Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: MTV Video Music Awards Δευ 14 Σεπ 2009 - 20:36
παιδια η κριστεν απο τι λενε δεν εχει κουρευτη απλως τα εχει μαζεψει απο μεσα, μεχρι τωρα αυτο λεγετε οτι δεν εχει κουρευτη δεν ξερω αν ειναι αληθει ή οχι οτι δεν εχει κουρευτη
σε αυτη την φωτο ειναι και οι δυο πολυ ομορφοι
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Θέμα: Απ: MTV Video Music Awards Δευ 14 Σεπ 2009 - 20:49
team edward έγραψε:
δεν εδειξαν τιποτα στο star.... ελεος!!!
σιγα μην εδιχναν.. ειμαστε πολυ πισω αγαπη μου.. εδω στο "σιγα μην κατσω να σκασω" αυτη η χαζη η καστανη με τα γυαλια ελεγε "μα απορω γιατι ολεσ εχουν κοιλλησει με τον πατινσον! αφου δεν ειναι ωραιοσ" μου ειχε ερθει να σπασω την τηλεοραση με την χαζη!!
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: MTV Video Music Awards Δευ 14 Σεπ 2009 - 20:52
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο ηταν!!!!! παει, δεν το γλιτωνω το εγκεφαλικο! καλα πανε καλα??????? ειμαι αλλα δε μπορω!!!! πρεπει καπου να το βγαλω απο μεσα μου πριν εκραγω ελεος!!!!!
twiligter New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
Θέμα: Απ: MTV Video Music Awards Δευ 14 Σεπ 2009 - 21:36
ειπε αυτη κατι τετοιο??????μια φορα που τυχαια το ειδα περσυ στο τελος τν εδειχνε η καμερα να χαζεβει στην ο8ονη του pc της τον rob!!!!!και οταν την ρωτησαν τι βλεπεις εκεινη απαντησε"τον αντρα μου"........ και τωρα ρωταει τι του βρισκουμε?????? δεν παει καλα ο κοσμος......παει....λαλεψανε ολοι.....μονο εμεις μειναμε νηφαλιοι(λεμε τωρα!)....
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Θέμα: Απ: MTV Video Music Awards Δευ 14 Σεπ 2009 - 21:45
Video Recap Of MTV VMA Photo Highlights
Tωρα που ενημερωθηκα,να πω και εγω την γνωμη μου...
Παιδιααααααααα!!!Τι Ρομπ ειναι αυτος,που στην πρωτη πικ που ειδα κολλησα???
Και ο Τειλοοοοορ... ...Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο-Σ!! Η Κριστεν ,παιδια,σορρυ ,αλλα δεν μου αρεσε... Το μαλλι της δεν μου αρεσε καθολου!Σαν να βγηκε απο τους escape the fate ειναι!(Που αυτοι σαν αγορια τα σπανε!) Παλια,στα προηγουμενα MTV,που ειχε παει με το σταρακι της ,και το ωραιο το μαλλακι,ηταν τελεια... Τωρα...σαν να εκανε την πρεμιερα της για ice-skate μου θυμιζε... Παντως το make up της ,ηταν ολα τα λεφτα!
Σπόιλερ:
(Δεν θελω να παω κοντρα σε καποιου την αποψη,η να παρεξηγηθει κανενας η τιποτα τετοιο...Αποψη λεω! )
Σιγα μην εδειχναν τιποτα!! Πλακα κανουμε!? Ουτε για αστειο να τα σκεφτεστε αυτα! Τετοια θαυματα...που τετοια τυχη!
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Θέμα: Απ: MTV Video Music Awards Δευ 14 Σεπ 2009 - 22:11
One more time Ted wrote about Robsten and the old question: 'Are RPattz and KStew together??'
Leave it to Kanye West to steal New Moon's thunder. After the rapper rudely interrupted the adorable Taylor Swift onstage at last night's show, 'Ye's outburst was all anyone could talk about. Probably the only people that were mildly okay with that were Robert Pattinson and Kristen Stewart, because it totally took all the heat off them.
Like we told you last week would happen, PDA between Robsten was kept at a minimum. And while we were fairly certain Rob would be a no-show on yesterday's red carpet, Kristen skipped out, too.
Poor Taylor Lautner not only had to present two awards, but he was the Twilight cast member directed to walk the carpet and handle most of the press (Robsten questions not permitted, of course). Geez, this poor kid is really working for his New Moon paycheck huh?
So why were Rob and Kristen hiding out? Maybe because even more on set sources are coming to us, confirming that the two are very much together.
A production insider who works super close with Robsten dishes, "yes indeed, they are a couple."
How much longer does the AT need to keep yelling this from the Hollywood rooftops? For those doubters out there, we will continue.
"Rob and Kristen do not even show public displays of affection in front of their friends because they do not want to be talked about. The only time you see being affectionate towards one another is when they are doing a scene together," dishes our in-the-know pal up in Vancouver. "Aside from that, one could still assume they are just friends, and that is what they want outsiders to continue believing.
Θέμα: Απ: MTV Video Music Awards Δευ 14 Σεπ 2009 - 23:00
ουφ! διάβασα όλο το τόπικ γιατί δεν είδα τα βραβεία και ήθελα να έχω μία σφαιρική εικόνα! ο Τέιλορ είναι κούκλος! ας ήμαστε αντικειμενικοί! το αστραφτερό χαμόγελο της κρεστ και το τέλειο γλυκό φατσάκι του σε συνδιασμό με το κοστούμι τον έκαναν έναν πολύ γοητευτικό άντρα-παιδί! η Κρίστεν ήταν πολλή καλή! εκ πρώτης όψεως δε μου άρεσε το φόρεμα, αλλά πλέον πιστεύω ότι τη κολαύκευε πολύ. το χρώμα, το κούρεμα και το χτένισμα των μαλλιών της πήγαν φοβερά! το make-up ήταν εξαιρετικό. το μόνο που δε μου άρεσε ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Εντ και τον Τέιλορ που δε χαιρέτησε τους θαυμαστές τους. άπλωσε λίγο το χέρι βρε κοπέλα μου, δεν έχουν σκοπό να στο δαγκώσουν τα παιδιά! εκεί μου φάνηκε λίγο σνομπ! (Αποψή μου) η Ashley κούκλα. δε μου άρεσαν όμως ειδιαίτερα τα ρούχα της. το κοντό μαλλί επιπλέον πιστεύω ότι της πάει περισσότερο! ο Έντουαρντ ήταν ΟΟΟΟΟ Έντουαρντ. τα ρούχα και τα μαλλιά ήταν όπως τον έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους τελετές. αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν το χαμόγελο που δεν έφευγε από τα χείλη του. η ενέργεια που εξέπεμπε. το πόσο προσιτός ήταν στους θαυμαστές! ενω η Κρίστεν μιλούσε εκείνος εξακολουθούσε να χαιρετά και να απλώνει το χέρι του! (αχ να σε αγγίξει έστω και για ένα δευτερόλεπτο!) το τρέιλερ καταπληκτικό! η ταινία θα μας καθηλώσει. η σκηνή όπου ο Τεικ σώζει τη Μπέλλα και είναι στη παραλία είναι συγκλονιστηκή. η Μπέλλα είναι πολλή καλή σε αυτή τη σκηνή! στο λυκόφως το αυτοκίνητο του Εντ είναι ασημί στο τρέιλερ ήταν σκούρο μπλε ή μαύρο, γιατί;;; στο βιβλίο έλεγε ασημί. εγώ το είχα ασημί στο μυαλό μου!
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Θέμα: Απ: MTV Video Music Awards Δευ 14 Σεπ 2009 - 23:02
τι χαρα ειναι αυτη? βρηκα το pre-show! εγινε τπτ εκει? προφανωσ θα διχνει τν team μασ ετσι? αα και φωτηστε με λιγακι! ποια ειναι η κοπελα μετα την φοτο τισ ασλει γιατι δεν τν πολυβλαπω!! ευχαριστω!!
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Θέμα: Απ: MTV Video Music Awards Τρι 15 Σεπ 2009 - 0:37
linaki έγραψε:
τι χαρα ειναι αυτη? βρηκα το pre-show! εγινε τπτ εκει? προφανωσ θα διχνει τν team μασ ετσι? αα και φωτηστε με λιγακι! ποια ειναι η κοπελα μετα την φοτο τισ ασλει γιατι δεν τν πολυβλαπω!! ευχαριστω!!
μπορεις να με δια φωτησεις γιατι δεν καταλαβα τιποτα;;;
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
Θέμα: Απ: MTV Video Music Awards Τρι 15 Σεπ 2009 - 15:14
τιποτα φιλη μου!
παντως αξιζει να κατεβασετε και το preshow παιδια! η Αshley εμφανιζεται σε ενα μεγαλο κομματι! δειχνει τις αφιξεις, παιρνουν συνεντευξεις... ειναι αρκετα διασκεδαστικο!
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: MTV Video Music Awards Τρι 15 Σεπ 2009 - 15:26
and thanks from me kanty thanks a lot
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Θέμα: Απ: MTV Video Music Awards Τρι 15 Σεπ 2009 - 15:31
kanty έγραψε:
τιποτα φιλη μου!
παντως αξιζει να κατεβασετε και το preshow παιδια! η Αshley εμφανιζεται σε ενα μεγαλο κομματι! δειχνει τις αφιξεις, παιρνουν συνεντευξεις... ειναι αρκετα διασκεδαστικο!
στο preshow καθολου ρομπ δειχνει???? μηπως ξερεται αν θα το ξειξουν και στην ελλαδα την επομενη εβδομαδα (το preshow??)
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
Θέμα: Απ: MTV Video Music Awards Τρι 15 Σεπ 2009 - 15:51
angepsi έγραψε:
στο preshow καθολου ρομπ δειχνει???? μηπως ξερεται αν θα το ξειξουν και στην ελλαδα την επομενη εβδομαδα (το preshow??)
τωρα τα βλεπω κι εγω, δεν ξερω στη συνεχεια αν εμφανιστει κι ο Ρομπ... παντως αυτη τη στιγμη που τα βλεπω δειχνει την Ashley (εχει ρολο παρουσιαστριας μαλλον κι εμφανιζεται συνεχεια) με τον Taylor οσο για το Σαββατο δεν εχω ακουσει κατι για το preshow...
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Θέμα: Απ: MTV Video Music Awards Τρι 15 Σεπ 2009 - 16:32
Και επειδη οσο και νας σας φαινεται παραξενο αυτο το τοπικ δεν ειναι μονο για νεα σεληνη(ναι καλα ακουσατε)
αν εχει ξαναποσταρειστει σορρυ....Βασικα διαβασα κατι σχολια σε προηγουμενες σελιδες αλλα ηθελα να ρωτησω.... Πως σας φανηκε η lady gaga?? Παντως η βερσιον του τραγουδιου μ αρεσε... και παρατηρησα οτι μας ταιριαζει αυτο το τραγουδι(σιγα με τις δαγκανιες...)