| Σχόλια: Nasia's Untitled story | |
|
+8Zafrina emma cullen pattinson Ms Cullen ΕΡΗ !~Twilighter~! ~Rob-Patty~ Lion's_Lamb nasiatheslayer 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Σχόλια: Nasia's Untitled story Σαβ 27 Ιουν 2009 - 23:20 | |
| Λοιπόν...πηρα το θαρρος να ποσταρω εδω την ιστορια που ξεκινησα πριν λιγο καιρο... Ειναι στα αγγλικα (sorry αν δυσκολευω καποιους, απλα εκφραζομαι καλυτερα στα Αγγλικα ) Αφηστε εδω τα σχολια σας και πειτε μου την γνωμη σας! Αν δω οτι σας αρεσει θα ποσταρω και την συνεχεια! | |
|
| |
Lion's_Lamb Eclipse Bitten
Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα-Καστοριά.......Μια εδώ μια εκεί! Αριθμός μηνυμάτων : 318 Registration date : 01/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Σαβ 27 Ιουν 2009 - 23:52 | |
| Νασια μου μολις τωρα το διαβασα το πρωτο κεφαλαιο του εργου σου..........Καλα τι να πω........Ενθουσιαστηκα παααρα πολυ!!!!!! Καταρχην μπραβο σου, η εκφραση σου στα αγγλικα ειναι υπεροχη και εμενα προσωπικα δεν με πειραξε καθολου...... Οσο για την ιστορια.........ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλα ο Paul πολυ μυστηριο........Ο χαμενος αδερφος του Edward πρεπει να ειναι (Αχ μακαρι!) Αντε αντε ποσταρε την συνεχεια να μαθουμε τι παιζει!!!!!!! Τελος να σου πω ενα μεγαλο μπραβο κοριτσι μου.......Κατα την ταπεινη μου αποψη νομιζω "το χεις"!!!! Συνεχισε την καλη δουλεια!!! Και κανε μας να ερωτευτουμε τον Paul....... | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Κυρ 28 Ιουν 2009 - 13:19 | |
| Συγνώμη βρε παιδιά γιατί είμαι κ λίγο άσχετη.... Τι είναι αυτές οι ιστοριούλες που γράφεται..? | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Κυρ 28 Ιουν 2009 - 13:26 | |
| Α... Τώρα κατάλαβα... Ιστορίες φτιαγμένες από φαν,ε? Αρχίζετε μια ιστοριούλα από την αρχή με τους ήρωες της Stephanie για να καταλάβω..? | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Κυρ 28 Ιουν 2009 - 13:39 | |
| - sophiazaf έγραψε:
- Α... Τώρα κατάλαβα... Ιστορίες φτιαγμένες από φαν,ε? Αρχίζετε μια ιστοριούλα από την αρχή με τους ήρωες της Stephanie για να καταλάβω..?
sophiazaf, αυτές οι ιστορίες είναι τελείως διαφορετικές.. Είναι φτιαγμένες από τα μέλη του forum μας..!! Καμία σχέση με τους ήρωες της Stephenie..!! Αχ, Τάνια μου, συνέχισέ την..!! Είναι απλά τέλεια..!! Ο Paul μου θυμίζει λίγο Edward..!! Please, please contiunue the story..!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Κυρ 28 Ιουν 2009 - 14:19 | |
| Thanks Girls! Αυτο δεν ειναι φανφικτιον, δηλ. εχει αλλους χαρακτηρες και υποθεση απο της Στεαφανι...ακομα δεν εχω δωσει ττιτλο στην ιστορια μου... Αν διαβαζοντας και τα επομενα κεφαλαια, εχετε καμια ιδεα, ριχτε την!! Αυτη τη στιγμ δεν ειμαι σπιτι μου οποτε δεν μπορω να βαλω την συνεχεια, αλλα μην ανησυχιτε εχω γραψει 5 κεφαλαια και θα βαλω αυριο το 2ο...αυτα! Και παλι ευχαριστω για τα καλα σας λογια! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Κυρ 28 Ιουν 2009 - 14:21 | |
| Περιμένουμε με αγωνία, ξαδερφούλα..!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Κυρ 28 Ιουν 2009 - 18:49 | |
| Μόλις διάβασα την ιστορία και είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Συνέχισε να δούμε τι θα γινει στη συνέχεια..! Συγχαρητήρια κ από εμένα!!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Δευ 29 Ιουν 2009 - 11:16 | |
| Και παλι σας ευχαριστω όλους!! Σαν δωρακι....παρτε και το 2ο κεφαλαιο! (το εχω βαλει στο τοπικ που ειναι και το 1ο κεφαλαιο!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Δευ 29 Ιουν 2009 - 12:44 | |
| OMG!! Εχω αγωνία..!! Οταν μπορείς, βάλε και τη συνέχεια, please..!! Καλά ε, το έκοψες στο καλύτερο κομμάτι..!! ( ) | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Δευ 29 Ιουν 2009 - 12:51 | |
| Πολυ ομορφο,Νασια!!!Συνεχισε ετσι,ξαδερφουλα!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| |
| |
Lion's_Lamb Eclipse Bitten
Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα-Καστοριά.......Μια εδώ μια εκεί! Αριθμός μηνυμάτων : 318 Registration date : 01/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Δευ 29 Ιουν 2009 - 17:36 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Τρι 30 Ιουν 2009 - 10:37 | |
| Σας παραδιδω και το 3ο κεφαλαιο! Είναι ίσως το πιο "μπερδεμενο" μεχρι στιγμης οποτε δωστε προσοχη και για οτιδγποτε αποριες ρωτηστε με! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Τρι 30 Ιουν 2009 - 11:34 | |
| νασια εισαι ΘΕΑ..........εισαι ΜΕΓΑΛΗ εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΑ(με την καλη εννοια)!!!!!!!!!! η ιστορια σ ειναι ολα τα λεφτα(στεφανη 2) μ αρεσει παρα πολυ που αποφασισες να ασχοληθεις με αυτα τα ατομα στην ιστορια σ.........και το αγγλικο με ξετρελενει....................... νασια δυνατα συνεχισε γιατι εχουμε αγωνια τι θα γινει παρακατω.............. | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Τρι 30 Ιουν 2009 - 13:51 | |
| Νασια μου ειναι απιστευτο....καταπληκτικη ιστορια..!!!!! Ανυπομωνω για τα επομενα κεφαλαια....!!!!! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Τρι 30 Ιουν 2009 - 14:28 | |
| μολις το διαβασα και ειναι φανταστικο, περιμενω να διαβασω το επομενο κεφαλαιο ειναι πολυ πολυ ωραια ιστορια, ελπιζω να το συνεχισεις συγχαριτηρια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Τρι 30 Ιουν 2009 - 15:35 | |
| Για αλλη μια φορα ευχαριστω πολυ!!! Οριστε και το 4ο κεφαλαιο!!Ελπίζω να μην ειναι πολυ χαλια...με το σημειωμα παιδευτηκα λιγο και ακομα δεν ειναι ευχαριστημενη αλλα σε γενικες γραμμες το κεφαλαιο ειναι οκ! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Τρι 30 Ιουν 2009 - 16:14 | |
| Νασια μου μπραβο και παλι!ειναι πολυ πολυ ωραια! βλεποντας ποσο ωραιο γραφεις εχω ακομα μεγαλυτερη αγωνια για την συνεχεια του midnight sun!(ο καθενας με τον πονο του!) συνχαρητηρια και παλι! | |
|
| |
| |
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Κυρ 5 Ιουλ 2009 - 20:33 | |
| Νασια μου το τεταρτο κεφαλαιο ειναι πολυ καλο!!!! Συνεχισε ετσι!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Δευ 6 Ιουλ 2009 - 20:53 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Nasia's Untitled story Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 10:41 | |
| Ξαδερφουλα,wow και παλι wow!!!Ειναι τρομερο(το διαβασα ολοκληρο)και σου κεντριζει το ενδιαφερον!!!Αλλα το εκοψες στο καλυτερο!Πανω στο κουτσομπολιο!!! | |
|
| |
| Σχόλια: Nasia's Untitled story | |
|