Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
αχ επιτελους γιατι ειχε αρχισει και μου ελλειπε ο εντουαρντ η κριστεν σαν μικρο κοριτσακι φαινεται σε αυτες τις φωτο, καμια σχεση με την κριστεν που ειχα συνηθειση τον τελευταιοω καιρο
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Πολυ ομορφες φωτο!Επιτελους γιατί χαθηκαν τελευταια! μαλλον δεν χαθηκαν, απλα εμεις δεν τους βλεπαμε και πολυ!
Ο Ρομπ ΘΕΟΣ!!!Το μαλλι...Τα χειλακια του...τεσπα δεν παω απο εκείνο τον δρομο γιατί αν αρχιζα να αναλυω το καθε τι που μ'αρεσει πανω του καθε φορα που εβγαιναν καινουριες φωτο θα εγραφα καθε φορα την ιστορια της ζωης μου!
Η Κριστεν κουκλα!Το καστανό ματι την γλυκαινει παρα πολυ και δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως με το μαλλι δεν εχω προβλημα!
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
εχει και μερικα ακομα αλλα τωρα ειναι με τον taylor
Σπόιλερ:
Αααααα και μας τα εκρυβες????????? Τι μαναρι που ειναι εδω ο Τειλορ.... Εχει και ενα αγριο βλεμμα...και κατι μπρατσα... Αχ... Η κοπελια στο μηχανακι, απο οτι καταλαβα ειναι η κασκαντερ της Κριστεν
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Ναι αυτή θα είναι λογικά...Νομίζω ο Rob είχε πει σε μια συνεντευξη του πως στο twilight στην σκηνή με το αυτοκίνητο η κασκαντέρ της είχε κτυπήσει άσχημα εξετίας του τι ο Rοd ήταν άρρωστούλης και πολυ Ζαλισμένος...Και λεει οτι ενωσε ασχημα για αυτο(το κουκλί μου )
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
ΟΚ είναι και οι 2 ωραίοι νεαροί ο τζεικομπ πιο αγριος κ ο εντουαρτ πιο γουτσου...αλλά ξερεετε κατι και οκ ειναι αποψη μου στις πραγματικες τους ζωές ο ρομπ πρεπει να είναι λιγο καπως οχι ψωνιο αλλα καπως..
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
εχει και μερικα ακομα αλλα τωρα ειναι με τον taylor
Σπόιλερ:
ιιιιιιιιι εγω τωρα τις ειδα!!!!Ειναι η σκηνη που περιμενει τον Εντουαρντ και την Μπελλα στο σχολειο ή αυτη που περιμενει να κλεψει την Μπελλα απο το σχολειο;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mrs Alice στις Παρ 11 Σεπ 2009 - 0:52, 1 φορά
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
οντως και εγω τωρα το προσεξα.ποιος ξερει τι σκεφτονται? κανονικα ομως επρεπε να διατυρησουν το ασημι. τωρα το τι εχει ο καθενας στο μυαλο του ενας θεος το ξερει.
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: Filming Eclipse Παρ 11 Σεπ 2009 - 12:40
Tα λεφτα εχουν στο μυαλο τους αλλο αυτοκηνιτο = και αλλη διαφημιση =και αλλα λεφτα και η volvo ειναι χορηγος οποτε λογικο να βαζουν και αλλα αυτοκινητο για διοαφημιση δεν ξερω παντος μου αρεσει πολυ το μαυρο volvo :afro:
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Αχχχ... Εβλεπα τώρα τις φωτογραφίες από το Eclipse set και είπα να τις ποστάρω, αλλά, ως συνήθως, με πρόλαβε η sunrise ..!! Είναι απλά καταπληκτικές..!! Είναι υπέροχες.. Ο Rob.. απλά.. αχ δεν έχω λόγια.. Τις έβλεπα με μια φίλη μου και αν δεν ήταν οι γονείς μου σπίτι, θα είχε ακούσει ολόκληρη η πολυκατοικία τα ουρλιαχτά μας..
Αχ Rob, τί μας έκανες πρώτη μέρα σχολείου.. Τώρα πως θα συγκεντρωθούμε..?? Ε..?
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Filming Eclipse Παρ 11 Σεπ 2009 - 14:43
το εχετε ξαναβαλει αυτο??? τεσπα, ετσι κ αλλιως δε φαινονται κ πολλα....
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
It was a fun day on the set of 'Eclipse'. The scene: Jacob's garage. Both Kristen and Taylor were there. Although we saw Rob's car arrive, and can think of at least one scene were he would have been near Jacob's house, we can't 100% say he was there. Trailers were parked along the long narrow road that leads to the house. Unfortunately for us, by the time we got there the black screens were up, so all you could see was the crew walking around the production trailers, with their radios calling out when a scene was about to be filmed. A short time later we had to back up to the end of the street.. ahh well, it was fun while it lasted. At that point we settled on the ground next to the Production Assistant assigned to guard the entrance to the street. We then waited to try and catch a glimpse of the cast as they left. As it turned out, this was our lucky day. A few minutes after they officially wrapped, Kristen's car drove out. We caught a small glimpse of her in the back of the car, as she passed by us. She gave us a big smile and waved at fans. We thanked her. A few minutes later Taylor came out. We started recording his car passing by, but when he didn't roll down the window we stopped. A second later he did open the window, and said as he waved to fans: "Hey guys!, thanks for coming out.. appreciate it". He had the biggest smile on his face. Ugh.. and we missed recording it. But it was nice to see both Kristen and Taylor right after they finished their scene. Both were still in makeup and costume, and looked very good.
While we waited for the crew to break down so we could take pics of Jacob's house, we got another nice surprise. Summit once again gave away free stuff to fans on set. Second time they've done it during the filming of 'Eclipse'. Last time it was 'New Moon' posters, this time trading cards. Score.