    - ‘’ οο…la tua cantante. Και αυτή ζωντανη. Ηρθε να τον βρει. Και όχι μονη.απο σενα εξαρταται η σωτηρια ολων τους. Κανε επιτελους την επιλογη σου!’’

Περιμένω με χαρά τα σχόλια σας στο: https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f36/topic-t309.htm

Νo Μoon
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 1
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Fanfictions-
    Μετάβαση σε: