| Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! | |
|
+36T-NM-E-BD Rosemarie Cullen anthoulini evi Morena Ashley Greene anthian9 BELLA MARIE d@n@e twilight! ViolettaCullen18 robert 4ever Rozali87 Stellouko magic princess Mrs Alice I'm_not _dead SilverMusk Fotis333 April SpunK RansoM angepsi twilightergirl Kimberly stasia VLaSia =) christi_twilight MARIA SWAN CULLEN Isabella21 sunrise emma cullen pattinson mariap linaki ΕΡΗ Edward_ Breaking_ Dawn patrick WhiteQueen 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Τετ 25 Νοε 2009 - 20:08 | |
| | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Τετ 25 Νοε 2009 - 20:14 | |
| αχαχαχαχαχαχχααχααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 13:46 | |
| Να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο; Είδε κανεις - καμία τι είπε ο Τριανταφυλλίδης για τη Νέα Σελήνη; Γιατί εγώ δεν το σκέφτηκα νωρίς και δεν το πρόλαβα... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 13:50 | |
| αα! δεν ξερω τι ειπε ο τριανταφυλλιδης(αλλα ειναι γνωστος φαν!) λοιπον.. ο θοδωρης(κουτσογαννοπουλος) παλι ειπε τα καλυτερα... εμενα αυτο που μ την σπαει υπερμετρα ομως ειναι που οταν σχολιαζουν λενε την νεα σεληνη νεο φεγγαρι!! ειδικα στο σταρ!! μας εχουνε τιναξει τα πεταλα!! αλλα γενικα οι κριτικες ειναι πολυ καλες!!! και τα σχολια για τους πρωταγωνιστες μας κολακευτικοτατα!!!(αν εξαιρεσουμε φυσικα την εμμονη του σταρ να θεωρει τον ρομπ απλυτο!) | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 13:52 | |
| οχι, γιατι ειπε κατι για νεα σεληνη? Ααα θα πουμε στις υπευθυνες να μας βαλουν το βιντεο με τον τριανταφυλλιδη αν γινεται! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 13:53 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- αα! δεν ξερω τι ειπε ο τριανταφυλλιδης(αλλα ειναι γνωστος φαν!)
λοιπον.. ο θοδωρης(κουτσογαννοπουλος) παλι ειπε τα καλυτερα... εμενα αυτο που μ την σπαει υπερμετρα ομως ειναι που οταν σχολιαζουν λενε την νεα σεληνη νεο φεγγαρι!! ειδικα στο σταρ!! μας εχουνε τιναξει τα πεταλα!! αλλα γενικα οι κριτικες ειναι πολυ καλες!!! και τα σχολια για τους πρωταγωνιστες μας κολακευτικοτατα!!!(αν εξαιρεσουμε φυσικα την εμμονη του σταρ να θεωρει τον ρομπ απλυτο!) 1.λενε υη νεα σεληνη νεο γεγγαρι? ημαρτον! 2. τι εννοεις τον λενε απολυτο τον rob? | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 13:56 | |
| Ααααα, δηλαδή έχω χάσει επεισίδια που δεν βλέπω το σταρ, έτσι;; Ευχαριστώ πολύ, πάντως!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 13:57 | |
| μα τι εννοει οταν τον λεει απολυτο? απολυτο σταρ, απολυτο ηθοποιο, απολυτο τι??? | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 13:59 | |
| Νομίζω ότι έγραφε "άπλυτο" και όχι "απόλυτο"... Αν και το δεύτερο του ταιριάζει καλύτερα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 14:03 | |
| | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 14:07 | |
| Έχουν κολλήσει όλοι με το ότι τα μαλλιά του φαίνονται κάποιες φορές λίγο πεσμένα.... Ασ' τους να λένε... | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 14:11 | |
| Αχ τι ακούω η έρμη σήμερα..Δεν τα είχα δει αυτά στην τηελοράση πωω! Τι ήθελα και πατούσα το καταραμμένο κουμπάκι του play,μου λέτε; Καλά πόσο βλάκες μπορεί να είναι..; Ακού εκεί καίγεται στο τέλος της ταινίας και οι θαυμάστριες φωνάζουν "Μην πεθαίνεις,μην πεθαίνεις μείνει λίγο ακόμη μαζί μας!" Γιατί τα σχόλια της Μενεγάκη όλα τα λεφτά! Δεν ήξερε αν έχει "κρεατί" δέρμα ή άσπρο.. Παιδιά μαζέψτε τους πριν με κλείσουν μέσα για ανθρωποκτονία! Μα δεν το ψάχουν καθόλου το θέμα που θα συζητήσουν; Και ο καημένος ο τηλεθεατής που πάει να δεί την ταινία , άλλα έχει ακούσει άλλα βλέπει; Μα καλά και αυτοί, δεν ξέρουν πως υπάρχει και συνέχεια. Omg. ¶ρτος και θεάματα. Ελληνική τηλεόραση. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 14:32 | |
| ακριβως, ελληνικη τηλεοραση. τα ισοπεδωνουν ολα με τις βλακειες τους. ουτε ξερουν τι λενε και μπερδευουν τον κοσμο. ασ'τα να πανε... | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| |
| |
Stellouko Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 18:06 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 18:16 | |
| | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 18:25 | |
| Πάντως παιδιά το τι έχω ακούσει αυτές τις μέρες σε σχολείο και φροντηστήριο δε λέγεται... ¶λλος τη λέει ΣΕΛΗΝΟΦΩΣ, άλλος ΛΥΚΟΦΩΣ... Κι εγώ πάντα πετάγομαι και τους διορθώνω!! "Νέα Σελήνη!! Νέα Σελήνη!!" | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 18:31 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 18:32 | |
| | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 18:49 | |
| Ναι βρε παιδιά... Πάνε και βλέπουν μια ταινία και δεν μπαίνουν στον κόπο ούτε τον τίτλο να μάθουν!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Σαβ 28 Νοε 2009 - 19:05 | |
| | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Κυρ 29 Νοε 2009 - 10:27 | |
| και εγω το ιδιο! τα νευρα μου! η μανα μου ολο νεο φεγγαρι το λεει και την διορθωνω συνεχεια και οταν το ακουω και απο την τηλεοραση οτι το λενε νεο φεγγαρι μου αναβουν τα λαμπακια! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Κυρ 29 Νοε 2009 - 11:51 | |
| - Edward_ Breaking_ Dawn έγραψε:
- και εγω το ιδιο! τα νευρα μου! η μανα μου ολο νεο φεγγαρι το λεει και την διορθωνω συνεχεια και οταν το ακουω και απο την τηλεοραση οτι το λενε νεο φεγγαρι μου αναβουν τα λαμπακια!
και εμένα μία από τα ίδια δεν μπορούν να καταλαύουνε ότι λέγεται νέα ΣΕΛΗΝΗ μου έρχεται να τους (δεν γίνεται κάπου θα έχουνε ακούσει το σωστό και το κάνουνε για να σου σπάσουνε τα νεύρα είναι για γερό {μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον εγκέφαλό τους δηλαδή} αν το λέγανε αυτό στο φόρουμ μας δεν θα είχανε βγει ζωντανοί...έτσι πιστεύω τουλάχιστον...) | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Κυρ 29 Νοε 2009 - 20:39 | |
| Σιγά μην το πούμε και σεληνάκατος σε λίγο!!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! Κυρ 29 Νοε 2009 - 20:46 | |
| όποιος το πει αυτό δεν είναιι φαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Σχόλια για τη Νέα Σελήνη στην Ελληνική τηλεόραση! | |
|