Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Κεφαλαιο 17 "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΣ! I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Κεφαλαιο 17 "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΣ! I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Κεφαλαιο 17 "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΣ! I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Κεφαλαιο 17 "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΣ! I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Κεφαλαιο 17 "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΣ! I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Κεφαλαιο 17 "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΣ! I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Κεφαλαιο 17 "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΣ! I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Κεφαλαιο 17 "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΣ! I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Κεφαλαιο 17 "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΣ! I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Κεφαλαιο 17 "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΣ! I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Κεφαλαιο 17 "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΣ!

Πήγαινε κάτω 
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Ms Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Kefalonia
    Αριθμός μηνυμάτων : 1743
    Registration date : 20/04/2009

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Future Telling

Κεφαλαιο 17 "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΣ! Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Κεφαλαιο 17 "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΣ!   Κεφαλαιο 17 "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΣ! I_icon_minitimeΠαρ 15 Μάης 2009 - 22:13

Λοιπον,οπως ξερετε ισως μερικοι γραφω την Νεα Σεληνη απο την μερια της Αλις!!Αυτες ειναι 2 σελιδες απο το αριστουργημα μου!(Τοσο εχω γραψει...περιπου!)

Η Μπελλα ανοιξε το φως κι ετρεξε καταπανω μου.
    <<Αλις,ω,Αλις!>>φωναξε καθως ετρεχε.
    Μα πως?Τι εκανε εδω?Πως ηταν δυνατο να επεζησε μετα απο αυτη τη φοβερη πτωση?Δεν γινεται.Κατι συνεβη.Κατι...κατι που δεν ειδα.Τρομος με κατεβαλε,τοσος που δεν καταλαβα ουτε πως η Μπελλα με ειχε αγκαλιασει σφιχτα,ουτε καν εδωσα σημασια στο βασανιστικο καψιμο στο λαιμο μου,εναν πονο που ειχα εξασκηθει να αγνοω τα τελευταια 50 χρονια.Επρεπε να πω κατι ομως.
    <<Μπελλα>>ειπα και και ηταν αρκετο.Την εσυρα στον καναπε και βρηκα την ευκαιρια να την προσεξω καλυτερα.Ειχε τα χαλια της'οχι πως η Μπελλα ειχε ποτε της καλο γουστο στα ρουχα ή νοιαζοταν για την περιποιηση του προσωπου της,αλλα φαινοταν απαισια.Μαλλια θαμπα,αδυνατισμενη,με μαυρους κυκλους στο κατα λευκο προσωπο της.Τα σοκολατι της ματια φανερωναν πονο,αν και οχι ηθελημενα'ηταν ιδια με του Εντουαρντ,προσεκτικα κενα,με την απωλεια και την οδυνη να διακρινονται ομως μεσα τους.Το προσωπο της,τοσο λευκο,θυμιζε το οραμα που ειχα δει τοσο καιρο πριν..Φαινοταν σαν αλλη ζωη.Το οραμα οπου εγω κι η Μπελλα μοιαζαμε,στο χρωμα τουλαχιστον.Μονο στα ματια διαφεραμε..Τα δικα μου,χρυσαφενια,ενω τα δικα της κατακοκκινα.Το οραμα στο οποιο εγω και αυτη περπατουσαμε μαζι,για παντα φιλες,με ολη τη σημασια του παντα..
    Αυτο μου θυμισε το αλλο οραμα...το φριχτο οραμα.Τι ειχε γινει?Επρεπε να μαθω.Η Μπελλα εξακολουθουσε να κλαιει στην αγκαλια μου.
    <<Συγγνωμη,Αλις>>ειπε.<<Απλως ειμαι τοσο χαρουμενη που σε βλεπω!>>
    <<Δεν πειραζει,Μπελλα.Ολα θα πανε καλα!>>Το τελευταιο που ηθελα ηταν να βασανιζεται περισσοτερο απο οσο ηδη βασανιζοταν.
    <<Ναι>>ειπε'με λυγμους,αλλα ακομα και τοτε με μια αισιοδοξη χροια στη φωνη της.Αληθεια το πιστευε οτι ολα θα πηγαιναν καλα.
    <<Ειχα ξεχασει ποσο εκδηλωτικη εισαι>>της ειπα επικριτικα και τραβηχτηκα λιγο,γιατι οι φλογες στο λαιμο μου φουντωναν ολο και περισσοτερο.
    <<Ω>>αναφωνησε,καταλαβαινοντας.
    <<Εγω φταιω.Εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που πηγα για κυνηγι τελευταια φορα.>>Δυο εβδομαδες,ακριβως.<<Δεν επρεπε να αφησω τον εαυτο μου να διψασει.Παρεμπιπτοντως,μπορεις να μου εξηγησεις πως εισαι ακομα ζωντανη?>>
    Συνειδητοποιωντας το λογο αφιξης μου,ειπε καταπινοντας δυνατα'απο αγχος?Απο ενοχη?Ομως γιατι να νιωθει ενοχη?Επρεπε να μαθω.
    <<Με ειδες να πεφτω>>
    Γιατι να λεει ψεματα?Ηξερε πως ηξερα οτι πηδηξε,οτι θελησε να δωσει τελος στη ζωη της.Γιατι να μου το κρυβει,εμενα ,της καλυτερης της φιλης?Αν και δεν ειχα φανει τοσο φιλη της τους τελευταιους 8 μηνες.Ουτε αντιο δεν της ειπα οταν φυγαμε.Ο Τζασπερ με χρειαζοταν και οταν δεν του ημουν πια αναγκαια,ο λατρευτος μου αδερφουλης(χωρις σχολια!),ο Εντουαρντ,μου ανακοινωσε οτι δεν θα γυριζα πισω.Γιατι ειχε αποφασισει να αφησουμε την Μπελλα και να φυγουμε απο την ζωη της εντελως.Συμφωνησα γιατι ποτε δεν πιστεψα(και δεν πιστευω ακομα) οτι θα καταφερνε να την αφησει.Δεν μπορουσε.Ουτε πως η Μπελλα θα πιστευε ποτε οτι δεν την ηθελε πια.Δεν ειχε περασει αρκετο χρονο μαζι μας για να καταλαβει οτι οταν εισαι βρικολακας,τα πραγματα δεν αλλαζουν?Δεν συνειδητοποιουσε οτι η αλλαγη που ειχε φερει στη ζωη του Εντουαρντ ηταν μονιμη και μη αναστρεψιμη?
    <<Οχι>>της ειπα σκληρα.<<Σε ειδα να πηδας>>Κατι εκρυβε,ημουν σιγουρη για αυτο.Την εβλεπα να σκεφτεται τι να μου πει.
    <<Του το ειπα οτι αυτο θα συνεβαινε,αλλα δεν με πιστεψε.Η Μπελλα υποσχεθηκε>>μιμηθηκα τον αδερφο μου τελεια.<<Ουτε να κοιταξεις να δεις το μελλον της.Αρκετη ζημια καναμε.>>
    <<Αλλα μονο και μονο επειδη δεν δεν κοιταζω επιτουτου αυτο δεν σημαινει οτι δεν βλεπω κιολας>>

Λοιπον,θα συνεχισω οσο πιο γρηγορα μπορω.Α,και ηρεμα με τα οπωρολαχανικα!!Ειναι η πρωτη μου προσπαθεια!!
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κεφαλαιο 17 "ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΣ!
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 1
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Fanfictions-
    Μετάβαση σε: