| Peter Facinelli | |
|
+67frozen Bella Marie Swan T-NM-E-BD ROBELINA demona1986 niki evi kati Ashley Greene Marzaki Cullen Kornilia PattinsonCullen Nantia Hale_Biers marina forever twilightsagaddicted demi cullen sisaki mitCena Rosemarie Cullen mpellanti21 linaki MyrtoCullen Niki Patt giota 1987 gloria ntinaki i love edward 2 dani Nemesis Of Bellin AnaroseCullen evaki Isabela Cullen Dr_Rena_Hale pink Lizzy Cullen dolores!! nantiaki_twilight 4 ever sambrina ed<3 vikaki21 AliceK RafaelaCullen Strider silenceprincess Rozmari hiddenfantasy Kimberly patrick Isabella21 BELLA MARIE April vampiraki20 volturi girl twilightFOREVER fafoula1234 Fay1765 kanty mariap Zafrina !~Twilighter~! M@rIa nasiatheslayer christi_twilight rtheoni demi jenaki sunrise LaDy_SoVeReigN 71 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τρι 24 Μάης 2011 - 13:32 | |
| H αληθεια ειναι οτι ειναι και απροβλεπτος και κανεις -εκτος απο εμας- δεν εχει ασχοληθει με την αφιξη του. Κανεις εννοω τα καναλια...Που σκιζονται σε τετοιες περιπτωσεις. Εγω νομιζω ειναι μετα της συζυγου. Διπλα στον Ευζωνο μια χαρα δειχνει!!!χεχεεεε Και αν θελει τσαρουχια, μπορουμε να βρουμε... Παραταυτα, τι δεν θα δινα να δω τους καλεν με τσαρουχια.... | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τρι 24 Μάης 2011 - 14:19 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- Πωω...χαθηκε ο κοσμος να ημουν Αθηνα και οχι θεσσαλονικη..?????
Και δεν εχω τι να κανω σημερα...!Θα μπορουσα να τριγυρναω στους δρομους της Αθηνας να τον ψαχνω..! (οχι οτι δεν θα χανομουν, αλλα το πιασατε ο νοημα ) εγω τι να πω που ειμαι κρητη... . αντε να ερθει εδω περα και κανενας διασημος.... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τρι 24 Μάης 2011 - 14:50 | |
| Μαρινα μην παραπονιεσαι, ειχε ερθει περσι η Lady Gaga σε σας!!
Λοιπον, περιμενουμε να ξαναανεβασει φωτογραφιες....
Ας ελθει και στο μαραθωνα στον τυμβο, εκει ειναι και κοντα μας...
Πεταγομαστε που λεει ο λογος.... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τρι 24 Μάης 2011 - 16:09 | |
| ετοιμαζομαι γεράσιμε!!! αν μαθω οτι θα ερθει θα παω στο αεροδρομιο με πανο!!!!!
και μια που ειπες καλλεν-τσαρουχια. πριν ελεγα στην μαμα τι εγινε το βραδυ και της κανω σε μια στιγμη "καλα φανταζεσαι τον καρλαιλ να μπαινει στο δωματιο να ελεγξει την μεταμορφωση της μπελλας φοροντας....... ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ;;;;;" | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τρι 24 Μάης 2011 - 16:59 | |
| ειχε ερθει h lady gaga αλλα που να την προσεξεις στην ελουντα? εγω μενω ηρακλειο..... λιγο διαφορα.... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τρι 24 Μάης 2011 - 20:39 | |
| Λετε να παει παραλιακη? αλλα ετσι οπως ειναι ντυμενος για να περασει απαρατηρητος αντε να τον καταλαβεις... σιγουρα ειναι αυτος διπλα στον ευζωνο?? Edit by Bella Marie@Bella Marie: thanx για το Edit!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kati στις Τετ 25 Μάης 2011 - 12:07, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 8:26 | |
| | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 14:56 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 16:26 | |
| πηγαινε και πες: εχουμε εναν φιλο που μενει στο ξενοδοχειο. Facinelli. Μπορειτε να τον ειδοποιησετε οτι ηρθαμε?? | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 16:29 | |
| Χαχαχα Μαρινα Φοβερο...Μου βαζεις ιδεες.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 16:33 | |
| οχι το λεω γιατι το ειχα κανει στο λονδινο, με τους γονεις μου βεβαια και δωσαμε οντως ονομα φιλων που μας περιμαναν. Αλλα το θεμα ειναι οτι πηραν τηλεφωνο στο δωματιο!!!!! Και αν ο peter ελεγε οτι δεν μας ξερει απλώς θα κατασκηνωναμε απ εξω!!!! μακαρι να εμενα αθηνα!!! | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 16:42 | |
| παιζει να μενει Μ.Βρετανια γιατι αναγνωριζω το ασανσερ...τωρα να μου πεις δεν μπορεις να εισαι σιγουρος... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 16:47 | |
| παντως ΔΕΝ ειναι του president. ειμαι σιγουρη γι αυτο.... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 18:33 | |
| Kορίτσια ή στο Μ. Βρετανία μένει ή στο King George όχι στο Χίλτον. Και ίσως δείτε και φωτογραφίες από τη συγκέντρωση που γίνεται σήμερα στο Σύνταγμα.. | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| |
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 21:19 | |
| - kati έγραψε:
- Kορίτσια ή στο Μ. Βρετανία μένει ή στο King George όχι στο Χίλτον. Και ίσως δείτε και φωτογραφίες από τη συγκέντρωση που γίνεται σήμερα στο Σύνταγμα..
H μεγάλη βρετανία ξέρω που είναι....το KIng George όμως δεν έχω ιδέα...πέιτε με δεν ξέρω κι εγώ τι αλλά εγώ αύριο μετά τις εξετάσεις θα πάω με κάτι άλλες κολλιμένες στην Αθήνα να τον βρούμε ... Αν και εγώ επιμένω ότι δεν νομίζω να περάσει άλλη μια μέρα στο κέντρο...Λέτε να υπάρχει περίπτωση να πάει Mall? η υπάρχει και περίπτωση να κάτσει άλλη μια μέρα Αθηνα κέντρο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 21:32 | |
| χαχαχαχαχα φανταζομαι πως ναι, εχουμε κολλησει την ασθενεια που λεγεται "λυκοφωτο-μανια"
λοιπόν ΔΕΝ ειμαι Αθηναια και το King George δεν το ειχα ξανακουσει. (το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ενας δρομος στο Λονδινο). Αλλα ρωτησα την μαμα μου και μου ειπε "απεναντι απο το συνταγμα" | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 22:04 | |
| Ναι το ξέρω ότι δεν είσαι καλέ μαρινο-φουλιτσα μου Α τότε δίπλα στο μεγάλη βρετανία είναι xD αλλά έχει βγάλει μια φωτογραφία από κάπου ψηλά και σκέφτηκα μήπως την έβγαλε από το ξενοδοχείο του... Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που είναι αυτό το μέρος...παρεπιπτόντος όταν είπες " χαχαχαχαχα φανταζομαι πως ναι," ενοείς ότι παίζει να μήνει Αθήνα και να μην πάει αλλού? Όπως πχ Mall? η αν πήγε οικογενιακός μήπως πήγαινε σε κανένα Allou fun park στον Πειραια? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 22:08 | |
| οχι εννοουσα "φανταζομαι πως ναι, ειμαστε θεοτρελες".............
δεν νομιζω να ξερω απο ποια οπτικη εβγαλε αυτην την φωτογραφια.....το συνταγμα ειναι λιγο μακρια απο την ακροπολη ετσι δεν ειναι??? θυμαμαι οτι μας επερναν με το πουλμαν, αν ηταν κοντα θα πηγαιναμε με τα ποδια....... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 22:16 | |
| Ναι είναι μακριά από την ακρόπολη αλλά από την άλλη δεν μπορώ να θυμηθώ αυτόν τον δρόμο... ο πατέρας μου, μου λέει ότι παίζει να είναι και στην Συγκρού αλλά γενικά σε οποιαδήποτε μεγάλη λεοφώρο. Και το θέμα είναι ότι αν δεν τον βρούμε θα απογοητευτούμε πολύ... Επίσης καθώς φεύγουμε θα κάνουμε και καμιά βόλτα στο Mall έχοντας τα μάτια μας 14. Αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές και φοβάμαι ότι σε μια πόλη των εκατομυρίων κατοίκων με τόση κίνηση και ο ίδιος τόσο διακριτικά ντυμένος είναι πάρα πολύ πιθανόν να περάσει δίπλα μας και να μην τον δούμε...Φυσικα θα είμαστε ζωντανά ραντάρ αλλά πάλι κατά 90% δεν θα τον βρούμε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 22:20 | |
| Το πρωι με την Μαρια (Μαρζακι) συζητουσαμε και σκεφτηκαμε να ενημερωσουμε το σταρ. Αλλα ρε σεις, αν το μαθουν και ενδιαφερθουν θα τον κυνηγανε απο πισω και δεν θα ευχαριστηθει τις διακοπες του. Και ετσι δεν θα ξαναρθει........ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 22:24 | |
| Βασικά.... Έχει ευχαριστηθεί νομίζω ήδη δυο μέρες...Ξέρετε πόσες μέρες θα μήνει? γιατί αν πχ μήνει άλλη μία θα μπορούσανε την μία να τον έχουνε πάρει είδηση.... και δεν νομίζω να πάθει και τίποτα για μια μέρα δημοσιότητα σε μια τόσο μικρή χώρα χD. Ενώ αν μήνει άλλες 5 λέω εγώ τώρα θα μπορούσαμε να τον ειδοποιούσαμε σε 4 μέρες...δηλαδή να έχει γενικά μόνο μια μέρα δημοσιότητα... Και θα τον εντοπίσουμε | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 22:30 | |
| παδια μου δωσατε ιδεες!!θα ενημερωσω το σταρ!σιγα πια δεν του χαλανε οι διακοπες και καθολου!!μακαρι ομως να μην εφυγε για να μπορεσουν να τον εντομπισουν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 22:33 | |
| Ναι αλλά αυτό έπρεπε να το κάνουμε πριν τις ειδήσεις των 8...γιατί θα ανακοινωθεί αυτό αύριο στις 2...ή σε κανένα πρωινάδικο δεν ξέρω :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Peter Facinelli Τετ 25 Μάης 2011 - 22:41 | |
| εγω τωρα εστειλα e-mail στο σταρ για τα σχετικα..ελπιζω κατι να κανουν | |
|
| |
| Peter Facinelli | |
|