Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Είνσι όντως πολύ όμορφη... αλλα σαν Ροζαλι περιμενα πιο..."εκθαμβωτικη" ομορφια...ας όύμε η Αλις είναι πιο όμορφη στην ταινια απο την Ροουζ... Αλλα ενταξει...τι να κανουμε!? Οριστε και ενα βιντεακι με εικονες της Νικκι! https://www.youtube.com/watch?v=4Vmd35vJw5A
Δεν πάει να το έχεis γράψει και χρόνο πρίν εγώ quotarw και συμφωνώ!!!! Έπρεπε να έχουμε μια.... αντικειμενικά ομορφότερη ή μάλλον πιο εντυπωσιακή γυναίκα. Προσωπικά, την θεωρώ καρακουκλάρα!!! Βασικά έχω κάτι να παρατηρήσω... Στο thirteen όπου την πρωτογνώρισα και μου άρεσε κι όλας.. την θεώ- ρησα πολύ τολμηρή!! Θυμάστε την κοπέλα ου είχε φιλήσει? Αυτό όμως είναι η μαγεία και η αφοσίωση που ένας ηθοποιός πρέπει να έχει!!! Και αν και ήταν μόνο 16 το έπαιξε πολύ καλά!! Προσωπικά, την πάω με χίλια!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την VLaSia =) στις Πεμ 17 Δεκ 2009 - 23:12, 1 φορά
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
κ εγω αυτο πιστευω.. για πλακα τ κανουν. αλλα ρε παιδια ελεος!!!! και η πλακα εχει τα ορια της!!! ειδικα αν εισαι δημοσιο προσωπο οπωσ ειναι τα κοριτσια!!!!! οπως και να χει ομως ειναι πολυ κουκλα απο τς αγαπημενους μου ηθοποιους στ twilight!!!!!
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
λογικα ολο αυτο γινεται για πλακα! παντως κι εγω πιστευω πως ειναι απαραδεχτο! ειπαμε ολα για τη δημοσιοτητα αλλα οχι κι ετσι! πρεπει να υπαρχει κι 1 οριο νομιζω!εξαλλου αυτα ο κοσμος δν τα χαρακτηριζει και με τον καλυτερο τροπο!
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Nikki Reed Δευ 21 Δεκ 2009 - 18:14
sunrise έγραψε:
Nikki reed - photoshoot with Hellin Kay
Παιδια στην φωτο τατοο ειναι αυτο που εχει???
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Nikki Reed Δευ 21 Δεκ 2009 - 18:19
πολυ πιθανο. καλα μιλαμε ειναι θεα η κοπελα!!!
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Eμενα και στην ταινια μου αρεσει πολυ... Οταν την ειδα μελαχρινη κοντεψα να μην την αναγνωρισω... Αντιπροσωπευει απολυτα την ξανθια θεα της ομορφιας (Κατα την γνωμη μου παντα)
Τεσπα και μελαχρινη ωραια ειναι κανει πιο Μεσογειακη...
sambrina Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 324 Registration date : 27/07/2009
Εγω παλι θα διαφωνισω μαζι σας! Το ξανθο πανω της δεν μου αρεσει! Φαινεται πολυ αφυσικο και δεν τονιζει τα χαρατηριστικα της. Ενω το μελαχρινο ειναι το φυσικο της που της παει και προσωπικα θεωρω οτι ειναι χιλιες φορες καλυτερη μελαχρινη!
Σπόιλερ:
sambrina Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 324 Registration date : 27/07/2009
τωρα δε που τα εχει και με τον παρη κασιδοκωστα ο οποιος εχει χτυπησει το ονοματακι της και τατου... ουυυ..[ποιος την πιανει] http://30-45.gr/tag/paris-kasidokostas/
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009