| New Moon Cast | |
|
+103matia* dora evaki ~!Cristi!~ silenceprincess maro Volturi_fan patrick LaDy_SoVeReigN Renée Strider Kimberly MARIA SWAN CULLEN Fotis333 christi_twilight volturi girl mariap Fay1765 T-NM-E-BD linaki Nemesis Of Bellin team edward kollhmenh Jacob Black Moonlight zina90 twilightFOREVER Flyingdutchman Efst@thi@ SpunK RansoM I'm_not _dead thomi birdwatcher eleu8eriaaa emerald eyes ioannaki-twilightaddicted CHE GUEVARA (anna) nikoubioum kikina hiddenfantasy dolores!! didi an8i EIPHNH JuStleNe akaliakoukou ice#fire nantiaki_twilight 4 ever .::Ελευθερία::. Amalia Darkbella twilightfreak Zafrina !~Twilighter~! RobertForLife Alexadruby the vampire MIKAELLA Ms Cullen kanty @Dark_Lord@ sunrise ΕΡΗ anthian9 BELLA22 annabell Mrs Alice twilightergirl edward's victim bedward__ Gωgω-Twilighter Isabella21 scarlet rose magic princess kalkat Rose Rozmari maraki13_10 ev@ki92 BELLA MARIE Lion's_Lamb emma cullen pattinson MiSs-->NtOuF* angepsi maraki-twilightholic Ειrιnι April Rozali87 Raven Neri LizCullen SilverMusk Princess nasiatheslayer nessie hobo spunkransom olympia-Mikel-Robert tatufun WhiteQueen Dimitra_Ony_Edward Vampire DanaeCullen ath09 107 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ath09 Twilight Human
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 51 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 17:08 | |
| Σύμφωνα με το site του Perez Hilton, εκτός από την αλλαγή του Jacob - που τη βρίσκω πολύ πιθανή και δικaιολογημένη, γιατί ο Taylor εκτός του ότι είναι άσχημος είναι και ατάλαντος! και φυσικά δεν μοιάζει με τον Jacob. τον κάνει ακόμα πιο αντιπαθητικό, οι φήμες λένε ότι πιθανή είναι και η ένταξη του Ben Barnes ως ARO!!Πώς σας φαίνεται αυτή η εκδοχή ; Εμένα πάντως δεν μου πολυαρέσει αυτός... | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 17:50 | |
| ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! Ο Τειλορ ειναι πολυυυυυυυυυ καλος σαν Τζεηκομπ! (δεν το λεω υβριστικα) ειναι και μου φαινεται πολυ καλο παιδι απο τις συνεντευξεις που εχω δει! (αν και την ψωνισε λιγο τωρα τελευταια) 5 λογοι για να μην δω τη νεα σεληνη: 1.Θα ειμαι αναγκασμενη να δω τον Εντουαρντ να φευγει τη Μπελλα να υποφερει κ να σαλιαριζει με τον Τζεηκομπ 2. Ο Ρομπ θα ειναι σαν κουρεμενο προβατο 3. Ο Τειλορ δεν θα παιζει τον Τζεηκομπ(παει το καθε ελαφρυντικο που ειχε το κοπροσκυλο) 4. Αλλαξε η σκηνοθετης 5. Προσελαβαν αντρα σκηνοθετη Να δω τι αλλο θα κανουν... | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 18:13 | |
| 1 Λογος για να το δω ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΟΜΕΝΗ | |
|
| |
ath09 Twilight Human
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 51 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 18:54 | |
| μάλλον αυτός θα τον αντικαταστήσει : και πολύ ματσο ο τύπος :lol: μέχρι τότε θα έχουν μακρύνει τα μαλλιά του ρομπ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 18:56 | |
| Αυτος επαιζε για λιγο στο ONE TREE HILL :affraid: :affraid: | |
|
| |
Dimitra_Ony_Edward Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 58 Registration date : 22/12/2008
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 19:32 | |
| Πολύ κρίμα που φεύγει ο....ο.... αυτός που παίζει τον Jacob τέλος πάντων xD Εμένα μου ταίριαζε σαν εμφάνιση, δλδ τον φανταζόμουνα κάπως έτσι Αυτός ^^^ που έχετε πάνω, δεν μου πολυαρέσει, ο Jacob υποτίθεται ότι είναι "μεγάλος" αλλά και γλυκούλης, τουλάχιστον εγώ έτσι τον φαντάζομαι, αυτός^^^ μου φαίνεται κάπως λίιιιγο (όσο πατάει ένας ελέφταντας) ψώνιο :silent: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 19:34 | |
| Διευκρηνηση:Ο ελεφαντας ειναι βουβαλι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 19:39 | |
| Ίσως μοιάζει και στο μυαλό τώρα που τον βλέπω!!!
Καλά, ίσως το κάνανε επίτηδες για να αντιπαθήσουμε περισσότερο τον Jacob, εμένα ο παλιός μου φαινόταν πολύ cutie!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 19:41 | |
| Εχεις δει την ταινια?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 19:50 | |
| Όχι ακόμα, αλλά σκοπεύω να την δω μόλις βγει σε κανονικό πρόγραμμα στους κινηματογράφους!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 19:54 | |
| Εμας μαλλον θα αργησει ααπο 1/1 γιατι ο κινηματογραφος μας στην ιστοτελιδα τους δεν τα εχουν στα τρια προσεχως :silent: :silent: :silent: :silent: :scratch: :scratch: :scratch: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 20:24 | |
| Πωπω αυτον τον αντιπαθουσα ακομα και στο one tree hill... θα του βγαλω τα ματια ετσι και παιξει τον Τζεηκομπ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 20:27 | |
| Ηρεμαααααα | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 20:35 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 20:37 | |
| Ασε τωρα δεν εχει κανενα ελαφρυντικο πια το κοπροσκυλο,το αδεσποτο, το βλακοζωο, ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 20:40 | |
| Παντως εγω δεν ξερω καλα τον χαρακτηρα του γιατι δεν εχω διαβασει ακομα τα βιβλια που καλα θα κανουν να τα φερουν γρηγορα! :silent: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 20:52 | |
| Καλέ relaaaax | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 20:55 | |
| - Dimitra_Ony_Edward έγραψε:
- Καλέ relaaaax
Yes we rock :cheers: | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 22:06 | |
| - danaecullen έγραψε:
- ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! Ο Τειλορ ειναι πολυυυυυυυυυ καλος σαν Τζεηκομπ! (δεν το λεω υβριστικα) ειναι και μου φαινεται πολυ καλο παιδι απο τις συνεντευξεις που εχω δει! (αν και την ψωνισε λιγο τωρα τελευταια)
5 λογοι για να μην δω τη νεα σεληνη: 1.Θα ειμαι αναγκασμενη να δω τον Εντουαρντ να φευγει τη Μπελλα να υποφερει κ να σαλιαριζει με τον Τζεηκομπ 2. Ο Ρομπ θα ειναι σαν κουρεμενο προβατο 3. Ο Τειλορ δεν θα παιζει τον Τζεηκομπ(παει το καθε ελαφρυντικο που ειχε το κοπροσκυλο) 4. Αλλαξε η σκηνοθετης 5. Προσελαβαν αντρα σκηνοθετη
Να δω τι αλλο θα κανουν... Πρέπει να πω ότι είμαι πολύ αντίθετη σε αυτή την αλλαγή. Θα έπρεπε να το είχαν σκεφτεί εξ' αρχής το ενδεχόμενο των επόμενων ταινιών και να είναι πιο προσεχτικοί στην επιλογή του καστ. Δεν είναι καλό να αλλάζεις ηθοποιούς σε βασικούς ρόλους - πρωταγωνιστές. Καλό θα ήταν να προσπαθούσαν με κάποιους τρόπους να κάνουν τον Τέιλορ να μοιάζει κάπως διαφορετικός, πιο μεγαλώσωμος ίσως αλλά όχι να τον αλλάξουν το βρίσκω εντελώς λάθος! Από εκεί και πέρα, 5 λόγοι για να δεις και να δούμε όλη τη Νέα Σελήνη! 1)Πραγματικά θα είσαι αναγκασμένη να δεις όλα αυτά που προανέφερες αλλά θα δεις και τα σημεία όπου ο Ρομπ επιστρέφει, της λέει πως την αγαπάει και είναι επίσης έτοιμος να πεθάνει για χάρη της! Αν τα βάλεις στη ζυγαριά και τα ζυγίσεις αξίζουν πολύ περισσότερο από το γεγονός ότι φεύγει καθώς και τα σαλιαρίσματα με τον Τζέηκομπ. 2)Μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα πιθανότατα τα μαλλιά του Ρομπ θα έχουν μεγαλώσει πάλι ικανοποιητικά! 3)Παρ' όλο που όπως είπα πιο πάνω δεν συμφωνώ με την αλλαγή, υπάρχει μία πιθανότητα να είναι πολύ καλός ο καινούριος Τζέηκομπ και να μας δημιουργηθούν νέες εντυπώσεις! 4) Το ότι άλλαξε η σκηνοθέτης δεν είναι απαραίτητα κακό. Μη σου πω ότι είναι για καλό. Λυπάμαι που θα το πω αλλά ο καινούριος σκηνοθέτης είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με τη Χάρντγουικ. Απλά περιμένω να μου το επιβεβαιώσει αυτό με τη δουλειά του και να μην απογοητευτώ. 5)Επαναλαμβάνω απλά πως ο Κρις Βάιτζ, αντικειμενικά είναι καλύτερος σκηνοθέτης. Δεν έχει να κάνει με το φύλο. Και πιστέψτε με ο λόγος που βγήκε εκτός η Χάρντγουικ δεν είναι οι άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις που υποτίθεται πως είχε... Να σου γράψω και τον έκτο και καλύτερο λόγο; 6) Είτε λίγο είτε πολύ (σίγουρα πιο πολύ απ' όσο νομίζουμε) σε αυτή την ταινία θα παίζει πάλι ο Ρομπ όπου υποδύεται τον αγαπημένο μας χαρακτήρα ever, τον Έντουαρντ! Μόνο αυτός ο λόγος αρκεί για εμένα! :flower: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Σαβ 27 Δεκ 2008 - 22:10 | |
| Εχεις απολυτο δικιο! Αυτους πανω κατω τους λογους ειχα σκεφτει κ γω για να ηρεμησω οταν εμαθα τα νεα... οσο για την πιθανοτητα να συμπαθησω τον Τζεηκομπ...λυπαμαι αλλα ειναι ανυπαρκτη! | |
|
| |
tatufun Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability:
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Κυρ 28 Δεκ 2008 - 3:13 | |
| Μακαρι να αλλαξουν ηθοποιο για τον ρολο του Jacob μπας και δουν οι φανς του μια ασπρη μερα....ο Τειλορ με την απαισια περουκα,αυτο το χαζο χαμογελο και την πλακουτσοτη μυτη δεν αγγιζει με τπτ αυτο που εχω στο μυαλο μου σαν Jacob...Ο οποιοσδηποτε αλλος θα ειναι καλυτερος! [βεβαια τωρα θα μου πειτε.. τον αραπη κι αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας... εννοω πως ο Jacob ηταν,ειναι και θα ειναι ο πιο εκνευριστικος και ενοχλητικος χαρακτηρας που οποιος ηθοποιος και να τον ενσαρκωσει,εγω δεν προκειται να αλλαξω γνωμη και να τον συμπαθησω τον σπαστικο τον Λυκανθρωπο] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Κυρ 28 Δεκ 2008 - 13:48 | |
| | |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Κυρ 28 Δεκ 2008 - 20:28 | |
| ^^ simfonw en meri! oso g t skinotheti p ipate oti tha tn alaksoun!..k kala tha kanoun!! tn tainia tn ida 3 fores apo t internet (kserw, lathos m..alla dn anteksa! xD) k exw na pw oti oses fores k an tn dw olo k pio poli apogoiteuome! dn itan apesia alla dn mporeis na tn peis k teleia! t kalitera simeia st vivlio t afise pisw! eleos!! i moni skini p m arese stn tainia itan t fili p edwsan i bella k o ed st dwmatio ts(an k auto dn ipirxe kan st vivlio- i sigkekrimeni skini itan st autokinito ts =/) | |
|
| |
spunkransom New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Isle Σκιάθος Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: New Moon Cast Δευ 29 Δεκ 2008 - 16:22 | |
| χαχα!!ορμαααατεεε!! αληθεια ειναι σιγουρο οτι θα τον αντικαταστησουν?? | |
|
| |
| New Moon Cast | |
|