| Blogs!!!!! | |
|
+5Twilightholics-Twihards hiddenfantasy Darkbella Zafrina WhiteQueen 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Blogs!!!!! Πεμ 14 Μάης 2009 - 1:00 | |
| | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Encahnted Robert Update Σαβ 23 Μάης 2009 - 13:20 | |
| Γεια σας,για οσους δεν με ξερουν με λενε Δεσποινα και εχω ενα blog για τον Ρομπερτ Παττινσον. Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι το σαιτ αλλαξε layout και θα εκτιμουσα πολυ την γνωμη σας. Ξερω οτι θα επισκεπτεστε αλλα φαν σαιτ που μπορει να ειναι καλυτερα απο το δικο μου και δεν θελω να σας υποχρεωνω να μπαινετε συνεχεια στο δικο μου,ουτε να παραπονιεμαι οτι δεν μπαινετε. Αλλα θα σημαινε πολλα οσοι απο εσας επισκεπτεστε το blog μου να αφηνατε καποιο σχολιο στο σαιτ μου ή εστω να μου αφηνατε καποιο μηνυμα εδω.Τουλαχιστον να ξερω οτι καποιος μπαινει και δεν παει ετσι ο χρονος που αφιερωνω για να το κρατησω updated. Αυτα ειχα να πω,για να μην γινομαι και κουραστικη. Δεσποινα Εδω ειναι το ink για το blog μου: www.enchantedrobert.blogspot.comP.S.:Αν δεν σας αρεσει κατι να μου το πειτε και αν θελετε να αλλαξω κατι... | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Blogs!!!!! Σαβ 23 Μάης 2009 - 14:01 | |
| Λοιπον σαν την ειδικη πανω σε τετοια θεματα (ψωνιοοοοο) εχω να πω οτι 1) Λατρεψα το φοντο!! Αν και κανονικα δεν ειναι ετσι (εχει και κατι γραμμες στα πλαγια σωστα ειναι υπεροχο! Και ο συνδιασμος των διαφορων αποχροσεων του μοβ και του ροζ ταιριαζει απολυτα!! 2) Απο οτι ειδα ειναι πολυ ενημερωμενο! Μπραβο σου! Bεβαια δεν μου αρεσει κατι : το μπανερ Οχι οτι δεν ειναι ωραιο απλα το να επαναλαμβανεις μια σκηνη σε διαφορα μεγεθη ή να κοβεται πχ ενα μερος αλλα το υπολοιπο να υπαρχει και αλλου δεν ειναι οτι καλητερο. Αχχ και σε ευχαριστουμε πολυ που εχεις βαλει το φορουμ μας στα affiliates! Εμμ αυτα! Δεν νομιζω να εχω να πω κατι αλλο! Συνεχισε ετσι! ^^ | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
| Θέμα: Απ: Blogs!!!!! Σαβ 23 Μάης 2009 - 15:04 | |
| | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Blogs!!!!! Σαβ 23 Μάης 2009 - 18:42 | |
| | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Blogs!!!!! Σαβ 23 Μάης 2009 - 18:45 | |
| | |
|
| |
Twilightholics-Twihards Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 15/08/2009
| Θέμα: Απ: Blogs!!!!! Σαβ 15 Αυγ 2009 - 18:50 | |
| | |
|
| |
Twilightholics-Twihards Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 15/08/2009
| Θέμα: Απ: Blogs!!!!! Τετ 16 Σεπ 2009 - 21:48 | |
| παιδια ξερω οτι αυτο ποθ ρωταω ειναι ατοπο,αλλα εχοθμε 2 κοριτσια ενα βλογ εδω και 3 μηνεσ και τωρα ποθ αρχισε το σχολειο χρειαζομαστε βοηθεια...αν καμια απο εσασ θελει να γινει μελοσ τησ συγγραφικησ ομαδασ μασ(οπωσ και να το κανοθμε προτιμαμε να ειμαστε ελλενιδεσ bloggers...)σασ παρακαλω στειλτε μοθ e-mail στο twilightholicstwihards@ymail.com η φραψτε μοθ στο http://twitter.com/twilighard η σχολιαστε στο βλογ.please girls!we do need your help!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Blogs!!!!! Δευ 25 Ιαν 2010 - 21:26 | |
| Λοιπον θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι το link του blog μου αλλαξε. Τωρα ειναι www.enchantedrobert.webs.comΕλπιζω να σας αρεσει το καινουργιο site. | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Blogs!!!!! Δευ 8 Φεβ 2010 - 3:13 | |
| Μολις τωρα ειδα για πρωτη φορα αυτο το topic ουαου!! μονοπωλει το ενδιαφερον μου το topic του rob χοχοχο!!! δεσποινα ειδα το καινουριο site που εχεις και ειναι παααρα πολυ ωραιο!!!!τελειο background και ενημερωμενο!!! τωρα π τ εμαθα ολο εκει θα ειμαι θα βαρεθεις να με βλεπεις!!λολ
- Σπόιλερ:
αχ..το banner σου μου φαινεται λιγο τρομακτικο ετσι οπως γυαλιζουν τα ματια του rob.... lol!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Blogs!!!!! Πεμ 11 Φεβ 2010 - 22:42 | |
| - matia* έγραψε:
- Μολις τωρα ειδα για πρωτη φορα αυτο το topic ουαου!! μονοπωλει το ενδιαφερον μου το topic του rob χοχοχο!!!
δεσποινα ειδα το καινουριο site που εχεις και ειναι παααρα πολυ ωραιο!!!!τελειο background και ενημερωμενο!!! τωρα π τ εμαθα ολο εκει θα ειμαι θα βαρεθεις να με βλεπεις!!λολ
- Σπόιλερ:
αχ..το banner σου μου φαινεται λιγο τρομακτικο ετσι οπως γυαλιζουν τα ματια του rob.... lol!!! Ααα σε ευχαριστω πολυ!!!! Και οσο για το μπανερ σκεφτομαι να το αλλαξω... | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Blogs!!!!! Παρ 12 Φεβ 2010 - 0:12 | |
| χαιρομαι!!! νομιζω πως αν επιλεξεις κατι απο vanity fair θα ειναι σουπερ!!!!!! και αν και στο ειπα ξανα εχεις το πιο τελειο ονομα !!!!!!!! χοχοχοοχοχ
- Σπόιλερ:
επισης ξερεις τ παρατηρησα.. στο λεω γτ σε νιωθω δικο μας ανθρωπο αφου εισαι εδω στο φορυμ! στη αρχικη σελιδα που λες το ονομα σου εχεις γραψει "despona" δεν ξερω βεβαια αν γινεται να το αλλαξεις ..... γτ θα ειναι περιεργο να μην τ εχεις δει απλα ο το λεω.. φιλια! | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Blogs!!!!! Παρ 12 Φεβ 2010 - 19:24 | |
| κοριτσια γεια σας υπαρχει κανενα blog στα ελληνικα????? γιατι τα αγγλικα μου ειναι χαλια..... | |
|
| |
Aro Volturi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 20/03/2010
| Θέμα: Απ: Blogs!!!!! Δευ 14 Ιουν 2010 - 12:03 | |
| Ναι...πιστευω ακόμη στα ξωτικά... Ναι..πιστεύω στη δύναμη της μαγείας... Της Μαγείας της Σκέψης, Της Μαγειας της Καρδιας, Της Μαγείας της Κάθε Μέρας.... Σας περιμένω να μοιραστείτε μαζί μου τις στιγμες ...που η φαντασία κλεινει το μάτι στην πραγματικότητα... Θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα αν θέλατε να με ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι σκέψεων... Come on Vampires... ElvenKingdom | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Blogs!!!!! Σαβ 3 Νοε 2012 - 0:53 | |
| Δεν νομίζω ότι έχει αναφερθεί πάλι ένα αξιόλογο ελληνικό blog (αν & είναι στα αγγλικά), που είναι αφιερωμένο στον Robert Pattinson, το Pattinson Ladies. Η Κάτια, η κοπέλα που το διαχειρίζεται κάνει μια τεράστια προσπάθεια μόνη της & της αξίζουν συγχαρητήρια. Κι εκτός απ' αυτό είναι & ένα γλυκύτατο κορίτσι (παρόλο που δεν την γνωρίζω προσωπικά). Αυτές τις μέρες καλύπτει το promo του Breaking Dawn 2 από πλευράς Rob. Περάστε από εκεί να του ρίξετε μια ματιά! http://pattinsonladies.blogspot.gr/Και στο twitter https://twitter.com/PattinsonLadies | |
|
| |
| Blogs!!!!! | |
|