| Nikki Reed | |
|
+88ROBELINA Silia Vanina pitsiriki robsten kiss marina forever Aleera ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Kornilia PattinsonCullen hiddenfantasy demi cullen Rosemarie Cullen daisyalicecullen Afelop Emy+Robert sisaki izzy cullen Mrs.Christina T-NM-E-BD pretty witch marina Stellouko evac Rosalie Hale Cullen @Dark_Lord@ Irene Cullen twilightsagaddicted Bella Cullen12 ed<3 athina despina aek vikaki21 di1996 twilightFOREVER Bella07 Kristen Stewart AnaroseCullen MyrtoCullen JuliaCullen Lizzy Cullen ntinaki pink Dr_Rena_Hale Kimberly kwnna niki jennifer lopez evaki dolores!! Elki dani lisbethsalander evi VLaSia =) sambrina d@n@e twilight! RafaelaCullen patrick vampiraki20 Renée mariap EVA!!! fafoula1234 robert 4ever Rozali87 Jacob Black LaDy_SoVeReigN team edward Edward_ Breaking_ Dawn Isabella21 didi BELLA MARIE Renesmee C. sunrise linaki ioannaki-twilightaddicted !~Twilighter~! Rozmari breeze of wolf angepsi emma cullen pattinson robsten thomi SpunK RansoM Mrs.Cullen Ms Cullen nasiatheslayer M@rIa 92 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τρι 25 Οκτ 2011 - 20:54 | |
| Δεν ξερω αν πρεπει να πιστεψω αυτα που ακουγονται...Εχω παρατηρησει ομως οτι η Κριστεν με την Νικι δεν ειναι οπως παλιοτερα... | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τρι 25 Οκτ 2011 - 23:06 | |
| Αυτά που λέγονταν μάλλον πρέπει να έχουν κάποια βάση & απ' ότι έχω καταλάβει μάλλον ο Robert πρέπει να έχει περισσότερο πρόβλημα με τη Niki. | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τρι 25 Οκτ 2011 - 23:38 | |
| Γιατί όμως?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τρι 25 Οκτ 2011 - 23:48 | |
| Κοίτα ξέρω ότι η Niki γνώριζε την Kristen από πριν γυρίσουν το "Λυκόφως" & αρχικά έκαναν & παρέα. Μετά όμως μεσολάβησαν κάποια πράγματα & σχεδόν δεν μιλιόντουσαν. Αυτό πρέπει να έγινε πρίν ξεκινήσουν το promo της "Νέας Σελήνης", γιατί υπάρχει ένα βίντεο από το πρόμο, νομίζω στο Λος Αντζελες (ψάχνω να το βρώ - η Κρίστεν φοράει ένα μαύρο ταγιέρ & έχει τα μαλλιά πιασμένα πάνω), όχι την πρεμιέρα, όπου είναι ο Ρομπ με την Κρίστεν & διαβάζουν τα ονόματα τον ηθοποιών. Συγκεκριμένα τα διάβαζε ο Ρομπ. Όταν έφτασε στο όνομα της Νίκι δεν το φώναξε, αλλά το έδωσε στην Κρίστεν να το πεί. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ο Ρομπ πρέπει να είχε θυμώσει τόσο που δεν ήθελε να πεί ούτε τ' όνομά της. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τρι 25 Οκτ 2011 - 23:50 | |
| Τι το τοσο σοβαρο μπορει να τους εχει κανει ωστε να την αντιμετωπιζουν ετσι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τρι 25 Οκτ 2011 - 23:55 | |
| Να σας πώ την αλήθεια έχω διαβάσει κάποια πράγματα, αλλά βέβαια δεν ξέρω αν είναι αλήθεια για να τα μεταφέρω εδώ. Πάντως στα περισσότερα site & blog που είναι αφιερωμένα στον Rob & την Kristen η Niki δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τετ 26 Οκτ 2011 - 0:01 | |
| Να πω την αμαρτια μου ειναι το μελος του cast που με ενδιαφερει λιγοτερο...ολους τους αλλους τους λατρευω....οχι οτι η Νικκι δεν μου αρεσει και ειδικα τον χαρακτηρα της Ροουζ τον λατρευω αλλα απλως δεν μου το βγαζει τοσο εντονα οσο οι υπολοιποι... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τετ 26 Οκτ 2011 - 0:08 | |
| Εμένα μου αρέσει πολύ ως ηθοποιός και φαίνεται πολύ συμπαθητική...είναι πολύ κρίμα. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τετ 26 Οκτ 2011 - 0:09 | |
| Υποθετω πως πρεπει να συναιβει κατι παρα πολυ σοβαρο για να εχουν φτασει αε αυτο το σημειο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τετ 26 Οκτ 2011 - 0:11 | |
| Ας πούμε ότι η Niki ανακατεύτηκε στην ιδιωτική ζωή του Rob & της Kristen (σύμφωνα πάντα με τις φήμες). | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τετ 26 Οκτ 2011 - 0:13 | |
| Τοτε καταλαβαινω την αντιδραση τους...δεν υπαρχει τπτ πιο σπαστικο απο το να ανακατευονται στην προσωπικη σου ζωη...ειδικα αυτοι οι δυο εχουν φτασει στα ορια τους.... | |
|
| |
Silia Breaking Dawn Newborn
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 600 Registration date : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τετ 26 Οκτ 2011 - 10:33 | |
| Δεν νομίζω πως η Niki ήταν αυτή που ανακατεύτηκε στην ιδιωτική ζωή Rob και Kristen. Απλά παίχτηκε κάτι περιέργο με αυτό το τρίγωνο....αν δεν κάνω λάθος οι φήμες λένε πως μεταξύ Niki & Rob κάτι παίχτηκε κατά την διάρκεια του Twilight αλλά τελείωσε άδοξα καθώς φούντουσε ο έρωτας ανάμεσα στο ζευγάρι Rob & Kris. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τετ 26 Οκτ 2011 - 10:59 | |
| Μήπως εκτός από αυτό που λές Silia, είχε να κάνει & το γεγονός ότι η Nikki ήταν φίλη με τον M. Angarano & από εκεί γνώρισε & την Kristen? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τετ 26 Οκτ 2011 - 15:44 | |
| Αυτό που λες Silia το έχω ακούσει, τώρα που το είπες.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τετ 26 Οκτ 2011 - 17:28 | |
| Αν ισχυει οντως αυτο του οτι κατι ειχε παιξει δλδ μεταξυ Ρομπ και Νικκι το καταλαβαινω να υπαρχει καποια πικρα μεταξυ τους...Αλλα η χημεια του με την Κρις ηταν ξεκαθαρη απο την αρχη...λγκ να καταληξουν μαζι... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Τετ 26 Οκτ 2011 - 17:46 | |
| - Silia έγραψε:
- Δεν νομίζω πως η Niki ήταν αυτή που ανακατεύτηκε στην ιδιωτική ζωή Rob και Kristen. Απλά παίχτηκε κάτι περιέργο με αυτό το τρίγωνο....αν δεν κάνω λάθος οι φήμες λένε πως μεταξύ Niki & Rob κάτι παίχτηκε κατά την διάρκεια του Twilight αλλά τελείωσε άδοξα καθώς φούντουσε ο έρωτας ανάμεσα στο ζευγάρι Rob & Kris.
καλα βρε σεις η νικι κ η κριστεν δεν ειναι κωλος κ βρακι τωρα??? κ ποτε παντρευτηκε???? ολα τα χανω με το να μην εχω ιντερνετ!!!! εεε ρε ατιμη κοινωνια!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Σαβ 5 Νοε 2011 - 21:04 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Σαβ 5 Νοε 2011 - 22:09 | |
| εννεοι οτι τα παιδια εχουν καβαλησει το καλαμι ?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Σαβ 5 Νοε 2011 - 22:21 | |
| Ναι αυτο εννοει...Και αυτο σιγουρα δεν συμβαινει γιατι ολοι οι αλλοι που εχουν μιλησει για αυτους λενε οτι ειναι πολυ προσγηωμενοι...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Σαβ 5 Νοε 2011 - 22:21 | |
| Τί κρίμα για τη Nikki που δεν σκηνοθέτησε & τις άλλες ταινίες η Catherine Hardwicke! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Σαβ 5 Νοε 2011 - 22:26 | |
| | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Σαβ 5 Νοε 2011 - 22:27 | |
| εγω πιστευω πως η nikki ζηλευει την δημοσιοτητα που εχουν ο ρομπ και η κριστεν.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Σαβ 5 Νοε 2011 - 22:31 | |
| Ειναι πιθανο και αυτο...Εξ'αλλου εκει που δεν τη βλεπαμε καθολου με το που τα εφτιαξε με τον Πολ και ππαντρευτηκαν,δεν ειχε προβλημα να δειχνει την προσωπικη της ζωη και εδωσε και φωτογραφιες απο το γαμο της...Εχει αλλαξει...Αρα δεν μπορει να τα λεει αυτα για το Ρομπ και την Κριστεν... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Σαβ 5 Νοε 2011 - 22:37 | |
| Γιατί η C. Hardwicke έβγαινε παλιά με τον πατέρα της. Φυσικό & επόμενο να έχει την προσοχή της στο 1ο "Twilight" & να την χάσει όταν άλλαξε σκηνοθέτης. Μόνη της λέει ότι δεν είναι ίσοι σ' αυτό τον κόσμο. Όμως αυτό που δεν κατάλαβε είναι ότι σ' αυτές τις ταινίες δεν είναι εκείνη η πρωταγωνίστρια. Μια ερώτηση μόνο, είναι τυχαίο ότι παντρεύτηκε & έδωσε & τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα πριν ξεκινήσει το promotion για το "Breaking Dawn"? Δε νομίζω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Nikki Reed Σαβ 5 Νοε 2011 - 22:42 | |
| Μπορει να ειχε την προσοχη της αλλα μην ξεχναμε οτι η Catherine ηταν κολημενη με την Κριστεν...!Ηταν και ειναι η αδυναμια της...! Οσο για της φωτογραφιες του γαμου της πιστευω και εγω οτι το εκανε για να προωθησει τον εαυτο της... | |
|
| |
| Nikki Reed | |
|