| Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! | |
|
+54Lizzy Cullen mpellanti21 Dr_Rena_Hale AnaroseCullen dani twilightFOREVER di1996 fafoula1234 gwgwka mR.Geo peby ntinaki hiddenfantasy VLaSia =) niki vampiroula twilightaholic# matia* d@n@e twilight! Morena scarlet rose I'm_not _dead lena dolores!! magic princess RobertForLife bloody swan BELLA MARIE Ashley Greene emerald eyes Mrs.Cullen Rozali87 breeze of wolf volturi girl kanty giorgia-xania emma cullen pattinson puremetall Sloorp Mrs Alice maro patrick Stellouko Strider Kimberly !~Twilighter~! SpunK RansoM christi_twilight Renée LaDy_SoVeReigN ΕΡΗ angepsi Edward_ Breaking_ Dawn WhiteQueen 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Παρ 20 Νοε 2009 - 21:33 | |
| Α ρε Μαίρη, Τελικά και εσύ έγινες διάσημη είχες τα 15 λεπτά δημοσιότητας που λέμε Τώρα συγνώμη για αυτό που θα πω αλλά η Ελενίτσα μου φαίνεται πως μας δούλευε κανονικότατα Τουλάχιστον Μαίρη μου της έστειλες τις φωτό να μάθει και κάτι αυτή η ξανθιά (δεν έχω πρόβλημα με όλες τις ξανθιές ) Τώρα εκνευρίστηκα τρελά από τον τόνο της όταν αναφερόταν στο φόρουμ μας Κινήσεις χερίων και προσπέρασε στα γρήγορα την διεύθυνση Δε πειράζει εγώ προσωπικά πιστεύω πως περισσότερα άτομα μπαίνουν στο φόρουμ παρά βλέπουν την εκπομπή της bellandedward forum Για Πάντα!!! | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Παρ 20 Νοε 2009 - 21:35 | |
| | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Παρ 20 Νοε 2009 - 21:35 | |
| μας έμαθε όλη η ελλάδα (όχι που θα γλίτωνε )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Παρ 20 Νοε 2009 - 21:36 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Παρ 20 Νοε 2009 - 21:42 | |
| ε ναι τώρα μιλάμε ή...(δεν επιτρέπονται οι βομολοχίες οπότε ότι καταλαύατε καταλαύατε)!!!!!!!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Παρ 20 Νοε 2009 - 22:01 | |
| | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Παρ 20 Νοε 2009 - 22:13 | |
| λοιπον εχουμε και λεμε: ειμαι πολυ χαρουμενη που παρουσιαστηκε η νεα σεληνη στο πρωινο μονο και μονο επειδη υπαρχει ο κινηματογραφικος κριτης κος κουτσογιαννοπουλος??!!! και λιγο πολυ η γνωμη του ειναι σεβαστη. βεβαια δεν ηταν και πολυ θερμος υποστηριχτης αλλα παντα σεβεται τις ταινιες και σχολιαζει αντικειμενικα ( μονο με την νεα σεληνη δεν εχει σωστη κριση χαχαχαχα) απο την αλλη μερια τωρα η μενεγακη ηταν κοινος ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ τα χει κανει αχταρμα και δεν ξερει πλεον πώς να παιζει με τον κοσμο και την φολα την εφαγε με το που αρχισε να σχολιαζει αρνητικα για τον ΕΝΑ τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τον ΘΕΟ ΡΟΜΠ δεν πειραζει λενακι σε λιγα χρονακια θα καταντησεις να μας γλυφεις και παλι τωρα οσο αφορα το αλλον τον κοντοχοντροασχημοφατσολιγουροκαλαφρο ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ διοτι το σαλιο μου θα χαλασω Υ.Γ. μαρια ησουν εισαι και θα εισαι παντα η εμπνευση και η πιο αξια leader AND | |
|
| |
RobertForLife New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Serres Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Παρ 20 Νοε 2009 - 22:37 | |
| Μπαβο μπραβο μπραβο Μαρια!Οντως κριμα π δν ειπε τ λινκ αλλα ελπιζω ν μας κανουν ενα καλο αφιερωμα!Αντε ν δουμε! | |
|
| |
magic princess New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Παρ 20 Νοε 2009 - 22:55 | |
| Αααα! τώρα είδα ότι ανοίξατε τοπικ για την Μενεγακη… Διάβασα χθες το ποστ της Μαρίας, ότι έστειλε e-mail, και στήθηκα από νωρίς να δω αν θα το διαβάσουν… έτσι κατά τις 11:30 ακούω την Μενεγακη να προλογίζει τον Ρομπ… Χάρηκα παρά πολύ μόλις το άκουσα…. ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ Συγχαρητήρια Μαρία, για την πρωτοβουλία σου να στείλεις το μαιλ … ήταν πολύ καλό και διευκρινιστικό (μην κοιτάτε εμάς που ξέρουμε καλά τον Ρομπ ),υπάρχουν ακόμα αρκετοί που δεν τον γνωρίζουν και κάποιοι (κακοί άνθρωποι) που τον αμφισβητούν…. Και παλι συγχαρητήρια Μαρια!!! Υ.Σ. Μήπως να στείλουμε και σε άλλες εκπομπές?!! Και να ζητήσουμε να παίζουν περισσότερα βιντεο του Ρομπ…. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Παρ 20 Νοε 2009 - 23:01 | |
| μην μου βάζεις ιδέες γιατί θα πάρω σβάρνα όλες τις κουτσομπολίστικες αλλά και τα κεντρικά δελτία !!!!!!! | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Σαβ 21 Νοε 2009 - 1:40 | |
| | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Σαβ 21 Νοε 2009 - 14:30 | |
| Ειχα δουλειες και τωρα το ειδα με την ησυχια μου. Το πιο τρελο γελιο ο Γρηγορης (ο μα.....ας) που ειπε <<Εχει φωτογενεια απλα......>> Μπορει να σας φαινεται απιστευτο αλλα το λεει για τον Ρομπερτ Παττινσον χαχαχχαχαχα!!! <<Εχει φωτογενεια απλα.....>> | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Σαβ 21 Νοε 2009 - 14:34 | |
| αυτο λεμε λενα μου...ακου εκει φωτογενεια... ασ το πει ξεκαθαρα ειναι ΚΟΥΚΙ! ακου φωτογενεια... αυτα βλεπω και παθαινω... ασε το αλλο που η μενεγακη δεν ειπε το link...δεν το αντιμετωπισαν με τη σοβαροτητα που του αξιζε.... μα δεν πανε καλα οι ανθρωποι..μαλλον αυτος ζηλευε επειδη ειναι σαν τον κωλο της μαιμους [sorry για την εκφραση] και γι αυτο το ειπε.. αλλα και παλι εγω δεν τουσ διλαιολογω! | |
|
| |
I'm_not _dead New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 22/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Σαβ 21 Νοε 2009 - 14:59 | |
| χιλια μπραβο μαρια για το email που εστειλες!!!!!!!! αυτος ο γρηγορης πλ κομπλεξ πρεπει να εχει!ακου εκει εχει απλα φωτογενεια!!!!κουκλος ειναι ο ρομπερτ! κριμα παντως που η μενεγακη δε ειπε το λινκ...θα γινοταν πιο γνωστο το φορουμ μας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:07 | |
| | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Σαβ 21 Νοε 2009 - 18:52 | |
| Δεν μας πιστευω!!!!!Εφτασε μεχρι και την Μενεγακη η χαρη μας!!!
Καταρχην αυτο που εχω να πω για αυτον τον Γρηγορη οτι δεν ξερει τα γουστα των γυναικων καθολου!!!Διοτι απεκαλεσε το σεξυ σαγονι του Ρομπ ''σαγονα''!!!Κοριτσια εμενα προσωπικα αυτο το σαγονι ειναι που μου εχει προκαλεσει ζημεια!!!Εχει τετοιες γωνιες αυτο το παιδι που απλα το προσωπο του ειναι απο τα πιο γοητευτικα-αρρενωπα προσωπα του Χολιγουντ!!!
Οσον αφορα την Ελενη νομιζω ειχε ενα υπερανω στυλακι το οποιο προσωπικα μου την εσπασε λιγακι!!!Επρεπε να της εστελνες Μαρια τις Φωτο του GQ και του vanity fair ολες και θα σου λεγα εγω μετα με τι λογια θα το περιεγραφε το ''μια χαρα παλικαρακι''!!!!
Και βασικα εκνευριστηκα που δεν ανεφερε την διευθυνση οχι για κανεναν αλλον λογο αλλα για να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε σαιτ για τον Ρομπερτ αλλα για το Επος του Λυκοφωτος γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν το αντιληφθηκε το πανελ!Εξαλλου διαφημιση δεν χρειαζομαστε και δεν εχουμε και κατι να κερδισουμε απο αυτο!!!
Τεσπα !!!Μαρακι μου καλα εκανες και της εστειλες mail για να καταλαβουν οτι κρινονται για οτι λενε!!!Οι τηλεθεατες δεν ειναι παθητικοι πλεον!!!Εχουν αποψη και εχουν καθε δικαιωμα να την εκφρασουν και να διαφωνησουν με τα αβασιμα ουσιαστικα σχολια διαφορων τηλεαστερων!!!
Εμεις τους ταϊζουμε!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Σαβ 21 Νοε 2009 - 19:09 | |
| Βασικά να σας πω την αλήθεια αρχικά το mail το έστειλα για πλάκα! Μιας και έλεγε ότι δεν έχει ποτέ τον Ρομπ χωρίς μακιγιάζ για να έχει άποψη! Τώρα σε σχέση με όλα αυτά που είπε προσωπικά δεν με πείραξε ούτε αν τα έλεγε ειρωνικά ούτε αν έκανε πλάκα κ.τ.λ. Το μόνο που ήθελα ήταν να αναφερθεί το λινκ και αυτό όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή υπάρχουν κι άλλοι πολλοί σαν κι εμάς που μπορεί να θέλουν να γίνουν μέλη της παρέας μας και να μοιραστούν και αυτοί την τρέλα τους. Επειδή π.χ. εγώ έχω μεγάλη αρρώστια φανταστείτε να μην είχα κανέναν να τη μοιραστώ! Θα μπορούσαμε πάντως να τις στείλουμε κι άλλο mail και να της αναφέρουμε ότι πολλά από τα μέλη μας ήταν στην Ιταλία και πως πήραν μέρος στα γυρίσματα! Μπορούμε να βάλουμε και φωτογραφίες αν θέλετε! Αλλά αυτό θα το αποφασίσει η ομάδα της Ιταλίας αν θέλει. Προσωπικά είμαι περήφανη που είμαι φαν της σειράς και του Ρομπ. Είμαι περήφανη που πολλά μέλη μπόρεσαν, πήγαν στην Ιταλία και έζησαν το όνειρο τους. Μακάρι να μπορούσα να είχα πάει κι εγώ. Και η Μενεγάκη και η κάθε Μενεγάκη τα θέματα αυτά τα βάζουν γιατί έχουν τηλεθέαση και ο κόσμος έχει αρχίσει και ενδιαφέρεται. Έτσι κι αλλιώς ο Ρομπ π.χ. πάει όλο και καλύτερα. Σε μερικά χρόνια θα είναι από τα μεγάλα ονόματα των "καρδιοκατακτητών" του Χόλλιγουντ και όπως μιλάνε κάθε τόσο για τον Μπραντ Πητ και τον Τζονι Ντεπ θα μιλάνε και γιαυτόν! Πιστέψτε με και τότε να δούμε αν θα τους φαίνεται ωραίος ή άσχημος. Όσο γιαυτό τον Γρηγόρη αφήστε να δούμε τι πλάνα θα βρει και θα ετοιμάσουμε αντεπίθεση! : Είμαι τρελή το ξέρω! Πάντως η επιλογή των φωτογραφιών που της έστειλα έγινε με κριτήρια του να φανεί πόσο όμορφος είναι ο Ρομπ. Δεν της έστειλα φωτογραφίες από το Vanity Fair κ.τ.λ. γιατί ήθελα φωτός που θα φαίνεται καθαρά η ομορφιά του και όχι το πόσο σέξι είναι. Αυτό σε δεύτερο επίπεδο αν χρειαστεί! | |
|
| |
Strider New Moon Victim
Ηλικία : 114 Τόπος : Φιορο του Λεβαντε και οποιος καταλαβε καταλαβε! Αριθμός μηνυμάτων : 221 Registration date : 25/10/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Σαβ 21 Νοε 2009 - 19:52 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Βασικά να σας πω την αλήθεια αρχικά το mail το έστειλα για πλάκα! Μιας και
Θα μπορούσαμε πάντως να τις στείλουμε κι άλλο mail και να της αναφέρουμε ότι πολλά από τα μέλη μας ήταν στην Ιταλία και πως πήραν μέρος στα γυρίσματα! Μπορούμε να βάλουμε και φωτογραφίες αν θέλετε! Αλλά αυτό θα το αποφασίσει η ομάδα της Ιταλίας αν θέλει.
Προσωπικά είμαι περήφανη που είμαι φαν της σειράς και του Ρομπ. Είμαι περήφανη που πολλά μέλη μπόρεσαν, πήγαν στην Ιταλία και έζησαν το όνειρο τους. Μακάρι να μπορούσα να είχα πάει κι εγώ.
ειχε γινει κατι τετοιο? ποιοι τυχεροι ειχαν παει? | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Σαβ 21 Νοε 2009 - 22:07 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Κυρ 22 Νοε 2009 - 15:11 | |
| το ξαναλέω μπράβο άντε και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων!!!!(μέχρι εκεί θα φτάσουμε) :afro: χεχε | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Κυρ 22 Νοε 2009 - 16:39 | |
| για να αλλάξει λίγο το κλίμα : η μαρία είναι θεά που έστειλε μνμ και κοίτα που φτάσαμε σε εκπομπή μπράβο της!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Κυρ 22 Νοε 2009 - 16:41 | |
| ναι πραγματικα ειναι φοβερο και αν δεν κανω λαθος αυτο αρχισε για πλακα??? | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! Κυρ 22 Νοε 2009 - 17:03 | |
| καλα αυτος ο γρηγορης ειναι για πολλα χαστουκια....πρεπει μου φαινεται να στειλουμε και τις φωτογραφιες απο το vanity fair δεκεμβριου να δει.... ο ηλιθιος!!! ακου εκει "θα σου δειξω κατι πλανα"ελεος!!! ας κοιταξει τον εαυτο του στο καθρεφτη αν τολμαει!!! | |
|
| |
| Το φόρουμ μας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!!! | |
|