Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
λοιπον η εμμα και ελισαβετ με επεισαν και θα ανεβασω την πρωτη σελιδα αυριο μετα το σχολειο
Mariza η ιστορια της αδερφης σου ειναι παρα πολυ καλη!!!! Σε παρακαλω δωσε της συγχαρητηρια απο εμενα!Θελω πολυ να την διαβασω!!!Αν ομως η αδερφη σου εχει στο μελλον σκοπο να την στειλει σε καποιο εκδοτικο οικο για να την εκδοσουν τοτε δεν πρεπει να την ποσταρεις στο φορουμ γιατι μεσα στις προυποθεσεις που υπαρχουν για να εκδοθει μια ιστορια ειναι και η μη δημοσιοποιηση της! Αν η αδερφη σου δεν σκοπευει να την στειλει προς εκδοση τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα να την ποσταρεις στο φορουμ!
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Μαριζα πες στην αδελφη σου οτι ειναι μεγαλο ταλεντο... Εχω μεινει αφωνη... Η ιστορια ειναι τελεια... Ευτυχως που αυριο ειναι Παρασκευη αρα με το που ερθω σπιτι θα μπορεσω να κατσω να την διαβασω... Απο την περιληψη που μας εδωσες φαινεται πολυ καλη... !!! Και παλι μπραβο στην αδελφη σου... ( γιατι να μην εχω και εγω μια τετοια αδελφη )
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
πάρα πολύ ωραίο σαν ιστορία είμαι περίεργη να δω πως έχει αναπτύξει τους χαρακτήρες και την πλοκή η αδελφή σου αλλά από την περίληψη φαίνεται πολυ καλό ανέβασε γρήγορα
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Ναι ναι ανεβασέ την οπωσδήποτε αν συμφωνεί και η αδερφή σου φυσικά. Μου κίνησε την περιέργεια και θα ήθελα πολύ να διαβάσω την ιστορία της Σοφίας και του Μάρκου!!!
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
ποσταρα την πρωτη σελιδα κανονικα ειναι πιο μεγαλη αλλα επειδη θελω να βγω δεν προλαβαινω να γραψω αλλο. ακουω γνωμες!!! πως σας φανηκε?
Σπόιλερ:
mrs alice η αδερφη μου αν και γραφει πολλα μυθιστορηματα δεν σκεφτεται να τα εκδοσει παντως καλου κακου με αφηνει μονο αυτο να το ανεβασω στο iντερνετ υπαρχουν και αλλα πολυ ωραια που εχει γραψει!!
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
παρα πολυ ωραιο!!αλλα να ανεβασεις περισσοτερο για να αρχιζουμε να μπαινουμε στο πνευμα!!παντως ειναι πολυ ενδιαφερον και κατι διαφορετικο!!ΜΠΡΑΒΟ στην αδελφη σου!! περιμενω τη συνεχεια
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
λοιπον ανεβασα κι αλλο καθως δεν ειχα τιποτα να κανω σημερα. αν δεν σας αρεσει κατι ειτε στο υφος ειτε στη γλωσσα ή ακομα και στην υποθεση πειτε το καθε διορθωση για καλο!! ειναι καπως μεγαλο το κεφαλαιο που ανεβασα αυτη τη φορα
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
ειναι πολυ ωραιο εμενα μου αρεσει πολυ! αλλα μας αφηνεις στο καλυτερο.......ελπιζω να ποσταρεις την συνεχεια συντομα... ααα και πες μπραβο στην αδερφη σου
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
ανεβασα κι αλλο και οσοι θελετε περισσοτερη δραση μην ανυσηχειται καθολου!!! απο τη μεση και μετα ειναι συνεχως στη δραση!!!( για την ακριβεια απο την στιγμη που γινεται βρικολακας η Σοφία)