Κεφαλαιο 3 ροζαλι pov.
Όχι δεν ηταν εγωιστικο. Πραγματικα ενιωσα ενοχες. Και ετσι θελησα να τιμωρησω τον εαυτο μου. Πραγματικα ποτε δεν ειχα ξανανιωσει τοσο ασχημη τοσο φριχτη. Το ότι είναι ανθρωπος και ουσιαστικα είναι αυτό που θα ηθελα να ημουν, που εχει αυτό που ηθελα να εχω , μια φυσιολογικη ζωη δηλαδη , δεν σημαινε ότι επρεπε να την ωθησω στα ακρα. Γνωριζω πολύ καλα τι παει να πει εγωισμος και τι υπερηφανεια. Ναι το ξερω. Ισως αυτό είναι και ένα από τα χαρισματα της’’ νεας’’ μου υπαρξης. Ποτε δεν μετανιωσα για κατι, ποτε δεν ξανασκεφτηκα πριν κανω κατι ποτε δεν θελησα τοσο πολύ να τιμωρησω τον ιδιο μου τον ευατο.
Και όχι ότι δεν μου αρεσε η ζωη μου. Όχι ότι κατι ελειπε ουτε ότι ηθελα να είναι καποιος δυστυχισμενος. Δεν ξερω τι με επιασε. Ηταν τελειως ηληθιο να ζηλευω τοσο την μπελλα. Από τοτε που σκοτωσα τον ροις, δεν ειχα ενοχες. Ζουσα για μενα οσο μπορει να χαρακτηριστει σαν ζωη αυτό. Αλλα τωρα. Τωρα είναι πολύ χειροτερα. Και τελικα η θα μεινω εδώ, η πουθενα. Και φυσικα σκεφτηκα και τον εμμεττ, κυριως αυτόν, που τον αγαπω τοσο αλλα και την υπολοιπη οικογενεια. Σιγουρα θα με ψαχνουν τωρα. Αλλα καλυτερα να μεινω μονη. Ποτε δεν ημουν τοσο καλη στο να κρυβω τα συναισθηματα μου. Ένα κυριως συναισθημα δηλαδη. Τον θυμο!
Και φυσικα και ο ντιμιτρι είναι πολύ ομορφος. Και η βολτερα είναι ελκυστικη, φανερα πιο ομορφη από το φορκς. Αλλα δεν θα ειχα εδώ αυτους που εχω συνηθισει πλεον. Και ομολογω ότι ακομα και την μις μπελλα μαρι σουαν την εχω συνηθισει. Δεν είναι πλεον τοσο ενοχλητικη η παρουσια της. αλλα εκανα μια επιλογη , μια επιλογη που ισως μου στοιχισει την δικη μου ζωη, ισως και αλλων. Τελικα μια νυχτα χωρις φεγγαρι ερχεται. Και ισως ερθει και το τελος για μενα.
Μπηκα με ένα λευκο φορεμα στην μεγαλη αιθουσα του καστρου στην βολτερρα, παρακαπτωντας ουσιαστικα και την τζειν και την τζιαννα. Και όχι ότι με ενδιεφερε ότι με κοιταζαν. Απλα προχωρουσα ενστικτωδως προς τον αρο. Εκεινος ηταν αυτος που θα ειχε την λυση. Οποια και αν ηταν αυτή.
- ‘’αρο’’ ειπα ‘’ ειμαι εδώ… και ξερεις πολύ καλα το γιατι’’ ειπα.
- ‘’ μις ροζαλι λιλιαν χειλ.’’ Ειπε ‘’ τοσο ομορφη για να πας χαμενη… μα γιατι? ‘’ ειπε σαρκαστικα
- ‘’ το μονο που δεν χρειαζομαι από σενα είναι φιλοφρονησεις’’ ειπα θελοντας να τον εξοργισω να τελειωνω μαζι του και προφανως ειχα ξεχασει ότι εβλεπε μεσα από μενα. Ότι διαβαζε ότι και αν σκεφτομουν.
- ‘’ μα ροουζ ‘’ ειπε’’ εισαι πολύ εγωιστρια τελικα ισως και αυτό να είναι ένα από τα χαρισματα σου, δεν θα το αποκρυψουμε αυτό φυσικα. Και προφανως αν δεν ημουν με την βασιλισσα μου θα σε προτιμουσα, μα προεχει ο ντιμιτρι. Σου προτεινω λοιπον να μεινεις εδώ μαζι μας. Δεν θα ηταν τοσο ασχημη ιδεα…’’ ειπε ο αρο με μια ιδιαιτερα ψυχραιμη φωνη που ισως με τρομαζε.
- ‘’ θελω να τελειωνω’’ ειπα
- ‘’ οο…such a waste.’’ Ειπε. Σκεφτεσαι ακομα τον εντουαρντ ετσι? Σκεφτεσαι για το αν θα πεθανε . θα σου απαντησω. Όχι είναι ακομα ζωντανος. Για οσο του το επιτρεπεις εσυ φυσικα.’’
- ‘’ ττ..τι? ‘’ειπα ‘’ και η μπελλα?’’
- ‘’ οο…la tua cantante. Και αυτή ζωντανη. Ηρθε να τον βρει. Και όχι μονη.απο σενα εξαρταται η σωτηρια ολων τους. Κανε επιτελους την επιλογη σου!’’
Περιμένω με χαρά τα σχόλια σας στο:
https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f36/topic-t309.htm