Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
H Απόφαση - Edward's POV I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
H Απόφαση - Edward's POV I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
H Απόφαση - Edward's POV I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
H Απόφαση - Edward's POV I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
H Απόφαση - Edward's POV I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
H Απόφαση - Edward's POV I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
H Απόφαση - Edward's POV I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
H Απόφαση - Edward's POV I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
H Απόφαση - Edward's POV I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
H Απόφαση - Edward's POV I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

H Απόφαση - Edward's POV

Πήγαινε κάτω 
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    MIKAELLA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    MIKAELLA

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : chichester
    Αριθμός μηνυμάτων : 981
    Registration date : 24/02/2009

Forks Student Profile
    Team:
    Special ability Special ability:

H Απόφαση - Edward's POV Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: H Απόφαση - Edward's POV   H Απόφαση - Edward's POV I_icon_minitimeΤετ 2 Σεπ 2009 - 0:02

Edward's POV
    Είχε μπει για τα καλά ο χειμώνας αλλά δεν με πείραζε δεν το ένιωθα έτσι κιαλιός περίμενα να πάει κατάλληλη ώρα (για τον τσαρλυ) για να πάω στο σπίτι της μπελλας η ώρα μακριά της έμοιαζε αιώνας τι ειρωνεία όμως τόσα χρόνια έζησα περιμένοντας την μπελλα και τώρα μια ώρα ήταν τόσο αργή. Στον τρίτο χτύπο ακούστηκε μια φωνή ‘εμπρός’ ακουγόταν τόσο κουρασμένη η φωνή ‘μπελλα αγάπη μου…όλα καλά;’
    Δεν απάντησε για μερικά δευτερόλεπτα ‘ναι όλα είναι μια χαρά απλά κρύωσα λίγο φαίνεται’ και όντος ακουγόταν πιο άσχημα η φωνή της. ‘απλά πήρα να δω αν είχες ξυπνηση’τωρα ήμουν σίγουρος για την απάντηση αλλά δεν ήξερα αν ευθυνόμουν εγώ που είχε ξυπνήσει με το τηλεφώνημα η όχι ‘εντουαρντ νόμιζα ότι δεν είχες γυρίσει από το κυνήγι’ τη παράξενο είχα γυρίσει αλλά ποιος της είπε το αντίθετο ‘ναι αγάπη μου σε πήρα για να δω αν ξύπνησες για να έρθω’ παύση μερικών δευτερολέπτων ‘ωραία ξύπνησα και σε περιμένω’ ο τόνος της φαινόταν πιο χαρούμενος τώρα ‘θα είμαι εκεί σε λίγα λεπτά’ και έκλεισα το τηλεφωνώ για να πάω στο αμάξι
    πάλη σαυτήν πας;’ η σκέψεις της ροζαλη ήταν τόσο δυνατές που μου απέσπασαν την ηρεμία ‘ναι στην μπελλα’ προσπάθησα να ακουστή ο τόνος της φωνής μου πιο αυστηρός δεν την συμπαθεί αλλά θέλω όταν μιλά για την μπελλα να την αποκαλεί με το όνομα της ΄΄δεν σε καταλαβαίνω άνθρωπος είναι θα κάνεις κάποιο λάθος και εσύ΄΄ το ήξερα το πρόβλημα είχε γίνει πριν δυο μέρες στα γενέθλια της και το να μου το θυμίζει η ροζαλι ήταν ακόμα πιο βασανιστικό ‘θα το έχω υπόψη μου ροζαλι’ της πέταξα άγρια και βγήκα από την πόρτα. πηγαίνοντας προς το σπίτι της μπελλας σκαφτόμουν πολύ αυτά που είχα πει με τον Καρλαϊ και με στήριζε κατά κάποιο τρόπο το να φύγω ήταν είδη βασανιστικό αλλά κάτι μέσα μου ένα πολύ μικρό κομμάτι ηρεμούσε γνωρίζοντας ότι θα είναι και η οικογένεια μου μαζί μου μάλλον η μισή οικογένεια μου αφου η μπελλα δεν θα ήταν.
    Έκατσα για λίγα λεπτά έξω από το σπίτι της μπελλας ήθελα να δω μια τελευταία φορά το σπίτι οπού έμενε αυτή που αγαπούσα.
    Βγήκα από το αμάξι και πήγα με αργά βήματα στην πόρτα δεν πέρασε πολύ ώρα μέχρι να μου ανοίξει την πόρτα ‘μπελλα’ την χαιρέτησα φαινόταν τόσο αδύναμη και εύθραυστη σίγουρα ήταν άρρωστη ‘εντουαρντ’ ψιθύρισε πιάνοντας το χέρι μου και μπήκαμε μέσα ‘μπελλα πρέπει να σου πω κάτι’ και όμως δεν ήθελα ήταν τόσο εύθραυστη θα την πλήγωνα πως θα έβρισκα τα σωστά λόγια η μπελλα δεν ήταν σαν τους άλλους ανθρώπους ούτε ήξερα τη σκαφτόταν.
    ‘μπορούμε να πάμε μια βόλτα για να σου μιλήσω» μια παύση μερικών λεπτών «ναι μισολεπτο να πάρω το μπουφάν μου» πως θα της το πεις τη θα πεις ΄΄μπελλα σε αφήνω και φεύγω;…φοβάμαι να σου κάνω κακό και φεύγω…»δεν θα υποχωρούσε και το ήξερα οι σκέψεις έτρεχαν στο μυαλό μου πηγαίνοντας προς το λιβάδι με την μπελλα. Τώρα πρέπει να το κάνω τώρα που το ξεκίνησα
    «μπελλα φεύγουμε»της ψιθύρισα
    «τώρα; περίμενε ένα χρόνο για να μπορώ πιο εύκολα από τον τσαρλυ» με κοίταξε ικετευτικά
    «μπελλα δεν φεύγουμε εμείς αλλά εγώ…εγω..με την οικογένεια μου» η φωνή μου και τα λόγια μου…μου ακουόντουσαν τόσο απαίσια
    «θα έρθω και γω τότε»
    Τι μπορούσα να κάνω δεν ήθελα να την αφήσω αλλά ούτε και να κινδυνεύει από μένα
    «όχι…όχι δεν θέλω»ακουγόμουν τόσο κακός πως μπορούσα να το κάνω αυτό
    Είδα την έκφραση της μπελλας είχε χλομιάσει πιο πολύ «δεν με θες;» ΙΣΑ ΙΣΑ που ακουγωταν η φωνη της οι χτυποι της καρδιας της χτυπουσαν τοσο γρυγορα και δυνατα που μου αποσπουσαν την προσοχη σε λιγα λεπτα δεν θα ξανα ακουγα τον πιο σιμαντικο ηχο της ζωης μου όμως επρεπε
    «όχι δεν θελω» προσπαθησα να ακουστω οσο γινεται πιο αδιαφορος
    «αν..αν αυτό είναι που θες» με δυσκολία ανέπνεε είχε μείνει κοκαλωμένη ζαλισμένη από αυτό που μόλις της είχα πει

«αντίο μπελλα» της είπα φιλώντας το μάγουλο της
    Και άρχισα να τρέχω «εντουαρντ»ήταν η μονή λέξει που άκουσα τρέχοντας δεν ήθελα να δω πίσω κι όμως ήθελα να πάω πίσω και να της πω να με συχωρέσει για την βρισιά που είχα πει ότι δεν την θελω αλλά ένα μεγάλο κομμάτι μου επίσης μου φώναζε ‘καλά έκανες είναι για το καλό της’
    Σταγόνες άρχισαν να πέφτουν καθώς έτρεχα προς το σπίτι.
    «Εντουαρντ; Είσαι καλά σε είδα στο δάσος με την..» την σταμάτησα με ένα άγριο βλέμμα και συνέχισα προς το δωμάτιο μου…με είχε δει είχε δει τι πόνο προκάλεσα κι ώμος το βλέμμα της ήταν τοσο παρήγορο παρά εχθρικό…αυτή ήταν η αρχή της κολάσεως μου σίγουρα…
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

H Απόφαση - Edward's POV
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 1
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Fanfictions-
    Μετάβαση σε: