| Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! | |
|
+31T-NM-E-BD MIKAELLA the last dawn di1996 lullaby ioannaki-twilightaddicted Isabella_Cullen volturi girl maro M@rIa evaki breeze of wolf Ashley Greene Stellouko RobertForLife patrick Isabella21 Strider ΕΡΗ Nemesis Of Bellin annabell evi Zafrina magica hiddenfantasy bloody swan michelle Edward_ Breaking_ Dawn Sloorp WhiteQueen Mrs Alice 35 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Παρ 4 Δεκ 2009 - 16:47 | |
| - mariza27 έγραψε:
- λεω να το αγορασω φαινεται καλο θα βγει και η συνεχεια?
Ναι ειχε προγραμματιστει να βγει και η συνεχεια με τιτλο Γαλαζια Σεληνη,η ειδηση υπαρχει στην βιβλιοθηκη! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Παρ 4 Δεκ 2009 - 18:02 | |
| Ολοι μας αντιγραφουν πλεον Γαλαζια Σεληνη? Ειναι κλεμμενο... | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Σαβ 5 Δεκ 2009 - 15:34 | |
| - Isabella21 έγραψε:
- maro έγραψε:
- Είδα ότι προτείνετε ένα βιβλίο του Αρτούρο Πέρεθ Ρεβέρτε, "Η λέσχη Δουμάς" και χάρηκα πάρα πολύ. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία και για όσους δεν το ξέρουν έχει γίνει και ταινία από τον Πολάνσκι με τίτλο "'Ενατη Πύλη" . Έπαιζε ο Τζόνι Ντεπ. Θα προτείνω όμως ανεπιφυλακτα και άλλα βιβλία του όπως "Ο πίνακας της Φλάνδρας" , " Το αίνιγμα της Σεβίλης" και το "Ο ναυτικός χάρτης". Τα τελευταία του δε μουάρεσαν τόσο
Υπάρχει επίσης και "Ο δάσκαλος της ξιφασκίας" που είναι ένα από τα παλαιότερα βιβλία του!! Είναι και αυτό πολύ ενδιαφέρον. Θα το ανεβάσω και στη βιβλιοθήκη με μερικά ακόμα, όπως το "Ο λοχαγός Αλατρίστε", επίσης πολύ ωραίο! "Ο δάσκαλος της ξιφασκίας" μου έιχε ξεφύγει. ¨Ο λοχαγός Αλατρίτσε¨αποτελείται από τρία βιβλία: "Ο λοχαγός Αλατρίτσε" " Η καθαρότητα του αίματος" " Ο ήλιος της Μπρέντα" Τα γράφω γιατί εγώ την είχα πατήσει κι είχα αγοράσει πρώτο το τελευταίο! | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Σαβ 5 Δεκ 2009 - 16:18 | |
| Στη βιβλιοθήκη μόλις αναρτήθηκε (από τη Mrs Alice) το Blood and Chocolate!! Έχω δει και την ταινία, η οποία είναι πλ ενδιαφέρουσα και την προτείνω ανεπιφύλακτα!! Θέλω οπωσδήποτε να το διαβάσω!! Μήπως ξέρει κανείς εάν πρόκειται να βγει στα Ελληνικά?? | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Σαβ 5 Δεκ 2009 - 16:33 | |
| την ταινια την εχω δει και μου αρεσε δεν εχω ακουσει τιποτα για την μεταφραση του παντως ελπιζω να γινει συντομα θα θελα να το διαβασω | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Σαβ 5 Δεκ 2009 - 16:44 | |
| Να ρωτησω κατι ασχετο....Οι αθανατοι θα ναι τριλογια....? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Σαβ 5 Δεκ 2009 - 17:48 | |
| Ναι αμα θυμαμαι καλα που μου το πε η Mrs Alice ναι!!! | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Τετ 30 Δεκ 2009 - 17:38 | |
| Μήπως ξέρετε από πού μπορώ να κατεβάσω τα βιβλία της σειράς Τα μυστήρια του νότου της Σαρλάιν Χάρις ; Δεν ξέρω αν είναι καλά και δε γουστάρω να τα αγοράσω και να είναι βλακεία. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Τετ 30 Δεκ 2009 - 19:17 | |
| να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου?? το εραγκον ο πρωτοτοκος και το μπρισινγκρ δεν θα επρεπε να βρισκονται στην κατηγορια φαντασια??? επισης ειδα στα προσεχως το Blood and ice θα μεταφραστει στα ελληνικα επιτελους? | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Τετ 30 Δεκ 2009 - 23:54 | |
| το αιωνια δικη σου ειναι το πρωτο βιιβλιο της σειρας της συγγραφεας...τα επομενα βιβλια θα ειναι και αυτα με τους χαρακτηρες του πρωτου βιβλιου??? δηλαδη οπως η ιστορια του εντουαρτ και της μπελλας? | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| |
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Πεμ 31 Δεκ 2009 - 12:38 | |
| α οκ. ευχαριστω breeze of wolf | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Τρι 12 Ιαν 2010 - 20:09 | |
| κοριτσια διαβασα το vampire academy και δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα αλλα ουτε και οτι με αφησε παντελως αδιαφορη.ωστωσω επειδη υπαρχει και η συνεχεια μηπως ξερει καποια που μπορω να τα βρω στα αγγλικα?στα ελληνικα λογικα θα αργησουν μιας και μολις κυκλοφορησε το πρωτο. | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Τρι 12 Ιαν 2010 - 20:27 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Παρ 22 Ιαν 2010 - 21:47 | |
| να σας προτεινω και να βαλετε και τον μελανοκαρδο | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| |
| |
lullaby Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Σαβ 27 Μαρ 2010 - 15:34 | |
| Γεια σας παιδια!! Πρωτη φορα στην παρεα σας κι ειμαι ενθουσιασμενη που σας βρηκα. Φυσικα και λατρευω το twilight αλλα και το vampire academy! Το vampire academy μου αρεσει πολυ γιατι δεν θυμιζει σε τιποτα το twιλιγητ. Τα δυο πρωτα βιβλια απλα μου αρεσαν. Το τροτο και το τεταρτο ειναι απλα μαγικα!!! Πλουσια γραφη, δραση, συναισθηματα,εκπληξεις....φοβερα!!! ( τα κατεβασα απο το 4shared.com δωρεαν, στα αγγλικα)...Πολλες ανατροπες! Επισης θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα αγγλικο σαιτ,blog gia βιβλια ολων τψν ειδων.. www.goodreads.com. Χαιρομαι πολυ που ειδα οτι δημιουργησατε κι εσεις βιβλιοθηκη και ανυπομωνω να την επισκεφτω να δω τις προτασεις σας ομως προσπαθησα να μπω και δεν μπορω να την ανοιξω.Εμφανιζεται για δυο δευτερολεπτα η ομορφη εικονα της εισαγωγης και μετα σκοταδι.Τι κανω λαθος;;;; | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| |
| |
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Κυρ 4 Απρ 2010 - 19:53 | |
| χμμμμ ουτε εμενα μου εμφανιζει θα στειλω pm στην mrs alice | |
|
| |
the last dawn Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : a8hna Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 11/04/2010
| |
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Κυρ 11 Απρ 2010 - 18:03 | |
| Λοιπόν πρώτα πριν σου πούμε οτιδήποτε καλός ήρθες αν και δεν είναι του τόπικ η συζήτηση αυτή!!! Μετά θα πρέπει να σου πω ότι τα greeklish απαγορεύονται αυστηρά γιατί μερικά μέλη μπορούν να μην καταλαβαίνουνε τι γράφεις!!! Δεν ξέρω αν έχει βγει στα ελληνικά ή πρόκειται να βγει αλλά το μόνο που σου λέω είναι ότι πρέπει πρώτα να περάσεις από το τόπικ με τους κανόνες!!! | |
|
| |
the last dawn Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : a8hna Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Κυρ 11 Απρ 2010 - 18:05 | |
| thnx! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! Κυρ 11 Απρ 2010 - 18:07 | |
| Χαρά μου!!!! Αν και συγνώμη που απάντησα στο τόπικ αν και μου διαφεύγει η πληροφορία! Ελπίζω σύντομα να απαντήσει κάποιος! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θα κυκλοφορησειι απο τις εκδοσεις πλατυπους.... | |
|
| |
| the last dawn, για αρχη καλως ήρθες στην παρεα μας. Ακομα θα μπορουσες να κανεις την ερωτησεις σου στο αντοιστηχο τοπικ για την βιβλιωθηκη του φορουμ. Η Mrs. Alice που ειναι υπευθηνη για την βιβλιοθηκη, θα σου απανταγε με μεγαλη προθυμια στην ερωτηση σου! Λοιπον καλη επιτυχια πανω στο θεμα και θα σε ξαναπαρακαλεσω να διαβασεις τους κανονες! Καλη επιτυχια και καλα ποστ! Φιλια Ρενα. | |
|
| |
| Η Hλεκτρονικη Bιβλιοθηκη του φορουμ! | |
|