| Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! | |
|
+50AspaKorth Dalia georgia_15 valia 32 Kornilia PattinsonCullen T-NM-E-BD sisaki Bella Marie Swan Rosemarie Cullen Bella Cullen12 ntinaki pink evaki AnaroseCullen JuliaCullen ma.do vikaki21 evac mR.Geo niki Lizzy Cullen maro evi Ashley Greene patrick RafaelaCullen Εστελλα Καλεν silenceprincess aLLie13 Nemesis Of Bellin Lunna Cullen Jacob Black Fotis333 mariap demi !~Twilighter~! Bella13 dolores!! Zafrina BELLA MARIE Fay1765 team edward Alexadruby the vampire volturi girl hiddenfantasy Mrs Alice breeze of wolf MARIA SWAN CULLEN christi_twilight LaDy_SoVeReigN 54 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Πεμ 1 Οκτ 2009 - 17:41 | |
| Άνοιξα αυτό το τοπικ για να πούμε η κάθεμια/καθένας πιος είναι ο αγαπημένος μας λυκανθρωπος.
Εμένα η αγαπιμένη μου είναι η ΄Λεία την Λατρευω κυριολεκτικα που εχω αρχισει κι γινομαι κι εγω λυκανθρωπος χαχαχα | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Πεμ 1 Οκτ 2009 - 17:43 | |
| φυσικα λεια μουυυυ!!!! εμενα ο αγαπημενος μου ειναι ο σεθ!! ειναι τοσο καλουλης και φιλικος... | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Πεμ 1 Οκτ 2009 - 17:55 | |
| - christi_twilight έγραψε:
εμενα ο αγαπημενος μου ειναι ο σεθ!! ειναι τοσο καλουλης και φιλικος... συμφωνω απολυτα μαζι σου!! ειναι ο μονος που δεν επιρεαζεται απο διαμαχες, συνθηκες και εγωισμους! | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Πεμ 1 Οκτ 2009 - 18:49 | |
| Παιδιά... ...Εγω δεν ξέρω αλλα κατα καποιο τροπο καταλαβένω την Λία...Δεν ξέρω τι με κάνει και την συμπαθω...Μάλον το ευχαριστιομουν που την έσπαγε στον τζέϊκομπ... ...Το χρειαζόμουνα εκείνη την ωρα γιατι αμα δεν ήταν η Λια θα είχα βάλει τις στρικλιες με τα νευρα που είχα με τον τζεϊκ | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 16:44 | |
| Φυσικα και ειναι ο Σεθ!!!!Αυτο το παιδι το συμπαθησα πολυ στην Εκλειψη και ακομα περισσοτερο στην Χαραυγη!!!Ειναι πολυ γλυκος!!!Δεν γινεται να μην τον συμπαθησες! | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 17:27 | |
| Εμενα ειναι ο Τζεικομπ.... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 17:53 | |
| εμενα απο του λυκους ο αγαπημενος μου ειναι ο Σεθ ειναι πολυ γουτσου γουτσου!!!!! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 18:34 | |
| θα συμφωνησω μαζι σας!!!!! ο σεθ ειναι ο μονος που ειναι ανοιχτομυαλος κ συμπεριφερεται σωστα απο την αρχη, ενω ολοι οι αλλοι ειναι προκατειλημενοι!!!! συμπαθει τον εντουαρντ αρα μου ειναι αδυνατον να μη τον συμπαθησω.... κ γενικα εχει φαση!!!!! βεβαια στη χαραυγη συμπαθησα κ τον τζεικ!!! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| |
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 20:42 | |
| O JAKE OF COURSEEE!!!! JACOB BLACK ROCKS AND KICKS!!!!ENNOEITAI JAKE!!! ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΤΙΜ ΣΟΥΙΤΣ!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 21:10 | |
| Εγω αν και ειμαι τεαμ εντουαρτ θα διαλεξω τον Jacob Black!!!! | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 22:03 | |
| εγω παιδια διαλεγω τον Σεθ Κλιαργουοτερ!τον λατρευω απιστευτα πολυ!!! ειναι τοσο μα τοσο καλος!!! | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 23:43 | |
| θα πω κατι πολυ πρωτοτιπο Σεθ I love him ειναι τοσο καλος | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Παρ 2 Οκτ 2009 - 23:48 | |
| Seth και Jake.. Kαι οι δύο σαν παρέα είναι.. ΑΦΑΣΙΑ ΣΚΕΤΗ..!!! Είναι απλά τέλειοι.. Ειδικά στη Χαραυγή, όπου ο Seth ακολουθεί τον Jake και τον πρήζει συνέχεια.. | |
|
| |
demi New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Αλμυρος,Μαγνησιας Αριθμός μηνυμάτων : 123 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 0:18 | |
| μονο τον Σεθ συμπαθω αλλα και ο Σαμ καλος ειναι εστι οπως επραξε στη χαραυγη.αλλα και παλι μονο Σεθ δεν ξερω γιατι αλλα μονο αυτος μου κανει!!!!!!! | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 0:23 | |
| | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 12:00 | |
| | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Σαβ 3 Οκτ 2009 - 15:58 | |
| - demi έγραψε:
- μονο τον Σεθ συμπαθω αλλα και ο Σαμ καλος ειναι εστι οπως επραξε στη χαραυγη.αλλα και παλι μονο Σεθ δεν ξερω γιατι αλλα μονο αυτος μου κανει!!!!!!!
Εγώ αντιθέτος τον ΣΑΜ τον συμπαθούσα σε όλα τα άλλα βιβλία. Αλλα στην χαραυγη ...... ας μην πω καλύτερα μου ρχόταν να τον πνήξω. Πραόλο που με team swits τρελένομαι για τους λυκάνθροπους μας χεχε | |
|
| |
Jacob Black Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Κυρ 4 Οκτ 2009 - 3:38 | |
| | |
|
| |
Lunna Cullen Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 08/11/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Δευ 9 Νοε 2009 - 18:38 | |
| εγω Leah,Seth,...και φυσικα Jacob..(ειμαι Team Edward...απλα δεν εχω προβλημα κ με τον Jake..xP)...δηλαδη το wolf pack του Breaking Dawn....=D | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Δευ 9 Νοε 2009 - 18:50 | |
| εμενα ολοι μ αρεσουν ειδικα ο σεθ και ο jacob!!! | |
|
| |
aLLie13 Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Paros Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 10/11/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Δευ 23 Νοε 2009 - 23:38 | |
| Jake παιδια οταν γινετε λυκοςς θελω να βουτηξω στην οθονη και να τον αγκαλιασωωω ειναι κουτσικος και απο την αλλη για καποιο λογο μου αρεσει πολυυυ ο Πολ | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Τρι 24 Νοε 2009 - 21:36 | |
| Εγω πλεον εχω τρελα με ολη την αγελη ! | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
| Θέμα: Απ: Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! Τρι 24 Νοε 2009 - 21:37 | |
| Ολοι μου αρεσαν αλλα...εχω φαει κολλημα με τον τζεικομπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Αγαπημενος Λυκανθρωπος!!! | |
|